Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - English

Σελίδες: 123 ... 95
1
Ναι, έχει συμβεί. Το αιτιολογικό είναι τα παρουσιολόγια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους αναπληρωτές κρατικού.
Μέσω ΕΣΠΑ ήταν και το άτομο που γνωρίζω και συνόδευσε σε εκδρομή εξωτερικού. Κανένα θέμα δεν υπήρξε με τα παρουσιολόγια.  Δεν ξέρω τι γράφτηκε ως αιτιολογία αλλά όλα έγιναν τυπικότατα και εννοείται δεν υπήρξε θέμα με πληρωμές κλπ.

2
Γνωρίζω άτομο που συμπλήρωνε ωράριο σε άλλο σχολείο και πήγε εκδρομή. Λογικά θα είχε συμφωνήσει το σχολείο συμπλήρωσης. Παίζει πάντα ρόλο και το πού θα πέσεις κάθε χρονιά.

3
Άδειες / Απ: Άδειες νεοδιόριστων
« στις: Ιανουάριος 18, 2023, 09:58:31 πμ »
αν και δεν αφορά αναρρωτική (που συζητάτε) , ούτε νεοδιόριστους αλλά όλους , αφήνω εδώ το εξής ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για άδεια εξετάσεων προς συζήτηση , επειδή είναι ανοιχτό το νήμα :

με έγγραφο του ΥΠΕΞ 3/1/2023 γίνεται συζήτηση για τις άδειες εξετάσεων , όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι τις 14 μέρες δεν τις δικαιούνται οι υποψήφιοι διδάκτορες ! τραγικό και γελοίο ! με δεδομένο ότι και για προπτυχιακούς - μεταπτυχιακούς κάποιοι διευθυντίσκοι δεν δίνουν άδεια με έκνομες δικαιολογίες , θα πρέπει ο κλάδος να απαιτήσει να παίρνουν ΟΛΟΙ μόνο με απλή αίτηση και βεβαίωση φοίτησης (ν+2)  όποτε θέλουν τις 14 μέρες (προσοχή , όχι 15 , μην κλείσουν 3 βδομάδες το χρόνο) για εξετάσεις, μελέτη, εργαστήρια, μετακίνηση για έρευνα - κάνουν  πολλοί υπ. δρ. , εντάξει όχι αυτοί που αγοράζουν έτοιμο για κρίσεις το διδακτορικό.

αυτά τα ορέα της αριστείας ... παλιά παίρναμε μετ' αποδοχών εκτός τάξης , περίοδο προ παγετώνων. τώρα είναι πολύς ο κόσμος με χαρτούρα , κάτσε να τρενάρουμε κάποιους , γιατι είναι και τα δικά μας παιδιά ήδη με ...
Απαράδεκτο! Θα πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε να μάθουν όσοι βγάζουν τους νόμους κ αυτά τα έγγραφα τι εστί να είναι κάποιος υποψήφιος διδάκτορας. Έγραψα πριν 2-3 μέρες στο ανάλογο νήμα, λόγω της εμπειρίας του αδερφού μου.

4
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Β' επιπέδου
« στις: Ιανουάριος 17, 2023, 04:40:01 μμ »
Θα πρεπει προηγουμένως να παρεις την πιστοποίηση Α επιπέδου ως προαπαιτουμενο για να συμμετέχειςσε επιμορφώσεις Β επιπέδου. Το πιστοποιητικό γνωσης που χρησιμοποιείς στους πίνακες δεν αντιστοιχεί σε Α επιπεδο. Κακως αλλά αυτο ισχυει..
Ευχαριστώ για την απάντηση και συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά ανοίγουν συχνά τα προγράμματα για το Α επίπεδο;

5
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Β' επιπέδου
« στις: Ιανουάριος 17, 2023, 03:20:37 μμ »
Είμαι κάτοχος πιστοποιητικού που αποδεικνύει τη γνώση υπολογιστών κι έχω μοριοδοτηθεί για αυτό στους πίνακες αναπληρωτών. Θα έχει νόημα να κάνω το Β1 όταν κάποια στιγμή τρέξει το πρόγραμμα και μετά το Β2; Υπάρχει διαφορά στη μοριοδότηση όταν γίνεις πια μόνιμος και θέλεις π.χ. να διεκδικήσεις διευθυντική ή άλλη θέση σε σχέση με το να έχεις ένα άλλο πιστοποιητικό;

6
Αναπληρωτές / Απ: Άδεια εξετασεων
« στις: Ιανουάριος 15, 2023, 05:27:06 μμ »
Έχετε ενημέρωση για το αν έχουν κοπεί εντελώς οι άδειες για υποψήφιους διδάκτορες; Ο αδερφός μου εκπονεί τη διατριβή του κι ενώ μέχρι πέρυσι έπαιρνε κανονικά άδεια, φέτος του είπαν από την ίδια Δευτεροβάθμια ότι άλλαξε ο νόμος το 2023 και δε δικαιούται. Είναι αναπληρωτής πλήρους ωραρίου. Βρήκε το σχετικό έγγραφο αλλά άλλοι γνωστοί του πήραν άδεια και μετά την ημερομηνία που αναγράφεται στο έγγραφο.

7
Δε θεωρώ κι εγώ πως θα έχει αλλαγές η προκήρυξη. Έκπληξη μπορεί να είναι όμως η σειρά μας στους πίνακες αφού δεν ξέρουμε τι προσόντα (ή και προϋπηρεσία) θα προσθέσουν οι υπόλοιποι.

8
Αν σου αρέσει η διδασκαλία και τα βγάζεις πέρα με τον μισθό που προσφέρεται, μάλλον αξίζει. Υπό προϋποθέσεις, που ήδη αναφέρθηκαν, βέβαια. Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν υποχρεώσεις και θέλουν να γυρίσουν τη χώρα και δηλώνουν και δυσπρόσιτα ώστε να μαζέψουν μόρια πιο γρήγορα. Υπάρχουν κι άλλα με μπόλικα μόρια που δουλεύουν κοντά στα σπίτια τους από την αρχή του σχολικού έτους. Εξαρτάται τη θέση, την ειδικότητα τις υποχρεώσεις και τα θέλω του καθενός. Για μένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχεις ιδιαίτερες (μηδαμινές είναι στην ουσία) πιθανότητες εξέλιξης και τα προσόντα που πάρα πολλοί αναπληρωτές και μόνιμοι φυσικά εκπαιδευτικοί έχουν δεν αμοίβονται ούτε για πλάκα. Ειδικά αν μετακομίζεις κάθε χρονιά πραγματικά δεν πιστεύω ότι μένει κάτι ακόμη και οικογένεια να μην έχεις.

9
Καλησπέρα,

Εχετε καποιο υπόδειγμα ετησιου ή τριμηνιαιου προγραμματισμου υλης για τις τάξεις του Δημοτικου?

Σου ζητήθηκε κάτι τέτοιο; Λογικά αν δεν έχουν δώσει συγκεκριμένη φόρμα, μπορείς να του δώσεις όποια μορφή θες, π.χ. σε πίνακα αν σε βολεύει.

10
Τα αποτελέσματα της ειδικής πρόσκλησης έδειξαν την άρνηση των ΠΕ06 να εργαστούν σε νηπιαγωγεία ως ΑΜΩ, λογικό βέβαια. Σιγά μην ξεσπιτωθεί κάποιος για να γίνει ΑΜΩ. Αν είναι τα σχολεία κοντά στον τόπο κατοικίας σου και δεν έχεις καλή θέση, δηλώνεις και τα νηπιαγωγεία στην ειδική πρόσκληση. Αλλιώς γιατί να χρεώνεσαι; Οπότε κάποια άλλη λύση μάλλον πρέπει να βρει το υπουργείο για να διδάξει κάποιος και στα συγκεκριμένα σχολεία.

11
Έχετε δίκιο, έγινε ερώτηση σχετικά με την άλλη επιμόρφωση και ξεφύγαμε.

12

Για ποια ακριβώς επιμόρφωση μιλάς συναδελφισσα? Άνοιξε η πλατφόρμα του ΙΕΠ για την εισαγωγική επιμόρφωση των νεοδιοριστων ?Ή αναφέρεσαι σε κάτι άλλο?
Μιλάει για την επιμόρφωση στα νέα προγράμματα σπουδών. Για ΠΕ06 έχει μόνο για Λύκειο.

13
Έχω ενδοιασμούς ως προς τη δυνατότητα περάτωσης των εργασιών. Κάνω και άλλη επιμόρφωση στην ΕΑ 9μηνης διάρκειας και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι συνεπής στου ΙΕΠ. Είναι δωρεάν, προαιρετική και, λογικά, θα υπάρξει άλλη φάση σε μεταγενέστερο χρόνο, ίσως το καλοκαίρι ή αργότερα.
Το πιθανότερο είναι πως θα υπάρχει ξανά η δυνατότητα παρακολούθησης στο μέλλον.

14
Η πολυαναμενόμενη εισαγωγική επιμόρφωση είναι το έργο με κωδικό MIS: 5035543; Για τη δική μας ειδικότητα (ΠΕ 06) έχει μόνο για το Λύκειο. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να υποβάλω αίτηση. Έχω προϋπηρεσία μόνο στην Πρωτοβάθμια. Θεωρώ απίθανο να διοριστώ στη Δευτεροβάθμια, καθώς τα κενά είναι πολύ λίγα και με όσα ακούω από συναδέλφους, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα λόγω τρομερής απειθαρχίας και αδιαφορίας των μαθητών.
Ναι, είναι μόνο για Λύκειο. Δεν είναι υποχρεωτική η επιμόρφωση. Προσωπικά δήλωσα να την κάνω. Έχω δουλέψει και στις 2 βαθμίδες και βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη δευτεροβάθμια. Βέβαια, για την επιμόρφωση κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

Σελίδες: 123 ... 95

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31700
  • Τελευταία: nikosss
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1133691
  • Σύνολο θεμάτων: 18840
  • Σε σύνδεση σήμερα: 647
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 24
Επισκέπτες: 434
Σύνολο: 458

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.139 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.