0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λιγο μυαλο να εχει ο ευρυπιδης ο διαγωνισμος πρεπει να αναβληθει.λυκειο που δεν ειχε μεχρι χθες καταληψη την ξεκινησε σημερα. ποιος μπορει να του εγγυηθει οτι τα εξεταστικα κεντρα που θα ορισει δε θα αρχισουν καταληψη αυριο? πεμπτη εχει πανελλαδικο συλλαλητηριο, οι αγροτες κλεινουν το δρομο. καποιοι που ειναι απο επαρχια πώς θα πανε να δωσουν? ας τα σκεφτει λιγο ολα αυτα ο υπουργος κ ας καταλαβει οτι οσο κ αν πληγει το γοητρο του ο διαγωνισμος ειναι ανεφικτο να γινει. η μονη λυση ειναι τα δημοτικα αλλα λογω υποδομης (δεν το καταλαβαινω αυτο) δε γινεται να δωσουμε. ειμαι απο αυτους που κανονικα θα ηθελε να γινει ο διαγωνισμος γεναρη-φλεβαρη. μετα την αιφνιδιαστικη ανακοινωση της ημερομηνιας εχω ξεσκιστει ενα μηνα τωρα για να βγαλω ο,τι βγαλω κ θελω να γινει τωρα να τελειωνουμε. εδω κ 2 μερες ομως δεν εχω αγγιξει βιβλιο με ολα αυτα που γινονται. κ πολυ φοβαμαι οτι αν γινει τωρα θα υπαρξουν πολλες παρατυπιες κ δε θα εχουμε ομαλη διεξαγωγη για αυτο ας γινει αργοτερα[/quotΈχεις απόλυτο δίκιο,όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Καλά συνάδελφοι τόση υποκρισία δεν την περίμενα...Πού ζείτε; Εκτός αν εσείς είστε από τους καθηγητές που χαϊδεύουν αυτιά μαθητών ή που τους φοβούνται...ακόμη χειρότερο. Δεν είπα καλοί και ευαίσθητοι μου άνθρωποι ότι μπροστά τους τούς αποκαλώ έτσι αλλά κάποιοι είναι, τί να κάνουμε, να κλείσουμε τα μάτια??? Αλλά τί περιμένεις από μια χώρα που μας κυβερνούν οι άσχετοι, που από τα πανεπιστήμια βγαίνουν οι μέτριοι και στα σχολεία πλέον κυριαρχεί η ρεμούλα, η ασχετοσύνη και η αγραμματοσύνη εξαιτίας μας? Αν εγώ κάνω μάθημα ανθρωπιστές μου εκπαιδευτικοί και στην τάξη μπαίνει άσχετος από άλλη τάξη με τη διάθεση να χειροδικήσει με σιδηρογροθιά εναντίον συμμαθητή του....τότε τί κάνουμε? Λέμε: Σε παρακαλώ αγνό και τίμιο μου τέκνο πέρασε αργά αργά έξω από την τάξη και μη θορυβείς σε παρακαλώ. Στο διαλειμμα γλυκούλι θα συζητήσουμε για τα βαθύτερα αίτια της όχι καλής συμπεριφοράς σου καμάρι μου.....ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
λιγο μυαλο να εχει ο ευρυπιδης ο διαγωνισμος πρεπει να αναβληθει.λυκειο που δεν ειχε μεχρι χθες καταληψη την ξεκινησε σημερα. ποιος μπορει να του εγγυηθει οτι τα εξεταστικα κεντρα που θα ορισει δε θα αρχισουν καταληψη αυριο? πεμπτη εχει πανελλαδικο συλλαλητηριο, οι αγροτες κλεινουν το δρομο. καποιοι που ειναι απο επαρχια πώς θα πανε να δωσουν? ας τα σκεφτει λιγο ολα αυτα ο υπουργος κ ας καταλαβει οτι οσο κ αν πληγει το γοητρο του ο διαγωνισμος ειναι ανεφικτο να γινει. η μονη λυση ειναι τα δημοτικα αλλα λογω υποδομης (δεν το καταλαβαινω αυτο) δε γινεται να δωσουμε. ειμαι απο αυτους που κανονικα θα ηθελε να γινει ο διαγωνισμος γεναρη-φλεβαρη. μετα την αιφνιδιαστικη ανακοινωση της ημερομηνιας εχω ξεσκιστει ενα μηνα τωρα για να βγαλω ο,τι βγαλω κ θελω να γινει τωρα να τελειωνουμε. εδω κ 2 μερες ομως δεν εχω αγγιξει βιβλιο με ολα αυτα που γινονται. κ πολυ φοβαμαι οτι αν γινει τωρα θα υπαρξουν πολλες παρατυπιες κ δε θα εχουμε ομαλη διεξαγωγη για αυτο ας γινει αργοτερα
είσαι ελεεινός....