Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - English

Σελίδες: 1
1
Καλησπέρα! Γνωρίζω ότι για να εργαστείς ως εξεταστής υποψηφίων που εξετάζονται προφορικά και βαθμολογητής γραπτών στις πανελλήνιες πρέπει να έχεις διδάξει το αντίστοιχο μάθημα στη Γ' Λυκείου τουλάχιστον ένα σχολικό έτος την τελευταία τριετία. Έτσι δεν είναι ή υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει πάντα αυτό;

2
Αναπληρωτές / Αναπληρωτές Covid - Τι κενά καλύπτετε;
« στις: Ιανουάριος 19, 2022, 03:30:05 μμ »
Ερώτηση προς αναπληρωτές Covid με τρίμηνη (θα δούμε πόσο θα διαρκέσει) σύμβαση. Τι κενά καλύπτετε; Και πώς προκύπτουν τα κενά από νοσήσεις; Εδώ μειώθηκε και το διάστημα καραντίνας και άδεια ευπαθών ομάδων δεν υπάρχει. Ή θα πηγαίνετε από σχολείο σε σχολείο; Υπάρχουν άτομα που τοποθετήθηκαν σε λειτουργικά κενά; Την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα τη φανταζόμαστε νομίζω αλλά ας μάθουμε από τους ίδιους τους προσληφθέντες.

3
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας / Β' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ06 - 2021-2022
« στις: Σεπτέμβριος 20, 2021, 03:12:19 μμ »
Εδώ μπορούμε να γράφουμε για την επικείμενη β' φάση αναπληρωτών.

4
Έχουμε ακόμη δρόμο αλλά εδώ μπορούμε να γράφουμε όσοι περιμένουμε τις προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ06 για το σχολικό έτος 2021-2022.

5
Θα ήθελα να ρωτήσω αν από την εμπειρία σας γνωρίζετε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στην Αττική δέχονται και ικανοποιούν αιτήματα για βελτίωση θέσης αναπληρωτών, δηλ. να έχουν τη δυνατότητα στην επόμενη φάση να διαλέξουν πρώτοι από τα διαθέσιμα κενά. Από ό,τι έχω καταλάβει και διαβάσει, το νομικό πλαίσιο δεν είναι πολύ σαφές. Γνωρίζω βέβαια ότι για τους μαθητές δεν είναι ό,τι καλύτερο να αλλάζουν εκπαιδευτικούς απλά ρωτώ, γιατί το έχω ακούσει να συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις και καλό είναι να το ξέρουμε σε περίπτωση που χρειαστεί.

6
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας / Διορισμοί ΠΕ06 - 2021
« στις: Ιούλιος 06, 2021, 04:20:58 μμ »
Μετά την ανακοίνωση ότι οι διορισμοί εκπαιδευτικών θα είναι πάνω από 11000 και θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι (ελπίζω να μην εννοεί το υπουργείο και τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς) τι πιστεύετε για τον κλάδο μας; Περιμένουμε ακόμη τους οριστικούς πίνακες και την κατανομή φυσικά. Δεν είμαι σε θέση που περιμένω διορισμό αλλά πιστεύετε πως υπάρχουν ελπίδες για άτομα όχι στις πρώτες θέσεις; Πιθανόν κάποιοι παρά την καλή τους θέση να μη δηλώσουν πολλές περιοχές για διορισμό για οικογενειακούς λόγους. Γνωρίζω τέτοια άτομα.
Και ποια μπορεί να είναι η επίδραση των διορισμών στις προσλήψεις αναπληρωτών; Θεωρώ πως οι συνταξιοδοτήσεις αλλά και η εισαγωγή Αγγλικών στα νηπιαγωγεία θα έχουν ως αποτέλεσμα ίδιο αν όχι αυξημένο αριθμό αναπληρωτών ΠΕ06.

7
Αν θέλετε, μοιραστείτε ιδέες για διδασκαλία των Αγγλικών εξ αποστάσεως στην πρωτοβάθμια. Εγώ λέω για αρχή να περιοριστώ στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Πόσες ώρες να περάσουν μπροστά σε μια οθόνη; Στις τάξεις που έχουν βιβλία θα έχω ως βάση αυτό χρησιμοποιώντας την εμπλουτισμένη ψηφιακή μορφή των βιβλίων. Επίσης βίντεο και τραγούδια. Όσο για την Α' και τη Β' υλικό από peap, British Council, supersimplesongs και παρουσιάσεις PowerPoint για αρχή.

8
Τι να περιμένουμε από δω και πέρα; Πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμη κενά; Αν έχετε πληροφορίες ή εικόνα από τις περιοχές σας ακόμη καλύτερα. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα γίνουν πρώτα τρίμηνες προσλήψεις και πιθανόν κενά που θα καλύπτονταν με φάσεις αναπληρωτών, θα καλυφθούν έτσι (και με πιθανές ανανεώσεις των τρίμηνων συμβάσεων). 

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31798
  • Τελευταία: margaritanik
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1139455
  • Σύνολο θεμάτων: 18913
  • Σε σύνδεση σήμερα: 549
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 20
Επισκέπτες: 389
Σύνολο: 409

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.077 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.