Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - English

Σελίδες: 123 ... 99
1
Κάποιοι μάλλον είναι εθισμένοι στην τρομολαγνεία αλλά και την απαισιοδοξία. Πρέπει να βρίσκουν πάντα κάτι να τρώγονται.

2
Καλησπέρα θα μπορούσα να έχω το emaλi της κοπέλας  για να τη ρωτήσω σχετικά με τις εξετάσεις στο συγκεκριμένο μεταπτυχικό , Αναφέρομαι στο συντονιστή.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Ο ρόλος των συντονιστών δεν είναι να κοινοποιούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών σε όποιον τις ζητάει και σίγουρα δεν το κάνουν. Μπορείτε να αποστείλετε προσωπικό μήνυμα στο μέλος μέσω του φόρουμ ή να γράψετε εδώ στο νήμα κι αν το δει και θέλει, θα απαντήσει.

3
Στην ΔΔΕ Α' Αθήνας πριν λίγο επικαιροποιήθηκαν δικαιολογητικά κάποιων συναδέλφων. Το λέω για όσους ανησυχούν, λογικά θα δείτε κι άλλοι εντός της ημέρας την εξέλιξη των αιτημάτων σας.

4
Δεν ξέρω αν παίζει το σενάριο ξανά της παράτασης, καθώς τα λάθη που έχουν γίνει πάλι φαίνεται να είναι πολλά, αλλά συνάδελφοι μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια και μην περιμένετε μέχρι τελευταία ώρα. Εγώ θα τηλεφωνούσα εξαρχής αν έβλεπα ότι κάτι δεν ήταν διεκπεραιωμένο. Κάποιες διευθύνσεις είναι μεγάλες και ίσως δύσκολα βρίσκει κανείς άκρη, για αυτό θέλει συνεχή πίεση και αν είναι εύκολο να πάτε αυτοπροσώπως. Στο τέλος απλά σου λένε κάνε ένσταση και χάνεις μια χρονιά,αυτοί δε θα χάσουν τίποτα. Βέβαια, να το πούμε και αυτό και όσο και να μας πονάει, πάλι φαίνεται ότι τα περισσότερα λάθη είναι με ευθύνη των συναδέλφων. Ο κόσμος βούηξε, αλλά κάποιοι θέλουν να δουλέψουν χωρίς να ενημερώνονται και χωρίς να κατσουν να διαβάσουν την προκήρυξη.Ε δε γίνεται να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, ας αποφασίσουν κάποιοι να σοβαρευτούν, η εκπαίδευση θέλει γερά νεύρα και διαρκή επαγρύπνηση και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα, όποιος δεν το αντέχει το σπορ να κάνει την αυτοκριτική του.
Αυτό για τα λάθη ξαναπέστο! Τα αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα μας μάραναν όταν δεν κάθονται κάποιοι να διαβάσουν την προκήρυξη λες και είναι πυρηνική φυσική. Τα λάθη των Διευθύνσεων ή πιθανόν της πλατφόρμας άλλη περίπτωση, επίσης απαράδεκτη.

5
Και μη ξεχνάς ότι χαρίζετε απλόχερα χαρά σε άτομα που κανονικά δε θα διορίζονταν! Θεάρεστο έργο επιτελείτε αν το καλοσκεφτείς!  ;D
Χαχα, όπως βολεύεται ο καθένας! Το θέμα είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας.

6
Για να βγάλουν θέσεις στην Αθήνα του χρόνου, θα πρέπει πρώτα να περισσέψουν κενά από τις μεταθέσεις του χρόνου και 2ον να θέλουν να τις δώσουν. Η λογική λέει όχι, εκτός αν έχουν κανέναν δικό τους που θέλουν να βολέψουν.
Δύσκολο το βλέπω κι εγώ για τους ίδιους λόγους. Κι αν βγουν, θα είναι ελάχιστες θεωρώ. Αλλά ok, υπάρχουμε κι εμείς που είμαστε και αρκετοί, όπως έδειξαν και οι χθεσινοί διορισμοί, που επιλέγουμε δουλειά με σύμβαση στον τόπο μας από την εσωτερική μετανάστευση.  :D

7
Κι εγώ πιστεύω θα γίνουν το 2024 από τους νέους πια πίνακες. Προσωπικά ελπίζω όμως να βγάλει και καμιά θέση Αττική ή γύρω, γιατί συνειδητά δε δηλώνω άλλες περιοχές.

8
Θα φτιάξω και με τους καινούριους, μην αγχώνεστε 😉
Είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις! Να είσαι καλά!

9
Τέλεια! Άνοιξε κιόλας θέμα για τους επόμενους διορισμούς να έχουμε να συζητάμε   :D Πιστεύω κι εγώ πως με πίνακες θα κινηθούν και για τα επόμενα χρόνια όσον αφορά στις προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών. Το θέμα είναι να διορίζει κάθε χρόνο και να ανοίξουν οργανικές για κάποιες ειδικότητες που ως τώρα είχαν αδικηθεί. Ωστόσο, έχουμε ακόμη μέχρι τους επόμενους διορισμούς. Αλήθεια, πιστεύετε θα βγουν Ιούνιο οι πίνακες; Πιο πιθανό το βλέπω για μέσα καλοκαιριού.

Τrust no one, ευχαριστούμε για τους πίνακες! Βέβαια, μιας και θα βγουν οι καινούριοι δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μιας και δε θα χρησιμοποιηθούν για άλλες προσλήψεις πλην των ΠΕ05. Σίγουρα όσοι είναι ψηλά στους πίνακες που έφτιαξες δεν έχουν να ανησυχούν. Βοηθητικοί επίσης, όπως αναφέρθηκε, για τους ΠΕ05 που περίμεναν αλλά διορισμό δεν είδαν. Όπως και να έχει, πολύτιμη η βοήθειά σου και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τους συναδέλφους.

10
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά φίλη μου που διδάσκει ξένη γλώσσα έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή σε άλλο πανεπιστήμιο. Της το αναγνώρισαν ως συναφές.

11

Ζηταει το πανεπιστημιο, τις εγκρινει η συκλητος, στελνονται στο υπουργειο, εγκρινει κονδυλι το υπουργειο και βγαινει προκηρυξη

Ολα αυτα χρειαζονται χρονο και χρημα…..
Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε δε γίνονται πια μετατάξεις αλλά έχει κάποιος δικαίωμα να κάνει αίτηση στην προκήρυξη αν και όταν βγει άσχετα με το αν είναι μόνιμος εκπαιδευτικός, αναπληρωτής ή και τίποτα  από τα δύο; Στην περίπτωση των μονίμων δηλαδή πλέον εργάζονται και στο σχολείο όπου υπηρετούν και ως ΕΔΙΠ (που λογικά θα έχει και πρακτικά προβλήματα αυτό);

12
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, τώρα πια τι θα γίνεται με τις θέσεις αυτές;

13
Kαι σε περιπτωση που τεθει αυτο το θεμα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ! το κυριοτερο... το τονιζω γιατι βλεπω καποιους να το αποδεχονται ηδη. Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.
Τουλάχιστον αστείο να το δω κι ως πιθανότητα αυτό. Με τέτοιο ποσοστό και θα κάνουν διάλογο; Εδώ δεν ήταν διαλλακτικοί σε τόσα άλλα ενώ θα γίνονταν εκλογές. Τώρα θα κάνει διάλογο;

14
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας / Απ: Προκήρυξη 2ΓΕ/2023
« στις: Μάιος 22, 2023, 12:15:32 μμ »
Η πραγματικότητα σχετικά με τον αριθμό περσινών διορισμός είναι όπως την αποτυπώνει η ΕΠ06. Μιας και ήταν η τελευταία χρονιά διορισμών με αυτούς τους πίνακες λογικό αρκετοί που θέλουν τη σιγουριά του δημοσίου να δήλωσαν πολλές περιοχές ή και όλη τη χώρα. Άλλοι προσδοκούν καλύτερη θέση στους νέους πίνακες με την προϋπηρεσία, τα ακαδημαϊκά προσόντα ή τα κοινωνικά κριτήρια που θα προσθέσουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ελπίζω να λήξει γρήγορα η αγωνία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σελίδες: 123 ... 99

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31882
  • Τελευταία: XRISTOSNO
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1145055
  • Σύνολο θεμάτων: 18962
  • Σε σύνδεση σήμερα: 493
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 372
Σύνολο: 390

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.069 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.