Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - silkcut

Σελίδες: 123 ... 275
1
Τα ραπιντ του εοδυ δεν θα γινονται δεκτα;
Όλα τα ράπιντ θα γίνονται δεκτά (αν τα επιλέξουν τελικά) αλλά δε γίνονται δωρεάν ράπιντ σε όλη την Ελλάδα.. δεν υπάρχει τέτοια υποδομή..

2
Ο Άδωνις αν δεν έχει ανοσία (χλωμό, νέος σχετικά), θα είναι από την κακία του χαχα

Μήπως δεν εμβολιάστηκε? Φωτογραφήθηκε όταν το έκανε ή όχι??
Πάντως είναι πολύ σπάνια περίπτωση γιατί είναι η 2η φορά που κολλάει και νοσεί....
https://www.in.gr/2021/07/27/in-tv/loukidis-spania-periptosi-tou-emvoliasmenou-adoni-georgiadi-nosei-gia-2i-fora-koronaio/

3


silk cut, καν’ το να πάει στα κομμάτια, κι εμείς που το κάναμε και βγάλαμε ουρά τι πάθαμε;
;D ;D  ;D ;D

4
Τουλάχιστον 2 λέω εγώ.. δε νομίζω ότι έχουν σκεφτεί τέτοιες λεπτομέρειες.. πχ πως κάνεις ράπιντ αν υπηρετείς σε δυσπρόσιτο πχ νησί .. όπως δεν το είχαν σκεφτεί και για την επιστροφή των τουριστών από τα νησιά.. κάποια στιγμή η επιτροπή πρότεινε τα ράπιντ για την επιστροφή σπό νησί, αλλά η κυβέρνηση κατέληξε στα σελφ τεστ λόγω έλλειψης υποδομών προφανώς..προσωπικά δε θυμάμαι ν άλλαξε κάτι σ αυτό..

5
Να δω σε πόσα rapid θα αφήσεις τα πείσματα...   :D
Δια βίου ράπιντ...
ΥΓ πώς έλεγα δια βίου υπεράριθμος :D :D

6
Άσε τα πείσματα κι εμβολιάσου.. 😀
Καλέ μου συνάδελφε (το ξέρεις ότι σε θεωρώ καλό συνάδελφο) , δεν είμαι 5χρονο (δυστυχώς) για να κάνω πείσματα
 :) :) ;) ;)
ΥΓ πάντως μ έκανες και γέλασα (με την καλή έννοια πάντα)

7
Επειδή εμπιστεύεσαι την κρίση σου ,την οποία δεν αμφισβήτησα, ανάρτησε σε παρακαλώ τα χθεσινά και σημερνά άρθρα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα που εμπιστεύεσαι για να διαμορφώσουμε επιστημονική και παιδαγωγική άποψη και εμείς οι αδαείς.

Διακρίνω κάποιο εκνευρισμό. αλλά δεν πειράζει.
Η πολιτεία διάθεσε τα εμβόλια δωρεάν και εθελοντικά, αλλά όταν ο ΑΜΚΑ παρουσιάζεται ως 666, και εδώ υπήρξαν ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις με τίτλο όπως κάτω η χούντα, να γνωρίζεις ότι στο τέλος το εθελοντικά θα γίνει υποχρεωτικά για την προστασία όλων. Προσέχουμε για να έχουμε λέμε στο χωριό μου.
Είναι δικαίωμα ασς να προσφύγετε στην Δικαιοσύνη, αλλά αυτή ξέρει να διακρίνει τους ψευδοεπιστήμονες και ψευδοδικαιωματιστές από τους πραγματικούς επιστήμονες και υπερασπιστείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.. αναφέρομαι στον εκνευρισμό.. που ήταν εμφανέστατος και στα χτεσινά σου πμ..
Και συνεχίζεις εμμονικά μια «κουβέντα» που δεν οδηγεί πουθενό.. και σίγουρα δεν ενδιαφέρει και τους άλλους που διαβάζουν εδώ μέσα.. ούτε καν εμένα..γι αυτό είναι και η τελευταία φορά που σου απαντώ εδώ ή σε πμ..
ΥΓ Θ αναρτώ ότι εγώ κρίνω ότι χρήζει ανάρτησης και όταν το κρίνω..
Αν είμαστε ψευδοεπιστήμονες, ψευδοδικαιωματιστές και ψεύτικοι γενικώς θα το κρίνουν όντως τα δικαστήρια..

8

Επίσης όσο κι αν το αρνείστε, βλέπω ένα μένος εναντίον των εμβολιασμένων. Γιατί δεν κάνουν τεστ, γιατί δεν μπαίνουν σε καραντίνα, κι αν καταργούσαν κ τη μάσκα θα λέγατε κ γι αυτό. Μένος και τεράστια προσπάθεια να αποδείξετε ότι ουσιαστικά όσοι εμβολιάστηκαν, πέρα από την
ατομική τους προστασία, δεν συνεισφέρουν καθολου στη μείωση της διασποράς του ιού. Σαν μια παιδική πεισματάρικη λογική, γιατί αυτός και όχι εγω. Σκεφτείτε λίγο, εσείς που φωνάζετε τόσο γιατί δημοκρατία κ τα δικαιώματα. Ουσιαστικά δλδ ζητάτε μια διαρκή παράταση περιορισμών που να τους αφορά όλους, ακόμα κ τους αντικειμενικά κ αποδεδειγμένα πιο ασφαλείς, για να νιώθετε ισότιμα εσείς, που ελεύθερα επιλέξατε να μην πάρετε την προστασία που σας παρέχεται. Αυτό δεν είναι επισης άδικο;
Εγώ βλέπω μένος και πεισματάρικη λογική και από τις 2 μεριές...

9
Αυτός έχει συμπτώματα, λέει για πυρετό..
Αυτός καραντίνα... οι εμβολιασμένες  επαφές όχι..
Εκτός από τα εμβόλια πάντως μεγάλη επιτυχία και τα τεστ..
Το πρωί το ράπιντ αρνητικό, το βράδυ πυρετός, και θετικό μοριακό..
Άρα το πρωί το ιικο φορτίο ήταν μη ανιχνεύσιμο, χαμηλό..;;

10
https://www.ieidiseis.gr/ygeia/103147/koronoios-pote-oi-emvoliasmenoi-menoun-karantina
Εδώ το ΕΚΠΑ λέει πως οι πλήρως εμβολιασμένοι, που δεν έχουν συμπτώματα,δεν χρειαζεται να μπουν καραντίνα.Πρωτοκολλο CDC δλδ.
Μα ό,τι τους βολεύει κάνουν? Καλά ναι, θα μου πεις..
Αυτός έχει συμπτώματα, λέει για πυρετό..
Αυτός καραντίνα... οι εμβολιασμένες  επαφές όχι..

11
Παρέθεσα αυτούσιο το δημοσίευμα όχι δική μου άποψη για να παραπληροφορώ και αδυνατώ να πιστέψω ότι μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά μέσα  διαστρεβλώνουν κατάφορα μια δικαστική απόφαση. Επίσης  δεν κατέφυγα για πληροφόρηση σε ιστοσελίδες που οι σχολιαστές κάτω από τις δημοσιεύσεις χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις κατά των διαφωνούντων. Ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να επιλέγουμε ορθά της πήγες πληροφόρησης μας.

Η απόφαση αναφέρει ότι δεν δίνεται η αιτουμένη αναστολή και παραθέτει  τους λόγους. Έτσι έγινε και η μετακίνηση των 54 υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ. Αν θα υπάρξει συνέχεια και ποια θα είναι αυτή θα το δούμε στο μέλλον. Ως τότε ισχύουν αυτά που παρέθεσα.


https://www.ethnos.gr/ellada/166831_ypohreotikos-emboliasmos-ektos-emak-54-atoma-poy-den-ekanan-embolio

«Η λειτουργία μάλιστα αυτή δεν αρκεί να είναι μόνο συνεχής, αλλά πρέπει, ενόψει του ειδικού και κρίσιμου χαρακτήρα των εν λόγω υπηρεσιών για την αντιμετώπιση καταστροφών, να στηρίζεται στην πλήρη διαθεσιμότητα του υπηρετούντος προσωπικού τους, η οποία είναι δυνατόν να διαταραχθεί σοβαρά σε περίπτωση που τα μέλη του προσβληθούν και νοσήσουν από τον κορονοϊό COVID-19. Οι επιτακτικοί αυτοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, σταθμιζόμενοι με τους λόγους που προβάλλουν οι αιτούντες κωλύουν, κατά την κρίση της Επιτροπής Αναστολών, τη χορήγηση της αναστολής», ανέφερε χαρακτηριστικά το σκεπτικό της απόφασης.
«Μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά μέσα το ethnos.gr??»Οκ...
Γι αυτό προφανώς αδυνατείς να πιστέψεις ότι «μπορεί να διαστρεβλώνουν κατάφωρα μια δικαστική απόφαση»... οκ
Εγώ δεν έχω στεγανά, διαβάζω τα πάντα γιατί εμπιστεύομαι απολύτως την κρίση μου..

12

Είναι κατά την άποψή μου τραγικά λάθος τα πρωτόκολλα που ισχύουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σχετικά με την εξαίρεση εμβολιασμένων από διαγνωστικά τεστ στον εργασιακό χώρο και μη καραντίνας σε περίπτωση επαφής με θετικό κρούσμα.
Πχ
https://www.protothema.gr/politics/article/1146724/adonis-georgiadis-vrethike-thetikos-ston-koronoio-kai-bainei-se-karadina/

13
Ναι γι αυτό αν γίνει καμία διαγραφή από σύλλογο ή βγει καποθο disclaimer του παν/μιου ότι ο δρ τάδε εκφράζει προσωπικές απόψεις, αρχίζουν τα περί φίμωσης κλπ.

Συνωμοσιολογίες υπάρχουν επειδή κάποιοι θέλουν να τις πιστέψουν κ τις αναζητούν εναγωνίως.
Διαφωνώ, αυτά είναι δικαιολογίες, η ιατρική κοινότητα είναι η μόνη που έχει τις γνώσεις και την αρμοδιότητα να διαχωρίσει την ήρα απ´ το στάρι..

14
Όλο το θέμα με τα διάφορα site και τις θεωρίες συνομωσίας προέκυψε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις των επιστημόνων στη διαχείριση της πανδημίας και την ολιγωρία της ιατρικής κοινότητας, αν η ιατρική κοινότητα ( ως μόνη αρμόδια) θεωρούσε ότι κάποια μέλη της παραβιάζουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας όφειλε έγκαιρα να πράξει τα δέοντα ώστε να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση.

Σελίδες: 123 ... 275

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30507
  • Τελευταία: Nana13io
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1076074
  • Σύνολο θεμάτων: 18114
  • Σε σύνδεση σήμερα: 828
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 68
Επισκέπτες: 711
Σύνολο: 779

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.082 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.