Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ΕΠ06

Σελίδες: 123 ... 45
1
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Σήμερα στις 08:19:42 πμ »
Ευτυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο σου και σήμερα δεν τρώμε από συσσίτια... :D
Πολλοί τρώνε από συσσίτιο και οι περισσότεροι ζούμε για να δουλεύουμε και πάλι οριακά είμαστε..και πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ κατά την γνώμη σου;

2
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 03, 2024, 09:08:24 πμ »
Ο επιθεωρητής στην περίπτωση που ο δάσκαλος κάνει απεργία συντάσσει μόνος του (εξ ου και μονομερές) ένα πρακτικό όπου αναφέρει πως η επιθεώρηση δε θα λάβει χώρα λόγω απεργίας του δασκάλου. Αυτό το πρακτικό μερικοί επιθεωρητές ζητούν (παρανόμως) να το υπογράψει ΚΑΙ ο απεργός. Η ΟΛΜΕ εφιστά την προσοχή στον απεργό δάσκαλο ότι κάνοντας απεργία ΔΕΝ υπογράφει τίποτα που θα του ζητηθεί απ' τον επιθεωρητή.
Σ'ευχαριστούμε κι εγώ το είχα απορία,το ζήτησαν σε φίλη μου, δεν το υπέγραψε φυσικά.

3
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 02, 2024, 05:52:46 μμ »
Καλουν για αξιολόγηση συν/φους με 20 χρόνια προ υπηρεσίας. Αν έχουμε δηλώσει απεργία-αποχη και έρθει στο σχολείο η συμβουλος ακαλεστη, τι κάνουμε?
Τρίωρη στάση εργασίας.

4
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 19, 2024, 11:13:41 μμ »
Συγχαρητήρια για την τόσο εύστοχα διατυπωμένη τοποθέτησή σου!
Να είσαι καλά!

5
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 19, 2024, 09:32:06 μμ »
Εμένα πάλι καθόλου δεν με αφορά το 41 τακατό,ούτε τι κάνει ο καθένας.Εγώ συνεχίζω την απεργία αποχή γιατί αυτό νιώθω πως είναι το σωστό για μένα και για το δικό μου αξιακό σύστημα.Τόσο απλά.

6
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Νοέμβριος 26, 2023, 04:24:52 μμ »
Συνάδελφε, και διόρθωσε, αν είμαι λάθος, εδώ και τόσους μήνες αξιολογούνται όσοι διορίστηκαν το 2021. Και έχουν περάσει ή περνάνε ακόμη από το στάδιο με τον Σύμβουλο (όχι από Διευθυντή & Σύμβουλο Παιδαγωγικής ευθύνης).
Όσοι διορίστηκαν το 2022;;; Πότε θ' αρχίσει η δική τους αξιολόγηση αν όχι το 2024;;;
Και επιπλέον, έγιναν κ φέτος διορισμοί κ εικάζεται ότι θα γίνουν και το 2024. Άρα, αφού όλοι αυτοί θα είναι δόκιμοι, δεν θα πάει έτσι η σειρά της αξιολόγησης;;;
Στον νομό που είμαι διορισμένη, έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση των διορισμένων του 22 από τον σύμβουλο,τώρα για τα άλλα δύο στάδια δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι.Εγώ και άλλοι συνάδελφοι συνεχίζουμε την απεργία αποχή.

7
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Νοέμβριος 26, 2023, 03:29:54 μμ »
Τι είναι το Β;;; Η αξιολόγηση από τον υπεύθυνο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου;;;
Ποιοι μόνιμοι και χρόνος παλαιότητας;;; Όσοι διορίστηκαν το 2022, δε θα ξεκινήσουν τη δική τους αξιολόγηση μέσα στο 2024;;;
Του 22 αξιολογούνται ήδη, τι εννοείς;

8
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Νοέμβριος 25, 2023, 08:35:20 πμ »
Δεν νομίζω  ότι η άποψη από την αξιολόγηση ήταν τόσο μαζική όσο την
παρουσίαζε το δεκαπενταμελές… συγγνώμη η ΕΛΜΕ και το alfavita εννοώ. Εγω προσωπικά γνωριζω περισσότερους που τη δέχτηκαν και την έκαναν ή θα την κάνουν, παρα που δεν την έκαναν.  Ήδη στο διαύγεια πέρσι  από περιέργεια κοιτούσα τα οδοιπορικά και έβλεπα ότι οι σύμβουλοι είχαν κάνει πολλές μετακινήσεις για το θέμα αυτό.

Ειδικά οι νεοδιόριστοι που μπήκαν χωρίς να έχουν μεγάλη προϋπηρεσια και δεν είχαν προηγουμένως  καμία επαφή με το συνδικαλιστικό κίνημα, δεν θα έλεγα ότι το πήραν στα σοβαρα όλο αυτό το κόλπο της αποχής και είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει, για το πώς βλέπει τον ρόλο των εκπροσώπων μας κάποιος που έρχεται απ έξω και με άλλη νοοτροπία και ίσως και με εμπειριες από άλλους εργασιακούς χώρους, πανεπιστήμια και ερευνα.

Κατά τ άλλα θα ξαναπώ ότι τα ζόρια θα τα δούμε όταν αρχίσει η αξιολόγηση από τους διευθυντές και ελπίζω μέχρι τότε να έχει καταστρωθεί μια πιο σοβαρή και αξιοπρεπής στρατηγική.
Δυστυχώς θα συμφωνήσω..απεργία αποχή κάνουμε και θα το συνεχίσουμε μέχρι τέλους οι λεγόμενοι "παλιοί",οι νεότεροι καλούν τον αξιολογητή μόνοι τους.Οι περισσότεροι βέβαια όχι γιατί όντως ήθελαν να αξιολογηθούν,αλλά από φόβο.Οψόμεθα..

9
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2024
« στις: Νοέμβριος 22, 2023, 11:58:48 μμ »
Trust for ever!

Ερώτηση: Με οργανική σε x περιοχή, πώς γίνεται να ζητάς μετάθεση στην ίδια (x) περιοχή;; Προφανώς, λανθασμένη καταχώρηση από τη ΔΔΕ; ::)
Νομίζω πως αυτό είναι η βελτίωση θέσης δηλαδή στον ίδιο νομό θέλουν να αλλάξουν οργανική.

10
Νεοδιόριστοι / Απ: Μονιμοποίηση νεοδιόριστων
« στις: Νοέμβριος 01, 2023, 07:12:24 μμ »
Το περίεργο είναι ότι θεωρούσα ότι αυτοί είχαν μονιμοποιηθεί από τότε,γιατί θυμάμαι ότι δεν είχαν την διετή υποχρέωση στον τόπο διορισμού, με μια χρονιά ξεχρέωναν για ποιο λόγο καθυστέρησαν τόσο;

11
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Οκτώβριος 29, 2023, 12:35:02 μμ »
Η ΟΛΜΕ και οι ΔΟΕ δεν έχουν ασχοληθεί ουσιαστικά τόσα χρόνια με τα αληθινά και όχι υποθετικά προβλήματα του κλάδου, όπως την απουσία μόνιμων διορισμών, την αύξηση ωραρίου που έγινε προ δεκαετίας, τους μισθούς, τη στέγαση των αναπληρωτων σε τουριστικές περιοχές και τον μπακάλικο τρόπο εξαφάνισης των κενων - και βέβαια το ότι οι δικές μας απεργιεσ έχουν παρα πολλές φορές ουσιαστικά απαγορευτεί, παλιότερα με την επιστράτευση, προσφατα με τα δικαστήρια. Αν για κάτι πρέπει να τους μεμφόμαστε, είναι αυτά τα παραπάνω, για τα οποία δεν έχει οργανωθεί να κάνει μια κανονική ουσιαστική διεκδίκηση.
Κατά τ άλλα βρήκε να αντιδράσει με τα κλασικα παιδαριώδη αντανακλαστικά, σε κάτι που είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί- το πολύ πολύ 1-2 χρονιές προσχηματικά, για να πουν ότι έγινε (ίσως και για να προκληθεί η αντίδραση μας ώστε να ενταθεί ο κοινωνικός αυτοματισμός εναντίον μας). Και ούτε καν σ αυτό το θέμα δεν κατάφεραν να κάνουν καμία σοβαρή διεκδίκηση, παρα μόνο ανοησίες επιπέδου 15μελους.

Σκεφτείτε εικόνα που σχηματίζει κάποιος για την κατάσταση του κλάδου, αν οι μόνες διαμαρτυρίες είναι για μια βαθμολόγηση που βάζουμε μόνοι μας σε κάθε δράση της πλάκας που κάνουμε σαν σχολείο και για το ότι θα μπει δυο φορεδ στην τάξη ένας σύμβουλος, σε μέρα και ώρα και τμήμα και ενότητα δικής μας επιλογής και κατόπιν προειδοποίησης. Δηλαδή δεν έχουμε οικονομικό θέμα, δεν έχουμε θέμα στέγασης, δεν έχουμε θέμα μη διορισμών, δεν έχουμε κενά στα σχολεία, δεν έχουμε δυσανάλογο φόρτο εργασίας, αυτά όλα τα έχουμε λυμένα, δεν υπάρχει λόγος να απεργήσουμε για αυτά.
Έχεις δίκιο σε όλα εκτός του σημείου που αφορά στην αξιολόγηση,γιατί  υποβαθμίζεις  τον εκβιασμό που είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε για να μονιμοποιηθούμε,μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας.Δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις,θα μπει ο σύμβουλος και όλα καλά και θα γίνει για λίγο κλπ.Και προφανώς για να τα παρουσιάζεις έτσι  δεν είσαι νεοδιόριστη γιατί αν ήσουν  δεν θα τα ένιωθες όλα τόσο επουσιώδη.Άποψή σου βέβαια αλλά μάλλον είσαι έξω από το χορό..

12
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Οκτώβριος 29, 2023, 11:33:50 πμ »
Αν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ασχολούνταν λίγο (ή μάλλον πολύ) με το θέμα της αξιολόγησης και ζητούσαν την αλλαγή του πλαισίου (πχ κατάργηση αυτού του επαίσχυντου "σύμβουλος μπαμπούλας μέσα στην τάξη", ο νυν Υπουργός θα έκανε βήματα πίσω. Νομίζω ότι είναι καλύτερος ή πιο δεκτικός από την τέως. Αυτά περί πέτρας τα ακούω βερεσέ. Ποιος ασχολείται όμως;φαίνεται ύπουλ;;;
Έχεις δίκιο,ασχολούνται τόσο όσο..ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένη,θα ήθελα πολλά παραπάνω όπως αυτά που αναφέρεις κι εσύ.Πάντως όσο μπορώ θα το παλέψω,ας δούμε και τι θα γίνει με το δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου.Δεν συμφωνώ μόνο στο σημείο για τον νυν υπουργό,άξιο μαθητή της Διαμαντοπούλου,μου φαίνεται ύπουλος.

13
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Οκτώβριος 29, 2023, 09:45:26 πμ »
Εμεις που συνεχιζουμε να κανουμε απεργια-αποχη ειμαστε καλυμμενοι;Ηρθε η εγκυκλιος ιδια με την περσινη που αναφερει κυρωσεις στους εκπαιδευτικους που αρνουνται την αξιολογηση.Τι γινεται μ' αυτο;
Εγώ θυμάμαι και πέρσι που διάβαζα ακριβώς για τις ίδιες κυρώσεις και μάλιστα φρόντισε να μου τις επισημάνει και ο διευθυντής μου αλλά δεν θυμάμαι αν τις διάβαζα μέσα από την εγκύκλιο ή από διάφορα sites.Πάντως τα ίδια έλεγαν και πέρσι.

14
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2024
« στις: Οκτώβριος 21, 2023, 09:13:17 μμ »
ακριβως αυτο που λες κι εσυ ηθελα να σου πω, οτι δηλ δεν επιλεγεις εσυ που θα βαλεις την εντοπιοτητα αλλα ειναι προεπιλεγμενη στο teachers δηλ εκει στο teachers γραφει εντοπιοτητα στην ταδε δημοτικη ενοτητα εγγραφης, Οποτε τσεκαρεις σε ποια περιοχη ανηκει αυτη η δημοτικη ενοτητα και δικαιουσαι μονο γι αυτη μοναδες εντοπιοτητας.Αναλογικα το ιδιο  ισχυει και για τη συνυπηρετηση
Επειδή ακόμα δεν έχω κάνει την αίτηση,δηλαδή όταν συμπληρώσω την εργασία θα μου γράψει και την συνυπηρέτηση;Ενώ αν κάποιος θα κάνει αργότερα για απόσπαση δεν θα υπάρχει αυτός ο περιορισμός..όλο αδικίες αυτή η εγκύκλιος..για την εντοπιότητα εντάξει,αλλά για την συνυπηρέτηση όσον αφορά την Αττική που είναι αχανής ,είναι παράλογο..ευχαριστώ και ελπίζω για το καλύτερο!

Σελίδες: 123 ... 45

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32257
  • Τελευταία: toniaxatz
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1157263
  • Σύνολο θεμάτων: 19177
  • Σε σύνδεση σήμερα: 426
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17
Επισκέπτες: 421
Σύνολο: 438

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.109 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.