Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - English

Σελίδες: 123 ... 77
1
Δεν θα χαρακτήριζα την τακτική του υπουργείο κακή. Οι ανάγκες των σχολείων καθορίζονται από διάφορους παράγοντες . Και ναι κάποια κενά δεν θα τα δώσω στην α φάση γιατί προέχει να Καλυψώ κάποια κενά σε πιο μακρινά σχολεία. Και σίγουρα τα κενά δεν καθορίζονται από το που θέλει να πάει ο καθένας μας. Οι αναπληρωτές είναι για να αναπληρώνουν κενά . Είναι συμβασιούχοι και αναλώσιμοι. Όπου τους χρειάζομαι εγώ ( υπουργείο ) θα τους πάω.
Και ειναι επιλογή μας να μένουμε στο χώρο της εκπαίδευσης. Γνωρίζουμε πως δουλεύει το σύστημα.
Ναι, αναπληρώνουν και είναι συμβασιούχοι και αναλώσιμοι. Ξέρουμε οι πιο πολλοί εδώ μέσα πώς λειτουργεί το σύστημα κι επιλέγουμε ή όχι να δουλέψουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Δε νομίζω να είπα ότι τα κενά καθορίζονται από τις προτιμήσεις όσων κάνουν αίτηση. Αν το έχω κάνει, θα ήθελα να ξέρω σε ποιο σημείο ακριβώς ήταν. Επίσης το να δοθούν όλα τα υπάρχοντα κενά μαζί (αν υπάρχουν οι πιστώσεις) δεν αποκλείει το ότι μακρινά σχολεία δε θα καλυφθούν απαραίτητα. Υπάρχουν άτομα χαμηλά στους πίνακες που τα δηλώνουν. Προσωπικά θεωρώ πως είναι δίκαιο άτομα που έχουν δουλέψει τόσα χρόνια ή λόγω των υπόλοιπων κριτηρίων έχουν περισσότερα μόρια να είναι πιο κοντά στο σπίτι τους ή όπου τέλος πάντων επιθυμούν να πάνε.
Ο καθένας έχει την άποψή του που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει την κατάσταση. ;-)

2
Συγχαρητήρια στους διορισθέντες!

3
Σίγουρα υπάρχουν κενά. Πρώτα θα σωθούν αυτά που θέλει να καλύψει το κάθε γραφείο εκπαίδευσης. Αυτά θα δοθούν πρώτα. Συνεπώς οποίος θέλει να είναι σε συγκεκριμένο μέρος καλά θα κάνει να δηλώσει το συγκεκριμένο μέρος κ να μην παίζει ρωσική ρουλέτα. Οποίος δεν έχει κάποια προτίμηση κ απλά θέλει να δουλέψει από την 1/9 τότε να βάλει τα πάντα.
Η τακτική του υπουργείο είναι ξεκάθαρη, η απόφαση είναι δική μας. Δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε αν θελουμε πχ να δουλέψουμε στο Βόλο και δηλώσουμε τα πάντα. Αν θέλουνε το Βόλο θα δηλώσουμε μόνο το Βόλο και θα περιμένουμε.

Προφανώς και τα γνωρίζω όλα αυτά και φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Το ότι η τακτική του υπουργείου είναι γνωστή κι η απόφαση δική μας ισχύει. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να θίγουμε τα κακώς κείμενα.

4
Φαίνεται πολλοί μπερδεύτηκαν με οριστικούς και εκκαθαρισμένους πίνακες. Άλλοι χάρηκαν τζάμπα κι άλλοι αγχώθηκαν. Καλό διορισμό εύχομαι σε όσους περιμένουν!

5
Καλημέρα, τελειώνω αυτήν την περίοδο μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μετράει για τους πίνακες γενικής που θα ανοίξουν το 2023. Είμαι ΠΕ60 και θα κάνω πρώτη φορά αίτηση για αναπληρώτρια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Εφόσον θα το έχεις τελειώσει και το καταθέσεις με την αίτησή σου, θα μετρήσει για το επόμενο σχολικό έτος για αναπλήρωση (2023-2024).

6
Ο καθένας έχει τους λόγους του. Άλλοι δεν μπορούν να πάνε μακριά ή δεν επιθυμούν διακαώς να διοριστούν αν αυτό συνεπάγεται ότι θα αφήσουν τον τόπο κατοικίας τους και παράλληλα βλέπουν ότι θα δουλεύουν εκεί ως αναπληρωτές.

7
Κενά υπάρχουν σίγουρα. Το θέμα είναι να δοθούν από την πρώτη φάση ώστε να μην καταλήξουμε να τρέχουμε στην άλλη άκρη και μετά να δούμε άτομα με λιγότερα μόρια να πηγαίνουν εκεί που θέλαμε. Έχω πάντως την αίσθηση πως θα δώσουν πολλά κενά στην α' φάση για να ανοίξουν τα σχολεία δίχως πολλές ελλείψεις. Εκεί που είναι θέμα, είναι το μειωμένο ωράριο στα νηπιαγωγεία. Αρκετοί δε θα δηλώσουν φέτος (εγώ δε δηλώνω καθόλου μειωμένο) μετά τα περσινά. Φυσικά, άτομα χαμηλά στον πίνακα θα το δηλώσουν για να μπουν στο παιχνίδι.

8
Καλησπέρα! Γνωρίζω ότι για να εργαστείς ως εξεταστής υποψηφίων που εξετάζονται προφορικά και βαθμολογητής γραπτών στις πανελλήνιες πρέπει να έχεις διδάξει το αντίστοιχο μάθημα στη Γ' Λυκείου τουλάχιστον ένα σχολικό έτος την τελευταία τριετία. Έτσι δεν είναι ή υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει πάντα αυτό;

9
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Φεβρουάριος 17, 2022, 02:50:46 μμ »
Δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μείνεις σπίτι αν το τεστ δεν έχει δείξει ότι είσαι θετικός. Οι 5 μέρες άδειας που δικαιολογούνται είναι συνήθως λίγες και οι αναρρωτικές των αναπληρωτών μετρημένες. Συν ότι μια φορά δικαιούσαι άδεια λόγω νόσησης που το θεωρώ επίσης αδιανόητο. Δε δικαιολογώ όσους είναι θετικοί και πάνε για δουλειά, αλίμονο, αλλά δεν υπάρχει πρόνοια και λογική από την πλευρά του κράτους.

10
Περιοχές σχολείων / Απ: Εγγύηση σπιτιού
« στις: Φεβρουάριος 16, 2022, 05:27:37 μμ »
Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω σε νησί σπίτι για 4 μήνες και μιλώντας με τον πρώτο ιδιοκτήτη μου ζήτησε και εγγύηση 250€. Όντως θα ζητάνε και εγγύηση; Για τόσο λίγο διάστημα;
Λογικό να ζητηθεί εγγύηση για τους ζημιές που ίσως γίνουν ή κάποιον απλήρωτο λογαριασμό.

11
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Φεβρουάριος 13, 2022, 05:37:33 μμ »
Δεν το είχα δει ξανά αλλά γιατί να μην ισχύει; Εκ των υστέρων όλα. Κι εγω ξέρω ανθρώπους που μετά το πενθήμερο πήραν αναρρωτική με χαρτι γιατρού και τεστ κλπ, δλδ ταλαιπωρήθηκαν. Ενώ είναι προφανές ότι δεν αρνητικοποιριται εύκολα.

Το παιδί σχεδον 10ημερα βγήκε αρνητικό (σε ραπιντ).
Για την ιστορία, στο σπίτι δυο τριπλό εμβολιασμένοι χωρίς μέτρα προστασιας, δεν κολλήσαμε.
Δε βρήκαμε κάτι επίσημο, γι' αυτό ρώτησα. Μακάρι να ισχύει! Αυτό με την αναρρωτική ξέρω κι εγώ ότι γινόταν τις τελευταίες ημέρες. Σαφώς και χρειάζεται το δεκαήμερο για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Όλα τα άλλα είναι απλά για να (υπό)λειτουργούν οι εργασιακοί χώροι.
Σιδερένιο το παιδί!

12
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Φεβρουάριος 13, 2022, 02:43:04 πμ »
https://www.especial.gr/diefkriniseis-gia-adeia-eidikou-skopou-logw-covid-apo-to-ypourgeio-paideias/

Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό; Δε βρήκα κάτι σχετικό αλλού. Στα δικά μου σχολεία έχουν αρχίσει να βγαίνουν αρκετοί συνάδελφοι θετικοί. Κάποιοι είναι αναπληρωτές κι έχουν θέμα με το ότι μετά την πενθήμερη καραντίνα χρεώνεται αναρρωτική, ειδικά όσοι έχουν ήδη πάρει αναρρωτικές ή έχουν θέματα υγείας που σημαίνει ότι κάνουν πιο συχνά χρήση αυτής της άδειας.

13
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναθέσεις ωρών
« στις: Φεβρουάριος 12, 2022, 05:08:32 μμ »
Το θέμα είναι, αυτός που λείπει, γιατί λείπει; Εννοώ υπάρχει προοπτική να γυρίσει έστω και σε έναν μήνα; Ή είναι πχ εγκυμοσύνη και δεν θα γυρίσει. Είναι μέσα ΦΕβρουαρίου, ακόμα μπορούν α γίνουν προσλήψεις. Δεν μιλάμε για μια απουσία που προκύπτει  τέλη Απριλίου και κοιτάς να μπαλώσεις. Είναι μισή χρονιά, πυ δεν μπορεί να λειτουργήσει με μπαλώματα όταν μιλάμε για πλήρες κενό.
Κι εκεί που πάει έτσι το σχολείο να καλύψει κάποιες από τις ώρες που δε γίνονται σε κάποια τμήματα, δημιουργείται πρόβλημα και σε τμήματα στα οποία υπάρχει εκπαιδευτικός. Ok, αν είναι για λίγο διάστημα, κάτι γίνεται αλλά αν είναι μεγαλύτερη άδεια ή άδεια που είναι στάνταρ πόσο θα κρατήσει, όπως κύησης και λοχείας, σίγουρα μπορεί να προσληφθεί άτομο. Εδώ στέλνουν τους τριμηνίτες σε σχολεία για 5 μέρες και μετά αλλού (λογικό κι αναμενόμενο βέβαια αφού υποτίθεται καλύπτουν κενά Covid).

14
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Αναθέσεις ωρών
« στις: Φεβρουάριος 12, 2022, 03:05:53 μμ »
Στην περιπτωση μου ειναι σε μεγαλη πολη, με τριμηνιτες δε θα καλυφθει το κενο ουτε στην ειδικη προσκληση υπηρξε θεση. Μιλαμε ωστοσο για δημοτικο. Ειναι ενα πασαλειμμα απο το οποιο δε θα βγει τιποτα, και εγω τωρα καλουμαι στη μεση της χρονιας και να μαθω εκ νεου τμηματα, να δωσω βαθμολογιες, να προχωρησω την υλη που ειναι πολυ πισω ηδη... :-X
Σε μεγάλη πόλη και δε στέλνουν αντικαταστάτη; Τόσους πήραν με τρίμηνες προσλήψεις, αρκετούς δε υπεράριθμους. Δεν ξέρω βέβαια το έγινε στη δική σου περιοχή. Κι εγώ θα έλεγα να απευθυνθείς στη συντονίστρια. Ωστόσο, πιθανόν κι αυτή να μη θελήσει να δώσει λύση ή και να συμφωνήσει με το μπάλωμα ωρών αν δε γίνεται κάτι άλλο...

Σελίδες: 123 ... 77

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31380
  • Τελευταία: cinnamon_girl
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1123218
  • Σύνολο θεμάτων: 18613
  • Σε σύνδεση σήμερα: 521
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 20
Επισκέπτες: 426
Σύνολο: 446

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.078 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.