Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ekalaitz

Σελίδες: 123 ... 36
1
Δεν διορίστηκες με αυτό τον νόμο. Ναι μπορείς να συμμετέχεις.

Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ απλά θέλω να είμαι σίγουρος για να μη μπλέξω αργότερα. Ευχαριστώ για την απάντηση.

2
Καλησπέρα, διορίστηκα πέρυσι με τη 2ΓΕ/2019. Μπορώ να συμμετέχω σε άλλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ(εκτός εκπαίδευσης); Υπάρχει στο τέλος της αίτησης η παρακάτω δήλωση:

Έχω δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων που δήλωσα καθότι δεν έχω διοριστεί ως τακτικός υπάλληλος του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ α' ή β' βαθμού ή Ανεξάρτητων Αρχών με τις διατάξεις του Ν. 2190/1994 ή έχει παρέλθει πενταετία από την ημερομηνία διορισμού μου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.


3
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων
« στις: Μάρτιος 19, 2022, 09:46:54 μμ »
Αν τελικά γίνουν και φέτος διορισμοί στη Γενική τότε για να μην αδικηθούμε οι νεοδιόριστοι του 2021 μια λύση θα ήταν να γίνουν μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που βγήκε το ΦΕΚ διορισμού μας ώστε να έχουμε δικαίωμα να ξανα δηλώσουμε περιοχές(να παραιτηθούμε πρώτα ενδεχομένως), όποιος θέλει αν οι φετινές περιοχές διορισμού τον βολεύουν. Οπότε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, και εμείς που διοριστήκαμε πέρυσι και αυτοί που θα διοριστούν φέτος.

4
Αναπληρωτές / Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« στις: Σεπτέμβριος 20, 2021, 04:09:11 μμ »
.

5
καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Ερώτηση: τον Νοέμβριο συνάδελφος  ΠΕ03 αλλάζει ωράριο από 21 σε 20 ώρες. Τώρα θα πάρει 20 ή 21 ώρες?
Στη διεύθυνση που υπηρετώ (πρωτοβάθμια αλλά δε νομίζω να υπάρχει διαφοροποίηση για τη δευτεροβάθμια) μου είπαν πως αν μέχρι 31/12/2021 συμπληρώνω τα 10 έτη (τόσα χρειάζονται για να μειωθεί το ωράριο από 24 σε 23 ώρες) ξεκινάω με 23 ώρες. Εφόσον συμπληρώνει τον Νοέμβριο τον απαιτούμενο χρόνο θα πρέπει να ξεκινήσει με 20 ώρες.

6
Δεν το διάβασες καλά αυτό που παραθέτεις. Θα δούνε σε κάποιες εβδομάδες πως πάει κατάσταση και θα κάνουν ανάλογα. Τα μέτρα για τους ανεμβόλιαστους με τα συνεχή τεστ από μόνα τους θα οδηγήσουν ένα σημαντικό ποσοστό στον εμβολιασμό. Δεν είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν εμβολιαστεί ή έχουν ασθενήσει και αναρρώσει. Είναι πάρα πολλοί που τρέχουν όλη μέρα και δεν προλαβαίνουν. Χρόνος και χρήματα για τεστ δεν υπάρχουν.

Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε αυτό "Ο κύβος ερρίφθη όπως όλα δείχνουν αναφορικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση στις ειδικότητες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κυβερνητικός συντάκτης του MEGA, Γιάννης Χρηστάκος, μπροστά στην κρισιμότητα ων καταστάσεων, η κυβέρνηση αποφάσισε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στους εκπαιδευτικούς και στους ιερείς και -σύμφωνα με τις πληροφορίες- στα Σώματα Ασφαλείας."

Η προπαγάνδα καλά κρατάει. Κανένας κύβος λοιπόν δεν ερίφθει όπως και καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Η προπαγάνδα και η παραφιλολογία καλά κρατούν. Όλα είναι υπό συζήτηση.

7
Προ των πυλών ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για καθηγητές, ιερείς και σώματα ασφαλείας.
Το κριτήριο που οδήγησε σε αυτή την απόφαση...


https://www.in.gr/2021/09/10/politics/kyvernisi/koronaios-pro-ton-pylon-o-ypoxreotikos-emvoliasmos-gia-kathigites-iereis-kai-somata-asfaleias/

Τελικά ανακοίνωσε κάτι για υποχρεωτικό εμβολιασμό γιατί κάποιες άλλες πληροφορίες λένε πως δεν το σκέφτονται προς το παρόν. Η προπαγάνδα των ΜΜΕ καλά κρατάει. https://www.kozanilife.gr/2021/09/10/%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%85%cf%80/?fbclid=IwAR3e5F2JPRAAYCF-hjnaxuCZp8YAqdbNziW4VxrBE6tk2GzChaHMhGkshC0

8
Έτσι είναι. Και όταν βγει το εμβόλιο για τον καρκίνο θα το κάνω ακόμη και σε πειραματικό στάδιο. Όσοι έχουν διαβήτη ζουν χάρη σε ενέσεις. Προσπαθείς να αποφύγεις για κάποιο διάστημα τον θάνατο. Όσοι τον κυνηγούν, στο καλό!

Έτσι μπράβο. Πολύ καλά θα κάνεις. Δεν είναι να παίζεις με αυτά. Αν είναι να πεθάνεις από φόβο καλύτερα να πεθάνεις από παρενέργειες. Κάποιοι πάλι θέλουν να πάρουν το ρίσκο τους, έτσι είμαι και εγώ. Θα πάρω το ρίσκο μου και ο χρόνος θα δείξει ποιος θα είναι ο κερδισμένος.

9
Πρόσφατα, πέθανε ένας συνάδελφός μας 52 περίπου σε μεθ αμέσως μετά τους γονείς του. Πρόσεχε τι εύχεσαι!

Όπως πέθανε και ένας γείτονας από καρκίνο, ένας άλλος από ζαχαρώδη διαβήτη, ένας άλλος από εγκεφαλικό κτλ... Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Μην αγχώνεσαι. Κοίταζε να φροντίζεις τον εαυτό σου και για μένα φροντίζω εγώ ο ίδιος.

10
Σε ένα σχολείο με 200 μαθητές και 20 καθηγητές θα υπάρχουν 2 καθηγητές ανεμβολίαστοι και 180 μαθητές ανεμβολίαστοι.
Οι καθηγητές τυπικοί στις μάσκες οι μαθητές ένα λεπτό να μην τους κοιτάξεις την έχουν κατεβάσει.
Οι καθηγητές με εργαστηριακά rapid test οι μαθητές ανάθεμα αν το κάνει κανένας το self test.
Οι καθηγητές εκ των πραγμάτων τηρώντας αποστάσεις, οι μαθητές μόλις βγαίνουν απ΄το σχολείο ο ένας πάνω στον άλλον, αγκαλιασμένοι πέντε-πέντε χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα.

Αλλά σύμφωνα με κάποιους "συναδέλφους" τη διαφορά στη διασπορά θα την κάνουν οι δύο ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και όχι οι εκατόν ογδόντα ανεμβολίαστοι μαθητές... Και όλα αυτά φυσικά αγνοώντας παντελώς την ομόφωνη επιστημονική άποψη ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ίο.

Μιλάμε για γελοιότητες πέρα από κάθε λογική. Οι περισσότεροι "συνάδελφοι" που κάνουν θέμα τον εμβολιασμό η μη εκπαιδευτικών απλά έχουν προβλήματα στον μικρόκοσμό τους με άλλους συναδέλφους και βρήκαν ακόμα μια αφορμή.

Πόσος φανατισμός, πόση πλύση εγκεφάλου πρέπει να έχει δεχτεί κάποιος για να μην μπορεί να καταονήσει αυτά που γράφεις; Πόσο πιο απλά; Και να φανταστείς είμαστε σε φόρουμ εκπαιδευτικών. Δε είμαστε σε ΚΑΠΗ.

11
Οι εμβολιασμένοι να τηρείται τα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Καλού κακού κάντε και κανένα τεστάκι. 
Γιάννης Ιωαννίδης, ξεκάθαρος https://youtu.be/_E-nEefqaeU?t=857

12
Οι συντάκτες της μελέτης δεν παραβιασαν καμια βασική αρχή. Η δική σου ερμηνεία το έκανε. Οι ειρωνείες να λείπουν. Καλυτερα να σκεφτείς πως μεταφράζεις μια μελέτη που διαβάζεις.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται εντελώς τα αντίθετα από τις δικές σου δοξασίες και εικασίες. Άρα ή εσύ μας δουλεύεις ή οι ερευνητές. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι τους ερευνητές. Και επειδή με τα λεγόμενά σου αυτό που ουσιαστικά κάνεις είναι να προτρέπεις άτομα που έχουν εμβολιαστεί να μην τηρούν τα μέτρα προστασίας καθώς ιποστηρίζεις πως οι ίδιοι δεν μεταδίδουν τον ιό θέτεις σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο. Επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ζωές λοιπον θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί το τι λέμε. 

13
Καμιά διαστρέβλωση, καμιά δική μου θεωρηση. Βασικές αρχές βιολογίας.
Το αρχικώς υψηλό φορτίο, δε σημαίνει αυτόματα και ίδιες πιθανότητες μετάδοσης. Σημασία έχει η ταχύτητα με την οποία κινητοποιούνται οι μηχανισμοί άμυνας, ως απόκριση σε αυτό το φορτίο.

Καλό είναι να ενημερώσεις τους επιστήμονες των ερευνών που έχω παραθέσει παραπάνω για τις αρχές της βιολογίας που μάλλον αγνοούν ώστε να αναθεωρήσουν τα ευρήματα των μελετών τους. Μην εκτεθούν κιόλας οι άνθρωποι.

14
Svoura για το πρώτο: όσο πιο πολυ παραμενει το ιικο φορτίο υψηλό στο ρινοφαρυγγα, τοσο πιο έντονα, αλλά και παρατεταμενα μεταδιδεις. Ο Πρασσας το θεωρεί αυτονόητο και γι αυτό επιμένει στην εξήγηση δράσης της δευτερογενούς ανοσολογικής απόκρισης. Κοινώς, όσο πιο γρήγορα εξαλείφει το ανοσοποιητικο τον ιό από βλεννογόνους, τόσο λιγότερο μεταδοτικος είσαι.

Το τι θεωρεί αυτονόητο ή όχι ο Πρασσάς θα έπρεπε να το αναφέρει στο άρθρο. Παραθέτοντας ένα άρθρο ενός καταξιωμένου επιστήμονα προσθέτοντας δικές μας θεωρήσεις ουσιαστικά διαστρεβλώνουμε τα λεγόμενά του.
Εδώ https://www.nationalgeographic.com/science/article/evidence-mounts-that-people-with-breakthrough-infections-can-spread-delta-easily αναφέρει επίσης ξεκάθαρα πως "the Delta variant is able to grow in the noses of vaccinated people to the same degree as if they were not vaccinated at all. The virus that grows is just as infectious as that in unvaccinated people, meaning vaccinated people can transmit the virus and infect others" δηλαδή το στέλεχος Δέλτα αναπτύσσεται στη μύτη των εμβολιασμένων στον ίδιο βαθμό όπως και των ανεμβολίαστων. Ο ιός που αναπτύσσεται είναι το ίδιο μεταδοτικός όπως και στους ανεμβολίαστους που σημαίνει πως οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό και να μολύνουν και άλλους.

Σελίδες: 123 ... 36

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31234
  • Τελευταία: ethanol
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1115244
  • Σύνολο θεμάτων: 18553
  • Σε σύνδεση σήμερα: 685
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 62
Επισκέπτες: 484
Σύνολο: 546

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.129 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.