Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - IoannisDr

Σελίδες: 123 ... 57
1
Δε γνωρίζω αν προβλέπεται αλλά στη θέση σου θα ζητούσα να ξεκαθαριστεί πρώτα αν υπάρχει διαθέσιμο, σχετικό κονδύλιο πριν τις αναλάβω. Ιδίως από τη στιγμή που παίζει να πας και σε τέταρτο σχολείο!!

2
Μεταφέρθηκαν μηνύματα που αφορούσαν την κατανομή διορισμών στο αντίστοιχο thread .

Εδώ μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σχετικά με τα της προκήρυξης 2ΓΕ (π.χ. μοριοδότηση, όροι της προκήρυξης, αποτελέσματα, ενστάσεις κλπ), πάντα κόσμια, τηρώντας τους κανόνες.

3
Γνωρίζει κανείς πληροφορίες και εντυπώσεις από Ευρυτανία;
Πήραν αναπληρώτρια εκεί μια φίλη όπου σκοπεύει να μετακομίσει με το μικρό της.
 

4
Το θέμα κλειδώνεται προσωρινά για να γινουν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις και να μπορέσετε να επανέλθετε απερίσπαστοι στο θέμα που αφορά την προκήρυξη 2ΓΕ.

5
Εκτιμας ότι θα γίνουν με αυτό το σύστημα η με γραπτό ΑΣΕΠ;
θέλω να δω αν η άποψη σου είναι συναισθηματική η λογικη

Πιστεύω πως θα είναι ήττα για οποιαδήποτε κυβέρνηση να τρέξει διαδικασίες για μόνιμους διορισμούς που έχει εξαγγείλει και θέλει να κάνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα  της, μόνο και μόνο για να τις ακυρώσει και να θεσμοθετήσει νέο σύστημα. Ιδίως όταν έχει αρνητική προϊστορία στην υπόθεση. Επίσης μπορεί να κατηγορηθεί επιπλέον για μεροληψία, νεποτισμό κλπ αν φρενάρει τους διορισμούς γενικής, τη στιγμή που ολοκλήρωσε τους διορισμούς ειδικής.
Αν ολοκληρώσει τους διορισμούς της 2ΓΕ όπως της 3ΕΑ τότε θα έχει το "ελεύθερο" να προχωρήσει σε νέο σύστημα, αν είναι ακόμα κυβέρνηση και αν δεν αλλάξουν στο μεταξύ το τοπίο οι δικαστικές αποφάσεις.

6
Στο σχολείο που είμαι φέτος, λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος με τα διαφορετικά διαλείμματα πέρσι, σχεδιάζεται εφημερία-συνοδεία του τμήματος στο οποιό είχες μάθημα. Βέβαια θα πέφτει χώσιμο σε όσους κενάρουν για να καλύψουν αυτούς που μετακινούνται σε άλλα σχολεία.
Δε το συζητώ για το τι "μπιφτέκι" έχει να πέσει μόλις αρχίσουν οι άδειες (ειδικού σκοπού κλπ).
Προμηνύεται δύσκολη χρονιά!

7
Τα ίδια λέγανε και για τους διορισμούς στην ειδική...πανδημία,μεταναστευτική κρίση, τουρκική προκλητικότητα, ανασχηματισμός, και στο βάθος εκλογές (κάποιοι γραφικοί ακόμα χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη δικαιολογία για να τους βγει ο χρησμός :) ) και μια χαρά προχώρησαν.

Της γενικής δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στον προυπολογισμό βέβαια αλλά στο τέλος εκτιμώ ότι θα γίνουν.

8
Αναπληρωτές / Απ: Α φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Αύγουστος 31, 2020, 01:41:30 μμ »
Μπορείς να τα εκτυπώσεις και από το site https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Pages/Home.aspx μέσω της επιλογής "Ασφαλιστικό Βιογραφικό"

Υ.Γ. Δε μου ζήτησε ποτέ καμία β/θμια ένσημα ως αναπληρωτή, μόνο προϋπηρεσίες.

9
Κλάδος ΠΕ03 Μαθηματικών / Απ: Αναπληρωτές ΠΕ03
« στις: Αύγουστος 26, 2020, 12:52:07 πμ »
Συγχαρητήρια στους προσληφθέντες και καλή τοποθέτηση.

Αν και νωρίς, γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ03 (χωρίς νεοδιοριζόμενους ΕΑΕ και χωρίς την Α φάση);

Ευχαριστώ

10
Είναι δύσκολο το θέμα της κατανομής αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορείτε να συνεχίσετε να ανταλλάσσετε απόψεις χωρίς να καταφεύγετε σε ξεκατίνιασμα μεταξύ σας.
Αν όμως συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, τότε το νήμα θα κλειδωθεί.
Τόσα accounts, ακόμα να μάθετε;

11
Διόρθωση:
Τα κενά πάντα καταχωρούνται και είναι γνωστά στο υπουργείο. Η πορεία τους μάλιστα είναι ΠΥΣΔΕ===>ΔΝΣΕΙΣ===>Περιφέρειες===>Υπουργείο.
Απλά εκεί (μάλλον στο τμήμα Α' διορισμών) γίνεται κάποιο ξεσκαρταρισμα για το ποια θα καλυφθούν με προσλήψεις και ποια όχι. Προτεραιότητα συνήθως δίνεται στα κενά σε απομακρυσμένες περιοχές και σε λύκεια για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα.
Πριν από κάθε φάση γίνεται επικαιροποιηση των κενών και επανάληψη της διαδικασίας.
Για το πώς γίνεται το "προσπερασμα" απαντήθηκε ήδη.
Για να είναι κανείς απολύτως σίγουρος πως δε θα τον προσπεράσει το σύστημα θα πρέπει να δηλώσει όλες τις επιλογές περιοχών (παλιότερα που δεν μπορούσες να τις δηλώσεις όλες, υπήρχε το περιβόητο κουτάκι).

12
Λειτουργικα κενα φυσικων 293;   Νομιζω οτι για λειτουργικα ειναι ελαχιστα . Και αναφερομαι μονο σε αυτον τον κλαδο

Λειτουργικά, αξιόπιστα, δε μπορούν να βγουν πριν τη 1 Σεπτέμβρη. Φέτος είναι ιδιαίτερη περίπτωση καθώς ζητήθηκαν να υπολογιστούν με τους μόνιμους..σε άδεια, χωρίς εγκρίσεις τμημάτων, χωρίς να έχουν γίνει σύλλογοι για τις αναθέσεις,κλπ, τριμπούρδελο η φάση.
Επομένως τα περισσότερα ΠΥΣΔΕ (αρκετά χωρίς πλήρη σύνθεση μάλιστα) βγάλαν κατ' εκτίμηση, ενδεχομένως με πυξίδα τα σταθερά, οργανικά κενά.13
Εξακολουθεί να ισχύει ότι όποιος αναπληρωτής παραιτηθεί/αρνηθεί πρόσληψη έχει ποινή για το τρέχον έτος ενώ αν αρνηθεί αντίστοιχα σε περίπτωση ειδικής προκήρυξης έχει ποινή για την τρέχουσα χρονιά αλλά και την επόμενη;

νομίζω πρέπει να προσθέσεις +1 χρόνο στους υπολογισμούς σου.

14
Μια ερώτηση επί τοποθετήσεων..Εννοείται προηγούνται οι νεοδιόριστοι που αυτό σημαίνει αν υπάρχουν κενά σε ΣΜΕΑΕ θα τοποθετούν κατά προτεραιότητα εκεί;
Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν ΤΕ πριν τις ΣΜΕΑΕ.
Βέβαια αν κάποιος νεοδιόριστος ανακαλύψει ότι μετατιθέμενοι-αποσπασμένοι βρέθηκαν σε ΤΕ κατά την τοποθέτησή τους και στέλνουν αυτόν σε ΣΜΕΑΕ τότε μπορεί να το κυνηγήσει.

Σελίδες: 123 ... 57

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29909
  • Τελευταία: Rea22
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1035108
  • Σύνολο θεμάτων: 17716
  • Σε σύνδεση σήμερα: 564
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 24
Επισκέπτες: 494
Σύνολο: 518

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.134 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.