Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Mars1

Σελίδες: 123 ... 5
1
Ο κλάδος των εκπαιδευτικών βράζει, δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Το ξέρουν και στο υπουργείο. Το "σπάσιμο" των διορισμων ανά κλάδο σε φάσεις θα δημιουργήσει αδικίες (έχουν αναλυθεί οι λόγοι) και αρνητικό κλίμα σε όλο το διάστημα από τη μια έως την άλλη φάση, τη στιγμή που αν γίνουν και οι 10500 φέτος (και συνολικά ανα κλάδο) όπως δηλαδή ελπίζουν όλοι, η Κεραμεως θα είναι η πρώτη υπουργός Παιδείας που θα εχει διασωθεί πολιτικά.
Πιστεύω δεν θα βάλουν αυτογκόλ και θα κάνουν το σωστό, δηλαδή και τους 10500 το 2021. Εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση, υπάρχει και ο τρόπος.

2
Αν γίνουν ειδικά εκλογές προβλέπω 15000 διορισμους γενικής όχι μόνο 10500.

Αλλά εντάξει... Βαρουφάκης... Οκ...  ;D

3
Από μόνα τους τα 23 εκατομμύρια επαρκούν για 5250 για ενεργοποίηση από τέλη Αυγούστου
 + τα έξτρα εκατομμύρια λόγω συνταξιοδοτησεων επαρκούν για το σύνολο των 10500.

4
Ίσα ίσα από τις δηλώσεις Κεραμεως φαίνεται πως και οι 10500 θα γίνουν μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021 σε 2  φάσεις που ίσως να σχετίζεται με τις διαφορετικες ημερομηνίες έκδοσης των οριστικών πινάκων των 2 προκηρύξεων. Θέλει το υπουργείο να βάλει αυτογκόλ και να παίξει με τα νεύρα και την οργή των αναπληρωτών, ενώ μπορεί να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμου σε όλο τον κόσμο που περιμένει; Όλα λοιπόν θεωρώ πως θα γίνουν φέτος. Είναι πολιτικά η μεγάλη ευκαιρία της Κεραμεως να περάσει τις πιο δύσκολες μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Παιδείας και να είναι ταυτόχρονα η πρώτη υπουργός Παιδείας που θα καταφέρει να διασωθεί πολιτικά υλοποιώντας μετά από 10++ χρόνια το αίτημα του κλάδου για τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς των 10500 που έχουν ψηφιστεί. 

5
Συνάδελφοι προφανώς και δεν περιστρέφονται όλα στο υπουργείο Παιδείας γύρω από τους αναπληρωτές και τις κατανομές για τους 10500.
Υπάρχουν αντικειμενικά άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή σε επίπεδο πολιτικής, αλλά θα έρθει η ώρα πιστεύω εκεί προς την ανοιξη που θα υποχωρήσει η πανδημία και θα τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα που μας καίει!
Όλα θα πάνε καλά, αισιοδοξία και υπομονή!

6
μόνο 5250 φέτος το καλοκαίρι και από τις 2 γε. Το 2022 οι υπόλοιποι διορισμοί.

Συμπληρώνοντας παλιες και νέες κασέτες: εκτός και αν χρεοκοπήσουμε. Εκτός και αν φύγει η Κεραμεως. Εκτός και αν γίνουν εκλογές. Εκτός και αν ξυπνήσει στραβά ο ερντογαν. Εκτός και αν δεν εμβολιαστεί όσος πληθυσμός αναμένει η Πολιτεία. Εκτός και αν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι δεν πιάσουν τα επιθυμητά όρια.
Αγχωθειτε επιτέλους αναπληρωτες, μισές δουλειές βρε ασεπουλα!!!

ΥΓ) όλα καλά θα πάνε και είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα διοριστεων (10500) μέσα στο 2021 (καθαρά προσωπική μου εκτίμηση με βάση τις δηλωσεις της Κεραμεως)

7
το πιό σημαντικό που θα πρέπει να απασχολεί την 1 και 2 γε είναι οι εκπλήξεις κατά την ανακοίνωση των κατανομών και αυτές πιστέψτε με θα είναι σεισμογόνες.

Καμία έκπληξη δεν θα υπάρξει για τις αποκλίσεις που θα υπάρξουν στις επίσημες ανακοινώσεις κατανομών, σε σχέση με τους αριθμούς που γράφεις κατά καιρούς. Πιστεύω πως τα μέλη και οι επισκέπτες του φόρουμ που παρακολουθούν σχετικά τακτικά το νήμα, έχουν καταλάβει το γιατί.

8
Όποτε και αν ανοίξουν οι νέες αιτήσεις και με όποιο σύστημα τότε, οι οριστικοί πίνακες 1ΓΕ και 2ΓΕ που περιμένουμε, θα ισχύουν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Από τη σχολική χρονιά 2023/24 θα τεθούν σε εφαρμογή οι όποιοι νέοι πίνακες. Μέχρι τότε έχει πολύ δρόμο ακόμα.

9
Σωστά, γι'αυτό το πιο πιθανό είναι είτε να αυξηθεί ο περιορισμός αυτός από 1 σε 2 χρόνια, είτε να γίνει δήλωση και έκδοση ονομάτων διοριστεων γενικής και για τις δύο φουρνιές διορισμών, πριν περάσει ο χρόνος από τους διορισμούς της ειδικής, ώστε να παρακαμψει το σύστημα όσους δήλωσαν και διορίστηκαν εκεί. Επιμένω ότι δεν είναι μπούφοι στην πολιτική ηγεσία να ακυρώσουν έμμεσα τους πρώτους διορισμους ειδικής αγωγής στη χώρα. Δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα και σε κανένα επίπεδο.

10
Κάνετε λάθος. Μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων και των κατανομών το υπουργείο (εφόσον έχει το χρόνο) μπορεί να καλέσει τους επιτυχόντες για να καταρτίσει πίνακες διοριστέων. Κατόπιν αυτούς τους "σπάει" σε δυο χρονιές. Αν τη δεύτερη χρονιά προκύψουν κενά (από άτομα που δεν ανέλαβαν για οποιοδήποτε λόγο) κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς. Αυτή ήταν η διαδικασία παλιότερα με τους γραπτούς διαγωνισμούς.

Αυτό θεωρώ κι εγώ πως θα γίνει. Ας μην ξεχνάμε πως η Κεραμεως μίλησε ξεκάθαρα 2 φορές για πρόβλεψη 10500 διορισμών στον προϋπολογισμό του 2021, που θα πρέπει να δικαιολογήσει, άσχετα αν τα ονόματα θα αναλάβουν σε 2 φάσεις.

11
Τι μπορεί να μεταβλήθηκε σε 1 ολόκληρη μέρα πριν τον ανασχηματισμό από το μήνυμα σου ακριβώς τότε περί επιβεβαιωμένης αποχώρησης της Κεραμεως από το υπουργείο Παιδείας και τη δημιουργια τεράστιου προβλήματος στο θέμα των διορισμών;

Εντάξει μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις εφόσον δεν παραβιάζεις τους κανόνες του φόρουμ και δεν έχουν πρόβλημα οι διαχειριστές. Προσωπικά δεν με πείθεις, ούτε για τις κατανομές , ούτε για τα χρονοδιαγράμματα, ούτε για τα περί ειδικογενικης.


12
Πριν 2-3 εβδομάδες προεξοφλουσε πως φέτος θα έχει διορισμούς μόνο για την 1ΓΕ. Πριν 1 εβδομάδα προεξοφλουσε ότι θα έχουμε αποχώρηση Κεραμεως στον ανασχηματισμό κτλ κτλ Σήμερα γράφει άλλα, μετά από λίγες μέρες μπορεί να γράφει πάλι άλλα.
Όσοι παρακολουθούν το φόρουμ μπορούν να το επιβεβαιώσουν σε περίπτωση που έχουν διαγραφεί τα σχετικά μηνύματα.

Από εκεί και περα αν και δεν έχω ο ίδιος πληροφόρηση για κατανομές και χρονοδιαγράμματα, μπορώ να επιβεβαιώσω πως από άτομα διαφορετικών μάλιστα κλάδων που θεωρητικά έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες, διακινουνται εντελώς διαφορετικές πληροφορίες. Για να γίνω πιο σαφής φαίνεται πως διακινείται υπογείως το καλύτερο δυνατό σενάριο προς όλους και στο τέλος δεν βγαίνουν τα νούμερα (10500). Αν αυτό ξεκινάει από πηγές υπουργείου, από συνδικαλιστές ή από αλλού δεν το γνωρίζω.

Συνοψίζοντας, μην εμπιστεύεστε τίποτα για κατανομές και χρονοδιαγράμματα, γιατί η πραγματικότητα θα φανεί ΜΟΝΟ όταν επίσημα ανακοινωθεί κάτι από το υπουργείο.


13
Συνάδελφοι πραγματικά μην εμπιστεύεστε τίποτα για κατανομές και χρονοδιαγράμματα μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο. Ορισμένοι εδώ μέσα παίζουν ξεκάθαρα με την αγωνία του κόσμου. Πιστεύω το έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι συνάδελφοι, μέλη και επισκέπτες του φόρουμ.

14
Δεν ξέρω αν θα αφαιρεθούν, αλλά εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν εφόσον πριν κλείσει ο χρόνος διορισμών της εαε γίνει μια φορά δήλωση περιοχών και για τις δύο φουρνιες διορισμών γενικής και ανακοινωθούν ολα τα ονόματα μαζι άσχετα από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των διοριστεων. Εναλλακτικά μπορεί να παραταθεί με σχετική ρύθμιση ο περιορισμός διορισμού σε άλλη θεση που ήδη υπάρχει στους διορισθέντες εαε από 1 σε 2 χρόνια.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν επίγνωση της κατάστασης στο υπουργείο και δεν θα επιτραπεί η μεταπήδηση διοριστεων της ειδικής αγωγής στη γενική αγωγή μέχρι την ολοκλήρωση του σχεδίου όλων των διορισμών που ανακοινώθηκαν.

Σελίδες: 123 ... 5

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30189
  • Τελευταία: konstadina83
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1048041
  • Σύνολο θεμάτων: 17881
  • Σε σύνδεση σήμερα: 430
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 311
Σύνολο: 311

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.124 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.