Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - giak

Σελίδες: 1 ... 33343536
477
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Αύγουστος 12, 2009, 03:43:05 μμ »
Ο μέσος όρος της γραπτής βαθμολογίας (χωρίς προσαυξήσεις) των διοριστέων από ΑΣΠΑΙΤΕ είναι 62,9 ενώ για αυτούς χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ 77,9.

Η βάση τελικά μαζί με τις προσαυξήσεις είναι περίπου στο 79 (χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ). Θα δω πιο μετά και στους άλλους κλάδους πόσο έπρεπε να γράψει κάποιος για να είναι στους διοριστέους.

478
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Αύγουστος 12, 2009, 01:46:20 μμ »

Αν εννοεί αυτά που γράφεις, θα έπρεπε να διαμαρτύρεται στο υπουργείο εγγράφως και όχι να προσβάλλει τους συναδέλφους του.

Το έχει κάνει η ΕΠΕ με επιστολές τις οποίες ο Λυκουρέντζος τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Αναλυτικά η ΕΠΕ έχει γράψει ποια μαθήματα διδάσκονται στην εκπαίδευση και καλύπτονται από σχολές πληροφορικής.
Αλλά για να μπορέσει να δώσει ο Λυκουρέντζος αναθέσεις μαθημάτων πληροφορικής σε άλλους κλάδους (όπως έκανε πέρσι) τον βολεύει να υπάρχουν ότι νάνε σχολές στον κλάδο μας, ώστε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

479
Ότι θα διοριστουν οι απόφοιτοι του Παν. Πειραιά εφόσον μέσα σε ένα βράδυ τους αναγνωρίζει Παιδαγωγική επάρκεια. Άρα φωτογραφικοί διορισμοί απόφοιτων μόνο ενός Πανεπιστημίου και όλοι όσοι δουλεύουν τρια τέσσερα χρόνια ως ωρομίσθιοι ας αλλάξουν δουλειά.

Αν σημαίνει κάτι άλλο ας μου το πει κάποιος.
Δεν κατάλαβα πως θα διοριστούν? Κενά στον κλάδο μας δεν υπάρχουν, άλλος ΑΣΕΠ δεν θα γίνει αφού δεν υπάρχουν κενά. Απλά θα τους δώσουν μόνιμη δουλεία με την ωρομισθία.
Στο φετινό ΑΣΕΠ δεν νομίζω να τους αναγνωρίσουν γιατί δεν γίνεται να αλλάξει η προκήρυξη.
Λογικά όμως οι 34 που διορίζονται θα είναι από του Πειραιά, γιατί όπως λένε η σχολή τους είναι ειδική για καθηγητές, άρα θα έγραψαν πολύ καλύτερα από εμάς στον ΑΣΕΠ τόσο στα παιδαγωγικά όσο και στο γνωστικό.

480
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Αύγουστος 12, 2009, 01:24:16 μμ »
ΗΜΑΡΤΟΝ....δεν φτάνει που τρυπώνετε στην εκπαίδευση από την κλειδαρότρυπα..... αλεξιπτωτιστές....
ΤΕΙτζίδες....από τις ελάχιστες περιπτώσεις.


Τι εννοείς;
Προσπαθώ να αντιληφθώ το νόημα της πρότασής σου αλλά δεν τα καταφέρνω.
Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ πολύ (στην κατανόηση κειμένου);
Εννοεί ότι το κάθε άσχετο ΤΕΙ (και όχι μόνο της πληροφορικής) είναι στον κλάδο ΠΕ20, χωρίς να υπάρχουν μαθήματα ανάλογα στην εκπαίδευση. Επίσης η αναλογία καθηγητών έγινε αυθαίρετα 60-40 χωρίς να υπολογίζονται οι αντίστοιχες ανάγκες για καθαρά τεχνικά μαθήματα πληρφορικής.

481
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
« στις: Αύγουστος 01, 2009, 11:53:58 πμ »
Συνάδελφοι μην απαντάτε στους φοιτητές του ΠΕΙΡΑΙΑ. Άλλο είναι το θέμα μας.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δυνατό χαρτί. Την απάντηση του υφυπουργού η οποία είναι γεμάτη ψέματα, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι αυτή η τροπολογία έγινε για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και να παρακάμψει το αρμόδιο όργανο που κρίνει πιοιος είναι ικανός καθηγητής, δηλαδή τον ΑΣΕΠ.

482
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
« στις: Αύγουστος 01, 2009, 12:56:28 πμ »
Έχω ένα φίλο μου που δουλεύει σε κάποιο κανάλι στις ειδήσεις και του ειπα να τους πει να το βγάλουν. Μου είπε θα προσπαθήσει αλλά κατι πρέπει να κάνουμε εμείς, πχ κάποιοα συγκέντρωση ώστε να γίνει θέμα.

Επίσης πρέπει να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές της ΝΔ για να μη το ψηφίσουν. Τα άλλα κόμματα νομίζω είναι αυτονόητο ότι δε θα ψηφίσουν αυτή την άδικη τροπολογία.

483
Δηλαδή όσοι δεν περάσανε στο μάθημα ειδικής διδακτικής του ασεπ σημαίνει ότι κακώς πήρανε πτυχίο? το θεωρείς αντικειμενικό κριτήριο αυτό? γιατί αν είναι έτσι να κάνουμε μια στατιστική να δουμε ποιο είναι το χειρότερο τμήμα στην πληροφορική ..

Μη λέτε ό,τι να'ναι. Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Πόσες φορές έχουμε συζητήσει για τον ΑΣΕΠ και με ποιο δικαίωμα κρίνει τα πτυχία μας?

Μην τα λέμε όλα όπως μας συμφέρει.
Όποιος είναι σίγουρος για τις γνώσεις του δεν φοβάται κανένα διαγωνισμό. Εσύ θες να περάσεις γράφοντας λιγότερο από εμένα. Εσύ τα λες όπως σε συμφέρει αφού δεν δεχεσαι να διαγωνιστούμε με ίσους όρους. Αναρωτιέμαι αν διοριστείς ποτέ, τα ίδια θα λες στα παιδιά? Δεν εχει σημασία τι γράψατε στο διαγώνισμα, αλλά στη βαθμολογία του τετραμήνου προηγείται η κόρη του υπουργού?

484
Αν κάνανε τόσα πολλά μαθήματα παιδαγωγικά και πληροφορικής τότε δε θα είχαν πρόβλημα να διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ αφού θα έγραφαν λογικά παραπάνω από τους άλλους. Το γεγονός όμως ότι θέλουν να παρακάμψουν την ιεραχία, δηλώνει ότι μάλλον της πλάκας μαθήματα έχει η σχολή και γι' αυτό δεν μπορούν επί ισους όρους να μας ανταγωνιστούν στην εξέταση του ΑΣΕΠ.
Σημασία έχει τώρα να αντιδράσουμε μαζικά και να μαζεφτούμε καμια 3000 στο υπουργείο ώστε οι διορισμοί να γίνονται εφεξής αξιοκρατικά και να σταματήσει αυτό το παράθυρο με την παιδαγωγική επάρκεια. Αν είναι έτσι γιατί υπάρχει ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ?

485
Όλοι από τον υπολογιστή είμαστε προθυμοι για αγώνες και κινητοποιήσεις αλλά όταν έρθει η ώρα να γίνει η μάζωξη  είναι 10-15 άτομα. Για να μη παρεξηγηθώ, αναφέρομαι σε προηγούμενες κινητοποιήσεις είτε της ΠΕΑΕ είτε των ωρομισθίων. Αν διάβαζε κανείς τις συζητήσεις εδώ θα νόμιζε ότι θα μαζευονταν λαός στις κινητοποιήσεις αλλά δυστυχώς, άνθρακας ο θησαυρός.
Έτσι ακριβώς είναι. Όταν κινήθηκε δικαστικα η ΕΠΕ για τις αναθέσεις μαθημάτων νομίζω το πολύ 100 άτομα έκαναν και φυσικά γέλαγε ο Λυκουρέντζος.

486
Μία πρόταση γαι μία πρώτη : να βομβαρδίσουμε το      http://www.meafora.gr/    άμεσα. Να δουν την αγανάκτηση μας και να φοβηθούν ότι μπορεί και να ξυπνήσουμε και να κάνουμε μαγάλο σαματά. Διαλέξτε απλά ένα topic του και πάμε όλοι μαζί να το κάνουμε λύμπα...
Από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν πάμε στο υπουργείο να τα σπάσουμε όπως κάναν οι γυμναστές και να το δείξει η τηλεόραση δε θα γίνει τίποτα.
Μείνετε λοιπόν στον καναπέ και κλάψτε τη μοίρα σας.....

487


Γιατί τέτοια ΧΟΛΗ και τέτοιο μίσος απο κάποιους ???

Γιατί χάνουμε τη δουλειά μας και μένουμε άνεργοι. Εσύ τι λες να χαιρόμαστε για άλλη μία αδικία στη ζωή μας?

488
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από όλες τισ σχολές θετικών επιστημών δεν θεωρείται καθηγητική το τμήμα πλήροφορικής! Τι λογική είναι αυτή που ακολουθούν το ΥΠΕΠΘ? Γιατί την Ισπανική την αναγνώρισαν?

489
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: Παιδαγωγική κατάρτιση
« στις: Ιούλιος 24, 2009, 04:56:35 μμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση...τώρα πια κατάλαβα πολλά πράγματα..είμαι και εγώ απο το διάσημο τμήμα ΔΤΨΣ Πειραιά που έχει γίνει μεγάλος ντόρος τελευταία αλλά μόνο λόγια...Θα οργανώσουμε το σύλλογο πρώτα και μετά θα κινηθούμε ανάλογα...
Με σημερινή τροπολογία αναγνωρίστηκε το τμήμα ΔΤΨΣ Πειραιά οπότε οι απόφοιτοί του έχουν πολλές πιθανότητες πλέον να διοριστούν.

Η ΕΠΕ δυστιχώς έχει κάνει τραγικά λάθη στο παρελθόν με το θέμα αυτό. Ζητούσε και για τις πολυτεχνικές σχολές παιδαγωγική επάρκεια και όπως είναι λογικό δεν πέρασε.

490
64,58 στα 100 στο γνωστικό, 33,75 στα 40 στην γενική διδακτική, καλά στην ειδική διαδακτική. παιδαγωγικό ναι.

Αν έχεις γράψει αυτά, τότε συγχαρητήρια. Τον Σεπτέμβριο διορίζεσαι  ;)
Χωρίς παιδαγωγική κατάρτηση? Πως θα γίνει αυτό?
Πάντως μέχρι στιγμής αν και το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα βλέπουμε τεράστεια απόκλιση στις επιδόσεις ΠΕ19 με Π20.

Σελίδες: 1 ... 33343536

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31400
  • Τελευταία: Nellie achm
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1123795
  • Σύνολο θεμάτων: 18625
  • Σε σύνδεση σήμερα: 420
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 269
Σύνολο: 269

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.118 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.