Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - POP999999

Σελίδες: 12
1
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Συνταξιοδοτήσεις 2022
« στις: Φεβρουάριος 15, 2022, 10:24:40 πμ »
Στους πε02 εναν αρκετα γερασμενο κλαδος, οι περισσότεροι στις μεγάλες πολεις, αλλα και στα κεντρικά σχολεία ειναι 62 ετων, ενεργοί στην τάξη. Ολο δεν αντεχουν και ολο μενουν. Απορίας αξιο. Αμα σε κουρασε τοσο πολυ το επάγγελμα, δεν εχει νοημα να χαρεις και την σύνταξη; Τα 67 δεν παλευονται. Επισης καποιοι δεν αντεχουν ούτε σωματικά. Δεν κανουν καν εφημερια δε την παλευουν κ ομως εκει. Στο καθήκον. Χωνουν τους νεότερους. Ειναι μεγαλη η διαφορά στο μισθό φυσικα, αλλα στην πράξη δε μπορούν να δουλεψουν δεν εχουν αντοχες.
.   


Στοιχεία του 2019
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/302638_ilikiaki-katanomi-ton-monimon-ekpaideytikon-analytikoi-pinakes

3
Κλάδος ΠΕ70 Δασκάλων / Απ: Γ ' ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2021
« στις: Οκτώβριος 08, 2021, 11:40:59 πμ »
Δε γνωρίζω τι γίνεται με κενά κλπ., αλλά λογικό δεν είναι οι προσλήψεις πια να είναι μειωμένες ή τουλάχιστον οι φάσεις να μετατίθενται για αργότερα;;
Θα αναφερθώ στον κλάδο μου μόνο. Μέχρι τώρα έχει προσλάβει γύρω στους 2700 (μόνιμους και αναπληρωτές Γενικής) φιλολόγους.
Μέχρι πέρυσι, τέτοιος αριθμός προσλήψεων, αν δεν κάνω λάθος, έφτανε σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η πρώτη φάση, στην ουσία, πλην των 800 περίπου αναπληρωτών που προσλήφθηκαν, ξεκίνησε με +1346 που διορίστηκαν. Σύνολο πάνω από 2000. Πήρε και άλλους 500 στη δεύτερη. Κάλυψε δηλαδή τρίτη και τέταρτη φάση χονδρικά, αν το δούμε στατιστικά βάσει παλαιότερων ετών.   
Προσλήψεις σίγουρα θα γίνουν, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση σε περίπτωση που ο αριθμός είναι κατά πολύ περιορισμένος.
Με απλή λογική σκέψη όλα αυτά. Δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.
Μακάρι να πέσω έξω!!!
Ξεχνάς όσους συνταξιοδοτήθηκαν πέρυσι(περίπου 1000 ΠΕ 02) και τα Λατινικά.

5
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: B' φάση Δ/θμιας Γενικής 2019-20
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 11:19:12 μμ »
Η κερά-Νίκη πρέπει να ελέγχει ένα ένα τα ονόματα, μη τυχόν και μπήκε κανένα παραπάνω στη δευτεροβάθμια.
Χαχαχαχα έτσι ακριβώς!!!

6
Φίλε μου ισχύει ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  και όχι το προσοντολογιο ...σήμερα επικοινώνησα με τα κεντρικά των ΙΕΚ και συγκεκριμένα για το τμήμα των αρχαιοφυλακων τα μαθήματα τα δικαιούται όλα ο πρώτος ΠΕ 02 σύμφωνα με τον  πινάκα κατάταξης .
Μπορείς να κάνεις ένσταση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά  των ΙΕΚ τηλ 2131311586.

Επομένως και ο δεύτερος εκπαιδευτής των πρακτικών θα είναι ο δεύτερος από τον πινάκα κατάταξης.
Σε ευχαριστώ!

7
Γνωρίζει μήπως κάποιος φίλος για τον δεύτερο εκπαιδευτή που διορίζεται στο μάθημα των πρακτικών στο τμήμα των αρχαιοφυλακων  αν πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριμένο πτυχίο ή διορίζεται ο δεύτερος με τα περισσότερα μόρια.   

8
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Δεκέμβριος 18, 2014, 09:04:29 μμ »
Μοίρασμα της ανεργίας για ΙΝΕΔΙΒΙΜ και Υπουργείο Παιδείας Ένωση Εκπαιδευτικών της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας
Έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκαν το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μοιράσουν την ανεργία.

 Βαφτίζοντας «εργαζόμενους» όσους και όσες απασχολούνται για λίγες ώρες την εβδομάδα, αποφάσισαν και υποχρεώνουν τους εκπαιδευτικούς να υπογράφουν δήλωση σύμφωνα με την οποία «δεν απασχολούνται σε άλλο πρόγραμμα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ». Βάσει της δήλωσης αυτής, εκπαιδευτικοί οι οποίοι απασχολούνται με 4 ώρες εβδομαδιαίως δεν μπορούν να αναλάβουν άλλο τμήμα εκπαίδευσης ενηλίκων στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Από πότε οι 4 ώρες/εβδομάδα και το χαρτζιλίκι των 200 ευρώ ανά μήνα θεωρείται μισθός ικανός να συντηρήσει έναν άνθρωπο; Από πότε οι 4 ώρες/εβδομάδα βαφτίστηκαν πλήρης απασχόληση σύμφωνα με την οποία αυτός ο εκπαιδευτικός δεν μπορεί να αναλάβει άλλο τμήμα εκπαίδευσης ενηλίκων; Πραγματικά, πολύ πρωτότυπος ο τρόπος για την μείωση των ποσοστών ανεργίας. Στα ερωτήματα εκπαιδευτικών προς το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, η απάντηση που πήραμε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: Για να μπορέσει ένας εκπαιδευτής να πληρωθεί στα ΙΕΚ με Τίτλο Κτήσης (ΑΕΔ) θα πρέπει να έχει 25 ένσημα από άλλη απασχόληση». Οι εκπαιδευτικοί που κυνηγούν ώρες δεξιά και αριστερά κάνοντας αιτήσεις παντού θα βρεθούν άλλη μια φορά «άνεργοι» και «παράνομοι» κατά αυτούς ή θα αρνηθούν να διδάξουν για ένα αντικείμενο που έχουν δικαίωμα σύμφωνα με την μοριοδότησή τους επειδή το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν μπορεί να ασφαλίσει όλους τους εργαζόμενους τους με τον ίδιο τρόπο; Ποιος τελικά είναι ο παράνομος; Το ζήτημα δε θα προέκυπτε φυσικά, αν το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, όπως και όλοι οι σχετικοί φορείς ασφάλιζαν τους εργαζόμενους/ες με ΙΚΑ και δεν κατέφευγαν στη λύση της ΑΕΔ ή ακόμη χειρότερα στο μπλοκάκι. Ζητούμε άμεση λύση! Ζητάμε να ασφαλιζόμαστε σε όλα τα προγράμματα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ΙΚΑ, ανεξάρτητα από τις ώρες απασχόλησης.
Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν έχεις κανένα πρόβλημα, μπορείς να είσαι σε δημόσια σχολεία, σε ΙΕΚ ,σε ΔΙΕΚ και όπου αλλού γουστάρεις και άσε τους άλλους να ψοφήσουν .

9
Εγώ διαβάζω ότι μου στέλνει η ομάδα έργου. Υπάρχει γραπτή εντολή. Αν εσύ δεν το πιστεύεις δεν μου καίγεται καρφί.
Ούτε θα καθήσω να ψάξω τίποτα επειδή το είπες εσύ. Αν ήσουν σχετικός με την Δια Βίου Μάθηση δεν θα ψαχνόσουν εδώ μέσα να ρωτάς.
Να προσέχεις λοιπόν πως μιλάς και να μην είσαι επιθετικός.
Εγώ θα απαντάω μόνο σε αυτούς που πραγματικά χρειάζονται απαντήσεις.
Εσύ συνέχισε να ψάχνεσαι...
Ρώτησε τον  bestar αν του τον έχω δώσει. Δεν δίνεις απαντήσεις αυτό είναι το πρόβλημα ....υποθέτεις...

10
Και εσύ αφού το έχεις γιατί δεν το δίνεις; Τόσο απόρρητο είναι;;;;
Καλά μας δουλεύεις;
Αφού δεν υπάρχει σε κανένα link. Είναι οδηγία των ΚΔΒΜ.

χαχαχα ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις...εσύ μας δουλεύεις που τόσο καιρό σου πασαραν ότι υπάρχει οδηγός  και τους πιστεύεις χωρίς να έχεις διαβάσει τπτ. Αν σου πουν  ότι κέρδισες το όσκαρ θα πας να το παραλάβεις ...τέλος πάντων ψάξε στη διαύγεια  Απρίλιο του 13 και θα το βρεις ...και από εδώ και πέρα να είσαι πιο προσεκτική σε αυτά που λες ότι ξέρεις ,απαντήσεις τύπου το έχω διαβάσει ,το έχω δει και δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε αποκλείονται...δεν σου δίνω το λινκ για να αρχίσεις να ψάχνεις και λίγο μόνη σου

11

Για δώσε το link να το δω!

Το έχεις διαβάσει οπότε τι να το κάνεις;

12
Δεν είπα ότι είναι απόρρητο, απλά δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε διότι δεν υπάρχει κάπου στο ίντερνετ ώστε να μπορεί να το δει ο καθένας.
Προφορική εντολή δεν υπάρχει, υπάρχει γραπτή.
Και για να στο λέω σημαίνει ότι το έχω δει και το έχω διαβάσει η ίδια. Δεν λέω κάτι, έτσι απλά για να το λέω.
Δεν είμαστε μικρά παιδιά!
[/quot

Υπάρχει  στο διαδίκτυο ο οδηγος  .Πρέπει να το έχουν και οι εκπαιδευτές γιατί έχει οδηγίες και για τους ίδιους.

13
Το έχω ζητήσει και από το ΚΔΒΔ του νομού και από τα κεντρικά στην Αθηνά και δεν το έχει κανένας γιατί μάλλον δεν υπάρχει...είναι απόρρητο έγγραφο και δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε(δεν νομίζω); Επίσης και σε άλλα ΚΔΒΜ (εκτός του νομού μου)  μου έχουν πει ότι απλώς υπάρχει προφορική εντολή. Εσύ τον έχεις δει τον κανονισμό  ; Το έχεις διαβάσει; Μπορείς να μου το στείλεις ;

Ευχαριστώ τελικά το βρήκα ...

14
Οι οδηγίες έχουν δοθεί γραπτώς στους Υπεύθυνους των ΚΔΒΜ. Δεν είναι ένα έγγραφο που μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε. Είναι κανονισμός των ΚΔΒΜ και παλιότερα των ΚΕΕ.
Αν θες να το δεις ζήτησέ το από τους Υπεύθυνους τΩΝ ΚΔΒΜ του Νομού σου.

Το έχω ζητήσει και από το ΚΔΒΔ του νομού και από τα κεντρικά στην Αθηνά και δεν το έχει κανένας γιατί μάλλον δεν υπάρχει...είναι απόρρητο έγγραφο και δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε(δεν νομίζω); Επίσης και σε άλλα ΚΔΒΜ (εκτός του νομού μου)  μου έχουν πει ότι απλώς υπάρχει προφορική εντολή. Εσύ τον έχεις δει τον κανονισμό  ; Το έχεις διαβάσει; Μπορείς να μου το στείλεις ;

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31782
  • Τελευταία: Evaki111
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1138239
  • Σύνολο θεμάτων: 18902
  • Σε σύνδεση σήμερα: 601
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 19
Επισκέπτες: 511
Σύνολο: 530

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.071 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.