Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anna_s

Σελίδες: 1234 ... 13
15
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Νοέμβριος 10, 2019, 03:49:29 μμ »
Συγκροτήθηκε επιτέλους η κεντρική επιτροπή κινητικότητας.. για να δούμε...

https://workenter.gr/sites/default/files/fek_ypes.pdf

16
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 17, 2019, 04:12:25 μμ »
Καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος εδώ που ζήτησε τα πρακτικά των επίμαχων ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ (της μη αποδεύσμευσης) να μας τα κοινοποιήσει να έχουμε μια ιδέα πως θα κινηθούμε;

(Αν και για εμάς που δεν έχουμε κάνει ακόμα αιτήσεις δεν υπάρχει κανένα φως..επόμενο κύκλο ακούμε και επόμενο κύκλο δε βλέπουμε!!)

17
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 10, 2019, 03:29:40 μμ »
πάντως αυτός ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί >:(
με την εκκίνηση του νέου κύκλου κινητικότητας μέσω ΕΣΚ θεωρώ πως πρέπει όλοι εμείς που θιγόμαστε
από το "μπλόκο" του ΥπΠΕΘ να συνασπιστούμε και ομαδικά να πιέσουμε αιρετούς, ΚΥΣΔΕ κ την ηγεσία του υπουργείου

αν μη τι άλλο να μην μας περνάνε για ιθαγενείς...

Και με δικηγόρους, με αγωγές ή ότι άλλο...

Όποιος γνωρίζει, ας μου προτείνει σας παρακαλώ κάποιον δικηγόρο στην Αθήνα, που να είναι καλός στα δημοσιοϋπαλληλικά! Και σε πμ αν θέλετε, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

18
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη μέσω ΕΣΚ
« στις: Οκτώβριος 04, 2019, 10:45:00 μμ »
Άδωνις εν δράσει!
Οι υπόλοιποι ακόμα περιμένουν την αποδέσμευση...
Υ.Γ. Η μετάταξη δεν είναι για λόγους υγείας, διότι θα αναφερόταν η σχετική γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας.

 Άρα η αποδέσμευση δεν είναι απαραίτητη τελικά..αρκεί να ξέρεις τον υπουργό!! 🤔🤫

19
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Σεπτέμβριος 26, 2019, 03:33:46 μμ »
Δεν έχουν τις άδειες και το ωράριο των διοικητικών υπαλλήλων;;

Δεν ξέρω σε τι είδους διαθέσεις ακριβώς αναφέρεται ο daidalos, αλλά οι αποσπασμένοι σε Διευθύνσεις με απόφαση περιφερειακού διευθυντή (που γίνονται κανονικά για σοβαρούς λόγους υγείας κυρίως) έχουν ωράριο και διακοπές σχολείου. 8-2, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι.

21
Δηλαδή μου λέτε ότι δεν ξέρω πως τοποθετήθηκα στο σχολείο που ήμουν;;; Φυσικά και έγινε όπως το λέω!! Δηλώνω πάντα Β' και Δ΄Κυκλάδων. Πέρσι λοιπόν, θυμάμαι ότι μετά τα Χριστούγεννα μου έβγαινε μόνο ένα κενό: στο γυμνάσιο Εμπορειού της Σαντορίνης, που δε με ενδιέφερε άρα και δεν το επέλεξα. Τέλη Φεβρουαρίου, που ανακοινώθηκαν κάποιες προσλήψεις, μπήκα πάλι στον οπσυδ και είδα ότι υπήρχαν ένα κενό στην Σαντορίνη (το ίδιο, μάλλον δεν πήγε κανείς), ένα στη Μύκονο και ένα στη Τήνο (συγκεκριμένα σχολεία τονίζω). Επέλεξα λοιπόν το συγκεκριμένο σχολείο της Τήνου, στο οποίο και τοποθετήθηκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί με αμφισβητείτε. Αυτήν ακριβώς την διαδικασία ακολουθησα πέρσι. Και είναι πολύ πρακτικό για όλους, ακόμη περισσότερο για μας τους νησιώτες...

Αυτή η διαδικασία που περιγράφετε είναι η διαδικασία των ειδικών προσκλήσεων, όπου όντως επιλέγεις συγκεκριμένα σχολεία και προσλάμβανεσαι για συγκεκριμένο σχολείο, δεν έχεις δυνατότητα να τοποθετηθείς αλλού. Δε γίνεται στις αρχικές φάσεις. Γίνεται στα εναπομείναντα κενά μετά τις μεγάλες φάσεις. Το αν θα γίνει και φέτος δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όπως επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα μείνουν κενά για να αναγκαστούν να κάνουν ειδικές προσκλήσεις.

22
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 31, 2019, 12:08:19 πμ »
Τελευταία (??) πακετάκια αποσπάσεων πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς... (και ανακλήσεις, συμπληρωματικές κτλ)

Πρωτοβάθμιας
https://www.minedu.gov.gr/news/42694-30-08-19-apospaseis-ekpaideftikon-5

Δευτεροβάθμιας
https://www.minedu.gov.gr/news/42691-30-08-19-apospaseis-ekpaideftikon-2

23
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Αύγουστος 31, 2019, 12:03:27 πμ »

24
Αν κατάλαβα καλά από την απόφαση, όσοι δεν παρουσιάστηκαν ή παραιτήθηκαν πέρσι, δε μπορουν να δηλώσουν περιοχές φέτος?

Δε συγκαταλέγομαι σε αυτους, απλά μου έκανε εντύπωση.

Το άρθρο 86 του ν.4547/2018 αφορά τις ειδικές προκηρύξεις. Άρα αποκλείονται όσοι έκαναν αίτηση στις ειδικές (αυτές που είχαν συγκεκριμένα σχολεία) και τελικά δεν παρουσιάστηκαν.

25
Άδειες / Απ: Άδεια επαπειλούμενης κύησης αναπληρωτών
« στις: Αύγουστος 29, 2019, 11:34:20 πμ »
Υπάρχει κάποια αναπληρώτρια συνάδελφος που να έχει πάρει αναρρωτική πάνω από 15μέρες λόγω δυσκολιών στην κύηση;;

Ναι παίρνουν, αλλά κόβεται η προϋπηρεσία. Επαπειλούμενη άδεια δεν υπάρχει. Και για τους μόνιμους είναι αναρρωτική, απλά έτσι συνηθίζουμε να τη λέμε. Η αναρρωτική των αναπληρωτών ανα σύμβαση είναι 15 μέρες μετ αποδοχών, πάνω από αυτές κόβεται η προϋπηρεσία και η μισθοδοσία (αλλά παίρνουν κάποιο επίδομα από τον ασφαλιστικό φορέα αν δεν κάνω λάθος). Μόλις μπεις στην άδεια κύησης (56 μέρες πριν την Π.Η.Τ.) ξεκινάς ξανά να πληρώνεσαι και να προσμετράται η προϋπηρεσία κανονικά. Και αυτό συνεχίζεται φυσικά στη λοχείας και στην ανατροφής.

26
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 27, 2019, 03:15:26 μμ »
Γνωριζει κανεις αυτο που βγηκε τωρα για διαθεση εκπαιδευτικων στην α/θμια αφορα αυτους που πήραν αποσπαση ή μπορούμε να ξανακανουμε αιτηση;δεν το καταλαβαινω καλα

Δεν βγήκε τώρα, είναι διευκρίνιση για αυτούς που πήραν απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ με την απόφαση από 2/8/19, ουσιαστικά για το που θα παρουσιαστούν. Την επιλογή την είχαν κάνει στις αρχικές τους αιτήσεις για απόσπαση και κάποιοι όντως πήραν στην Α/θμια. Αν ανοίξεις το αρχείο θα το δεις στη στήλη που λέει βαθμίδα.

https://www.pde.gr/index.php?page=10125
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2019/ΕΞΕ_-_124388_-_2019_-_Αποσπάσεις_εκπαιδευτικών_Δ.Ε.pdf

27
Αναπληρωτές / Απ: Άδεια 3 1/2 μηνών ανατροφής
« στις: Απρίλιος 02, 2019, 09:54:36 μμ »
Καλησπέρα! Η άδεια ανατροφής δίνεται αποκλειστικά μετά την άδεια λοχείας. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι από τότε που άρχισε να ισχύει (από την ημερομηνία του ΦΕΚ), μπορεί να πάρει άδεια ανατροφής όποια αναπληρώτρια διανύει ακόμη τους τρισήμιση μήνες μετά την άδεια λοχείας. Αν έχουν περάσει ήδη οι τρεισήμισι μήνες μετά τη λήξη της άδειας λοχείας δε δικαιούται άδεια ανατροφής. Αν πχ έχουν περάσει δυο μήνες από τη λήξη της άδειας λοχείας  δικαιούται ακόμη ενάμιση μήνα ανατροφής κι ας είχε κάνει χρήση μειωμένου ωραρίου τους δυο μήνες που ήδη πέρασαν. Εν ολίγοις δεν μπορείτε να την πάρετε αναδρομικά. Ούτε συνεχίζεται σε επόμενη σύμβαση αν κάποια δεν προλάβει να την πάρει όλη μέχρι τη λήξη της σύμβασης της. Με το καλό στο επόμενο παιδάκι σας!

28
Είχα προσληφθεί ως αναπληρωτής αρχές Δεκεμβρίου, τοποθετήθηκα σε 4 Σχολεία και δεν πηγα καν, αποφάσισα να παραιτηθώ...Σήμερα μου είπαν οτι θα γίνει ΠΥΣΔΕ με θέμα καταγγελία της σύμβασης και με καλούν σε ακρόαση...Γνωρίζει κανείς τι αφορά αυτό; Πρέπει οπωσδήποτε να πάω; Δεν ισχύουν οι κυρώσεις της νομοθεσίας για διαγραφή απο τους φετινούς πίνακες μόνο; Τι άλλη κύρωση μπορεί να επιβληθεί αν δεν παρουσιαστώ στο συμβούλιο;

Η παραίτηση σας έγινε επίσημα ή απλά δεν πήγατε στα σχολεία;; Εάν έχετε παραιτηθεί κάνοντας τα απαραίτητα που σας ζήτησε τότε η διεύθυνση, δε βλέπω το λόγο να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Είναι μόνο για φέτος η ποινή (εφόσον δεν προσληφθηκατε με την ειδική πρόσκληση). Το καλύτερο είναι να πάτε στο ΠΥΣΔΕ για να δείτε τι ακριβώς έγινε, εάν βρίσκεστε πολύ μακριά επικοινωνείστε με τη διεύθυνση να σας εξηγήσουν σε τι αφορά η πρόσκληση.

Σελίδες: 1234 ... 13

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30374
  • Τελευταία: nokasg
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1063714
  • Σύνολο θεμάτων: 18028
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 414
Σύνολο: 420

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.075 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.