Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kinegiros

Σελίδες: 123 ... 255
1
Σχολική ζώνη / Απ: Σύμβουλος Σχολικής Ζωής
« στις: Οκτώβριος 31, 2020, 08:11:24 μμ »
ΦΕΚ 4183/2020 Αριθμ. 129431/ΓΔ4 Σύμβουλος Σχολικής Ζωής

Άρθρο 3 Παρ. 6

Κατά το σχολικό έτος 2020-2021, ο θεσμός του Συμβούλου Σχολικής Ζωής εφαρμόζεται σε όλες τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε όλες τις σχολικές μονάδες. Η πρώτη εφαρμογή του θεσμού αφορά τουλάχιστον σε έναν (1) εκπαιδευτικό που θα λάβει μέρος στην υλοποίησή του στα σχολεία.
Την εγκύκλιο εφαρμογής αυτής την υπουργικής απόφασης την έχετε δει;

2
Σχολική ζώνη / Σύμβουλος Σχολικής Ζωής
« στις: Οκτώβριος 31, 2020, 12:35:01 μμ »
Είδε κανείς το υπουργείο να στείλει εγκύκλιο εφαρμογής ; Γιατί εγώ δεν είδα κάτι.

3
H ειδική πρόσκληση γράφει πως θα ενεργοποιηθεί 20 μέρες μετά τη λήξη των αιτήσεων. Στο μεταξύ θα τρέξει η δ φάση. Άρα κάποιος που ελπίζει στη δ φάση βάζει στην ειδική τα σχολεία του νομού που τον ενδιαφέρουν;  :)
Ακριβώς το ανάποδο εννοεί
Ότι το πολύ να κρατήσει για 20 ημέρες και άρα όσο κρατάει δεν γίνετε Δ φάση

4
Αναθέσεις/Ωράριο / Υπεύθυνος τμήματος -εφημεριες
« στις: Οκτώβριος 17, 2020, 01:04:38 μμ »
Στην  βθμια οι εφημερίες βγαίνουν από την διεύθυνση. Ο σύλλογος αποφασίζει μόνο για τις ανάγκες και τα πόστα.
Από εκεί και πέρα δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφει το ΠΔ της αθμιας.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι κάνουν εφημερίες είτε σε ένα σχολείο είναι είτε σε 100.
Τώρα όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω αν ο άλλος είναι λάστιχο την ίδια μέρα ανάμεσα σε σχολεία πρέπει να είναι σε μεγάλη ανάγκη το σχολείο για να τον βάλει η διεύθυνση εφημερία.
Αυτά τα διασταλτικα που αναφέρθηκαν δεν ισχύουν εάν η διεύθυνση δεν θέλει να ισχύουν.
Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε εναρμόνιση της νομοθεσίας με αυτή της  αθμιας. Είναι καλό αίτημα.

5
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Υπεύθυνος τμήματος -εφημεριες
« στις: Οκτώβριος 16, 2020, 03:18:45 μμ »
συνάδελφοι διαβάζετε τα έγγραφα;

αυτο με την απάντηση του υπουργείου στην ΔΔΕ Έβρου  δεν έχει σχέση με τα παραπάνω που κότσαρε το ΑΒ

δείτε μόνο το έγγραφο που αφορά την ΔΔΕ
λέει ότι κάνεις εφημερία κανονικά στο σχολείο που είσαι τις περισσότερες ημέρες και ώρες (που λογικά είναι το σχολείο τοποθέτησης)

επίσης εξωδιδακτικές μόνο σε ένα (το ποιο πετάει το μπαλάκι στους διευθυντές, η λογική λέει σε εκείνο πάλι της τοποθέτησης)

6
Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.
Αυτό το κάνει στα λειτουργικά κενά με τους αναπληρωτές.
Στους δικαστικά δικαιωθεντες πέρσι το καλοκαίρι δόθηκαν όλα τα οργανικά για να δηλώσουν περιοχές προτίμησης και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Δεν είναι η ίδια περίπτωση.
Η λογική και το πιθανότερο σενάριο λέει ότι θα δώσει αναλογικά αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στην Περιφέρεια.
Αυτό έγινε και στην 2ΕΑ.

7
"Προβλέπεται καθαρισμός 2 φορές την ημέρα."

Αυτό δεν ξέρω πως θα γίνει με την μια καθαρίστρια που έχει κάθε σχολείο και έρχεται στο τέλος του σχολείου η οποία παίρνει ψίχουλα.
Επίσης ποτέ θα καθαρίζει την ώρα που λειτουργεί το σχολείο;

8
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/319544_kerameos-epanaferei-ti-diagogi-kai-tis-apoboles-3-5-imeron-sta


αλλαγες και στα πειθαρχικα'
Είδε κάποιος τίποτα σχετικό στο σχέδιο νόμου; Μόνο για διαγωγή είδα για αποβολές δεν είδα.9
Εγώ θα μείνω με την απορία: ποια είναι αυτή η πλατφόρμα; Και πότε θα μας την παρουσιάσουν; Και όσο για το Γυμνάσιο μήπως το βάρος θα φορτωθούν όσοι έχουν τα 4-5 εξεταζόμενα μαθήματα;

ίσως, αυτή είναι
lessons.sch.gr 
είναι bbb σε html5 και θα παίζει σε ταμπλετ και κινητά

Δεν αντέχει όμως όλο τον πληθυσμό, άντε μόνο την Γ λυκείου. Θέλει και άλλους σέρβερς

επίσης αρκετοί γονείς δεν έχουν email αλλά ψιλά γράμματα θα μου πεις.

10
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήμα ένταξης στη Β/μια
« στις: Δεκέμβριος 05, 2019, 04:52:31 μμ »


ορίστε το "Αφήγημα" μου κύριε Σαπόρε, αν δεν σου αρέσει λυπάμαι αλλά δεν απευθυνόταν σε εσένα αλλά σε όσους έχουν άμεση επαγγελματική σχέση με την ειδική αγωγή. Εσύ δεν, οπότε λογικό είναι να μην το καταλαβαίνεις. Αλλά στην Ελλάδα έχουμε όλοι άποψη για όλα... "Καλά να παθαίνουμε αφού τέτοιοι/-ες είμαστε" όπως λες και εσύ

το ότι τα ΤΕ έχουν ως κύρια αντικείμενα την Γλώσσα και τα μαθηματικά μάλλον ξεχάστηκε γιατί κακώς τόσο καιρό το υπουργείο έπαιρνε ΠΕ04 αντί για ΠΕ03. Προσοχή δεν λέω ότι δεν χωράει ο ΠΕ04, αλλά πρώτα είναι ο ΠΕ02 και ο ΠΕ03 και έπειτα ο ΠΕ04. Απλά συνηθίσατε να δουλεύετε εις βάρος των ΠΕ03 και το περάσατε για κανονικότητα. Αντί τώρα η διεκδίκηση σας να είναι η δημιουργία 1 οργανικής ΠΕ04 όπως και στους ΠΕ02 και ΠΕ03 ζητάτε να πάρετε τις μισές οργανικές των ΠΕ03. Η απόλυτη ξεφτίλα.

11
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήμα ένταξης στη Β/μια
« στις: Δεκέμβριος 01, 2019, 10:00:52 μμ »
Μας πειράζει γιατί στο άλλο σχολείο που λες ότι θα πάμε για συμπλήρωση θα υπάρχει ένας ΠΕ04 που θα διδάσκει μαθηματικά! Οπότε πως θα συμπληρώσουμε;Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό που ζητάτε είναι ανθρωποφαγία? Ότι ζητάτε να κάνετε ώρες άλλης ειδικότητας? Δλδ αντί να ζητήσετε να υπάρχει ΚΑΙ ένας ΠΕ04 ζητάτε να διδάσκετε ώρες άλλης ειδικότητας,αφαιρώντας αυτή τη δυνατότητα από άτομο που τη σπουδασε!!Αυτό είναι πρωτόγνωρο..
Λοιπόν η αναλογία με βάση τις ανάγκες δλδ οι προσλήψεις αναπληρωτών τα δύο τελευταία χρόνια είναι 2/5.Αντι να ζητάτε να προκύψουν οργανικές ώστε να ικανοποιείται αυτή η αναλογία ,που θα μπορούσε να προκύψει αν πχ το 300 γίνονταν 200, και ο καθένας θα διδάσκει ότι σπούδασε, πάτε εντελώς εκτος λογικής να "φάτε" ώρες πρώτης ανάθεσης των άλλων, ζητώντας το 50-50. Στην τελική έτσι θα αναβαθμιστεί ο ρόλος των Τ.Ε; Όπου στα μισά τ.ε θα διδάσκουν  άτομα που δεν σπούδασαν το ΚΥΡΙΩΣ μάθημα που κάνουν?

μα αυτό κάνουν τα τελευταία χρόνια, μαθηματικά. Έτσι έμαθαν αυτό ζητούν, δείξε κατανόηση.... δώσε και τις μισές οργανικές μην είσαι φαταούλας και τα θες όλα δικά σου.... ο Ερτογάν έχει δίκιο.... εεεε οι ΠΕ04 ήθελα να πω

12
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήμα ένταξης στη Β/μια
« στις: Νοέμβριος 30, 2019, 04:31:55 μμ »
Εγώ πιστεύω θα δούν ότι τα νούμερα οδηγούν σε ανισοκατανομή...δεν γίνεται ξαφνικά 660 ΠΕ03 και 80 ΠΕ04 ενώ τόσα χρόνια υπήρχε μια ισορροπία....ουσιαστικά έτσι καταργούνται οι φυσικές επιστήμες.
Επίσης πολλές ΕΛΜΕ και η ΟΛΜΕ έχουν ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση...η ελπίδα δεν έχει χαθεί..

το ότι τα ΤΕ έχουν ως κύρια αντικείμενα την Γλώσσα και τα μαθηματικά μάλλον ξεχάστηκε γιατί κακώς τόσο καιρό το υπουργείο έπαιρνε ΠΕ04 αντί για ΠΕ03. Προσοχή δεν λέω ότι δεν χωράει ο ΠΕ04, αλλά πρώτα είναι ο ΠΕ02 και ο ΠΕ03 και έπειτα ο ΠΕ04. Απλά συνηθίσατε να δουλεύετε εις βάρος των ΠΕ03 και το περάσατε για κανονικότητα. Αντί τώρα η διεκδίκηση σας να είναι η δημιουργία 1 οργανικής ΠΕ04 όπως και στους ΠΕ02 και ΠΕ03 ζητάτε να πάρετε τις μισές οργανικές των ΠΕ03. Η απόλυτη ξεφτίλα.

13
Σχολικές Εορτές / Σχολικές γιορτές...
« στις: Νοέμβριος 03, 2019, 04:33:31 μμ »
Έλεος με το τι διάβασα killbill
Όσο αφορά τις γιορτές, ανάθεση στην αρχή της χρονιάς από τον σύλλογο. Δεν θέλει κανένας; δικαίωμά τους αλλά κάποιος θα οριστεί. Ας διαλέξουν τον τρόπο.
Σίγουρα το σχολείο θα λειτουργήσει.
Άσε δεν γίνει γιορτή θα γίνει κανονικό μάθημα και ο κάθε υπεύθυνος κάνει την γιορτή στην Τάξη του.
Στην περίπτωση τώρα γκρίνιας. Δεν κάνουμε πρόβα πάνω σε διαγώνισμα και πάντα είμαστε δύο τουλάχιστον σε κάθε γιορτή. Από εκεί και πέρα περνούμε από όλα τα μαθήματα με εξαίρεση των πανελληνίων στην Γ Λυκείου. Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα, όλα έχουν καθοριστεί στον σύλλογο και έχουν γίνει αποδεκτά. Σε όποιον δεν αρέσει παίρνει την γιορτή να την κάνει σωστά.
Αυτοί που φεύγουν στην γιορτή. Πώς φεύγουν; με τι είδους άδεια; αν είναι κανονική ας μην δώσει ο διευθυντής το ίδιο και αιμοδοτικη. Γονική; οκ να φέρει χαρτί ότι πήγε για ενημέρωση. Αναρρωτική; οκ χαρτί.
Το σχολείο αυτό είναι τοξικό, ο διευθυντής έχει χάσει την μπάλα, θέλει να διαλυθεί ή να φάει ένα γερό κράξιμο από την κοινωνία και την διεύθυνση

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


14
Συνάδελφε ο νόμος έχω την εντύπωση ότι λέει ότι απ τη στιγμή που υπάρχουν προσωρινοί πρέπει να προσλάβει από κει. Σε περίπτωση αλλαγής θέσης τους με τους οριστικούς, κανονικά απολύονται... Θα δείξει. Κανονικά οι ΕΒΠ προσλαμβάνονται από τους προσωρινούς...

καλό είναι να αφήσεις τις εντυπώσεις και να είσαι σίγουρος όταν γράφεις για τόσο σημαντικά θέματα όχι τίποτα άλλο θα κριθείς αναξιόπιστος και αν αύριο πεις κάτι σωστό μπορεί να χαθεί.

Δεν ισχύει τίποτα από όσα έγραψες, κάτσε διάβασε τον νόμο.

Σελίδες: 123 ... 255

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31239
  • Τελευταία: Sofia1717
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1115511
  • Σύνολο θεμάτων: 18554
  • Σε σύνδεση σήμερα: 723
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 62
Επισκέπτες: 648
Σύνολο: 710

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.102 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.