Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - giak

Σελίδες: 123 ... 33
1
Δεν λέει ξεκάθαρα. Είμαι σίγουρος απο τα νούμερα που γράφει ο προυπολογισμός οτι είναι μέσα και οι 10500. Γνωστός μου καθηγητής και πρώην γενικός γραμματέας του ΚΥΣΔΕ αυτό μου είπε. Πως μπορεί αν θέλει η κυβέρνηση να διορίσει και τους 10500 μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021 και ταυτόχρονα σε δύο σχολικές χρονιές. Όπως έγραψα και παραπάνω είναι το ιδανικότερο σενάριο όχι μόνο για εμάς αλλά και για την κυβέρνηση που αποφεύγει τους σκοπέλους που ανέφερα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση μου έλυσες την απορία. Συμπέρασμα:
Αριθμός διορισμών το ημερολογιακό έτος 2021: Άγνωστο
Αριθμός διορισμών το σχολικό έτος 2020-2021: 5250
Αριθμος διορισμών το σχολικό έτος 2021-2022: 5250
Κατανομές κλάδων: Άγνωστο
Χρόνος διορισμού 1ΓΕ σε σχέση με 2ΓΕ: Άγωστο

2
Καλησπέρα.Ένα τελευταίο σενάριο που άκουσα ειναι 1ΓΕ διορισμοί τέλη Ιούνη και 2ΓΕ Αύγουστο.Και οι 10500 φέτος...Υπάρχει κάποιος που να άκουσε κάτι τέτοιο;Πάντως θα ήταν το ιδανικό πιστεύω.
Αυτό πιστεύαμε, αλλά η τελευταία επίσημη ενημέρωση λέει ότι προηγούνται οι ειδικότητες με Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Άρα μας μπέρδεψε για το αν θα γίνει πρώτα η 1ΓΕ ή η 2ΓΕ.

Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιοι γράφουν ότι γίνεται να γίνουν 10500 διορισμοί το 2021. Ο προϋπολογισμός του κράτους δεν έχει διδακτικά έτη. Για το έτος 2021 πόσοι διορισμοί έχουν περάσει στον προϋπολογιμό που ψηφίστηκε τέλη του 2020? Τόσοι θα γίνουν. Ενώ κάποια πράγματα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα κάποιοι τα μπλέκουν και γράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια?

3
Συνάδελφοι λένε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τις κατανομές. Το πιστεύετε; Προσωπικά ναι , διαφορετικά κάτι θα ακουγότανε.
Πιστεύω ότι τα βρήκανε με τις κατανομές γι'αυτό έγινε αυτή η δήλωση. Κάνανε τις συμφωνίες τους.

4
Γιατι; Δεν υπάρχουν κοινές ειδικότητες με οργανική στην α'θμια; Αποκλείεται δηλαδή να διορίσει από τις κοινές ειδικότητες τον Αύγουστο του '21;
Είναι σχεδόν απίθανο να βγουν οι οριστικοί της 2ΓΕ. Δεν έχει να κάνει με Α/θμια ή Β/θμια. Ελπίζουμε μέχρι το καλοκαίρι να βγουν οι οριστικοί της 1ΓΕ. Χωρίς οριστικούς δε θα γίνουν διορισμοί. Ωστόσο δε χάνονται οι διορισμοί, γιατί έχουν περάσει στον προϋπολογισμό. Δε βλέπω πιθανότητα για 2 φουρνιές, αλλά όλη 1ΓΕ και μετά όλη η 2ΓΕ, εκτός αν γίνει η έκπληξη και βγουν οριστικοί και για τη 2ΓΕ το καλοκαίρι.

5
Μια απορία: ας υποθέσουμε ότι σε έναν κλάδο θα πάρουν 100 άτομα. 50 την μία χρονιά και 50 την άλλη. Στους πρώτους 50 θα δοθούν 100 κενά για να επιλέξουν και τα 50 που θα μεινουν ακάλυπτα θα δοθούν στην δεύτερη φουρνιά;
Αφού είσαι ΠΕ06 δηλαδή 2ΓΕ, όλοι τον Αύγουστο του 2022. Τον Αύγουστο του 2021 η 1ΓΕ. Δε θα γίνουν διορισμοί σε δύο δόσεις.

6
Όταν τα παιδιά κάνουν Αγγλικά στο σχολείο (25) ο ιός δεν μεταδίδεται. Όταν κάνουν Αγγλικά στο φροντιστήριο (6-8) άτομα ο ιός μεταδίδεται και θα μείνουν κλειστά. Την ίδια συμπεριφορά έχει ο ιός και στις δραστηριότητες του αθλητισμού. Στο σχολείο μπορούν να αθλούνται αλλά όχι στις ιδιωτικές δρστηριότητες άθλησης.

7
Olia, μην είσαι σίγουρη ότι θα γίνουν διορισμοί. Αυτή η ατάκα ''διορισμοί θα γίνουν, τελεία και παύλα'' γράφτηκε πάρα πολλές φορές όλα τα χρόνια της αδιοριστίας...
Τα προηγούμενα χρόνια ΔΕΝ είχαν περάσει στον προϋπολογισμό που ψηφιζόταν στη Βουλή. Τώρα ναι! Διορισμοί θα γίνουν. Οι προηγούμενοι Λοβέρδος, Φίλης, Γαβρόγλου κτλ ήταν μόνο υποσχέσεις. Το μόνο θέμα είναι οι κατανομές.

8
Τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία κλείνουν από τη Δευτέρα.
Αυτό δε ζητούσε η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;

Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ζητούσε συνθήκες σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας. Δηλαδή σωστές αποστάσεις. Δηλαδή τμήματα μέχρι 15 άτομα.
Υπήρχαν δύο προτάσεις τα σχολεία να λειτουργήσουν όπως τον Ιούνιο ή να χρησιμοποιηθούν τα κτίρια απο τα γυμνάσια και τα Λύκεια για να σπάσουν τα παιδιά. ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ. Δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά.
Τωρα ζητάμε εκπαίδευση εξ'αποστάσεως με δωρεάν open source λογισμικά διαχείρησης μαθημάτων, όπου οι μαθητές δεν ειναι παθητικές δέκτες, αλλά θα κάνουν και εργασίες όπως το Moodle. Δε θέλουμε να πετάνε τα λεφτά σε ιδιωτικές εταιρίες όπως η cisco με ανεπαρκή λογισμικά αλλά και server Που δε σηκώνει το πλήθος των μαθητών.
Είναι εκ του πονειρού ότι οι εκπαιδευτικοί ζητάνε άλλα πράγματα. Ντροπή.

9
Εγώ δεν έχω καμία πληροφορία. Η εμπειρία μου λέει ότι σημαντικά θέματα ανακοινώνονται είτε 24-25 Δεκεμβρίου, είτε το 15αυγουστο. Αν δε κάνω λάθος και ο νόμος Γαβρόγλου τότε δεν ανακοινώθηκε?

10
Επιτέλους βγήκε μία απόφαση για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε το μέλλον μας. Κακώς, κάκιστα, δεν βγήκε απόφαση συνολικά και περιμένουμε ακόμα για τις προσφυγές των άλλων κατηγοριών. Ελπίζω να βγουν σύντομα. Καλή αγορά χαρτιών εύχομαι σε όλους και καλό διορισμό αν γίνουν (που κάποτε θα γίνουν δε μπορεί, εκλογές έχουμε τουλάχιστον κάθε 4 χρόνια). 

11
Ποτε εικαζουμε λοιπον να βγουν τα αποτελεσματα αυριο; Πρωι, απογευμα, μεσανυχτα... :-\
Αυτό ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι το μεγάλο μυστικό του κράτους. Πάντας μας αφήνουν με αγωνία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

12
Σαν θετικο γεγονος δεν ειναι που θα τρεξουν ολα μαζι?
Όχι δεν σχετίζονται όλες οι ειδικότητες. Υποτίθεται φέτος θα γινόταν ανακοίνωση αρκετά νωρίς για να μπορέσουμε να κλείσουμε εισητήρια, να κανονίσουμε τη ζωή μας. Τώρα το πάνε τελευταία στιγμή, αφού ο χρόνος πιέζει.

13
Την Τρίτη οι προσλήψεις μαζί με παράλληλη.
απαράδεκτο. Δε μπορεί να παίζουν έτσι με τις ζωές μας.

14
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αύριο πρόσληψη και εξηγώ το λόγο: ανακοινώνεται αύριο το πρωί πρόσληψη. Εντός 3 εργάσιμων βγαίνει υποχρεωτικά η τοποθέτηση (Τρίτη). Από την επόμενη (Τετάρτη) και εντός 5 ημερών ανάληψη στο σχολείο. Πηγαίνει λοιπόν κάποιος την Πέμπτη για ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο. Αν είναι κλειστό οκ. Αν είναι ανοιχτό και αναλάβει υπηρεσία πώς θα πληρωθεί και από πότε; Από 27/8; αποκλείεται. Μπορεί να τον υποχρεώσει να αναλάβει υπηρεσία 1/9. Νωρίτερα δεν υπάρχει τρόπος να πληρωθεί. Η πιο λογική ημερομηνία για την απόφαση πρόσληψης είναι μετά την Τετάρτη 27 για β/θμια και λίγο νωρίτερα (ίσως Δευτέρα ή Τρίτη) για αθμια αλλά η ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από 1/9.
Σταματείστε να τρολάρετε. Εδώ είναι ένα φόρουμ για εκπαιδευτικούς για να κάνουμε συζήτηση και να έχουμε κάποια ενημέρωση.

Σελίδες: 123 ... 33

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1048436
  • Σύνολο θεμάτων: 17883
  • Σε σύνδεση σήμερα: 523
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 420
Σύνολο: 432

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.086 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.