Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - silkcut

Σελίδες: 123 ... 303
2
Α, και κάτι ακόμη. Στο ΔΣ της ΔΟΕ ο ένας των... Παρεμβάσεων (!!!) ψήφισε διακοπή της αα. Για να μην ξεχάσομε κι αυτούς. Παίζονται καριέρες βλέπετε...
Η ΔΟΕ τι αποφάσισε για την αα;; Ξέρουμε;;

4
Επιπλέον ο ant1 είπε ότι όλη αυτή η αντίδρασή μας αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και όχι την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.. άγνοια ή προπαγάνδα;; Προφανώς το 2ο .. αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.. εδώ συνάδελφοι και δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν/ καταλαβαίνουν..

5
Απο την μια κατηγορεις την συντριπτικη πλειοψηφια των εκπαιδευτικων για αγνοια του νομοσχεδιου της Αυτοαξιολογησης Σχολικων Μοναδων και απο την αλλη μας γραφεις σχετικα με την Ατομικη Αξιολογηση Εκπαιδευτικων.
Αλλο ΦΕΚ το ενα, αλλο ΦΕΚ το αλλο και προφανως η απεργια πραγματοποιηθηκε για το ζητημα της ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.

Συνεπως, μαλλον εσυ πιαστηκες αδιαβαστος....  ::)
Πολύ σωστά.. και μιλάμε για μια αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδας από την οποία έχουν αφαιρεθεί δείκτες που εκθέτουν το υπουργείο
http://www.fresh-education.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd/

6
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων / Απ: Γ ' ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2021
« στις: Οκτώβριος 11, 2021, 09:36:51 πμ »
Υπάρχουν οντως σχολικες αιθουσες που χωρανε 27 μαθητες; :o υπάρχουν τετοιες υποδομες για τετοιες απαιτησεις;
Και όμως υπάρχουν, είμαι σε σχολείο που έχει πολλά 25-27 άρια τμήματα, έχουμε και κάτι λίγα με 21-23 παιδιά, δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτά (αν θα γίνουν συγχωνεύσεις ή όχι), τα κενά είναι πάρα πολλά ακόμα και σε μεγάλα αστικά κέντρα, εμείς (σε σχολείο μεγάλου δήμου της Δυτικής Αθήνας) έχουμε πολλά κενά σε συναδέλφους μαθηματικούς, πληροφορικής, καλλιτεχνικών και θρησκευτικών κυρίως.. ειδικά με τους μαθηματικούς το πρόβλημα είναι τεράστιο τα τελευταία 5 χρόνια, κάθε χρόνο περιμένουμε αναπληρωτές που έρχονται ή τέλη Νοέμβρη ή μετά τα Χριστούγεννα ;D ;D ;D, μέχρι τότε οι συνάδελφοι μαθηματικοί σε όλα τα σχολεία κάνουμε σε όλα τα τμήματα με λιγότερες από τις προβλεπόμενες ώρες του μαθήματος....
κατά τα άλλα καλούσαν τους μονίμους να υποβάλουν αιτήσεις σε λειτουργικά κενά μέσα Αυγούστου.. ;D ;D

7
Εγώ silkcut  καταλαβαίνω ότι, όταν θα αρχίσει να λειτουργεί η πλατφόρμα, κάθε εκπαιδευτικός θα μπει μία φορά, δηλώνοντας σε ποια κατηγορία ανήκει (εμβολιασμένος, ανεμβολίαστος ή με νόσηση στο παρελθόν) και η πλατφόρμα, η οποία θα παίρνει στοιχεία από τους αντίστοιχους φορείς, θα ενημερώνει αυτόματα τη σχολική μονάδα, εάν ο εκπαιδευτικός μπορεί να εισέλθει σε αυτήν. Και για εμάς που κάνουμε ραπιντ τεστ, δεν θα χρειάζεται να το εκτυπώνουμε κάθε φορά από το gov, αλλά θα υπάρχει αυτόματη ενημέρωση στο σχολείο. Γενικά νομίζω ότι έτσι καταργούνται τα αντίστοιχα έγγραφα που θα πρέπει να φέρουν οι εκπαιδευτικοί μαζί τους.
Δημοσιεύθηκε χτες σε φεκ η ΚΥΑ για το edupass.gov.gr
https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/edupass.gov_.gr_.pdf

8
Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κανενα αποτέλεσμα σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής. Δεν είναι πάντα ιδια τα δεδομένα και η ερμηνεία των νομων από τα δικαστήρια.
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσφυγής και η πιθανότητα δικαίωσης..
Αποκλεισμός εκπαιδευτικών από τη διεκδίκηση θέσεων στελεχών εκπαίδευσης εάν απέχουν από την αξιολόγηση
Η διάταξη έχει ήδη συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Παιδείας

Δημοσίευση: 24/02/2021
https://www.esos.gr/arthra/71777/apokleismos-ekpaideytikon-apo-ti-diekdikisi-theseon-stelehon-ekpaideysis-ean-apehoyn
Ναι το θυμάμαι, θυμάμαι επίσης και συναδέλφους μου στο σχολείο που ψήφισαν υπέρ της αξιολόγησης στη σχετική συνεδρίαση του συλλόγου μας (μη συμμετοχή στην απεργία-αποχή) ακριβώς λόγω αυτής της διάταξης (και μόνο)..
Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και για τα όποια ρίσκα θα πάρει.

9

2) Παρά τα προβλήματα συμφωνίας που γεννούν οι ρυθμίσεις του άρθρου 56 ν.4823/2021 προς τις ανωτέρω διατάξεις του Συντάγματος, η επίκληση του δικαιώματος-απεργίας αποχής των στελεχών εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών και των μελών Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. δεν είναι ικανή να αποτρέψει την ενεργοποίηση του συστήματος κυρώσεων του ν.4823/2021. Καίτοι η επίκληση του εν λόγω συνταγματικού δικαιώματος θα έπρεπε να αποτελεί επαρκή λόγο για την δικαιολογημένη αποχή από την άσκηση των καθηκόντων που συνδέονται με την διαδικασία αξιολόγησης και αυτό-αξιολόγησης του ν.4692/2020, η διοικητική πρακτική που ακολουθήθηκε στην ουσιωδώς όμοια περίπτωση του άρθρου 36 παρ.2 ν.4489/2017 (με τον αποκλεισμό δηλαδή δημοσίων υπαλλήλων που συμμετείχαν στην απεργία-αποχή από διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης Προϊσταμένων σε θέσεις Διευθυντών και Γενικών Διευθυντών και οι οποίοι προσέφυγαν ακολούθως δικαστικώς), καθώς και η πραγματική στοχοθεσία του ν.4823/2021 που είναι η καταστολή της απεργίας-αποχής (όπως ήταν και στην περίπτωση του ν.4489/2017), καθιστούν σαφές ότι η διοίκηση θα επιβάλλει τις κυρώσεις του άρθρου 56, παρά την επίκληση του συνταγματικού δικαιώματος απεργίας-αποχής των στελεχών εκπαίδευσης, εκπαιδευτικών, μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. Τούτου δοθέντος, κάθε πρόσωπο που θα υποστεί τις εν λόγω κυρώσεις θα πρέπει να προσφύγει δικαστικώς για να την ακύρωσή τους και για να ελεγχθεί συναφώς η νομιμότητά τους και η  συμφωνία των διατάξεων του άρθρου 56 ν.4823/2021 με το άρθρο 23 Συντ.

Αθήνα, 13.09.2021

Η γνωμοδοτούσα δικηγόρος
Συμπληρώνω: να προσφύγει δικαστικώς και να δικαιωθεί..
Ενδιαφέρον έχει το σκεπτικό της απόφασης:
https://www.nomotelia.gr/photos/File/WWW.559.20.htm

10
Ποτέ δεν μας κατηγόρησε για τους εμβολιασμούς, γνωρίζουν ότι δεν είναι του ίδιου μορφωτικού επιπέδου όλοι μα όλοι οι εκπαιδευτικοί, όπως δεν είναι και οι γιατροί, αλλά παρόλα αυτά περύχαμε σημαντικά υψηλό ποσοστό.
Χαρακτηρισμοί και εύκολα συμπεράσματα ανήκουν σε ανθρώπους χωρίς παιδεία, όσα πτυχία και αν μαζεύει.
Υγ: δικά σου και τα 2 σχόλια... ;D ;D

11
Δηλαδή ο μικροβιολόγος θα δηλώνει τα rapid μας στο edupass??? Ή θα το κάνουμε μόνοι?? Κατάλαβε κανείς?? Από πότε ισχύει??
Εμείς θα δηλώνουμε ως φυσικά πρόσωπα την κατηγορία στην οποία ανήκουμε.. πχ εμβολιασμένοι, νοσήσαντες τελευταίου εξαμήνου, υπόχρεοι σε αρνητικό τεστ καθώς και την εκπαιδευτική δομή που εργαζόμαστε. Η πλατφόρμα edupass θα διασυνδέεται με τις πλατφόρμες πιστοποιητικών εμβολιασμού / νόσησης  και βεβαιώσων αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου.. έτσι η κάθε δομή θα ξέρει ποιος μπορεί να μπει..

13
Μα ενεργοποιημενο είναι!
Αν κλείσει τμήμα θα χρειαστεί....
Ναι αλλά δεν κλείνουν έτσι εύκολα τα τμήματα φέτος... πάντως δεν ζητήθηκε η ενεργοποίηση από όλα τα σχολεία..

14
όχι δε μας ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο!Πώς ενεργοποιείται by the way;
Για ενεργοποίηση του link webex δες το video:

https://m.youtube.com/watch?v=qVDkbIs-gWI

Σελίδες: 123 ... 303

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30774
  • Τελευταία: Vivkt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1088342
  • Σύνολο θεμάτων: 18262
  • Σε σύνδεση σήμερα: 461
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 23
Επισκέπτες: 353
Σύνολο: 376

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.133 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.