Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - loulou

Σελίδες: 123 ... 22
1
Μαθήματα κατ'οίκον / Γλώσσα Α Δημοτικού
« στις: Μάιος 27, 2020, 06:57:45 πμ »
Ήθελα να ρωτήσω συνάδερφο που δουλεύει στο δημοτικό, πόσα μαθήματα αφιερώνετε στο ευ και αυ; Δύο και δύο ή ένα μάθημα στο καθένα και μετά ένα μάθημα επανάληψης [ευ και αυ μαζί]

2
εγώ το κατέθεσα και μου αναγνωρίστηκε η συνάφεια. Δεν θυμάμαι αν το χαρτί της αναγνώρισης ανέφερε κάτι για βαθμολογική εξέλιξη.

Φαντάζομαι αν έχει ένα μεταπτυχιακό σε εκπαίδευση ενηλίκων ή επαγγελματικό προσανατολισμό, θα βοηθήσει αν ζητάς απόσπαση σε ΣΔΕ.

3
Να ρωτήσω αν το 4all.e-me. edu. gr απαγορεύεται να χρησιμοποιείται ή πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιούμε την επίσημη πλατφόρμα eme;;;

5
Το βρίσκετε πρακτικό να κάνουμε αυτό με τα μέιλ; Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής μου φαίνεται δυσλειτουργικό αυτό και εξαιρετικά χρονοβόρο.

Με έναν μόνο μαθητή για μερικές ασκήσεις ανταλλάξαμε 6 μέιλ, γιατί έπρεπε κάθε φορά να του εξηγώ τι διορθώσεις έπρεπε να κάνει και τις έκανε λίγες-λίγες! Αφήστε που εμπλέκονται και οι γονείς προσπαθώντας να βοηθήσουν και γίνεται ένας μύλος.

Πώς θα το κάνω αυτό με 220 μαθητές, οεο; Και ταυτόχρονα να πρέπει να προετοιμάζω και το επόμενο μάθημα; Θα μου στρίψει!

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος (μέσω ασύγχρονης, προς το παρόν, καθότι ακόμη δεν έχουμε οδηγίες για σύγχρονη), να κάνουμε όλοι μαζί την άσκηση; (Δουλεύω μέσω e-me.)

Θα μπορούσες με google docx.

6
Πάντως, εγώ που υπηρετώ με απόσπαση στο εξωτερικό, όταν ρώτησα την κ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης να με ενημερώσει για την αξιολόγηση και ποια είναι τα αντικειμενικά κριτήρια είπε:

"Να εδώ μιλάω με τους γονείς. Αξιολόγηση είναι και αυτό που κάνω," κοιτώντας τους τοίχους του σχολείου. ::)

7
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις σε Μουσικά Σχολεία
« στις: Νοέμβριος 26, 2019, 10:17:40 μμ »
Όντως, τα μουσικά σχολεία έχουν διευρυμένο ωράριο (42 ώρες την εβδομάδα, με τρία οχτάωρα και δύο εννιάωρα) και μπορεί να τύχει να διδάξεις φιλολογικά μαθήματα 8η ή και 9η ώρα. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται από το ωρολόγιο πρόγραμμα που βγάζει το κάθε σχολείο.

Ναι, ισχύει. Αυτές οι ώρες είναι μικρότερες. Όμως αν το πρόγραμμα βγαίνει με δίκαιο τρόπο, δεν θα πρέπει να έχεις συνέχεια εσύ αυτές τις ώρες.

8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Νοέμβριος 13, 2019, 10:25:47 μμ »
Τι εννοείς συνάδελφε ότι δεν μπορείς να ζητήσεις άλλη οργανική; Σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι;

Αν έχεις οργανική (και δεν είσαι στη διάθεση) ΚΑΙ δεν την έχεις υπηρετήσει, δεν μπορείς να ζητήσεις βελτίωση στο ίδιο ΠΥΣΔΕ (που σημαίνει ζητάς νέα οργανική). Αλλά αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στις μεταθέσεις και βελτιώσεις ΟΧΙ για τις αποσπάσεις.

*δεν γνωρίζω αν η άδεια κύησης αν σημαίνει και υπηρέτηση οργανικής*

9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Νοέμβριος 13, 2019, 08:49:41 μμ »
Καλησπέρα. Πιθανότατα έχουν απαντηθεί κάπου μέσα στο φόρουμ οι απορίες μου, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι σχετικό. Πρώτον, για να ζητήσει κάποιος απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ είναι υποχρεωτικό να έχει υπηρετήσει πρώτα την οργανική του; Και, δεύτερον, μπορούν να ζητούν απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ όσοι έχουν οργανική σε Μουσικά σχολεία;

Ναι και στα δύο. Άλλη οργανική δεν μπορείς να ζητήσεις.

10
Ευχαριστώ για την απάντηση! Μισθολογικά όμως;

11
Ήθελα να ρωτήσω αν θα αναγνωριστεί η συνάφεια του μεταπτυχιακού μου από τη Θεολογική σχολή; το θέμα έχει σχέση με θεολογία και φιλοσοφία αλλά ως φιλόλογος (χωρίς πτυχίο Θεολογίας) έχω δεύτερη ανάθεση τα θρησκευτικά.

Αν κάποιος ξέρει κάτι για ανάλογη περίπτωση, θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 03:03:33 μμ »
Έχω δει και διάθεση για τις ανάγκες της υπηρεσίας (ΔΔΕ) για μία ώρα και 1 ημέρα.

13
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Απορίες για ΔΟΑΤΑΠ
« στις: Αύγουστος 21, 2019, 04:22:29 μμ »
Γνωρίζεις ποιες είναι οι κινήσεις μας αφού αναγνωριστεί; Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Σε όλα τα μεταπτυχιακά/διδακτορικά (είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό), κάνεις αίτηση για αναγνώριση συνάφειας στη δευτεροβάθμια που ανήκεις (ή αν είσαι αναπληρώτρια εκεί που υπηρετείς) και περιμένεις να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ για την απόφαση. Συνάφεια σημαίνει ότι το πτυχίο σου είναι συναφές με το αντικείμενο που διδάσκεις ή με παιδαγωγικά ή εκπαίδευση.

ελπίζω να βοήθησα. Θα σε ενημερώσουν και από τη διεύθυνσή σου αν ρωτήσεις

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις στο εξωτερικό
« στις: Αύγουστος 12, 2019, 05:04:22 μμ »
να ρωτήσω κάτι σχετικά με την γλώσσα που με μπερδεύει: Δημιουργούνται δύο πίνακες ένας με τα άτομα τα οποία διαθέτουν τη γλώσσα που απαιτείται και ορίζεται από την προκύρυξη για την χώρα και ένας δεύτερος με όσους δεν την διαθέτουν αλλά έχουν γνώση άλλης γλώσσας, αγγλικά π.χ.? Αν δεν υπάρχει κανείς στον πρώτο πίνακα παίρνουν από τον δεύτερο ?
Επίσης στον πρώτο πίνακα θέλουν τη γλώσσα σε επίπεδο Γ2 ενώ από τον δεύτερο πίνακα Β2?
αν μπορεί κανείς ας με διαφωτίσει, ευχαριστώ


Ναι, 1. σε κάποιες χώρες δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί με γνώση της χώρας απόσπασης οπότε δημιουργείται ΜΟΝΟ ένας εναλλακτικός. 2. Αν αρνηθεί κάποιος από τον πρώτο πίνακα παίρνουν από το δεύτερο.

Αν ξέρεις τη γλώσσα π.χ. Γαλλικά μπαίνεις στο πρώτο πίνακα απλώς τα μόρια αυτού που έχει Γ2 είναι περισσότερα και προηγείται.

Σελίδες: 123 ... 22

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29926
  • Τελευταία: Xristinap97
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1035897
  • Σύνολο θεμάτων: 17733
  • Σε σύνδεση σήμερα: 637
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 32
Επισκέπτες: 482
Σύνολο: 514

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.055 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.