Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - baronos

Σελίδες: 123 ... 10
1
Ειδική Αγωγή / Απ: Ειδικά σχολεία εν καιρώ πανδημίας
« στις: Νοέμβριος 16, 2020, 07:38:42 μμ »
Γιατί τόσες πολλές άδειες; Δουλεύουν και οι δυο γονείς σε ειδικά σχολεία;

2
Αυτό γνωρίζουμε αν θα ισχύσει αναδρομικά; Στην επόμενη, δηλαδή, προκήρυξη δεν θα μετράνε τα μόρια από άλλο κλάδο μέχρι την σχολική χρονιά 2019-2020;

3
Όποτε με το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που μας παραθέτεις το Α.Σ.Ε.Π. θα μπορεί να κάνει διασταύρωση στοιχείων από τον Ιούλιο. Δεν είναι όμως, μετά, δύσκολο μέσα σε ένα μήνα να βγάλει προσωρινούς;

4
nikolpol, ποια είναι τα προσόντα που οι Δ.Δ.Ε δεν έχουν καταχωρήσει και θα χρειαστούν 3 εβδομάδες για να το κάνουν;

5
Το ότι φαίνεται η προϋπηρεσία πλέον μέχρι 28/02 σημαίνει ότι τα αρχεία είναι έτοιμα να σταλούν στο Α.Σ.Ε.Π. Το αν θα προλάβει το ΑΣΕΠ μετά είναι άλλο θέμα.

6
Σκέψου όμως και το εξής: Το ΑΣΕΠ έχει κάνει πάνω από έξι μήνες για να εξετάσει 3000 ενστάσεις στην ειδική αγωγή. Αν θεωρήσουμε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΟΕ  μετά την συνάντηση με τον ΑΣΕΠ, ότι οι ενστάσεις σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι περίπου το 10% των αιτήσεων, τότε για την γενική αγωγή αναμένονται πάνω από 150000. Αυτό λοιπόν εξηγεί την απόφαση του υπουργείου να προσλάβει αναπληρωτές από προσωρινούς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να προσλαμβάνει αναπληρωτές για τα επόμενα 2-3 χρόνια από τους παλιούς πίνακες. Οπότε για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα, έχουμε δυο δεδομένα. Το πρώτο είναι η επιθυμία του υπουργείου να προσλάβει από προσωρινούς (το έχει διαμηνύσει σε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς). Το δεύτερο είναι αν θα προλάβει το ΑΣΕΠ να ολοκληρώσει την διαδικασία εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, δεδομένου ότι στην ειδική αγωγή έχει πέσει αρκετές φορές έξω.

8
Μπορείτε να μας πείτε από που έχετε αυτές τις πληροφορίες;

9
Το θέμα είναι filologos100 σε ποιο σημείο της διαδικασίας της γενικής αγωγής μπορούν να παραιτηθούν από την ειδική αγωγή. Θα πρέπει δηλαδή να παραιτηθούν με το που βγουν οι τελικοί πίνακες της γενικής αγωγής ή όταν βγει το καινούργιο φεκ διορισμού στην γενική αγωγή; Αυτός γνωρίζει κάποιος να το απαντήσει;

10
Σχετικά με το μεταπτυχιακό του πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπως φαίνεται στη λίστα αναγνωρίζεται και το αμιγώς Κυπριακό που δεν είχε πρακτική (EDUC) και αυτό που γίνεται με την συνεργασία του πανεπιστημίου Πατρών που έχει πρακτική (EDUG).

11
Καλησπέρα, ποιος δικηγόρος έχει αναλάβει την προσφυγή; Ξέρουμε περίπου το κόστος;

12
Συνάδελφοι όλα είναι έτοιμα για την επόμενη φάση αναπληρωτών στη δευτεροβάθμια. Αν προλάβουν θα ανακοινωθούν σήμερα, αλλιώς αύριο. Δεν γνωρίζω αριθμό. Η πηγή μου είναι από υπάλληλο που δουλεύει στο αντίστοιχο γραφείο μέσα στο υπουργείο.

13
Θεωρώ και εγώ ότι πανικοβάλλεστε. Η νομοθεσία αυτή την στιγμή που υπάρχει προστατεύει εργασιακά του ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. Για να υπάρξει απόλυση ιδιωτικού εκπαιδευτικού πρέπει να συντρέχουν πάρα πολλοί σοβαροί λόγοι. Επιπροσθέτως απόλυση σημαίνει και αποζημίωση και αν μιλάμε για εκπαιδευτικούς με μεγάλη προϋπηρεσία η αποζημίωση είναι μεγάλη. Από την άλλη και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί όσο και να κουράζονται περισσότερο στα ιδιωτικά σχολεία αισθάνονται σιγουριά σε αυτά, δύσκολο θα το άφηναν για να μπλέξουν με αναπληρώσεις σε δημόσια σχολεία που δεν ξέρουν αν θα τους οδηγήσουν ποτέ σε διορισμό.

14
Για τον βαθμό πτυχίου έχουμε μάθει τίποτα νεώτερο; Θα αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης;

Σελίδες: 123 ... 10

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30206
  • Τελευταία: nelson2020
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1048758
  • Σύνολο θεμάτων: 17887
  • Σε σύνδεση σήμερα: 564
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 36
Επισκέπτες: 522
Σύνολο: 558

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.1 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.