Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - garfieldnt

Σελίδες: 123 ... 16
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις στο εξωτερικό
« στις: Οκτώβριος 14, 2018, 06:37:08 μμ »
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για απόσπαση στην Γερμανία. Γνωρίζει κανείς κάποιο ενεργό σχετικό forum ώστε να έχω συνομιλία με την κοινότητα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών για πληροφορίες (ενοίκια, κόστος, ασφάλιση, κ.α)

2
...μια ερώτηση... με την ενοποίηση των κλάδων θα αλλάξουν οι δεύτερες αναθέσεις; π.χ. οι Οικιακής Οικονομίας (που εντάσσονται στους οικονομολόγους) θα συνεχίσουν να μπορούν να κάνουν Γεωγραφία;;;

3
Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Γνωρίζει καποιος αν είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ, αν οι εξετάσεις των μαθημάτων γίνονται στην Ελλάδα και πόσο στοιχίζει; Επίσης, ξέρετε αν έχει πρακτική ασκηση; Γενικότερες εντυπώσεις από το Ευρ. Πανεπιστήμιο Κύπρου;;;

5
Στην εγκύκλιο των κριτηρίων μοριοδότησης υπευθύνων προγραμματων σχολικών δραστηριοτήτων αναφέρεται ότι δίνεται 0,5 μορια για την υλοποίηση κάθε προγράμματος (μέχρι 2 μόρια). Γνωρίζετε αν για να πάρει κάποιος τα μόρια έχει σημασία αν στην υλοποίηση του προγράμματος ήταν συντονιστής ή βοηθός;
http://edu.klimaka.gr/scholikes-drasthriothtes/ekpaidevtika-programmata/1037-sxediasmos-ylopoihsh-programmatwn-scholikwn-drasthriothtwn.html

6
Σε περίπτωση προβλήματος υγείας (γνωμάτευση ΚΕΠΑ 67% και πάνω) δικαιούται απαλλαγή από εξωδιδακτικά καθήκοντα (εφόσον το επιτρέπει η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου) και συνεχές διδακτικό ωράριο.

7
Σχολική ζώνη / Απ: Αλλάζουν όλα στο Γυμνάσιο
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2016, 11:38:06 μμ »
Έχετε ακούσει αν θα αλλάξει κάτι στην ύλη;; Είχε ακουστεί κάτι για μείωση... και φυσικά στα μαθήματα που μειώθηκαν οι ώρες, δεν θα πρέπει να ανακοινωθεί η νέα ύλη; Την Δευτέρα ξεκινάμε και δεν ξέρουμε την διδακτέα ύλη!!!

8
Σχολική ζώνη / Απ: Αλλάζουν όλα στο Γυμνάσιο
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2016, 11:36:17 μμ »
δηλ. με 8 στα Μαθηματικά θα προάγεται στην επόμενη τάξη ;
Ναι, αρκεί ο μ.ο. όλων των μαθημάτων να είναι τουλαχιστον 12.

9
ΑΣΠΑΙΤΕ / Απ: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ 2016-2017
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2016, 12:57:22 πμ »
Δεν το αναφέρει φέτος, αλλά αυτό ίσχυε τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Λες τόσο εύκολα να το αναίρεσαν; Φαινόταν ότι το μέτρο ήρθε για να μείνει.
Δεν απαιτείται, πλέον, το ποσό των 50 ευρώ ανά μαθημα σε περιπτωση που η φοίτηση θα επεκταθεί και στο δεύτερο έτος. Σας το λέω με σιγουριά ότι καταργήθηκε... Μόλις τελείωσα το πεσυπ και για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε επίσημη ενημέρωση από την γραμματεία. Θεωρήθηκε άδικο μέτρο και καταργήθηκε....

10
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2016
« στις: Αύγουστος 05, 2016, 10:06:24 μμ »
Τουλάχιστον, συνάδελφοι, το επάγγελμα του εκπαιδευτικού δεν έχει ρουτίνα... Πάντα υπάρχει κάτι να περιμένουμε..
Πόσα F5 πατάτε το λεπτό;;;

11
Νομίζω ότι το θεμα το είχα ανεβάσει εγώ... Ρώτησα την Διεύθυνσή που ανήκω και μου είπε ότι η κατανομή γίνεται ως εξής:
Ο Χημικός παίρνει την α ανάθεσή του και την Βιολογία και συμπληρώνει σε άλλο σχολείο.
Ο Φυσικός παίρνει την α ανάθεσή του και συμπληρωνει σε άλλο σχολείο.

12
Καλή τύχη. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει νομική παρέμβαση για να τελειώσουν αυτά τα μαγειρέματα με ηθικό και παιδαγωγικό τρόπο.
Μια αρχή θα ήταν να υπάρξει παραδοχή επιτέλους γιατί δημιουργήθηκαν αυτοί οι νόμοι και τι εξυπηρέτησαν. ΝΑ δούμε αν αυτό είναι για το κοινό καλό ή αποτελεί διακριτική ευνοική αντιμετώπιση εναντίον του δημόσιου συμφέροντος (αντισυνταγματικό).
Αν θελήσουν πολλοί μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε μόνιμοι και αναπληρωτές εναντίον του τελευταίου νόμου. Δυστυχώς είναι γνωστό ότι εξυπηρετεί πολλούς που παρακάμπτουν το παιδαγωγικό κομμάτι.
Εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να κινηθούμε εναντίον του 4186 και ξέρω και άλλους
Και εγώ μαζί σας... (είμαι ΠΕ04.01). Αν θέλετε στειλτε μου π.μ.

13
Η άποψη του συμβούλου είναι σαφής. Ο κάθε ένας την ειδικότητα του. Αυτό όμωε είναι η παιδαγωγική άποψη του συμβούλου και ο τρόπος που ερμηνεύει αυτός την νομοθεσία.  Ο σύλλογος κάνει τις αναθέσεις και όχι τις κατανομές ωρών (δηλαδή ποιος φεύγει και ποιος μένει). Οι αναθέσεις γίνονται με βάση την κείμενη νομοθεσία. Δεν έχει διακίωμα ο σύλλογος να βγάλει προς συμπλήρωση ωραρίου κάποιον εκπαιδευτικό όταν δεν προκύτπει με βάση την νομοθεσία. Στην περίπτωση μου ο συνάδελφος  έχει αναφέρει ότι αν ο σύλλογος αναθέσει τις ώρες σε εμένα (χωρίς γραπτή εντολή από κάποιν προϊστάμενο) θα κανει καταγγελία για παράβαση καθήκοντος "κατά παντός υπευθύνου". Αν αυτό συμπεριλάβει και τον σύλλογο, λυπάται μεν αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό. Ο δικός μου ο δικηγόρος είπε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι υπόλογοι απέναντι στον νόμο αν υπογράψουν πράξη που είναι αντίθετη με την νομοθεσία. Επίσης ότι άγνοια νόμου δεν γίνεται δεκτή.

Τελειώνοντας συνάδελφοι θα ήθελα να πω τα εξής
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις συβουλές. Όμως το θέμα έχει κουράσει τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου. Προσωπικά δεν θα επανέλθω στο Forum με άλλη απάντηση για το ίδιο θέμα. Θα συννενοηθώ με τον δικηγόρο μου για τις επόμενες ενέργειες μου.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
Εύχομαι το θέμα να έχει την καλύτερη έκβαση για εσένα! Αν θέλεις, επειδή βρισκόμαστε ή θα βρεθούμε και αλλοι στην ίδια θέση, όταν διευθετηθεί ενημερωσέ μας για το νομικά ορθό... Καλή επιτυχία!!!

14
Συνάδελφοι, αν κάποιος δεν κάνει άρση της υπεραριθμίας (δεν είναι υποχρωτικό) παραμένει στο σχολείο. Την οργανική του δεν την χάνει και την α ανάθεση δεν του την αγγίζει κανείς!!! Άρα παίρνει ο καθένας την α ανάθεση και συμπληρώνουν με την β αναθεση βάσει παλαιότητας (και λαμβάνοντας υποψη το όριο των 11 ωρων μέγιστο). Από εκεί και πέρα όποιος δεν συμπληρωνει, πηγαίνει σε άλλο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου.
Άρα στην περίπτωση που αναφέρεται με το άνοιγμα του μηνύματος η σωστή ανάθεση είναι:
1. παλαιός χημικός: α ανάθεση 6 ώρες χημεία, β ανάθεση με 11 ώρες από βιολογία ή γεωγραφία και συμπλήρωση σε άλλο σχολείο.
2. νεος χημικός: β ανάθεση 9 ώρες βιολογία ή γεωγραφία και συμπλήρωση σε άλλο σχολείο.
3. φυσικός: α ανάθεση 16 ώρες φυσική και συμπλήρωση σε άλλο σχολείο.
Τελικά, και οι τρεις θα συμπληρώσουν σε άλλο σχολειο.

Σελίδες: 123 ... 16

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32258
  • Τελευταία: spyridoula.n1
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1157325
  • Σύνολο θεμάτων: 19178
  • Σε σύνδεση σήμερα: 262
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 177
Σύνολο: 178

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.108 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.