Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - gia 96

Σελίδες: 123 ... 342
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2022
« στις: Ιούνιος 27, 2022, 07:27:25 μμ »
Η κεραμεως κόλλησε κωρονοιο😱 δεν θα υπογράψει πότε τις αποσπάσεις 😭😭😭
Ε, μα δεν είχε αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση, φιέστα για φιέστα, φωτογράφηση για φωτογράφηση...! Λογικό ήταν να ξανακολλήσει και τη νέα υποπαραλλαγή του ιού...!
Την επόμενη εβδομάδα τότε, που θα έχει μπει κι ο Ιούλιος, ας υπογράψει!

3
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούνιος 26, 2022, 09:07:07 πμ »
Η διαρροή πληροφοριών θεωρώ ότι είναι κ ένας τρόπος πίεσης για την κατανομή. Οπότε επειδή δεν ήθελαν να τη βγάλουν για πολλούς λόγους που δε ξέρουμε, αναγκάστηκαν να τη διαψεύσουν... Τώρα αν θα είναι κάπου εκεί τα ξουμερα ή θα αλλάξει εντελώς για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν διαρροές, θα το δούμε!
Με δεδομένο ότι οι διορισμοί θα είναι 8.500+, πόσο διαφορετικά μπορεί να γίνουν τα νούμερα των κατανομών από αυτά που είχε δώσει ο Pateas; Κι οι όποιες αλλαγές ενδέχεται να γίνουν, ίσως να αφορούν τελικά μόνο την Α/θμια...

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούνιος 25, 2022, 08:22:12 πμ »
Ρε παιδιά τι κακία βγάζετε μερικά άτομα, πραγματικά έλεος.

α) Η Κίρκη ........έκανε κάποιες προβλέψεις οι οποίες πέσανε έξω ....οκ.... τι να κάνουμε; μακάρι να ήταν παραπάνω οι προσλήψεις.
β) Ο patreas .......έχει καιρό να εμφανιστεί και κάποιοι τον έχουν δικάσει....έλεος...μπορεί να λείπει με άδεια ο άνθρωπος, να έχει κάτι, μπορεί να αγανάκτησε από όλους εμάς (και εμένα μέσα) που όλο τον ρωτάμε διάφορα πράγματα με αποτέλεσμα εαν διαβάζει τα μνμ καθημερινά να αναγκάζετε να τρώει κάθε μέρα ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...
γ) Η Μακρή θεωρώ απάντησε μια χαζομάρα.... εκτιμώ ότι η κατανομή θα είναι όπως τα είπε περίπου ο Μπράτης....δεδομένα τα οποία "πατάνε" και πάνω στις προβλέψεις του patrea....

Είναι ψυχοφθόρα η αναμονή ...λογικό..... υπομονή.... ..δεν θα βγει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες η κατανομή;...Πιστεύω θα βγει.....

Ξεκάρφωτο....πλησιάζουμε και στην σελίδα 666
Δεν έκανε απλά κάποιες προβλέψεις που έπεσαν έξω...
Επέμενε και διερρήγνυε τα ιμάτιά της ότι οι διορισμοί θα φτάσουν σε 5ψήφιο αριθμό κι ότι οι φιλόλογοι που θα διοριστούν θα είναι περισσότεροι από τις κενές οργανικές των μετατάξεων που είδαμε όλοι μας. Επιπλέον, με περισσή σιγουριά, άφηνε να εννοηθεί ότι η ίδια ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στο Υπουργείο, ότι λίγο-πολύ τα συζητάει με τους ιθύνοντες εκεί και καλά θα κάνουν όλοι οι υπόλοιποι που γράφουμε εδώ μέσα, να σταματήσουμε, γιατί το pde είναι κάτι σαν το δικό της χώρο κι εμείς είμαστε ανεπιθύμητοι! Κι αν, τέλος, τολμούσε κάποιος κι έγραφε ρεαλιστικότερα πράγματα των δικών της λεγομένων, αμέσως δεχόταν τις επιθέσεις & τις ειρωνείες της...!
Προσωπικά, όχι μόνο δε θα ξαναπίστευα ό,τι έγραφε, αλλά ούτε θα δεχόμουν τη χειραγώγησή της! Αν κάποιος άλλος είχε ενεργήσει όπως η συγκεκριμένη, θα του είχε στερήσει και το ... οξυγόνο!

5
Δεν είναι έτσι όπως τα λες Ρο2 ! Δίνεται διαρκής αγώνας για τα κενά . Και κενά υπάρχουν και υπήρχαν . Αλλά κάποιοι εκεί μέσα στο υπουργείο ( οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο) έκοβαν συνεχώς τα κενά και κυρίως των φιλολόγων και μετά έβγαιναν και έλεγαν δυστυχώς δεν έχει κενά η δευτεροβάθμια !!Οι αντιδράσεις ήταν πολλές να σε πληροφορήσω όπως και οι προτάσεις για να δοθούν τα οργανικά των προτύπων σχολείων . Το υπουργείο δεν ακούει τίποτα ! Κάνει ο, τι θέλει αυτό . Αυτά για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους .
Καλά κάνετε και δίνετε αγώνα -  αυτός είναι ο ρόλος σας!
Κι ακόμη πιο καλά θα κάνετε, αν καταγγείλετε ονομαστικά όσους στο Υπουργείο έκοψαν τα κενά των ΠΕ02 (όπως ισχυρίζεστε), ενώ στην αρχή σάς έλεγαν άλλα! Να αποκαλυφθούν, να ξέρει κι ο κόσμος.
Όμως, θα ήταν το καλύτερο αν δε γράφατε εδώ συχνά-πυκνά ότι θα διοριστεί ικανοποιητικός αριθμός σε φιλολόγους, παραπέμποντας στα κενά που είχε βγάλει η ΠΕΑΔ (800+ νομίζω), κάτι που δε δέχτηκε ποτέ το Υπουργείο. Έτσι, δώσατε ελπίδες σε συναδέλφους κι ύστερα η απογοήτευση τους ήρθε με χειρότερο και πιο απότομο τρόπο.
Και μη γράψετε πως αν διοριστούν 350 τελικά (λέω υποθετικά) ΠΕ02, θα είναι νίκη σας και μη γράψετε πως μάς τα λέγατε, γιατί όλοι κάτι διαφορετικό περίμεναν (κι όντως οι ανάγκες είναι πολλές).

6
Βλέπω ότι η μαγική σου σφαίρα επανέρχεται στην πραγματικότητα σιγά-σιγά.  ;D

(Πιστεύω να μου επιτρέπεις ένα πείραγμα, δε μου έχεις γράψει και λίγα αυτούς τους μήνες)
Σωστή η παρατήρησή σου!
Μιλάμε για μεγάλη κωλοτούμπα...!

Αν οι διορισμοί τελικά της Β/θμιας, είναι κάτω των 2.000, οι φιλόλογοι με το ζόρι θα φτάσουν τους 300. Αν είναι έτσι όπως τα έχει πει ο Patreas, κάτι που ασπάζομαι απόλυτα, θα φτάσουν στους 320. 100% κάλυψη δηλ.

7
Κίρκη, οι μαθηματικοι θα πάνε λίγο πιο πάνω από 334?
Εδώ γράφουμε για φιλολόγους, όχι για μαθηματικούς.

8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2022
« στις: Ιούνιος 21, 2022, 03:58:38 μμ »
Σε τηλ επικοινωνία μου με τα τηλ επικοινωνίας  του υπουργείου (αποσπάσεις) , μου είπαν πως οι αποσπάσεις θα βγουν την άλλη εβδομάδα.
Εγώ ξέρω πως αυτή την εβδομάδα θα βγουν.
Μπορεί όμως και να πέσει "μαγείρεμα"...

9
Ας μιλήσουν συγκεκριμένα κι όχι με ασάφειες και γενικολογίες όσοι άλλοι ξέρουν, όπως κάνει ο Patreas.
Γιατί δεν το κάνουν;;;
Τι σημαίνει "ενδιαφέροντα πράγματα και θαύματα" και τι "ικανοποιητικός αριθμός";;; Εγώ τουλάχιστον, δεν καταλαβαίνω. Αν εσάς σας καλύπτουν αυτά, μια χαρά, τότε!
Ετοιμαστείτε για τις ορκωμοσίες!

10
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2022
« στις: Ιούνιος 20, 2022, 10:11:48 μμ »
Τα λειτουργικά κενά ζητήθηκαν τώρα για να γίνουν οι αποσπάσεις.
Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων, συνήθως τον Αύγουστο, τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ κάνουν τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά όσων είναι στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, όσων ήρθαν με απόσπαση, όσων ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Εκείνα τα λειτουργικά κενά είναι διαφορετικά προφανώς, γιατί π.χ. έχουν προκύψει λειτουργικά κενά από την απόσπαση εκπαιδευτικών σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ή σε κάποιο φορέα, έχουν ληφθεί άδειες ανατροφής κ.α.
Συνάδελφε, πέρυσι, στο δικό μου ΠΥΣΔΕ, οι αποσπασθέντες τοποθετήθηκαν σε λειτουργικά κενά στα μέσα Ιουλίου, δηλ. λίγες μέρες μετά την έκδοση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Και οι υπεράριθμοι κι όσοι βρίσκονταν στη διάθεση είχαν τοποθετηθεί ήδη από τα τέλη Ιούνη. Μετά, στα τέλη Αυγούστου, τοποθετήθηκαν οι νεοδιόριστοι στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά και τέλος κλήθηκαν οι αναπληρωτές α΄ φάσης.
Και φέτος, βλέπω να ακολουθείται η ίδια σειρά: δηλ. μέχρι τέλος του μήνα οι υπεράριθμοι, αρχές Ιουλίου οι αποσπασθέντες, μετά οι νεοδιόριστοι (αν τελικά διορίσει φέτος στη ΔΔΕ εδώ) και τελευταίοι θα πάρουν τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά οι αναπληρωτές.
Τα τωρινά (του Ιουνίου) τα λειτουργικά κενά δε θα είναι ακριβώς ίδια με του Ιούλη, γιατί σίγουρα κάποιοι συνάδφελφοι θα πάρουν απόσπαση/θα φύγουν από τη ΔΔΕ εδώ, αλλά και κάποιοι άλλοι πήραν ήδη απόσπαση για φορείς και τα κενά που αφήνουν, δεν έχουν υπολογιστεί.

11
Πάλι πέφτετε στις παγίδες όσων αποδεδειγμένα δεν έχουν σωστή πληροφόρηση, αλλά κάνουν μόνο εικασίες...

Οι ειδικοί (Patreas) έχουν μιλήσει, όταν έπρεπε. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, προφανώς.

12
Η Κεραμεως ομως θα "ληξει" και αυτη μετα τις επομενες εκλογες(της απλης αναλογικης) που θα γινουν το αργοτερο μεχρι την Ανοιξη του 2023.Οποτε τα σεναρια κ πιστευω αυτης της κυβερνησης περι ιδιων ή αλλων τροπων διορισμου εκπαιδευτικων  θα ληξουν καπου εκει.Αρα θεωριες κ υποθεσεις περι ληξης του θεματος της συμπεριληψης των ασεπιτων του 2008 καλο ειναι να μη γινονται με τοση σιγουρια απο ορισμενους!
Δεν υπερασπίζεται κανένας την Κεραμέως... Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί.
Όσο πάντως είναι η ίδια στο Υπουργείο, δεν τίθεται θέμα συμπερίληψης.

13
από όλα αυτά που έγραψε ο συνάδελφος αυτά κατάλαβες;
Θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Ποιος φταίει γι' αυτό;;; Οι δικαιωθέντες ΑΣΠίτες που προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και τα κατάφεραν ή το Υπουργείο, που εφάρμοσε τις δικαστικές αποφάσεις;;; Θέσεις υπήρχαν, αλλά δεν υπήρξαν τόσοι προσφεύγοντες και αιτούντες διορισμό. Όσοι κινήθηκαν νομικά ήταν αρκετά λιγότεροι.
Οι αδικημένοι, λοιπόν, κατά δήλωσή τους, οι ίδιοι (και εξήγησα το σκεπτικό) είτε δεν πίστευαν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στον αγώνα είτε ότι θα ισχύσει για όλους τους επιτυχόντες η δικαστική απόφαση, κάτι που όμως, το είχαν αποκλείσει εξ αρχής ακόμη κι οι δικηγόροι, που τόνιζαν πως μόνο οι έχοντες στα χέρια τους ονομαστική θετική δικαστική απόφαση θα διορίζονταν.
Η συμπερίληψη, όπως έγραψα, δεν έχει πλέον καμία τύχη - το θέμα του ΑΣΕΠ του 2008-09 θεωρείται λήξαν για την Κεραμέως, που μάλιστα θα φέρει νέο γραπτό διαγωνισμό από το 2023, αν δεν κάνω λάθος.

14
Η συμπερίληψη δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη, λόγω του ότι για το Υπουργείο έχει κλείσει οριστικά ο γραπτός ΑΣΕΠ του 2008 κι αυτό το έχει καταστήσει σαφές η Κεραμέως σε κάθε συνέντευξη που δίνει. Έτσι κι αλλιώς, το ζητούμενο από την αρχή αφορούσε στους επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ του 2008/-09 κι όχι στους προηγούμενους γραπτούς ΑΣΕΠ.
Τα κυρίαρχα ερωτήματα που ακόμη (3,5 χρόνια μετά τον διορισμό των ΑΣΕΠιτών) δεν έχουν απαντήσει οι υπόλοιποι συνάδελφοι (επιτυχόντες κι αυτοί, αλλά και γενικότερα) είναι τα εξής δύο: Α) γιατί δεν κινήθηκαν νομικά & δικαστικά, όλοι οι επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ, ώστε με αίτησή τους αρχικά να ζητήσουν τον διορισμό τους από το Υπουργείο, ειδικά τη στιγμή που ήταν σε όλους γνωστή η 527/2015 απόφαση  κι ύστερα να προσφύγουν στο Διοικητικό Εφετείο και να δικαιώνονταν;;; Είτε γιατί περίμεναν η θετική απόφαση να ισχύσει για όλους - κάτι που δεν θα γινόταν, μιας και στην Ελλάδα ζούμε- είτε γιατί δεν περίμεναν ποτέ θετική απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο. Οπότε και στις δύο αυτές περιπτώσεις, πρόκειται για δική τους παράλειψη ή επιλογή. Β) γιατί ρίχνουν ευθύνες σε όσους προσέφυγαν, δικαιώθηκαν και διορίστηκαν;; Αυτοί τούς φταίνε;; Τόσα χρόνια ποιοι, αλήθεια, διορίζονταν εκτός γραπτού ΑΣΕΠ από τα παραθυράκια;;; Οι πολύτεκνοι, οι απολυμένοι από τα ιδιωτικά σχολεία κι οι έχοντες τεράστιες προυπηρεσίες (ύποπτες για τον τρόπο απόκτησής τους)! Θέσεις οργανικές υπήρχαν και θα καλύπτονταν από τους ΑΣΕΠίτες, αν είχαν προσφύγει ΟΛΟΙ τους. Δεν το έπραξαν όμως κι έτσι διορίστηκαν μόνο όσοι είχαν ονομαστική θετική δικαστική απόφαση. Πού είναι το μεμπτό;; Εξάλλου, σύλλογοι εκπαιδευτικών απ' όλη την Ελλάδα, κατά τόπους ΕΛΜΕ, κατά τόπους συνομοσπονδίες αλλά κι η ΟΛΜΕ με δημόσιες ανακοινώσεις τους ζητούσαν τον διορισμό των δικαιωθέντων ΑΣΕΠιτών! Όλοι αυτοί, άραγε, έκανα λάθος ή εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες;;;; Σας παρακαλώ, ας σοβαρευτούμε κι ας κοιτάξετε τα του διορισμού σας σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Σελίδες: 123 ... 342

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31224
  • Τελευταία: theanouli93
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1114823
  • Σύνολο θεμάτων: 18551
  • Σε σύνδεση σήμερα: 542
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 28
Επισκέπτες: 446
Σύνολο: 474

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.096 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.