0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως προς αυτό έχω αμφιβολίες. Στις μετατάξεις από την Α/θμια-
Με 19 χρονια προϋπηρεσια. Μπηκα αρχικα στη Δ βαθμιδα και μεσα σε ενα μηνα περιπου αναγνωριστηκαν τα χρονια. Καταταχτηκα Α βαθμιδα και δεν θυμαμαι σε ποιο κλιμακιο
Το έγραψα και πιο πριν. Η κατάταξη σε βαθμίδα γινόταν με συγκεκριμένο τρόπο στις μετατάξεις των εκπαιδευτικών."Για τη βαθμολογική και μισθολογική κατάταξη των μετατασσομένων εκπαιδευτικών αναγνωρίζεται ο συνολικός χρόνος υπηρεσίας στο Δημόσιο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και μέχρι την έκδοση του κατά την παρ.6 του άρθρου 29 του ν. 4009/2011 προεδρικού διατάγματος εντάσσονται αυτοδικαίως σε βαθμίδες της παρ. 2 του άρθρου 1 του π.δ. 118/2002. Η διάρκεια της θητείας στην εισαγωγική βαθμίδα υπολογίζεται ως τριετής και ο απομένων χρόνος λαμβάνεται υπόψη για την εξέλιξη στις επόμενες βαθμίδες."Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ισχύει σε νέο διορισμό. Κατά τη γνώμη μου (δυστυχώς) μάλλον δεν ισχύει. Εξ ου και υπάρχουν διαφορετικά ΜΚ για κάθε βαθμίδα.
Σε όποια υπηρεσία και αν πας, Μπαίνεις με τον εισαγωγικό βαθμό και μετά σου αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία στο Δημόσιο.
Γεια σας!Μια ερώτηση:Οι αποσπασμένοι σε ΔΔΕ αποκτουν τη χρονιά της απόσπασης διδακτική προυπηρεσία;Αν δηλαδη εχω 4 χρόνια διδακτική και φέτος αποσπάστηκα σε φορέα(ΔΔΕ) του χρόνου θα μπορώ να ζητήσω μετάθεση για παράδειγμα σε μουσικό σχολείο;Μήπως εξαρτάται και απο το πόστο που θα εχεις στο γραφείο της ΔΔΕ αν θα μετρήσει ως διδακτική ή ως εκπαιδευτική η προυπηρεσία;
Στην περίπτωση που παραχθεί αυτόνομο διδακτικό έργο σε εργαστηριακά μαθήματα, μπορεί να μετρήσει ως διδακτική;
Στην περίπτωση που παραχθεί αυτόνομο διδακτικό έργο σε εργαστηριακά μαθήματα, μπορεί να μετρήσει ως διδακτική;Αναφέρομαι για απόσπαση σε ΑΕΙ. Επίσης υπάρχει κάποιος νόμος ή εγκύκλιος που να αναφέρει οτι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί β/μιας εκπαίδευσης σε ΑΕΙ εμπίπτουν στο ωράριο και τα καθήκοντα του ΕΔΙΠ;