Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - NikosChatzoglou

Σελίδες: 123 ... 10
1
Γνωρίζει κανείς αν στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό δέχονται αναγνωρίσεις μαθημάτων από άλλο μεταπτυχιακό που έχει κάποιος ;

2
Το εν λόγω μεταπτυχιακό έχει ήδη λειτουργήσει μια χρονιά. Αν κάποιος το παρακολουθεί ή γνωρίζει κάποιον που το παρακολουθεί μπορεί να μας πει γνώμες και πληροφορίες;
Από αυτά που διάβασα, βλέπω ότι μπορείς να αποφύγεις τη διπλωματική παίρνοντας δύο επιπλέον μαθήματα και υπάρχει και επιλογή να παρακολουθείς εξ αποστάσεως.
Παραθέτω και το σύνδεσμο του προγράμματος: https://digital-skills.the.ihu.gr/


3
Καλησπέρα. Έχω ολοκληρώσει αυτό το μεταπτυχιακό και μπορώ να σας βοηθήσω σε όποια απορία. Υποχρεωτικές παρακολουθήσεις δεν υπάρχουν, πρόκειται για ένα αμιγώς εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό. Θα έχετε κάποιες συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, αυτό το επιλέγετε εσείς εξαρχής. Η κάθε ενότητα έχει εργασία εξαμήνου και υποχρεωτικές εβδομαδιαίες εργασίες. Γενικά είναι ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που όμως θα σας αφήσει αρκετές γνώσεις. Εγώ είμαι γενικής αγωγής και, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοι, στο πρώτο εξάμηνο προσπαθούσα να "μπω στο νόημα", αλλά από το δεύτερο εξάμηνο και μετά είχα κατανοήσει πλέον τι ακριβώς γίνεται και άρχισε να μου αρέσει και να δίνω μεγάλο βάρος στην ενασχόληση με το αντικείμενο.

Να σημειώσω εδώ ότι εκείνη την περίοδο δεν είχα ακόμη παιδί και μπορούσα να αφιερώνω πολύ χρόνο για μελέτη. Δεν νομίζω ότι τώρα με το μωρό θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τον όγκο των υποχρεώσεων. Να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτό αν έχετε μικρά παιδιά!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ΣΥνεπώς κάθε θεματική ενότητα έχει μόνο μία εργασία εξαμήνου (πόσες περίπου λέξεις, θυμάστε;) και από εκεί και πέρα είναι οι μικρές εβδομαδιαίες, σωστά ;
Ανέβαζαν και υλικό για μελέτη κάθε εβδομάδα ;

4
Γιατι ομως να μην τους καλυπτει ?

Διότι είναι μια απλή βεβαίωση φοίτησης και όχι αποφοίτησης

5
Οι φετινοί απόφοιτοι του μεταπτυχιακού αυτού είναι έξαλλοι γιατί χάνουν τις προθεσμίες να υποβάλουν τα χαρτιά τους φέτος και μένουν εκτός πινάκων. Οι απόφοιτοι των άλλων Πανεπιστημίων στην Ειδική Αγωγή πρόλαβαν.

Tα υπόλοιπα μεταπτυχιακά απλά δίνουν βεβαιώσεις ότι οι υποψήφιοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και αναμένεται να τελειώσουν την τάδε ημερομηνία κλπ. Αυτό δεν τους καλύπτει.
Ωστόσο έχεις κάποια πληροφορία για τις απαιτήσεις του μτχ (διότι αυτό ήταν και η ερώτηση)

6
Μεταπτυχιακά προγράμματα / Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« στις: Μάιος 18, 2022, 10:46:42 μμ »
Η μία θεματική πιστεύω ναι. Με δύο θα είναι ζόρι γιατί έχει εμβδομαδιαίες εργασίες συν τις τελικές εξάμηνες συν γραπτές εξετάσεις και η ύλη δεν είναι μικρή. (Έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό Ειδικής πάνω στα προβλήματα λόγου)

Μπορείς να πεις λίγα λόγια σχετικά με τις εξετάσεις; Πόσο απαιτητικές είναι; Τα θέματα είναι θεωρία + πράξη ή μονο θεωρία;

7
Καλησπέρα,

Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για να μας πει τι απαιτήσεις έχουν οι εξετάσεις και οι εργασίες; Επίσης, αν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

8
Ειδική Αγωγή / ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΑΠ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
« στις: Μάιος 18, 2022, 10:39:15 μμ »
Καλησπέρα,

Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για να μας πει τι απαιτήσεις έχουν οι εξετάσεις και οι εργασίες; Επίσης, αν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

9
Καλησπέρα,
Λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα με βάση την εμπειρία σας να μου προτείνετε σεμινάρια σ' αυτό τον τομέα (τα γνωστά των 400 ωρών). Να διευκρινίσω εδώ ότι δε ρωτάω από τη σκοπιά της μοριοδότησης αλλά από τη σκοπιά του πόσο εύκολο/δύσκολο ήταν.
Αυτό που ψάχνω είναι γενικά κάτι που να σου δίνει κάποια βασική γνώση (να σου μένει κάτι δηλαδή) και όχι ένα σεμινάριο που σε βάζουν να διαβάζεις ατελείωτα αρχεία pdf και στο τέλος δε θυμάσαι τίποτα (μου έχουν πει ότι είναι έτσι το σεμιν. του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά δεν το έχω διασταυρώσει).
Περιμένω τις προτάσεις σας  :)

10
Μη έχοντας διαβασει τιποτα από τα προηγούμενα μηνύματα, ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσεις εξάμηνο στη διάρκεια του καλοκαιριού (ξέρω ότι παλιότερα γινόταν αλλά ισχύει ακόμη;)

11
Έδωσε κανείς συνέντευξη για το συγκεκριμένο μάστερ; Πήγε φίλη μου και την κράτησαν μόνο 5 λεπτά. Μήπως τελικά επιλέγονται οι μόνιμοι με μεγάλη προϋπηρεσία και διοικητική θέση και όχι οι αναπληρωτές;
Σκεφτόμουν να κάνω αιτηση αλλά πραγματικά δε ξέρω αν αξίζει...
Όχι δεν ισχύει ότι παίρνουν μόνο μόνιμους. Εγώ είχα μπει το 2016 και δεν είμαι καν εκπαιδευτικός να φανταστείς.
Τώρα το αν αξίζει είναι υποκειμενικό, εξαρτάται από το για ποιους λόγους θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό και για ποιους λόγους θέλεις το συγκεκριμένο.

12
Ευχαριστώ πολύ.

Λόγω της αναβάθμισης του ιδρύματος σε Διεθνές Πανεπιστήμιο, δεν μπορούσε να χορηγηθεί κάποιο επίσημο έγγραφο σε όσους παρουσίασαν τη διπλωματική τους μετά την ημερομηνία του ΦΕΚ συγχώνευσης (7-5-2019). Την Πέμπτη 11/7 μου έστειλαν τη βεβαίωση περάτωσης σπουδών και μέχρι τέλος Ιουλίου θα είναι έτοιμο και το πιστοποιητικό αποφοίτησης με την αναλυτική βαθμολογία.

Όσοι είχαν παρουσιάσει τη διπλωματική τους πριν το ΦΕΚ συγχώνευσης της 7ης Μαΐου 2019 έπαιρναν άμεσα τα έγγραφα.
Το πτυχίο θα μας το δώσουν στην τελετή αποφοίτησης του Δεκεμβρίου και θα γράφει Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.
Στις 3 Ιουλίου ορκίστηκαν όσοι είχαν παρουσιάσει τη διπλωματική πριν την 7η Μαίου ως απόφοιτοι του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Εντάξει είσαι απίστευτος. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Αναρωτιόμουν αν θα πάρουμε τίτλο σπουδών τει ή αει αλλά με βάση αυτά που μου λες θα πάρουμε τίτλο ΑΕΙ. Αυτό είναι καλό (τυπικό μεν αλλά καλό).

13
Ναι. Παρουσίασα τη διπλωματική μου 11-5-2019. Τώρα απλώς περιμένω την ορκωμοσία που θα γίνει τον Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια !!
Μετά από πόσο καιρό σου έδωσαν το πτυχίο και την αναλυτική βαθμολογία ;; (εννοώ πόσο καιρό μετά την παρουσίαση)

14
Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό το γνωρίζω καλά γιατί παρακολούθησα τα μαθήματά του το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018
και σε 5 μέρες θα υποστηρίξω τη διπλωματική εργασία που εκπόνησα για να πάρω τον τίτλο σπουδών.

Αντίστοιχα μεταπτυχιακά υπήρχαν και στο ΤΕΙ Σερρών, στο ΤΕΙ Λάρισας, ίσως και στο ΤΕΙ Κοζάνης, αλλά με μεγαλύτερο κόστος.
Aποφοίτησες ;;

Σελίδες: 123 ... 10

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1159223
  • Σύνολο θεμάτων: 19207
  • Σε σύνδεση σήμερα: 315
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 280
Σύνολο: 296

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.116 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.