Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - Χριστίνα

Σελίδες: 12
1
Καλησπέρα,

υπάρχουν και παλαιότερα θέματα σχετικά, όμως διαπιστώνω μια σύγχυση σχετικά με το τι δικαιούνται οι αναπληρώτριες μητέρες με μειωμένο ωράριο. Σίγουρα είναι οι 2 ώρες του μειωμένου ωραρίου. Απο εκεί και πέρα στις διευθύνσεις πλέον λένε  πως δεν υπάρχει απαλλαγή απο εφημερίες, αλλά απο λοιπές εξωδιδακτικές εργασίες. Αυτό στη Αθμια πως μεταφράζεται ακριβώς και τι περιλαμβάνει; Πέρα απο τις ώρες του μαθήματος, δεν υπάρχει υποχρεωση ανάληψης άλλων εργασιών, όπως πως πχ. My school ή πρωτόκολλο ή οτιδήποτε άλλο; Και τι ισχύει για εκδρομές, γιορτές, εκκλησιασμούς κλπ; Ποιά είναι η πιο πρόσφατη εγκύκλιος που μπορούμε να επικαλούμαστε;

2
Καλησπέρα σε όλους. Απο οτι βλέπω φέτος βαθμολογούμε στα ΕΑΕΠ (http://www.pde.gr/index.php?page=3659).  Απο τη μια είναι καλό...αλλά απο την άλλη άντε να βγάλεις άκρη. Εδω καλά καλά δεν έχουμε μάθει τα ονόματα απο τα περισσότερα απο τα 250 παιδιά. Θα μας προβληματίσει πολύ πιστεύω το θέμα αυτό...

3
Ανακοινώθηκε  η κατάταξη με βάση το νέο μισθολόγιο στη Γ' Αθήνας http://cdseda.att.sch.gr/Portals/0/Docs/katataxi.pdf. Σύμφωνα με μέλος της ΠΕΚΑΠ (και πληροφόρηση απο την mailing list της ΠΕΚΑΠ):

"Σε αυτή οι συνάδελφοι ΠΕ20 κατατάσσονται ως κατηγορία ΤΕ και όχι ΠΕ και έτσι χάνουν 3 χρόνια.  Στον κανονικό βαθμό και ΜΚ κατατάσσονται μόνο όσοι είναι απόφοιτοι σχολών ΑΤΕΙ δηλ. αυτοί που τέλειωσαν το 200+ και το ΑΤΕΙ τους έχει κάνει αποδεκτή αυτή την αλλαγή και φαίνεται στο πτυχίο τους. "

Πάλι σύμφωνα με το μήνυμα του συναδέρφου της ΠΕΚΑΠ, έχει ενημερωθεί ήδη η ΟΛΜΕ.

4
Συνάδερφοι, με αφορμή τις συζητήσεις που κάναμε τόσο καιρό στο θέμα "Το Δυσοίωνο μέλλον των ΠΕ19-20:Πως φτάσαμε ως εδώ", ανοίγω το θέμα αυτό για να μπορεί ο καθένας να καταθέτει τις προτάσεις του για το πως μπορούμε να κινηθούμε σαν κλάδος για να βελτιώσουμε τη θέση μας στα δημόσια σχολεία και να εξασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας.
Παρακαλώ να μην αναλωθούμε και στο θέμα αυτό για τις όποιες διαφορές μας χωρίζουν, (υπάρχουν άλλα θέματα για το λόγο αυτό), αλλά ας προσπαθήσουμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για το τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και μπρος με βάση τα σημερινά δεδομένα και την τωρινή κατάσταση. Πολλοί συνάδερφοι έχουν ήδη κάνει πολλές προτάσεις σε άλλα topics. Αν θέλουν ας τις μεταφέρουν εδώ για να ξεκινήσει η συζήτηση.

5
Απεργίες - Κινητοποιήσεις / 2ωρη Στάση εργασίας 22/11
« στις: Νοέμβριος 20, 2010, 12:16:28 μμ »
Οι αναπληρωτές που δεν είναι μέσω ΕΣΠΑ δικαιούνται να κάνουν στάση εργασίας απο τις 12:00 - 14:00 την Δευτέρα αν κατάλαβα καλά. Αν και θα βοηθούσε να ήταν τρίωρη η στάση για να προλάβουμε να πάμε στο Υπουργείο, θα ήθελα να ρωτήσω ποια διαδικασία ακολουθούμε οταν κάνουμε σταση εργασίας. Χρειάζεται κάποια προειδοποίηση απο το πρωί της Δευτέρας, συμπληρώνουμε κάποιο έντυπο ή κάτι άλλο;; Όποια πληροφορία υπάρχει νομίζω πως θα ενδιέφερε πολλούς.

6
Σχολική ζώνη / Βαθμολογούμε στο δημοτικό;;
« στις: Νοέμβριος 17, 2010, 06:28:56 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να ρωτήσω τους συναδέρφους που εργάζονται στα 800 πιλοτικά αν έχουν κάποια πληροφόρηση για το αν βαθμολογούμε στο τρίμηνο. Είχαμε ρωτήσει την επιμορφώτρια στην διημερίδα αλλά για την ώρα δεν έχω λάβει ξεκάθαρη απάντηση. Ευχαριστώ πολύ.

7
Κλάδος ΠΕ16 Μουσικών / Αναπληρωτές στα μουσικά σχολεία;;;;
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 05:40:36 μμ »
Καλησπέρα,

στα μουσικά σχολεία έχουν κληθεί αναπληρωτές; Και αν ναι έχει κανείς την καλοσύνη να παραθέσει το σχετικό link;

Ευχαριστώ πολύ!

8
Αναπληρωτές / Αναπληρωτές και εργασία σε ιδιωτικό ΙΕΚ
« στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 05:11:11 μμ »
Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι νόμιμο να εργάζεται ένας αναπληρωτής και σε ιδιωτικό ΙΕΚ  για πολυ μικρό αριθμό ωρών φυσικά (3-4 ώρες). Θα πρέπει να το δηλώσει κάπου ή είναι περιττό; Εγω πίστευα πως απαγορεύεται αλλά ενημερώθηκα οτι ακόμα και διορισμένοι (μόνιμοι) το κάνουν.

Ευχαριστώ πολύ για την οποιαδήποτε απάντηση

9
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Μετά τις αιτήσεις...τι;;
« στις: Ιούλιος 03, 2010, 04:15:00 μμ »
Ωραία και βάλαμε τα χαρτιά μας. Για όσους δεν πρόλαβαν δόθηκε και παράταση, όπως γίνεται σχεδόν πάντα. Τώρα, ποτε περίπου  να περιμένουμε εξελίξεις κατά τη γνώμη σας; Πότε θα βγούνε οι προσωρινοί πίνακες για την επόμενη σχολική χρονιά;

10
Καλησπέρα,

στα 800 πιλοτικά ολοήμερα που θα λειτουργήσουν απο Σεπτέμβρη εισάγεται το μάθημα της Πληροφορικής για όλες τις τάξεις του δημοτικού. Εμεις στην αίτηση που καλούμαστε να συμπληρώσουμε, θα βάλουμε και περιοχές πρωτοβάθμιας για αναπληρωτές;

ΠΧ μέχρι πέρυσι γράφαμε Β-Α' Αθήνας γιατί προοριζόμασταν μόνο για δευτεροβάθμια. Τώρα;;;

11
Συνάδερφοι καλησπέρα.
Πήρα στο Γραφείο στο οποίο ανήκω πριν απο κάποιες μέρες για να επιβεβαιώσω το οτι περνιούνται τα μόρια (προϋπηρεσία) για τις μέρες που απεργούμε, και οτι απλά χάνουμε το χρηματικό ποσό. Απο εκεί μου είπανε οτι δεν έχουνε ιδέα (αναμενόμενο), και να επικοινωνήσω με την Διεύθυνση στην οποία ανήκω. Αυτό έκανα σήμερα και απο εκεί ενημερώθηκα οτι περιμένουν επίσημη απάντηση απο το Υπουργείο για το αν περνιέται η προϋπηρεσία μας ή όχι τις ημέρες που απεργούμε. Βρέθηκαν αντικρουόμενοι νόμοι πάνω στο θέμα αυτό και δεν έχει ξεκαθαριστεί. Πάντως η όποια απόφαση ληφθεί θα γνωστοποιηθεί στα γραφεία και ανάλογα θα μας περαστεί η προϋπηρεσία (ή και όχι).

Στέλνω απλά για ενημέρωση. Η δική μου θέση είναι οτι απεργώ ούτως ή άλλως. Ούτως ή άλλως τι είχαμε τι χάσαμε και εξάλου η απεργία πάντα απαιτεί "θυσίες".

12
Απεργίες - Κινητοποιήσεις / Αυριανή πορεία;
« στις: Ιανουάριος 23, 2010, 01:01:46 πμ »
Πόσοι απο εσάς (ΠΕ19/20) έχετε πάρει απόφαση για το αν θα λάβετε μέρος ή όχι στις κινητοποιήσεις, και για αρχή στην αυριανή πορεία;;

13
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Β' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ19-ΠΕ20
« στις: Νοέμβριος 27, 2009, 08:57:53 πμ »
Καλημέρα

Ας αναφέρουμε εδώ οτι γνωρίζουμε, μαθαίνουμε για την Β φάση αναπληρωτών.

14
Τώρα που τελείωσε το όλο θέμα των εκλογών, που βρισκόμαστε σχτικά με τις διαδικασίες που είχαν διακοπεί στην μέση;; Στις ενστασεις των ΠΕ20; Έχουν ολοκληρωθεί;; Προσπαθώ να καταλάβω περίπου πότε να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση που μας αφορά ή και τους ίδιους τους πίνακες .

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32292
  • Τελευταία: johntsoum
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1159736
  • Σύνολο θεμάτων: 19212
  • Σε σύνδεση σήμερα: 380
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 311
Σύνολο: 312

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.12 δευτερόλεπτα. 28 ερωτήματα.