Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - loulou

Σελίδες: 123 ... 23
1
Εχει κανεις εμπειρία από Ζάκυνθο ή Κεφαλοννιά; Νομιζω ότι είναι απο τα νησιά που θα απορροφήσουν συναδέλφους χαμηλά στον πινακα και κυρίως από Δ. Ελλάδα και Πελοπόννησο. Τι λέτε;

Εγώ βρέθηκα από Μακεδονία Κεφαλονιά αλλά τότε δεν υπήρχαν πολλά κενά στη Β Ελλάδα παρόλο που είχα θέση στους 200 πρώτους (εξ ΑΣΕΠ) Επίσης, πολλοί προτιμούν το νησί που έχουν καταγωγή οι γονείς τους επειδή εκεί έχουν σπίτι. Πολλοί από Αθήνα προτίμησαν Ζάκυνθο και Κεφαλονιά γι' αυτό ακριβώς το λόγο.

2
Αφαλώς και θα δηλωθεί ο Άγιος Ευστράτιος και πολλά σχολεία με μόρια δυσπρόσιτων σε κυκλάδες και δωδεκάνησα.
Όχι, αν έμενα Θεσσαλονίκη, δεν θα επέλεγα Ασπρόπυργο από Σίφνο ή Μήλο, καθώς και στις δύο περιπτώσεις δεν θα μπορούσα να πάω σπίτι μου. Απλά στον μαγευτικό Ασπρόπυργο (όπου και θα πρέπει να μείνεις, γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες από την Αθήνα) θα μαζέψω 4 μόρια και παραιτούμαι από την πιθανότητα οργανικής στον τόπο μου για πάντα, στη δε Μήλο 40.

Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα από τον πίνακα σε θέσεις διοριστέων, ο σκοπός ΟΛΩΝ είναι απλός, είτε σε απόσταση διαχειρίσιμη από το σπίτι τους, είτε νησιά για να γυρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα σπίτι του. Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις μετάθεση μετά από 2 χρόνια, μπορεί να πάρεις και απόσπαση τον 3ο ή και τον 4ο χρόνο και μετάθεση τον 5ο. Σε δύο χρόνια όμως θα πάρεις μόρια που θα τα έχεις για τα επομενα 25-30 και θα διεκδικήσεις οργανική, καθώς έχουμε ακόμα 3 χρονιά παρά πολλών παραιτήσεων στους ΠΕ02.

Αυτοί που θα επιλέξουν περιοχές με 1 και 2 μόρια χωρίς να είναι από εκεί θεωρώ ότι θα είναι ελάχιστοι σε όλη την Ελλάδα και για τις περισσότερες ειδικότητες.

Συμφωνώ. Εξαρτάται ποιος είναι ο στόχος και τα σχέδια του καθενός αλλά ακόμα και αν γυρίσεις με μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου, θα σου χρειαστούν τα μόρια για να διεκδικήσεις οργανική.

3
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2021
« στις: Ιούλιος 07, 2021, 04:33:21 μμ »
Υπάρχει για νησιωτικές περιοχές.  Νόμοι Λέσβου, Χίου,  Δωδεκανήσων,  Κυκλάδες  κλπ... ένα πυσδε αλλά πολλές περιοχές. Δεν έχω καταλάβει πως διαλέγεις μα αλλάξεις περιοχή και ποιος αποφασιζει αν θα αποσπαστεις.
 Μήπως εννοείς ότι βάζω τα σχολεία από τις περιοχές που θέλω και όχι γενικά τις περιοχες;

Τότε θα πρέπει να συμβουλευτείς την ιστοσελίδα του ΠΥΣΔΕ που ενδιαφέρεσαι - αν ενδιαφέρεσαι για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ (εννοείται ότι ήδη ανήκεις στο ΠΥΣΔΕ). Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ, που δεν έχει α και β, διαλέγεις σχολείο.

Αν για παράδειγμα, ΠΥΣΔΕ Ανατολικής και ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, τότε αυτές βγαίνουν στις γενικές αποσπάσεις. Αφού βγουν οι αποσπάσεις και αποσπαστείς στη Α ή Β, τότε καλούν για να διαλέξεις σχολείο και να τοποθετηθείς.

Για τα νησιωτικά ΠΥΣΔΕ, ας απαντήσει κάποιος άλλος. Ίσως δεν τα γνωρίζω καλά.

4
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2021
« στις: Ιούλιος 07, 2021, 02:06:30 μμ »
Οι αποσπάσεις εντός πυσδε αλλά σε άλλη περιοχή ( από Α  σε Β ) πως γίνονται;  αποφασίζει το ίδιο το πυσδε ή παραπέμπεται στο κυσδε;

Το ΠΥΣΔΕ είναι για όλο το νομό. Αλλά δεν υπάρχει Α και Β για όλες τις ΔΕ μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποσπάσαι σε σχολείο. Αλλά δεν θυμάμαι με ποια σειρά γίνονται. Στη δική μας διεύθυνση γίνονται τελευταίες.

5
Γενικό Λύκειο / Απ: Νέο Λύκειο
« στις: Ιούλιος 05, 2021, 05:35:06 μμ »
και εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει πιο κάτω...

“Πράσινο φως” στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να διεκδικούν θέσεις Διευθυντών Σχολείων, ΠΔΕ, Διευθυντών Εκπαίδευσης, Συμβούλων Εκπαίδευσης κλ
https://www.esos.gr/arthra/73595/prasino-fos-stoys-idiotikoys-ekpaideytikoys-na-diekdikoyn-theseis-dieythynton-sholeion#comment-237573

6

Ε;
Άμα είναι προγραμματισμένη τι νόημα έχει η αξιολόγηση; Τ' απροειδοποίητο τεστ έχει αξία. Ο επιθεωρητής οφείλει να προσέρχεται αιφνιδίως ώστε να επιτελεί ευστόχως το σκοπό του. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Επίσης θα 'πρεπε πέραν της παιδαγωγικής επάρκειας να εξετάζεται κι η επιστημονική ευχέρεια του εκπαιδευτικού. Τακτά γραπτά τεστ ανά τέρμινο. Ακόμη κι η όλη συμπεριφορά του οφείλει να 'ναι κοσμία και σύμφωνη με αρχές κι αξίες παραδεδεγμένες προάγουσες τη φιλοπατρία. Τέρμα η ασυδοσία κύριοι. Θα μπει τάξη στην τάξη. Όπως και στη χώρα.

7
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Δεκέμβριος 13, 2020, 04:57:09 μμ »
Βρήκα τις παρακάτω οδηγίες από google-groups webex. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ελπίζω να είναι χρήσιμο.

"Για να μπορείτε να δημιουργείτε κουίζ και ερωτηματολόγια εκτός σύνδεσης, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Webex Poll Questionnaire Editor. Πώς;

1. Συνδέομαι από webex.sch.gr. Πριν πατήσω Start Meeting επιλέγω κάτω αριστερά Webex Training 
2. Επιλέγω από κάτω αριστερά και πάλι Downloads 
3. Επιλέγω να κατεβάσω την εφαρμογή Webex Poll  Questionnaire Editor 
4. Παταω το πράσινο κουμπί Download
5. Ένα πρόγραμμα exe κατεβαίνει κάτω αριστερά στον υπολογιστή μου
6. Το ανοίγω και το εκτελώ

Οι ενέργειες αυτές θα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή μου το πρόγραμμα. Ανοίγοντας το θα δείτε ένα περιβάλλον που μοιάζει πολύ με αυτό του εργαλείου online στο webex. Φτιάχνετε το κουίζ που θέλετε με όσες ερωτήσεις θέλετε και για κάθε ερώτηση το είδος της απάντησης που θέλετε (απλή απάντηση, πολλαπλής επιλογής με μία σωστή απάντηση ή πολλαπλής επιλογής με πολλές σωστές απαντήσεις) και το αποθηκεύετε με ένα όνομα που σας βολεύει σε ένα φάκελο όπου θα βάζετε όλα τα κουίζ σας για εύκολη εύρεση και ανάκληση).

Όταν θα είστε στο webex για μάθημα θα ανακαλείτε το αρχείο από το μενού File -> Open Poll"

Καλή επιτυχία

ευχαριστούμε, πολύ χρήσιμο

8
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Δεκέμβριος 11, 2020, 05:31:57 μμ »
Ούτε εγώ  βλέπω το όνομα, αλλά δεν έχω πρόβλημα, καθώς βλέπω το χεράκι από τους participants.

ευχαριστώ, αλλά ήταν πιο εύκολο όταν φαινόταν το όνομα σε μπλε πλαίσιο όταν έκανα διαμερισμό οθόνης. Τώρα πρέπει να γυρνάω σε όλα τα ονόματα για να δω.

9
Σχολική ζώνη / Απ: Μάθημα με webex
« στις: Δεκέμβριος 10, 2020, 01:42:11 πμ »
Εδώ και 3 μέρες όταν ένας μαθητής σηκώνει χέρι ακούγεται μόνο ο χαρακτηριστικός ήχος και δεν γράφει το όνομα του μαθητή που σήκωσε χέρι, όπως παλιά, με μπλε γράμματα; Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και αν μπορώ να το ρυθμίσω;;;

10
Σχολική ζώνη / Απ: Γιορτή Πολυτεχνείου και webex
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 06:14:50 μμ »
ευχαριστώ.
Θα δώσετε κείμενα στα παιδιά για να διαβάσουν σαν να ήταν κανονική γιορτή;11
Σχολική ζώνη / Γιορτή Πολυτεχνείου και webex
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 03:37:46 μμ »
Συνάδερφοι,

Πώς θα γιορταστεί η επέτειος στο σχολείο σας διαδικτυακά;

Ψάχνω για ιδέες.

12
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Πρόβλημα με το πρόγραμμα
« στις: Οκτώβριος 17, 2020, 05:13:13 πμ »
Μόνιμη είμαι και έχω τα δίωρα της Έκθεσης τελευταίες ώρες στα περισσότερα τμήματα που κάνω Γλώσσα (στα ΕΠΑΛ κατά κάποιο τρόπο πριμοδοτήθηκαν οι καθηγητές ειδικοτήτων στο πρόγραμμα  :(τι πρωτότυπο, πρώτη φορά μου συμβαίνει >:(). Μπορείς να εκθέσεις το πρόβλημά σου στον προγραμματιστή αν είναι συνεργάσιμος και αν γίνει η αλλαγή, έγινε.

Συνήθως σε ένα καλό σύλλογο  φιλολόγων παίρνει δύο Γλώσσες ο καθένας αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό. Μήπως σου έδωσαν και το γ τμήμα γλώσσα επειδή κάποιο πήρε πολλές ιστορίες, όλοι πήραν κατεύθυνση ή κάποιοι δεν κάνουν καθόλου; Μήπως σου έδωσαν αυτές τις ώρες γιατί δεν έβγαιναν αλλιώς οι ώρες με καθηγητές που έρχονται από άλλα σχολεία;;

13
Μαθήματα κατ'οίκον / Γλώσσα Α Δημοτικού
« στις: Μάιος 27, 2020, 06:57:45 πμ »
Ήθελα να ρωτήσω συνάδερφο που δουλεύει στο δημοτικό, πόσα μαθήματα αφιερώνετε στο ευ και αυ; Δύο και δύο ή ένα μάθημα στο καθένα και μετά ένα μάθημα επανάληψης [ευ και αυ μαζί]

14
εγώ το κατέθεσα και μου αναγνωρίστηκε η συνάφεια. Δεν θυμάμαι αν το χαρτί της αναγνώρισης ανέφερε κάτι για βαθμολογική εξέλιξη.

Φαντάζομαι αν έχει ένα μεταπτυχιακό σε εκπαίδευση ενηλίκων ή επαγγελματικό προσανατολισμό, θα βοηθήσει αν ζητάς απόσπαση σε ΣΔΕ.

Σελίδες: 123 ... 23

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1077277
  • Σύνολο θεμάτων: 18120
  • Σε σύνδεση σήμερα: 876
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 59
Επισκέπτες: 780
Σύνολο: 839

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.118 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.