Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - LEYTERIA

Σελίδες: 1234
1
Καλησπερα σας. Ειμαι επιτυχων στο μεταπτυχιακο Γραφικες Τεχνες - Πολυμεσα του ΕΑΠ και διαπιστωσα οτι στους
τελικους πινακες δεν περιλαμβανομαι,διοτι ενω γινονται δεκτοι αποφοιτοι Πληροφορικης και Επικοινωνιων, εγω
απορριφθηκα λογω του οτι το πτυχιο μου ειναι Τεχνολογιας Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων. Ειναι αυτο λογικο;
Υπαρχει καποια δυνατοτητα ενστασης; Ευχαριστω προκαταβολικα.

2
Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω την περίπτωση μου και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή. 
Στους αρχικούς- προσωρινούς πίνακες με λύπη μου διαπίστωσα ότι είχα λιγότερα μόρια από πέρυσι!!!!!!
ενώ έπρεπε να έχω περισσότερα λόγω και επιπλέον προϋπηρεσίας που απέκτησα κατά το προηγούμενο έτος.
Έπειτα από αυτή τη διαπίστωση κάνω ένσταση (Περ/κη Δ/νση Αττικής), αλλά διαπιστώνω στους οριστικούς πίνακες, ότι τα μόριά μου έμειναν αμετάβλητα.
Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τι θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

3
Δίκαιο εφόσον μπει τάξη βέβαια στις προυπηρεσίες, ποιος πήρε από που (πδς,εκκλησιαστικα,σιβιτανιδειος κ.α).
Ας γίνει ένα ξεκαθάρισμα.

4
Να υπενθυμίσω,χωρίς να θέλω να θεωρηθώ πεσιμιστής, ότι καταργούνται και το 1/3 των ΕΠΑΛ (σε πρώτη φάση). Οπότε καταλαβαίνετε τι μέλλει γενέσθαι.  Επιπλέον η διενέργεια ασεπ αποτελεί μάλλον όνειρο απατηλό και  δεν αποτελεί πανάκεια. Το πιο δίκαιο θα ήταν (προσωπική άποψη) το παλιό σύστημα του 60% - 40%.

5
Θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνα να με ενημερώσει αν υπάρχει υποψήφιος ο οποίος είναι αναπληρωτής;    Σε περίπτωση που δεν υπάρχει έχει λήξει η ημερομηνία για αίτηση υποψηφίου; 

Ευχαριστώ.

6
Αναρωτιέμαι πόσο θα είναι ο μισθός σε δραχμές   :o

7
Την επόμενη Τρίτη  θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στο Υπουργείο και την Τετάρτη - Πέμπτη τα συλλαλητήρια, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Την Τρίτη 18/10 παραστάσεις διαμαρτυρίας και συμβολικές καταλήψεις στα κτίρια της διοίκησης της εκπαίδευσης από τα Δ.Σ. των Συλλόγων όλης της Ελλάδας, στο Λεκανοπέδιο, κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και τα Δ.Σ. των Συλλόγων του Λεκανοπεδίου. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής όλων των συναδέλφων κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας.

Την Τετάρτη 19/10 και Πέμπτη 20/10 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση και πραγματοποίηση συλλαλητηρίων.


Εσυ έλεγες να πάμε μόνοι μας ως Πληροφορικοί;Ούτε 10 δεν θα είμαστε τι 100!Μακάρι να πέφτω έξω! Αν υπάρχει διάθεση ενημερώστε!

Όσοι είστε από Αθήνα πρέπει να πάτε. Εδώ άλλοι χάνουν μεροκάματο και πάνε. Μακάρι να μπορούσα να ρθω κι εγώ.

8
Τι εννοείς;
Δεν είναι γραμμένο σωστά ή σε ενοχλεί το 20;
 Πάντως Δυτική Θεσσαλονίκη Πολίχνη μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τους στείλανε άτομο πληροφορικό.
Οπότε τα κενά μειώνονται η αντοχή μας μειώνεται και η πιθανότητα μετανάστευσης αυξάνεται...Γιατί να καθίσουμε οι ίδιοι μας διώχνουν...

Μπορεί να είναι βαριά η ξενιτιά αλλά όταν βλέπεις ότι εξελίσεσαι επαγγελματικά, αμοίβεσαι αξιοπρεπώς και κυρίως ότι τα παιδιά σου θα έχουν σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον σίγουρα αξίζει. Το θέμα είναι να το πάρεις ζεστά και να είσαι κατασταλαγμένος και αποφασισμένος. 

9
Μπράβο παιδιά, άντε να ξυπνάμε!!! Επιτέλους!!

10
Επειδή το μήνυμα αυτό το έγραψα εγώ δεν ξέρω ΑΝ και κατά πόσο εκφράζει τον καθένα απο εσάς εδω μέσα. Όσο για την κοινή γνώμη....ας μην τρέφουμε ελπίδες. Έχουν  να ευαισθητοποιηθούν για πολλά περισσότερα απο κάποιους αδιόριστους που μπορεί να μην είναι αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι φέτος. Ο λόγος που το έγραψα είναι για να κατανοήσουν οι ενώσεις γιατί υπάρχει δυσπιστία στο να συμμετέχουμε στους συλλόγους και για να αναρωτηθούν αν ο ρόλος τους πρέπει να διαφοροποιηθεί λίγο έτσι ώστε να συσπειρώσουν τον κόσμο κοντά τους. Πάντως με την απορία θα μείνω ρε παιδιά....ποιοι είναι υπεύθυνοι για να πιέζουν για τις προσλήψεις του κλάδου μας στη δημόσια εκπαίδευση;;Όλοι αυτοί; Οι αιρετοί; Κανένας;

Μάλλον κανένας. Όπως προείπα στο χέρι μας είναι να αλλάξει αυτό. Να εκλέξουμε αναπληρωτή. Απλά τα πράματα.

11
Χριστίνα, πιστεύω ότι το μήνυμά σου θα πρέπει να δημοσιευθεί σε blogs και στον  Τύπο. Πρέπει και η κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί.

12
Έστειλα το ακόλουθο κείμενο σε ΕΠΕ, ΠΕΚΑΠ με κάποιες διαφοροποιήσεις, ως απάντηση στη διαμαρτυρία ενός συναδέρφου μας αναπληρωτή που τους περιέγραψε την κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο μήνα:

Συνάδερφοι,

συγχαίρω τον κο ******* για το μήνυμα που έστειλε. Εμείς οι αναπληρωτές ΠΕ19-20 βιώνουμε τον τελευταίο μήνα (και βάλε) το θέατρο του παραλόγου. Ενω καλύπταμε τα προηγούμενα αρκετά χρόνια τις ανάγκες του Υπουργείου ως ωρομίσθιοι - αναπληρωτες (με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική, οικονομική, εργασιακή μας κατάσταση) έχουμε βρεθεί να είμαστε ένα μήνα μετά την έναρξη του διδακτικού έτους ΑΝΕΡΓΟΙ. Κάναμε το λάθος και επιλέξαμε την εκπαίδευση τα τελευταία 5+ χρόνια και επενδύσαμε εκεί με πολλές θυσίες (ΑΣΠΑΙΤΕ, μεταπτυχιακά, Παιδαγωγική Επάρκεια, γλώσσες, κυνήγι προϋπηρεσίας, 2 και 3 δουλειές), επειδή αγαπούσαμε αυτή τη δουλειά. Και όλα αυτά για να βρεθούμε φέτος εκτός, μιας και το μεγαλύτερο μέρος των δημοτικών σχολείων έχει καλυφθεί με μόνιμους συναδέρφους που εργάζονται τόσα χρόνια στην δημόσια εκπαίδευση. 1000 σχεδόν σχολεία καλύπτονται με μόνιμους συναδέρφους! Δεν ακούγεται αδιανόητο αν το δει κανείς απέξω;

Και όλα αυτά τα κατανοούμε και τα δεχόμαστε. Δεν θέλω προσωπικά να βγει κανένας συνάδερφος Πληροφορικής στην εφεδρεία. Και σκοπεύω αν προσληφθώ κάποια στιγμή έστω και σαν ΑΜΩ (= ωραιοποίηση της ωρομισθίας) να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε κίνηση κάνετε, είτε αυτό λέγεται απεργία διαρκείας, διαμαρτυρίες και οτιδήποτε άλλο. Υπερασπίζομαι την ενότητα..αλλά αναφέρω τα γεγονότα. Το πρόβλημα έγκειται αλλού.....ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ;;

ΠΟΙΟΣ σύλλογος, αιρετός, εκπρόσωπος ενδιαφέρεται να μας ενημερώσει για το αν και πότε θα έχουμε δουλειά;
ΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται για να πιέσει το Υπουργείο να προχωρήσει στην κλήση των αναπληρωτών και την κάλυψη έστω και αυτών των ελάχιστων κενών;
ΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται που είμαστε μέλη σε συλλόγους και πληρώνουμε συνδρομές αλλά δεν έχουμε καμία εκπροσώπηση;
ΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται για την υποβάθμιση του μαθήματος μας στο δημοτικό και τη μη σύσταση οργανικών; Επίσημα κιόλας οι δάσκαλοι με πιστοποιητικό Β επιπέδου θα έχουν τη δυνατότητα διδασκαλίας των ΤΠΕ; Λέτε να προτιμούν εσάς / εμάς στην Αθμια ή τους επιμορφωμένους δασκάλους;
ΠΟΙΟΣ μπορεί να ανεχτεί το γεγονός οτι χιλιάδες συνάδερφοι σας περιμένουν την οποιαδήποτε ενημέρωση απο τον κο Μπράτη (αιρετό της Αθμιας) στον οποίο έχουμε εναποθέσει και τις τελευταίες μας ελπίδες για κάποια πληροφορία;
ΠΟΙΟΣ ενδιαφέρεται για το ότι υπάρχουν αδιόριστοι συνάδερφοι από τον τελευταίο ΑΣΕΠ; Φέτος έγιναν ΜΗΔΕΝ διορισμοί!

Ζητώ συγνώμη για το φορτισμένο μήνυμα. Το μόνο που ζητώ είναι να δούμε μια υποτυπώδη υποστήριξη σε όλα τα παραπάνω. Σκεφτείτε οτι ο καθένας απο εσάς θα μπορούσε να είναι στη θέση μας. Οι υπεύθυνοι πιέστε! Ζητάμε μόνο να μάθουμε λίγες μέρες νωρίτερα αν θα είμαστε άνεργοι για να βρούμε άμα προλάβουμε δουλειά σε κάποιο πολυκατάστημα ή καφετέρια.

Σας ευχαριστώ πολύ και δηλώνω απερίφραστα τη συμπαράσταση μου και την ενεργή συμμετοχή σε ότι θα αποφασιστεί για την αγώνα απο εδω και μπρός (μέσα ή έξω απο το δημόσιο σχολείο).


Συμφωνώ απόλυτα με το συνάδελφο. Όταν είχα αναφέρει για στραβά στην ΠΕΚΑΠ (την τοπική εδώ), αυτό εννοούσα, ότι πραγματικά τους αναπληρωτές μας έχουν γραμμένους και μετά τη διαπίστωση που είχανε κάνει ότι ξαφνικά περισσεύουν φυσικά συμφώνησαν κατά της πρόσληψης αναπληρωτών. Τονίζω φυσικά ότι μιλάω πάντα τοπικά (θεσσαλία) μπορεί σε άλλες πόλεις να είναι διαφορετικά.
  Τουλάχιστον με χαροποίησε  η ανακοίνωση της Ε.Π.Ε που αναφέρει  και τους αναπληρωτές επιτέλους. Από ότι φαίνεται κινείται σε ενωτική κατεύθυνση.   

Πρέπει οπσωδήποτε (εφόσον βέβαια απορρίπτεται η δημιουργία ξεχωριστού συλλόγου) να εκλέξουμε αναπληρωτές ώστε να ακουστεί και η φωνή μας.

13
Επιτέλους κάτι κινείται, ας ελπίσουμε να υπάρχει συνέχεια.

ΕΠΕ: Σχετικά με τις πλασματικές υπεραριθμίες πληροφορικών και υπεύθυνους εργαστηρίων

 http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=493

14
Άντε να δούμε. Γίνεται και μέλη στο group του fb, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και στο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30857
  • Τελευταία: echrysis
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1091865
  • Σύνολο θεμάτων: 18316
  • Σε σύνδεση σήμερα: 403
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17
Επισκέπτες: 363
Σύνολο: 380

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.092 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.