Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - loulou

Σελίδες: 123 ... 24
1
Με την ψήφιση αλλού νόμου. Μέχρι τότε είναι νόμος του κράτους. Του οποίου τους νόμους ορκίστηκες να υπακούς.

Επίσης ως δημόσιος υπάλληλος, υπερασπίζεσαι το Σύνταγμα και τη δωρεάν παιδεία.

2
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/360132_pos-mporei-na-synehistei-i-apergia-apohi
Προφανέστατα διαβάζετε αυτές τις ανυπόστατες φήμες, που στόχο έχουν να τρομοκρατούν. Για να κατεβάσουν τον μισθό μας, δεν χρειάζεται αξιολόγηση. Για να μας απολύσουν, δεν χρειάζεται αξιολόγηση. Αν θέλουν και όταν θέλησαν, το έκαναν με μια υπογραφή! Σταματήστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο για τέρατα, δράκουλες και μάγισσες.

Να ξεθυμάνετε με την απεργία και από Τρίτη να πιάσουμε όλοι μαζί δουλειά. Λεφτά για πέταμα έχουν κάποιοι.

Οι δικτατορίες πάντα χρειάζονται μια επίφαση νομιμότητας.

3
Και αυτό βεβαίως παίζει το ρόλο του. Το αναφέρουν άλλωστε και τα άρθρα οπότε δε βλέπω το λόγο να το ξανααναφέρω. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αλλιώς θα ανέφεραν στα άρθρα τους απλά πως οφείλεται στο συγκεκριμένο λόγο και τέλος. Το ερώτημα είναι γιατί "συμπτωματικά" η κατακόρυφη αύξηση των θανάτων άρχισε μαζί με την έναρξη του εμβολιασμού ή 1-2 μήνες μετά; Γιατί το διάστημα Μάρτη 2020 - Φεβρουάρη 2021 ο αριθμός των θανάτων δεν είχε κάποια αύξηση; Και τότε ήταν πιο δυσχερής η φροντίδα τους. Επιπλέον το να αμφισβητούν κάποιοι τον αριθμό των θανάτων που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ αλλά να δέχονται από την ΕΛΣΤΑΤ ότι άλλο τους βολεύει πχ αιτίες θανάτων που μπορούν να αλλάξουν πολύ πολύ πιο εύκολα από τον αριθμό των θανάτων, αυτό με ξεπερνά.

1. correlation is not causation
2. Η Δ είναι πιο μεταδοτική
3. Επιβάρυνση και κόπωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

4
Έσπερος, αν έχεις πάρει πάνω από δύο Γλώσσες (αν είσαι φιλόλογος), έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς έστω και εκ των υστέρων. Επίσης, αν έχεις πάρα πολλά διαφορετικά μαθήματα. Πες ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις και δεν είναι και προς όφελος των μαθητών.

Πάντως ως νεοδιόριστη ανάμεσα σε ντόπιους δεινόσαυρους, όταν παρουσιαστηκα στο σχολείο ήταν έτοιμα τα μαθήματα και οι ώρες που θα έπαιρνα. Σε άλλο σχολείο βρέθηκα με 6  Γλώσσες (και Γ Λυκείου) επειδή η παλιά πήρες όλες τις Ιστορίες. Τρέλλα!

5
Στο δικό μου σχολείο πάντως, όταν είχαμε μια μίνι έξαρση στο νησί, οι μερικώς εμβολιασμένοι με μια δόση φορούσαμε διπλή μάσκα μέσα στον Μάιο με τον καύσωνα κ οι λίγοι ανεμβολιαστοι, που ποτέ δεν πίστεψαν στον ιό, ήταν με τη μύτη έξω. Και ελεγαν κ ψέματα ότι έκαναν σελφ τεστ. Μην κάνουμε γενικεύσεις, οι εμβολιασμένοι φοβούνται το ιό κ συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. Οι αρνητές είναι ανεμβολιαστοι κ δεν προσέχουν.

Ακριβώς, οι ανεμβολίαστοι στο σχολείο μου κόλλησαν γιατί δεν φορούσαν μάσκα έξω από το σχολείο και δεν πιστεύουν στον ιό. Στο σχολείο φορούσαν τη μάσκα τυπικά.

Το Σεπτέμβριο θα πάω με τη μάσκα μου όπως πριν και περιμένω σχόλια του τύπου "Τι φοράς τη μάσκα, δεν εμβολιάστηκες;" "Έκανες το μπόλι και φοράς και μάσκα; Τι κατάλαβες;" Αυτά θα ζήσω μέχρι η περιοχή τον Οκτώβριο να είναι στο κόκκινο και θα κλείσουμε.

6
Νησί τουριστικό κ πλουσιο +- 10.000 κάτοικοι. Εμβολιασμένοι άπαντες (15 μόνιμοι κ πέρσι οι αναπληρωτές όλοι) πλην διευθυντή κ ίσως υποδιευθυντή κ άλλης 1 (το παίζει διπλό ταμπλό, δεν αποκαλύπτεται). Βέβαια ο μαζικός εμβολιασμός έπαιξε ρόλο, αρκετοί απ αυτούς ίσως να μην έμπαιναν στη διαδικασια των ραντεβού.

Απίστευτα νούμερα!!!
Να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις και από τους ανεμβολίαστους πολλοί είναι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο επαρχία ή αστικά κέντρα. Θα ρωτήσω τι γίνεται σε άλλα σχολεία της πόλης.

7
Πόσοι είστε σύλλογος loulou? Πόσοι οι μη εμβολιασμένοι? Επαρχία ή αστικό κέντρο? Στο δικό μου από τους 10, οι 2 ανεμβολίαστοι.

Πόλη 50χιλ κατοίκων. Από τους 12 με οργανική μόνο 4 εμβολιασμένοι. Φυσικά θα έρθουν και άλλοι από Σεπτέμβριο (αναπληρωτές και αποσπασμένοι) αλλά δεν θα αλλάξει πολύ η αναλογία.

8
Για αυτούς που έχουν οργανική και θα δουλέψουμε μαζί από Σεπτέμβριο. Δυστυχώς πρόκειται για "σκληρούς" αρνητές και δεν θα εμβολιαστούν. Το χειρότερο είναι, όπως έχω παρατηρήσει, ότι επηρεάζουνε και τις συμπεριφορές των μαθητών μας (ενήλικες).

Μπορεί όμως συνολικά να φταίει και η νοοτροπία της περιοχής.

Παραθέτω ένα σύνδεσμο από το St Andrews που το βρήκα ενδιαφέρον για το πώς ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ενημερώνει την κοινότητά του

https://www.st-andrews.ac.uk/coronavirus/numbers/

9
Ήθελα να ρωτήσω από τους μόνιμους εκπαιδευτικούς στο σύλλογό σας, πόσοι έχουν εμβολιαστεί; Γιατί ακούω για υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων στους εκπαιδευτικούς και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Στο δικό μου είναι 4 στους 12 εμβολιασμένοι. Από τους ανεμβολίαστους 5 έχουν ήδη νοσήσει.

10
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά
« στις: Αύγουστος 14, 2021, 11:39:37 μμ »
Οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων, που έγιναν με αποφάσεις των ΠΥΣΔΕ δε γίνεται ν' αλλάξουν. Μάλιστα, έχουν περάσει κι από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Κενά λειτουργικά υπάρχουν για όλους. Και για αναπληρωτές.

Τι θα πει αυτό; άλλο είναι λειτουργικό κενό στα σύνορα με τη Βουλγαρία και άλλο στην πρωτεύουσα του νομού, άλλο να είσαι εξ ολοκλήρου τοποθετημένος σε ένα σχολείο και άλλο σε 3.


11
Εχει κανεις εμπειρία από Ζάκυνθο ή Κεφαλοννιά; Νομιζω ότι είναι απο τα νησιά που θα απορροφήσουν συναδέλφους χαμηλά στον πινακα και κυρίως από Δ. Ελλάδα και Πελοπόννησο. Τι λέτε;

Εγώ βρέθηκα από Μακεδονία Κεφαλονιά αλλά τότε δεν υπήρχαν πολλά κενά στη Β Ελλάδα παρόλο που είχα θέση στους 200 πρώτους (εξ ΑΣΕΠ) Επίσης, πολλοί προτιμούν το νησί που έχουν καταγωγή οι γονείς τους επειδή εκεί έχουν σπίτι. Πολλοί από Αθήνα προτίμησαν Ζάκυνθο και Κεφαλονιά γι' αυτό ακριβώς το λόγο.

12
Αφαλώς και θα δηλωθεί ο Άγιος Ευστράτιος και πολλά σχολεία με μόρια δυσπρόσιτων σε κυκλάδες και δωδεκάνησα.
Όχι, αν έμενα Θεσσαλονίκη, δεν θα επέλεγα Ασπρόπυργο από Σίφνο ή Μήλο, καθώς και στις δύο περιπτώσεις δεν θα μπορούσα να πάω σπίτι μου. Απλά στον μαγευτικό Ασπρόπυργο (όπου και θα πρέπει να μείνεις, γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες από την Αθήνα) θα μαζέψω 4 μόρια και παραιτούμαι από την πιθανότητα οργανικής στον τόπο μου για πάντα, στη δε Μήλο 40.

Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα από τον πίνακα σε θέσεις διοριστέων, ο σκοπός ΟΛΩΝ είναι απλός, είτε σε απόσταση διαχειρίσιμη από το σπίτι τους, είτε νησιά για να γυρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα σπίτι του. Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις μετάθεση μετά από 2 χρόνια, μπορεί να πάρεις και απόσπαση τον 3ο ή και τον 4ο χρόνο και μετάθεση τον 5ο. Σε δύο χρόνια όμως θα πάρεις μόρια που θα τα έχεις για τα επομενα 25-30 και θα διεκδικήσεις οργανική, καθώς έχουμε ακόμα 3 χρονιά παρά πολλών παραιτήσεων στους ΠΕ02.

Αυτοί που θα επιλέξουν περιοχές με 1 και 2 μόρια χωρίς να είναι από εκεί θεωρώ ότι θα είναι ελάχιστοι σε όλη την Ελλάδα και για τις περισσότερες ειδικότητες.

Συμφωνώ. Εξαρτάται ποιος είναι ο στόχος και τα σχέδια του καθενός αλλά ακόμα και αν γυρίσεις με μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου, θα σου χρειαστούν τα μόρια για να διεκδικήσεις οργανική.

13
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2021
« στις: Ιούλιος 07, 2021, 04:33:21 μμ »
Υπάρχει για νησιωτικές περιοχές.  Νόμοι Λέσβου, Χίου,  Δωδεκανήσων,  Κυκλάδες  κλπ... ένα πυσδε αλλά πολλές περιοχές. Δεν έχω καταλάβει πως διαλέγεις μα αλλάξεις περιοχή και ποιος αποφασιζει αν θα αποσπαστεις.
 Μήπως εννοείς ότι βάζω τα σχολεία από τις περιοχές που θέλω και όχι γενικά τις περιοχες;

Τότε θα πρέπει να συμβουλευτείς την ιστοσελίδα του ΠΥΣΔΕ που ενδιαφέρεσαι - αν ενδιαφέρεσαι για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ (εννοείται ότι ήδη ανήκεις στο ΠΥΣΔΕ). Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ, που δεν έχει α και β, διαλέγεις σχολείο.

Αν για παράδειγμα, ΠΥΣΔΕ Ανατολικής και ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, τότε αυτές βγαίνουν στις γενικές αποσπάσεις. Αφού βγουν οι αποσπάσεις και αποσπαστείς στη Α ή Β, τότε καλούν για να διαλέξεις σχολείο και να τοποθετηθείς.

Για τα νησιωτικά ΠΥΣΔΕ, ας απαντήσει κάποιος άλλος. Ίσως δεν τα γνωρίζω καλά.

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2021
« στις: Ιούλιος 07, 2021, 02:06:30 μμ »
Οι αποσπάσεις εντός πυσδε αλλά σε άλλη περιοχή ( από Α  σε Β ) πως γίνονται;  αποφασίζει το ίδιο το πυσδε ή παραπέμπεται στο κυσδε;

Το ΠΥΣΔΕ είναι για όλο το νομό. Αλλά δεν υπάρχει Α και Β για όλες τις ΔΕ μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποσπάσαι σε σχολείο. Αλλά δεν θυμάμαι με ποια σειρά γίνονται. Στη δική μας διεύθυνση γίνονται τελευταίες.

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30774
  • Τελευταία: Vivkt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1088354
  • Σύνολο θεμάτων: 18262
  • Σε σύνδεση σήμερα: 363
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 28
Επισκέπτες: 358
Σύνολο: 386

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.145 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.