Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - loulou

Σελίδες: 123 ... 24
1
Αν υπάρχει ένα πρόβλημα με συνάδερφο και δεν έχει λυθεί μέσω της διεύθυνσης του σχολείου, σε ποιον μπορείς να απευθυνθεί στη ΔΔΕ; Τουλάχιστον να σε ακούσει ή να καταγραφεί το πρόβλημά σου;

Ευχαριστώ

2
Από αυτά που διαβάζω στο thread, φαίνεται ότι γίνεται συστηματικά στις διευθύνσεις. Δεν ξέρω αν γίνεται από αμέλεια ή κρύψιμο κενών και εξοικονόμηση χρημάτων από τις υπερωρίες. Αν δεν συμπληρώνεις ωράριο, αμέσως σε ξαποστέλνουν σε άλλο σχολείο. Τη μείωση ωραρίου δεν την βλέπουν και για να αλλάξουν στο Myschool το ωράριο, έπρεπε να κάνω 10 τηλέφωνα και email σε δύο διαφορετικά τμήματα της διεύθυνσης.

3
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Συνάφεια διδακτορικού
« στις: Ιανουάριος 27, 2022, 02:45:39 μμ »
Αν μπορώ να βοηθήσω...

Είμαι φιλόλογος, έκανα διδακτορικό σε θεολογική αλλά είχε αρκετή αρχαία φιλοσοφία το θέμα μου. Βρήκα, νομίζω, μια νομική γνωμοδότηση που αφορούσε το υπόλοιπο δημόσιο και εκεί όταν υποβάλλουν την αίτηση αναγνώρισης, υποβάλλουν και τα περιεχόμενα και μια περίληψη για να φανεί η συνάφεια.

Το ίδιο έκανα και εγώ στην αίτησή μου για αναγνώριση συνάφειας.

Επίσης, στη διαύγεια έχει αρκετές αναγνωρίσεις διδακτορικών από διαφορετική σχολή από τον κλάδο που ανήκεις ως εκπαιδευτικός. Οπότε αν δεν το αναγνώριζαν, θα το πήγαινα δικαστικά.

Ψάξε τι διδακτορικά έχει αναγνωρίσει η ΔΔΕ που ανήκεις.

4
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Δεκέμβριος 30, 2021, 02:13:27 μμ »
Εγώ νομίζω ότι ούτε τα σχολεία έχουν πρόθεση να κλείσουν, ούτε υπάρχει και η δυνατότητα για μοριακό τεστ σε τόσο μαθητικό πληθυσμό. Αν ακούσατε τον Μαγιορκίνη, είπε πολύ απλά ότι δεν έχει νόημα να κλείσουν τα σχολεία, αφού οι μαθητές έτσι κι αλλιώς θα κολλήσουν.

Ακριβώς. Και να ανοίξουν τα σχολεία ή να ανοίξουν με μια ή δύο βδομάδες καθυστέρηση, πόσοι νομίζετε θα γυρίσουμε στις τάξεις με τέτοια διασπορά του ιού!;

5
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Υπερωρίες μόνιμων
« στις: Νοέμβριος 01, 2021, 12:35:19 μμ »
Μπορεί κάποιος να αρνηθεί υπερωρία για λόγους υγείας ή γιατί του έχουν αναθέσει πολλές εξωδιδακτικές;

6
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Οκτώβριος 30, 2021, 04:18:09 μμ »
Ναι. Όσο πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη.

7
Μειώθηκε από τα 40-50 παιδιά που ήταν προ δεκαετιών, αλλά είμαστε υπερβολικοί, όταν θεωρούμε το πλέον σημαντικό ζήτημα τον αριθμό των παιδιών. Θα έλεγα η ποιότητα των μαθητών παίζει ρόλο, δεν εννοώ στα μαθήματα, αλλά στο ήθος, όπως και η δυνατότητα/ικανότητα των εκπαιδευτικών να επιβληθούν στην τάξη.

Χρόνια Πολλά, ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!

8
Αυτή η καραμέλα ότι το 90 % των εκπαιδευτικών παρασύρθηκαν από τους ΟΛΜΕδες και δεν διάβασαν το νομοσχέδιο, είναι εναντίον του πολιτεύματος και της δημοκρατίας κτλ πρέπει να σταματήσει. Σιγά να μην θέλουμε και αναστολή συντάγματος. ΕΛΕΟΣ!

Και το νομοσχέδιο το διαβάσαμε και τα non-paper του υπουργείου τα διαβάσαμε και το gaslighting από το ΥΠΑΙΘ το είδαμε. Ας συγκρίνει κάποιος το νομοσχέδιο του υπουργείου για την αξιολόγηση και το άρθρο 109 (πειθαρχικό Δημοσίων υπαλλήλων), πόση διαστρέβλωση έγινε για να τρομοκρατήσει τους εκπαιδευτικούς.

Συμφωνώ ότι οι επιταγές του ΟΟΣΑ είναι ο μπούσουλας για κάθε κυβέρνηση, συμφωνώ ότι
η ΟΛΜΕ δεν στάθηκε στο ύψος της, και στις αποφάσεις και στην επικοινωνία. Ακόμα και αν υπάρχουν καλά στοιχεία στο νομοσχέδιο, εμπιστεύεστε κάποιον από το υπουργείο ή τα στελέχη να τα εφαρμόσουν στην παρούσα συγκυρία (δεν έχουμε βγει από την πανδημία), με συγκεκριμένες πρακτικές του ΥΠΑΙΘ (συγχωνεύσεις) και το συγκεκριμένο ήθος και ύφος της ηγεσίας Κεραμέως. Δεν τους εμπιστεύομαι ούτε να με περάσουν απέναντι στο δρόμο.

Τέλος: Τράπεζα Θεμάτων. Νομίζετε ότι οι σχολικές εφημερίδες, τα project εικονικής επιχείρησης κα μπορούν να καλύψουν τα δεδομένα που θα προκύψουν σε κάθε σχολική μονάδα; σχολική αποτυχία και διαρροή;

Η Κεραμέως δεν είναι αποτυχημένη υπουργός, μια χαρά υπουργός είναι για τη δουλεία που της βάλαν να κάνει: outsourcing εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Οι uber  εκπαιδευτικοί της Αμερικής σάς χαιρετούν.

(συγγνώμη από όλους για το σεντόνι)9
Με την ψήφιση αλλού νόμου. Μέχρι τότε είναι νόμος του κράτους. Του οποίου τους νόμους ορκίστηκες να υπακούς.

Επίσης ως δημόσιος υπάλληλος, υπερασπίζεσαι το Σύνταγμα και τη δωρεάν παιδεία.

10
Και αυτό βεβαίως παίζει το ρόλο του. Το αναφέρουν άλλωστε και τα άρθρα οπότε δε βλέπω το λόγο να το ξανααναφέρω. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αλλιώς θα ανέφεραν στα άρθρα τους απλά πως οφείλεται στο συγκεκριμένο λόγο και τέλος. Το ερώτημα είναι γιατί "συμπτωματικά" η κατακόρυφη αύξηση των θανάτων άρχισε μαζί με την έναρξη του εμβολιασμού ή 1-2 μήνες μετά; Γιατί το διάστημα Μάρτη 2020 - Φεβρουάρη 2021 ο αριθμός των θανάτων δεν είχε κάποια αύξηση; Και τότε ήταν πιο δυσχερής η φροντίδα τους. Επιπλέον το να αμφισβητούν κάποιοι τον αριθμό των θανάτων που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ αλλά να δέχονται από την ΕΛΣΤΑΤ ότι άλλο τους βολεύει πχ αιτίες θανάτων που μπορούν να αλλάξουν πολύ πολύ πιο εύκολα από τον αριθμό των θανάτων, αυτό με ξεπερνά.

1. correlation is not causation
2. Η Δ είναι πιο μεταδοτική
3. Επιβάρυνση και κόπωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

11
Έσπερος, αν έχεις πάρει πάνω από δύο Γλώσσες (αν είσαι φιλόλογος), έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς έστω και εκ των υστέρων. Επίσης, αν έχεις πάρα πολλά διαφορετικά μαθήματα. Πες ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις και δεν είναι και προς όφελος των μαθητών.

Πάντως ως νεοδιόριστη ανάμεσα σε ντόπιους δεινόσαυρους, όταν παρουσιαστηκα στο σχολείο ήταν έτοιμα τα μαθήματα και οι ώρες που θα έπαιρνα. Σε άλλο σχολείο βρέθηκα με 6  Γλώσσες (και Γ Λυκείου) επειδή η παλιά πήρες όλες τις Ιστορίες. Τρέλλα!

12
Στο δικό μου σχολείο πάντως, όταν είχαμε μια μίνι έξαρση στο νησί, οι μερικώς εμβολιασμένοι με μια δόση φορούσαμε διπλή μάσκα μέσα στον Μάιο με τον καύσωνα κ οι λίγοι ανεμβολιαστοι, που ποτέ δεν πίστεψαν στον ιό, ήταν με τη μύτη έξω. Και ελεγαν κ ψέματα ότι έκαναν σελφ τεστ. Μην κάνουμε γενικεύσεις, οι εμβολιασμένοι φοβούνται το ιό κ συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. Οι αρνητές είναι ανεμβολιαστοι κ δεν προσέχουν.

Ακριβώς, οι ανεμβολίαστοι στο σχολείο μου κόλλησαν γιατί δεν φορούσαν μάσκα έξω από το σχολείο και δεν πιστεύουν στον ιό. Στο σχολείο φορούσαν τη μάσκα τυπικά.

Το Σεπτέμβριο θα πάω με τη μάσκα μου όπως πριν και περιμένω σχόλια του τύπου "Τι φοράς τη μάσκα, δεν εμβολιάστηκες;" "Έκανες το μπόλι και φοράς και μάσκα; Τι κατάλαβες;" Αυτά θα ζήσω μέχρι η περιοχή τον Οκτώβριο να είναι στο κόκκινο και θα κλείσουμε.

13
Νησί τουριστικό κ πλουσιο +- 10.000 κάτοικοι. Εμβολιασμένοι άπαντες (15 μόνιμοι κ πέρσι οι αναπληρωτές όλοι) πλην διευθυντή κ ίσως υποδιευθυντή κ άλλης 1 (το παίζει διπλό ταμπλό, δεν αποκαλύπτεται). Βέβαια ο μαζικός εμβολιασμός έπαιξε ρόλο, αρκετοί απ αυτούς ίσως να μην έμπαιναν στη διαδικασια των ραντεβού.

Απίστευτα νούμερα!!!
Να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις και από τους ανεμβολίαστους πολλοί είναι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο επαρχία ή αστικά κέντρα. Θα ρωτήσω τι γίνεται σε άλλα σχολεία της πόλης.

14
Πόσοι είστε σύλλογος loulou? Πόσοι οι μη εμβολιασμένοι? Επαρχία ή αστικό κέντρο? Στο δικό μου από τους 10, οι 2 ανεμβολίαστοι.

Πόλη 50χιλ κατοίκων. Από τους 12 με οργανική μόνο 4 εμβολιασμένοι. Φυσικά θα έρθουν και άλλοι από Σεπτέμβριο (αναπληρωτές και αποσπασμένοι) αλλά δεν θα αλλάξει πολύ η αναλογία.

Σελίδες: 123 ... 24

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31238
  • Τελευταία: Elle!
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1115511
  • Σύνολο θεμάτων: 18554
  • Σε σύνδεση σήμερα: 723
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 54
Επισκέπτες: 519
Σύνολο: 573

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.134 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.