Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - Kallipateira

Σελίδες: 1
1
Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι να παρακολυθήσω ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο Open University του Λονδίνου. Προσανατολίζομαι στο ''Masters Degree in Education'' , καθώς νομίζω ότι είναι το αντίστοιχο του ''Σπουδές στην Εκπαίδευση'' του ΕΑΠ και θα ήθελα να αναγνωρίζεται και στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να μου προσφέρει άμεσα κάτι στην Ελλάδα από άποψη διορισμού κτλ.(εδώ γελάνε)  απλά θέλω να το κάνω καθαρά για μένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε με ενδιαφέρει η ποιότητα ή η αναγνωρισιμότητα του.
Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Αναγνωρίζεται στην Ελλάδα; Υπάρχει κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία;

2
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Υπόψιν/Υπ'οψιν???
« στις: Ιούνιος 26, 2009, 08:52:22 μμ »
Ποιος τύπος είναι από τους δύο είναι σωστός? Υπόψιν ή Υπ'όψιν?

3
Φιλολογικά μαθήματα / Αρχαία Ελληνική Γλώσσα: Γραμματική
« στις: Φεβρουάριος 15, 2009, 05:55:33 μμ »
Γεια σας ...μία μαθήτρια μου εξέφρασε την απορία για ποιο λόγο το ῥ στα αρχαία ελληνικά(στις κλίσεις ουσιαστικών και επιθέτων,π.χ α' κλίση θηλυκά, για ποιο λόγο είναι το μοναδικό σύμφωνο που παίρνει πνεύμα κτλ. )  εξαιρείται από τα υπόλοιπα σύμφωνα και ακολουθεί διαφορετικούς κανόνες.

Ομολογώ ότι ποτέ δεν το είχα σκεφτεί και δυστυχώς δεν έτυχε και να το συναντήσω κάπου ......έτσι της είπα ότι θα το ψάξω και της απαντήσω στο επόμενο μάθημα!

Help me!!!!!!

4
Φιλολογικά μαθήματα / Αρχαίες Ελληνικές Γραμματοσειρές
« στις: Ιανουάριος 09, 2009, 07:13:40 μμ »
Γεια σας,
μπορεί κάποιος να με φωτίσει πώς μπορώ να βάζω περισπωμένες,δασείες,ψιλές κτλ. στον υπολογιστή???
Επείγει...

5
Μία ερώτηση....
Όταν κάποιος δεν έχει δώσει ασέπ ,δεν έχει μόρια από πουθενά και υποβάλλει ουσιαστικά πρώτη φορα τα χαρτιά του εντάσσεται στους πίνακες αναπληρωτών μηδενικής πορυπηρεσίας.Εκεί ποια είναι τα κριτήρια????????????
Νόμιζα ότι ήταν η παλαιότητα του πτυχίου.Κοιτάζοντας σήμερα ξανά τον πίνακα είδα άτομα που τελειωσαν το 2007 και το 2008 χωρίς να είναι τρίτεκνοι κτλ. να έχουν ανέβει στις πρώτες δέκα θέσεις μαζί με άτομα του 1990. Αυτό γιατί έχει γίνει???


6
Γεια σας!

Σήμερα είδα τα αποτελέσματα κατάταξης αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας και έχω μία απορία ( δεν αλλάζει κάτι αλλά για να ξέρω..)

ημερομηνία κτήσης πτυχίου θεωρείται αυτή που αναγράφεται πάνω στο πτυχίο? Διότι έχω και ένα χαρτί από τη σχολή στο οποιο αναγράφεται ότι ανακηρύχθηκα πτυχιούχος 25 Σεπτέμβρη ενώ το χαρτί πτυχίου αναφέρει την ημερομηνία ορκομωσίας 28 Νοέμβρη. Τα κοίταζα σήμερα και είδα ότι αν είχα γράψει στις αιτήσεις ημερομηνία πτυχίου 25 Σεπτέμβρη ήμουν περίπου 500 άτομα μπροστά. Μία φίλη μου με την οποία ορκιστήκαμε μαζί και δήλωσε 25 Σεπτέμβρη είναι πολύ πιο μποροστά από εμένα.... εγώ όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι θα γράφω αυτό που γράφει πάνω το πτυχίο μου ( το οποίο όμως  τελικά είναι ημέρα ορκομωσίας....)

έχω μπερδευτεί .....7
Φιλολογικά μαθήματα / Νεοελληνική Γλώσσα: Λεξιλόγιο
« στις: Ιούλιος 11, 2008, 01:23:34 πμ »
Γεια σας!
Εχω μία ερώτηση!Μου την έθεσαν τηλεφωνικώς κάποιοι φίλοι που έχουν εργαστήρι ζωγραφικής και όσο και αν έψαξα απάντηση δεν βρήκα.


Λέμε εργαστήρι , λέμε και εργαστήριο ποια η διαφορά? Και τι αλλάζει στην κατάληξη?Η κατάληξη -ιο υποδηλώνει κάτι?
Μια πρώτη και ίσως αυθαίρετη δική μου σκέψη είναι ότι το εργαστήρι παραπέμπει σε κάτι που έχει να κάνει με τέχνη , τεχνίτη κτλ. γι' αυτό είπα ότι πιο εύηχο είναι εργαστήρι ζωγραφικής
ενώ
εργαστήριο χρησιμοποιείται πιο πολύ για ερευνητικές δραστηριότητες, εργαστήριο γενετικής κτλ.


Γνωρίζει κάποιος έστω που μπορω να αναζητήσω πληροφορίες γι'αυτό?


8
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / ecdl / ict ???
« στις: Ιούλιος 07, 2008, 01:39:48 μμ »
Γεια σας!
Μία ερώτηση θέλω να κάνω σε αυτούς που ασχολούνται με πληροφορική!
ΈΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!
Πήγα σήμερα για να γραφτώ κάνω τις βασικές ενότητες  του ecdl, ωστόσο μου πρότειναν πολύ θερμα το ict το οποίο ήταν αρκετά πιο φτηνό, αν δεν περάσεις μία ενότητα έχεις διακαίωμα να την ξαναδώσεις αλλη μία φορα χωρίς να πληρώσεις τα εξέταστρα και γενικότερα μου τα παρουσίασαν πολύ ωραία όσον αφορά αυτό..


Είναι όντως καλό το ict? Παραξενεύτηκα . Ισχύει και για τους διαγωνισμούς του δημοσίου...
Μηπως είναι πιο δύσκολο από το ecdl ή είναι ίδιος ο βαθμός δυσκολίας?
Ποια ειναι η διαφορά σε ecdl kai ict?????????

9
Γεια σας!

Θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος γνωρίζει , εάν κάποιος που έχει τελειώσει το Τει Μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής στο Ρέθυμνο , εάν μπορεί να δώσει στον Ασεπ των εκπαιδευτικών και να διοριστεί ως μόνιμος σε μουσικό σχολείο.


Γενικότερα κάποιος που έχει τελειώωσει αυτό το Τει τί μπορεί να κάνει σε σ΄χεση με τη δευτεροβάθμια εκαπίδευση??????

10
   Γεια σας, 
    με αφορμή την πρόσφατη προκύρηξη του τεστ δεξιοτήτων ενημερώστε με παρακαλώ αν ισχύει για τον διορισμό των εκπαιδευτικών !

Γνωρίζω ότι ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς δημοσίου γενικά, αλλά αποκλειστικά για τον διορισμό των εκπαιδευτικών στη δευτεροβάθμια ισχύει?

Εάν κάποιος το έχει δώσει τα μόρια του θα προστεθούν σε αυτά του Ασέπ εκπαιδευτικών???Θα μετράνε για το διοριμό μας????????????????????????????

11
Εχω μία απορία που εσεις μπορειτε να μου τη λύσετε!

Πιστευετε ότι είναι εύκολο όταν κάποιος δεν εχει μεταπτυχιακο, διδακτορικό και γενικότερα καμία μοριοδότηση από ωρομίσθιος κτλ., να διοριστεί? Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έχω την ενύπωση ότι τα μόρια βοηθούν πολύ!
 ???
Υπάρχουν άτομα που χωρίς μόρια τα κατάφεραν? ???

12
Γεια σας! Μολις αποφοιτησα και εχω καποιες απορίες.


Κάποιος που δεν έχει δώσει ασεπ, ή που έδωσε και δεν έχει περάσει, έχει το δικαίωμα να δουλέψει σε σχολείο ως ωρομίσθιος ή αναπληρωτής, υπάρχει δηλαδη ένα ποσοστό θέσεων για τέτοιες περιπτώσεις? 

Και αν ναι, πότε και που γίνονται τα χαρτιά, οι αιτήσεις ???

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29909
  • Τελευταία: Rea22
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1035111
  • Σύνολο θεμάτων: 17717
  • Σε σύνδεση σήμερα: 564
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 39
Επισκέπτες: 513
Σύνολο: 552

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.141 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.