Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - giak

Σελίδες: 1234 ... 36
15
Θα σου απαντήσω για το 3. Στη β/θμια είναι αρκετά γερασμένο το διδακτικό προσωπικό ενώ στην α/θμια νέοι.
Δες αυτό το άρθρο του 2019.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/302638_ilikiaki-katanomi-ton-monimon-ekpaideytikon-analytikoi-pinakes

Ουσιαστικά αναμένονται μαζικά συνταξιοδοτήσεις από την Β/θμια σε αστικά κέντρα που είναι οι παλιοί.
Για όλα τα άλλα δε μπορώ να απαντήσω.

16
Εφόσον τα κενά είναι περισσότερα των διορισμών, πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα δόσουν όλα τα κενά στις δηλώσεις και το πιο πιθανό να μείνουν τα χειρότερα. Επίσης ολόκληρη Κρήτη, ούτε μία οργανική δεν έδοσαν στην Α/θμια. Τραγικό. Φυσικά και σε άλλες περιοχές μπορούσε να γίνει σύσταση οργανικών, αλλά το λέω υπό την έννοια ότι έπρεπε να σε όλη την Ελλάδα, δε γίνεται να μείνει η Κρήτη εκτός.

17
Για τις νέες οργανικές, υπάρχει κάπου πίνακας να δούμε σε ποιες περιοχές είναι? Θα ανακοινωθει κάτι?

18
Καλό διορισμό σε όσους διορίζονται. Μετά από πολλά χρόνια ωρομισθίας και αναπλήρωσης (15+) διορίζομαι. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω και δε θα το πιστέψω μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Ευχαριστούμε το Victor για τη δουλειά που έχει κάνει. Ελπίζω να γίνει σύσταση οργανικών για όλες τις ειδικότητες στην α/θμια και να ακολουθήσουν και μαζικοί διορισμοί στον κλάδο μας.

19
Εργάζομαι από το 2005 ως ορομίσθιος, μετά από τόσα χρόνια μάλλον διορίζομαι. Δε γίνεται να μη βάλω το κουτάκι, όσο δύσκολο και αν είναι. Μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας, λίγοι είναι αυτοί που δε θα το βάλουν. Δε ξέρουμε πότε θα γίνουν ξανά μαζικοί διορισμοί και με ποιο τρόπο.

20
Πολύ καλή δουλειά σε ευχαριστούμε. Είναι και στους άλλους πίνακες διορισμού? Δηλαδη μπορεί να διοριστούν ως δάσκαλοι? Η προϋπηρεσία μεταφέρεται σε άλλο κλάδο? Γιατί αν μπορούν τότε εννοείται δε θα διαλέξουν ως πληροφορικός που δε γίνονται μεταθέσεις.

21
Καλημέρα. Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι λόγω της δευτεροβάθμιας καθυστερεί η διαδικασία, αυτή η εβδομάδα θα έχει μάλλον εξελίξεις. Δεν είναι βέβαιο το 10500, μπορεί και ανεβασμένο. Κάποιοι κλάδοι υπάρχει πρόθεση να περιοριστούν πχ δάσκαλοι.
Ξαφνικά νέο μέλος "έμαθε" και μας δίνει πληροφορίες. Υπομονή σε όλους. Εγώ δε πιστεύω το ποστ, ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει. Καταλαβαίνω την αγωνία όλων μας, μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας.

22
Δε πιστεύω ότι είμαστε κοντά στις κατανομές και ειδικά για το deadline αυτή τη βδομάδα. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά θα ανακοινωθούν κατανομές. Πιστεύω πρώτα θα βγει η είδηση σε διάφορα sites καμιά 10αρια μέρες πριν.

Χαλαρώστε όταν κάποιος υποθέτει ένα σενάριο απαισιόδοξο. Άλλωστε ότι και να λέμε εμείς, η Υπουργός φταίει για το τι θα κάνει και πότε θα το κάνει.   

23
Αν ιδρυθουν νεες οργανικες, σημαινει οτι θελουν να διορισουν συγκεκριμενα ατομα.
Και επειδη δεν μπορουν χωρις οργανικα κενα, φτιαχνουν οι επιστημονες!
Αει σιχτιρ!
Αυτό που λες ισχύει αν γίνει ΜΟΝΟ για ένα κλάδο. Υπάρχει το παράδοξο στην α/θμια να παίρνουν χιλιάδες αναπληρωτές ενώ δεν υπάρχουν οργανικά/λειτουργικά κενά. Δηλαδή δεν παίρνουν χιλιάδες άδεια κάθε χρόνο. Άρα αν ιδρυθούν νέες οργανικές για ΟΛΟΥΣ τους κλάδους, τότε σημαίνει ότι δε θέλουν να διορίσουν συγκεκριμένα άτομα, αλλά θέλουν να καταργηθεί αυτό το πράδοξο αναντιστοιχίας αργανικών θέσεων και πραγματικών αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην α/θμια.

24
Η σύσταση των θέσεων δημιουργησε κενά? Δεν είναι μεταφορά όργανικών από τη β/θμια, δηλαδη θέσεις για τους υπεράριθμους?

25
Επειδή δε γνωρίζουν αν θα προλάβει ο ΑΣΕΠ να βγάλει τους πίνακες της 2ΓΕ υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Το υπουργείο έχει γι' αυτό το λόγο πολλά σενάρια. Από κατανομή 5250/ κατανομή 10500 /διορισμοί μόνο της 1ΓΕ το 2021/ διορισμοί 1ΓΕ και 2ΓΕ/ διορισμοί 1ΓΕ Αύγουτο και 2 ΓΕ αφού πάρουν αναπληρωτές όταν θα είναι έτοιμοι οι πίνακες.
Αυτό που θα βοηθούσε είναι όσοι έχουν κάνει ένσταση, αν μπορούν να μας πληροφορήσουν αν τους απάντησε ο ΑΣΕΠ και πάλι δε ξέρω αν τις ελέγχουν αλβαβητικά ή ανά κλάδο κτλ. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τον ΑΣΕΠ και πόσο γρήγορα θα τελειώσει η 2ΓΕ.

26
Παράθεση
Κατανομή του αριθμού των  διορισμών που θα πραγματοποιηθούν, με βάση ένα ενιαίο σαφές θεσμικό πλαίσιο για τη σύσταση και κάλυψη των οργανικών θέσεων σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και με τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σαφές, ότι το 70% των διορισμών θα πρέπει να αφορά την  Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τη δημιουργία οργανικών θέσεων για όλες τις υπάρχουσες ειδικότητες εκπαιδευτικών.
Η υποκρισία της ΔΟΕ. Τώρα που δεν υπάρχει χρόνος ανακάλυψε τον τροχό, δηλαδή ότι δεν υπάρχουν οι οργανικές που θα έπρεπε στις ειδικότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο κλάδος της Πληροφορικής που έχει πολύ λιγότερες οργανικές από τον κλάδο της Μουσικής, ενώ έχουν τις ίδιες ώρες!
Έτσι λοιπόν για την κατανομή θα ζητήσουν διορισμούς βάση των οργανικών κενών και θα πουν κρίμα που δεν έχουμε χρόνο για τη δημιουργία οργανικών και στις ειδικότητες για τους διορισμούς. Ζητάνε κάτι τώρα που είναι αργά και ξέρουν ότι δεν υπάρχει χρόνος να γίνει.

27
Ελπίζουμε όλοι να είναι για καλό αυτή η καθυστέρηση, δηλαδή υλοποίηση και των 10500 μαζι σε μια φάση! Άντε να δούμε...
Αυτό ελπίζουμε όλοι. Σε μία δίκαιη κατανομή, για 10500 και να πάρουν ΦΕΚ όλοι άσχετα ποια χρονιά θα διοριστούν. Δεν έχει σημασία να είχε βγει η κατανομή εδώ και μήνες. Σημασία έχει να είναι ότι πιο δίκαιο.

28
.. ή ακομα καλύτερα μήπως γινονται προσπαθειες για να γινουν ολοι μαζι οι 10.500 διορισμοι φετος....
Δε γίνεται, δε φτάνουν οι πιστώσεις του προϋπολογισμού. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν, μη λέμε τα ίδια χωρίς νόημα. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν οι 5250 διορισμοί το 2022 θα περιμένουμε πάλι την ψήφιση του προϋπολογισμού που γίνεται κάθε χρόνο προς το τέλους του έτους.

Σελίδες: 1234 ... 36

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31400
  • Τελευταία: Nellie achm
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1123795
  • Σύνολο θεμάτων: 18625
  • Σε σύνδεση σήμερα: 420
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 298
Σύνολο: 301

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.088 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.