Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - ekalaitz

Σελίδες: 123 ... 39
1
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Μάρτιος 12, 2023, 05:07:50 μμ »
Ισχύει αυτό που ακούγεται ότι θα αξιολογηθούν μόνο οι νεοδιόριστοι του 20 τελικά;

Σίγουρα δεν ισχύει, έλαβα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αξιολογητή πριν περίπου μία εβδομάδα. Διορίστηκα το 2021.

2
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθεσεις2023
« στις: Μάρτιος 04, 2023, 11:41:02 πμ »
Αν κάποιος νεοδιόριστος υπηρετήσει την οργανική του μπορεί να παρει μεταθεση για μια περιοχή κ την ιδια χρονιά να κανει γι αποσπαση σ αλλη περιοχή?
Ναι μπορεί.

3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας

Παρακαλώ. Μάλιστα το οξύμωρο είναι πως αν είχα υπηρετήσει την οργανική μου δε θα είχα πάρει μετάθεση γιατί έδινε 3 μόρια ενώ το σχολείο που υπηρέτησα έδινε 6 και τη μία και μοναδική θέση στο νομό που πήρα μετάθεση την διεκδικούσαμε εγώ και μία συνάδελφος και τελικά την πήρα εγώ με  1 μόριο παραπάνω!

4
Παιδιά καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί. Είμαι νεοδιοριστη του 2022 και τον Σεπτέμβριο θα υπηρετήσω σε οργανική θέση. Αν ζητήσω εσωτερική απόσπαση και πάω σε ένα άλλο σχολείο θα σημαίνει ότι δεν την έχω υπηρετήσει την οργανική μου και άρα δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση?


Μπορείς να μην την υπηρετήσεις και να κάνεις αίτηση για μετάθεση. Αρκεί να υπηρετήσεις σε κάποιο σχολείο στην διεύθυνση που είσαι διορισμένη. Αυτό έκανα και εγώ και πήρα κανονικά μετάθεση.

5
ekalaitz, έχουμε γράψει πολλές φορές και ειδικά πέρυσι που συζητιόταν πολύ το θέμα της οριστικής τοποθέτησης των νεοδιόριστων ότι όταν μείνεις μια χρονιά στη διάθεση και μετά πάρεις οργανική θεωρείται ότι την έχεις υπηρετήσει.
Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος πάρει οργανική μετά από μετάθεση σε νέο ΠΥΣΔΕ και πάρει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ έχει υπηρετήσει οργανική. Δεν την έχει υπηρετήσει. Αν μείνει μια χρονιά στη διάθεση ,υπηρετήσει στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ σε λειτουργικό κενό και την επόμενη πάρει οργανική ,τότε ναι δεν χρειάζεται να την υπηρετήσει.
Άλλο η μια περίπτωση, άλλο η άλλη .

Άρα παρόλο που η συνάδελφος έχει υπηρετήσει την οργανική της ήδη στο συγκεκριμένο πυσδε, αν τώρα αναγκαστεί να πάρει καινούργια οργανική λόγω ανασταλής του σχολείου της πρέπει να μείνει άλλη μια χρονιά στο πυσδε αυτό(είτε να υπηρετήσει τη νέα της οργανική είτε να πάρει απόσπαση εντός πυσδε. ) για να ξανα έχει δικαίωμα για μετάθεση;

6
Μα, ακριβώς αυτό είναι το άγχος μου. Θα πάρω νέα οργανική αφού καταργήθηκε η υπάρχουσα. Όσον αφορά την απάντηση της διδε, φοβάμαι μήπως συνομιλώ με κάποια αποσπασμένη συνάδελφο χωρίς εμπειρία που δεν είναι και απόλυτα αξιόπιστη και στο τέλος την πατήσω...

Ίσως κάποιος που έχει βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση θα μπορούσε να μας πει με σιγουριά τι ισχύει.

7
ekalaitz, απάντησες και στις δύο. Δες τις αναρτήσεις σου.

Σωστά, απάντησα και στις δυο, αλλά η στέλλα λέει πως θα υπηρετήσει σε άλλο σχολείο της Α Αθήνας οπότε θα μπορεί να πάρει μετάθεση αλλά όχι νέα οργανική εντός της Α Αθήνας. Ίσως τα μπέρδεψα λιγάκι

8
Πότε; Αφού λέει ότι τώρα πήρε μετάθεση για Α Αθήνας.

Αυτή που πήγε τώρα στην Α Αθήνας είναι η stela_500 η οποία λέει πως θα υπηρετήσει σε άλλο σχολείο της Α Αθήνας οπότε θα μπορεί να πάρει μετάθεση. 

9
Συνάδελφοι, από ότι μου είπαν στην δδε, θα πάρω οργανική λόγω άρσης υπεράριθμιας και όχι λόγω βελτίωσης και υποστηρίζουν (από την δδε) ότι δεν θα έχω κώλυμα μετάθεσης λόγω αυτού. Από την άλλη, κι εγώ γνώριζα αυτά που λέτε (δλδ νέα οργανική χρειάζεται νέα υπηρέτηση) και γι'αυτό είπα να ρωτήσω κι εσάς.
Πάντως νομίζω πως είναι αδικία να πρέπει να υπηρετήσω νέα οργανική χωρίς να φταίω - επειδή δλδ έκλεισε το σχολείο...  :(

Εφόσον σου λέει η ΔΔΕ ότι δε θα έχεις κώλυμα μετάθεσης γιατί αγχώνεσαι; Αυτό είναι το λογικό. Αν θέλεις να πάρεις οργανική σε άλλο σχολείο στη συγκεκριμένη διεύθυνση τότε θα πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική σου, αλλά για να φύγεις να πας σε άλλη διεύθυνση λογικά δε χρειάζεται.

10
Όχι δεν μπορεί να πάρει μετάθεση αν δεν υπηρετήσει την οργανική της (αν πάρει) ή υπηρετήσει ένα χρόνο στη διάθεση με προσωρινή τοποθέτηση.
Μα έχει υπηρετήσει ήδη στη συγκεκριμένη διεύθυνση, γιατί να ξανα υπηρετήσει;

12
Να ρωτήσω κι εγώ...
Την οργανική μου την εχω υπηρετήσει. Τα τελευταία χρόνια παίρνω αποσπάσεις στον τόπο συμφερόντων μου και ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και μεταθεση. Την χρονιά που διανύουμε, το σχολείο της οργανικής μου βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας. Μίλησα με την δδε της οργανικής και μου λένε πως τώρα με τις τοποθετήσεις/βελτιώσεις πρέπει να κάνω κι εγώ αίτηση ώστε να πάρω νέα οργανική μιας και είμαι πλέον υπεράριθμη λόγω της αναστολής. (Να διευκρινίσω ότι Δεν έχω κάνει αίτηση για βελτίωση)
Ρώταω λοιπόν, αν κάνω τώρα αίτηση τοποθέτησης για νέα οργανική όπως μου ζητάνε από την δδε θα πρέπει να υπηρετήσω την νέα μου οργανική προκειμένου να έχω το δικαίωμα μετάθεσης;
Μπορείς να πάρεις μετάθεση σε άλλο ΠΥΣΔΕ. Εγώ διορίστηκα το 2021, πήρα την οργανική μου αλλά δεν την υπηρέτησα ποτέ καθώς ζήτησα απόσπαση εντός πυσπε και πήρα κανονικά μετάθεση.

13
Καλησπέρα πήρα μετάθεση τώρα στην Α Αθήνας. Αν τοποθετηθω σε σχολείο που δεν θέλω να πάω και δηλώσω απόσπαση για άλλο σχολείο της Α Αθήνας θα έχω υπηρετήσει την οργανική μου ή θα την χρωστάω;

Μπορείς να πάρεις μετάθεση σε άλλη διεύθυνση αλλά για να πάρεις οργανική σε άλλο σχολείο εντός της Α Αθήνας θα πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που θα σε τοποθετήσουν.

14
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθεσεις2023
« στις: Μάρτιος 01, 2023, 08:28:41 μμ »
Είμαι από τους τυχερούς που και πήρα μετάθεση(στο μοναδικό κενό στον τόπο συμφερόντων μου για ΠΕ86) και με ενημέρωσε χθες αιρετός της περιοχής. Έυχομαι σε όσους δεν έχουν κάποια ανεπίσημη ενημέρωση καλά αποτελέσματα.

Σελίδες: 123 ... 39

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31782
  • Τελευταία: Evaki111
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1138243
  • Σύνολο θεμάτων: 18902
  • Σε σύνδεση σήμερα: 689
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 20
Επισκέπτες: 651
Σύνολο: 671

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.122 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.