Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ΕΠ06

Σελίδες: 123 ... 46
1
Οι αποφάσεις υπάρχουν όντως από τον Σεπτέμβριο του 22,έχω κι εγώ στο όνομα μου,αλλά με ενδιέφερε μόνο στο κομμάτι της μετάθεσης.Αφου τώρα την πήρα μόνη μου έχοντας εκτίσει την διετία δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Οι αδιόριστοι συνάδελφοι ξέρω ότι παλεύουν αλλά σχεδόν δύο χρόνια μετά και δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη,μακάρι να έρθει η δικαίωση τους έστω και αργά.

2
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Ευχές
« στις: Μάιος 07, 2024, 11:12:28 πμ »
Χριστός Ανέστη... Χρόνια πολλά.. με υγεια.. Χαρά.. Ευτυχία..
Αληθώς συνάδελφε,ό,τι καλύτερο εύχομαι κι εγώ σε όλους!

3
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Απρίλιος 28, 2024, 07:20:16 μμ »
Πρέπει το Υπουργείο να επανεξετάσει λίγο τον νόμο... μπαίνουμε σε περίεργα μονοπάτια πλέον. Οι Σύμβουλοι πρέπει να είναι Σύμβουλοι και όχι επιθεωρητές... Γνωρίζω αρκετούς νεοδιόριστους με τρελό άγχος για την μονιμοποίηση τους και Συμβούλους με ύφος δέκα καρδιναλίων... λυπηρό. Πείτε μου σε ποιόν άλλο κλάδο εργαζομένων οι υπάλληλοι περνάνε από 40 κύματα στην αξιολόγηση; Νομίζω μόνον οι εκπαιδευτικοί. Αντί  να μας συμβουλεύουν και να μας στηρίζουν μας κάνουν γλύφτες διευθυντή και Συμβούλου...
Υ.Γ... Τελικά αναβαθμίστηκε η ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή ακόμη; Το δούλεμα συνάδελφοι πρέπει να έχει και ένα όριο....
Όπως τα λες ακριβώς..100%σωστός!

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί και το 2024;
« στις: Μάρτιος 02, 2024, 01:57:31 μμ »
Στον νομό διορισμού μου,υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από αιρετό ότι οι μεταθέσεις θα ανακοινωθούν 22 Μαρτίου.Εξάλου δεν βλέπω τον λόγο να περιμένουν τις αξιολογήσεις από την στιγμή που είναι μια διαδικασία η οποία δεν προβλέπεται να σταματήσει στα τέλη Μαρτίου άρα τι ακριβώς να περιμένουν;Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση αυτών των δύο διαδικασιών.

5
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 26, 2024, 07:07:30 μμ »
Οποιοσδήποτε εργαζόμενος ελέγχεται για τη δουλειά του, υφίσταται εξευτελισμό; Να προσέχουμε λίγο γιατί ο κόσμος γελάει μαζί μας.
Μια χαρά προσέχουμε,ο κόσμος που γελάει μαζί μας δεν με αφορά καθόλου.Ούτε χρειάζομαι έλεγχο για να κάνω ευσυνείδητα την δουλειά μου,τουλάχιστον όχι αυτόν τον έλεγχο παρωδία.Και κανείς δεν θα μου υποδείξει πως θα σκέφτομαι και πως θα φέρομαι,ειδικά με γνώμονα το επικοινωνιακό κομμάτι,δεν είμαι PR Manager.

6
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 26, 2024, 10:08:26 πμ »
Ο νεοδιόριστος δηλαδή, που αξιολογείται για να μονιμοποιηθεί, λέτε να θέλει να γίνει σχολικός σύμβουλος; Για πόσων ετών χρονικό ορίζοντα μιλάμε (για να στοιχειοθετήσει δικαίωμα); Δέκα; Δεκαπέντε; Εσείς έχετε ακούσει πολλούς συμβούλους που να έχουν κάτω από τόσα χρόνια προϋπηρεσία; Και αν αρχίσει τη λούφα με το "καλημέρα" του διορισμού, τι πιθανότητες έχει να γίνει σύμβουλος; Κάπου δεν κολλάνε όλα αυτά.

Να σας πω πάντως και κάτι; Όλα αυτά τα περί συμβούλων, "επιθεωρητισμού" και αξιολόγησης, σε μερικά χρόνια που θα εφαρμοστούν οι προτάσεις της έκθεσης του ΟΟΣΑ (αποσύνδεση από την κρατική χρηματοδότηση, "αυτόνομες" και "αυτοχρηματοδοτούμενες" σχολικές μονάδες, πέρασμα των σχολείων στους ΟΤΑ, επιλογή "διευθυντών-μάνατζερς", συνδιοίκηση από τους γονείς κάθε σχολικής μονάδας), πιστέψτε με ότι θα αποτελούν "first world problems" και θα τα αναπολούμε ούτε λίγο ούτε πολύ με νοσταλγία...
Δηλαδή επειδή μας περιμένουν ακόμα μεγαλύτερα δεινά,θα φτάσουμε να αναπολούμε την τωρινή  πλήρη απαξίωση της εκπαιδευτικής μας οντότητας, γιατί για μένα τουλάχιστον αυτό είναι η αξιολόγηση..όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.Και στο χέρι μας είναι οι ζοφερές προβλέψεις σου για το μέλλον να μείνουν απλώς προβλέψεις με συσπείρωση  και αγώνα όμως,όχι yes sir με το καλημέρα.

7
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 24, 2024, 09:38:19 πμ »
Για αρχή προτείνω να καταλάβει ο κόσμος τη χρησιμότητα των εκλογών και τη δύναμη της ψήφου. Και ότι το «και μη χειρότερα» δεν ταιριάζει σε μια χώρα υποτίθεται του δυτικού κόσμου.
Αλλά τώρα πια, δεν έχει και νόημα. Μπορούμε κάλλιστα να παραδώσουμε τη χώρα στους κληρονομικω δικαιω ιδιοκτήτες της και να περιμένουμε με προσμονή μήπως είμαστε στην τυχερή κατηγορία δικαιούχων για το επόμενο pass. Εγω ψηφίζω να θεσπιστεί γρήγορα το «κωλοχαρτο pass» για να ευγνωμονουμε διότι αν είχαμε άλλη κυβέρνηση, εκτός από τα συσσίτια, δεν θα βρίσκαμε ούτε χαρτι υγείας όπως είχε πει ένας ογκόλιθος της ελληνικής πολιτικής διανόησης.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

8
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 24, 2024, 08:19:42 πμ »
Ευτυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο σου και σήμερα δεν τρώμε από συσσίτια... :D
Πολλοί τρώνε από συσσίτιο και οι περισσότεροι ζούμε για να δουλεύουμε και πάλι οριακά είμαστε..και πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ κατά την γνώμη σου;

9
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 03, 2024, 09:08:24 πμ »
Ο επιθεωρητής στην περίπτωση που ο δάσκαλος κάνει απεργία συντάσσει μόνος του (εξ ου και μονομερές) ένα πρακτικό όπου αναφέρει πως η επιθεώρηση δε θα λάβει χώρα λόγω απεργίας του δασκάλου. Αυτό το πρακτικό μερικοί επιθεωρητές ζητούν (παρανόμως) να το υπογράψει ΚΑΙ ο απεργός. Η ΟΛΜΕ εφιστά την προσοχή στον απεργό δάσκαλο ότι κάνοντας απεργία ΔΕΝ υπογράφει τίποτα που θα του ζητηθεί απ' τον επιθεωρητή.
Σ'ευχαριστούμε κι εγώ το είχα απορία,το ζήτησαν σε φίλη μου, δεν το υπέγραψε φυσικά.

10
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 02, 2024, 05:52:46 μμ »
Καλουν για αξιολόγηση συν/φους με 20 χρόνια προ υπηρεσίας. Αν έχουμε δηλώσει απεργία-αποχη και έρθει στο σχολείο η συμβουλος ακαλεστη, τι κάνουμε?
Τρίωρη στάση εργασίας.

11
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 19, 2024, 11:13:41 μμ »
Συγχαρητήρια για την τόσο εύστοχα διατυπωμένη τοποθέτησή σου!
Να είσαι καλά!

12
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Ιανουάριος 19, 2024, 09:32:06 μμ »
Εμένα πάλι καθόλου δεν με αφορά το 41 τακατό,ούτε τι κάνει ο καθένας.Εγώ συνεχίζω την απεργία αποχή γιατί αυτό νιώθω πως είναι το σωστό για μένα και για το δικό μου αξιακό σύστημα.Τόσο απλά.

13
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Νοέμβριος 26, 2023, 04:24:52 μμ »
Συνάδελφε, και διόρθωσε, αν είμαι λάθος, εδώ και τόσους μήνες αξιολογούνται όσοι διορίστηκαν το 2021. Και έχουν περάσει ή περνάνε ακόμη από το στάδιο με τον Σύμβουλο (όχι από Διευθυντή & Σύμβουλο Παιδαγωγικής ευθύνης).
Όσοι διορίστηκαν το 2022;;; Πότε θ' αρχίσει η δική τους αξιολόγηση αν όχι το 2024;;;
Και επιπλέον, έγιναν κ φέτος διορισμοί κ εικάζεται ότι θα γίνουν και το 2024. Άρα, αφού όλοι αυτοί θα είναι δόκιμοι, δεν θα πάει έτσι η σειρά της αξιολόγησης;;;
Στον νομό που είμαι διορισμένη, έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση των διορισμένων του 22 από τον σύμβουλο,τώρα για τα άλλα δύο στάδια δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι.Εγώ και άλλοι συνάδελφοι συνεχίζουμε την απεργία αποχή.

14
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Νοέμβριος 26, 2023, 03:29:54 μμ »
Τι είναι το Β;;; Η αξιολόγηση από τον υπεύθυνο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου;;;
Ποιοι μόνιμοι και χρόνος παλαιότητας;;; Όσοι διορίστηκαν το 2022, δε θα ξεκινήσουν τη δική τους αξιολόγηση μέσα στο 2024;;;
Του 22 αξιολογούνται ήδη, τι εννοείς;

Σελίδες: 123 ... 46

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1160745
  • Σύνολο θεμάτων: 19223
  • Σε σύνδεση σήμερα: 460
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 415
Σύνολο: 427

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.059 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.