0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει ένα τμήμα , ναι να το αναλάβει ο επόμενος ...αλλά όταν δημιουργείται δεύτερο τμήμα στο ίδιο διδακτικό αντικείμενο (π.χ. ρωσική γλώσσα) γιατί το αναλαμβάνει ο δεύτερος στη σειρά; Μπορείς να μου στείλεις τον οδηγό που το γράφει αυτό που υποστηρίζεις; Το έχεις δει γραμμένο σε κάποιο επίσημο έγγραφο;
Οι οδηγίες έχουν δοθεί γραπτώς στους Υπεύθυνους των ΚΔ
Το έχω ζητήσει και από το ΚΔ
Δεν είπα ότι είναι απόρρητο, απλά δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε διότι δεν υπάρχει κάπου στο ίντερνετ ώστε να μπορεί να το δει ο καθένας.Προφορική εντολή δεν υπάρχει, υπάρχει γραπτή.Και για να στο λέω σημαίνει ότι το έχω δει και το έχω διαβάσει η ίδια. Δεν λέω κάτι, έτσι απλά για να το λέω.Δεν είμαστε μικρά παιδιά![/quotΥπάρχει στο διαδίκτυο ο οδηγος .Πρέπει να το έχουν και οι εκπαιδευτές γιατί έχει οδηγίες και για τους ίδιους.
πότε θα καλέσουν τους εκπαιδευτές;
Παράθεση από: evikdvm στις Μαρτίου 27, 2014, 04:38:28 pmΔεν είπα ότι είναι απόρρητο, απλά δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε διότι δεν υπάρχει κάπου στο ίντερνετ ώστε να μπορεί να το δει ο καθένας.Προφορική εντολή δεν υπάρχει, υπάρχει γραπτή.Και για να στο λέω σημαίνει ότι το έχω δει και το έχω διαβάσει η ίδια. Δεν λέω κάτι, έτσι απλά για να το λέω.Δεν είμαστε μικρά παιδιά![/quotΥπάρχει στο διαδίκτυο ο οδηγος .Πρέπει να το έχουν και οι εκπαιδευτές γιατί έχει οδηγίες και για τους ίδιους.Για δώσε το link να το δω!
Για δώσε το link να το δω!
Το έχεις διαβάσει οπότε τι να το κάνεις;
Και εσύ αφού το έχεις γιατί δεν το δίνεις; Τόσο απόρρητο είναι;;;;Καλά μας δουλεύεις;Αφού δεν υπάρχει σε κανένα link. Είναι οδηγία των ΚΔ
χαχαχα ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις...εσύ μας δουλεύεις που τόσο καιρό σου πασαραν ότι υπάρχει οδηγός και τους πιστεύεις χωρίς να έχεις διαβάσει τπτ. Αν σου πουν ότι κέρδισες το όσκαρ θα πας να το παραλάβεις ...τέλος πάντων ψάξε στη διαύγεια Απρίλιο του 13 και θα το βρεις ...και από εδώ και πέρα να είσαι πιο προσεκτική σε αυτά που λες ότι ξέρεις ,απαντήσεις τύπου το έχω διαβάσει ,το έχω δει και δεν μπορεί να το έχει ο οποιοσδήποτε αποκλείονται...δεν σου δίνω το λινκ για να αρχίσεις να ψάχνεις και λίγο μόνη σου
Εγώ διαβάζω ότι μου στέλνει η ομάδα έργου. Υπάρχει γραπτή εντολή. Αν εσύ δεν το πιστεύεις δεν μου καίγεται καρφί.Ούτε θα καθήσω να ψάξω τίποτα επειδή το είπες εσύ. Αν ήσουν σχετικός με την Δια