Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - L.a.

Σελίδες: 1234 ... 17
15

Εννοώ ότι οι ειδικότητες της 2ΓΕ έχουν αυτά τα οργανικά κενά


Sent from my iPhone using Tapatalk

16
Ρε παιδιά μόλις είδα έναν πίνακα όπου τα κενά του 2020 της β θμιας όλων των ειδικοτήτων είτε δουλεύουν δημοτικό, είτε γυμνάσιο λύκειο, είναι 3300. Είναι ακριβές αυτό;


Sent from my iPhone using Tapatalk

17
Αυτό το κάνουν για να καλύψουν ένα κομμάτι του αριθμού των συνταξιοδοτήσεων κάθε χρόνο για τα επόμενα έξι χρονια.. Απ´ την στιγμή που τελικά το μόνο που άλλαξαν επί της ουσίας είναι το 15 κατώτατο, δεν νομίζω ότι θα έχει τρελή επίπτωση.. ίσως 200-300 θέσεις τον χρόνο. Θα φανεί στην πράξη βέβαια.


Sent from my iPhone using Tapatalk

18
Συν τις φετινές συνταξιοδοτήσεις (906 δάσκαλοι) που θα θεωρηθούν οργανικά κενά του χρόνου


Sent from my iPhone using Tapatalk

19
Συνάδελφε το σκεπτικό μου είναι αφού τα οργανικά κενά  Πε70 είναι 5000+ τότε οι διορισμοί πε70 θα είναι πάνω από 4000 συνολικά.( στους10.500)


Sent from my iPhone using Tapatalk

20
Αν δείτε τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ κενά πε70 αφού τα κόψουν οι περιφερειακοί για τις μεταθέσεις συν τις φετινές συνταξιοδοτήσεις μείον τις θέσεις που χάνονται λόγω της αύξησης του αριθμού μαθητών πάλι ξεπερνάν τις 4.000. Γι αυτό λέω ότι 4000 διορισμοί δασκάλων είναι λίγοι. Παρότι καταργήθηκαν πάνω από 6.000 θέσεις πε70 μέσα στην κρίση, όσο ισχύει το ένας δάσκαλος σε κάθε τμήμα, δεν μπορεί να μειωθεί άλλο ο αριθμός των οργανικών κενών. (Μιλάω για τα κουτσουρεμένα που δίνουν οι περιφερειακοί διευθυντές και όχι οι προϊσταμενοι των διευθύνσεων). Τώρα αν η βθμια έχει μεγαλύτερες ανάγκες, τότε κάποια κενά δασκάλων ίσως μείνουν ακάλυπτα και όντως οι διορισμοί πε70 δεν ξεπεράσουν τους 4000.


Sent from my iPhone using Tapatalk

21
Έχει κάποιος να παραθέσει τα οργανικά κενά όλης της Β/θμιας;
Πάντως με δεδομένο ότι τα οργανικά κενά των δασκάλων κοντεύουν τα 5.500, πώς θεωρούν κάποιοι ότι
οι 4.000 διορισμοί ΠΕ70 είναι πολλοί; Το αντίθετο πιστεύω.
Ανεξάρτητα από συνδικαλιστικές πιέσεις, οι διορισμοί κανονικά γίνονται στα οργανικά κενά
και δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη απόκλιση από αυτά.
Και στην ειδική το ίδιο συνέβη στην κατανομή.

22
Μεταθέσεις / Μεταθέσεις 2020
« στις: Φεβρουάριος 25, 2020, 10:05:32 μμ »
Κόψαν τα οργανικά κενά των δασκάλων και τα τριπλασίασαν των Αγγλικών στην πρωτοβάθμια. Μάλλον καταλάβαμε πού θέλει να διορίσει η Ζαχαράκη..


Sent from my iPhone using Tapatalk

24
Μα αν βγουν προκηρύξεις και αριθμός μόνιμων θέσεων δεν θα υπάρχει δίλημμα. Πώς γίνεται να μπλέξει με τους άλλους, αν βγουν πριν από τις εκλογές προκηρύξεις και αριθμός μόνιμων θέσεων; Εκτός και αν με τη λέξη "προκήρυξη" εννοούμε "πρόσκληση για κατάθεση αιτήσεων για τους ενιαίους πίνακες". Σε μια τέτοια περίπτωση το μπλέξιμο θα υπάρχει ανεξάρτητα από τους "άλλους" και τους "εμάς"!

Και το 2008 είχαν βγει προκηρύξεις και αριθμός θέσεων αλλά οι διοριστέοι διορίστηκαν αρκετά χρόνια αργότερα και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία σε δικαστήρια και όχι μόνο. Αυτό είναι το δίλημμα.

Αν δεν βγουν προκηρύξεις με αριθμό θέσεων πριν τις εκλογές, τότε είναι που δεν υπάρχει δίλημμα. Είναι απλά κοροϊδία σαν τις προεκλογικές εξαγγελίες Λοβέρδου το 2014 για τους 10.000 διορισμούς που δεν τσίμπησε κανείς.

25
Ακουσα χθες διαφορα ειδησεων να μιλανε για εκλογες τον Μαιο πλεον...Τι θα συμβει κατα την γνωμη μου ? Θα βγει η προκυρηξη ισως γινουν και οι αιτησεις...αλλα την ολη διαδικασια θα προλαβουν οι εκλογες ειτε τον Μαιο ειτε τον Σεπτεμβριο...Κοινως θα τους κρατανε ομηρους μεχρι τις εκλογες .... 8)

Το ίδιο γράφω εδώ και καιρό. ότι στόχος είναι να βγουν προκηρύξεις και αριθμός μόνιμων θέσεων και για γενική και για ειδική
και να τρέξουν οι διαδικασίες πριν τις εκλογές. Δεν παίζει τόσο ρόλο η έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών. Το δίλημμα στην κάλπη θα είναι σαφές. Αν βγουν οι άλλοι μπλέκει, αν πας με εμάς πας στα σίγουρα. Σαν τη Μανταλένα, χαχα..

26
https://amp.cnn.gr/oikonomia/story/166744/erxontai-15-866-proslipseis-sto-dimosio-poioys-afora?fbclid=IwAR0X8X6ovD02zLLiKvA_9jULBOu9hBF5b1jHHFy6pfw70xzTdhtPCybKogY

Με δύο ή και τρεις διαδοχικές προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ ξεκινούν εντός Μαρτίου οι διαδικασίες για την πρόσληψη 15.000 ΅όνι΅ων εκπαιδευτικών έως το 2021, ώστε οι πρώτοι 4.500 διορισ΅οί να γίνουν τον ερχό΅ενο Σεπτέ΅βριο.

Ο προγρα΅΅ατισ΅ός της ανεξάρτητης Αρχής εξελίσσεται ΅ε διαδικασίες εξαιρετικά σφιχτές και αφού ΅οιάζει να επήλθε ουσιαστική συνεννόηση ΅ετά το πολε΅ικό κλί΅α που επικράτησε τον Ιανουάριο ανά΅εσα στο ΑΣΕΠ και τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος θεωρούσε αδικαιολόγητη την καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσ΅άτων για τις 8.166 θέσεις της 3Κ/2018.

Το ΅εγάλο στοίχη΅α πλέον είναι οι προκηρύξεις για τον διορισ΅ό των εκπαιδευτικών.Με τη λογική αυτή, θα ανακοινωθεί ΅έσα στον Μάρτιο από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη που θα καλεί όσους έχουν τα σχετικά προσόντα να προσέλθουν για να υποβάλουν δικαιολογητικά, ώστε να επιλεγούν προς διορισ΅ό οι πρώτοι 4.500. Από τους επιλαχόντες θα καλυφθούν οι θέσεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής.

Αρχικώς είχε συζητηθεί να γίνει ΅ία ενιαία προκήρυξη για όλους τους κλάδους και όχι ΅όνο της Ειδικής Αγωγής, ώστε από έναν ενιαίο πίνακα να επιλεγούν φέτος οι πρώτοι 4.500, τον Σεπτέ΅βριο του 2020 οι επό΅ενοι 5.250 και τον Σεπτέ΅βριο του 2021 άλλοι τόσοι.

Αυτό ό΅ως ση΅αίνει πως θα έπρεπε να ελεγχθούν δικαιολογητικά από ένα εξαιρετικά ΅εγάλο πλήθος υποψηφίων, ίσως και άνω των 150.000. Κάποιοι εξέφρασαν φόβους ΅ήπως επαναληφθούν τα προβλή΅ατα της 3Κ/2018, αν και εκτι΅άται πως οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων βρίσκονται ήδη στα υπολογιστικά συστή΅ατα του ΑΣΕΠ και του υπουργείου Παιδείας, οπότε δεν θα είναι εύκολο να δηλωθούν «τέρατα».

Στόχος είναι, πάντως, να βγουν στον «αέρα» το συντο΅ότερο και οι προκηρύξεις για τις υπόλοιπες 10.500 θέσεις Πρωτοβάθ΅ιας και ∆ευτεροβάθ΅ιας Εκπαίδευσης.

27
Για το άλλο θέμα που λες δεν ξέρω αν θα βγει φέτος κάποιο αποτέλεσμα για διορισμούς γενικής (αν έχω διαβάσει σωστά το νόμο και το τι έχει γίνει). Εξάλλου για διορισμούς των επομένων δύο χρόνων αφού δεν πρόκειται να δώσει περιοχές διορισμού  δεν έχει καν νόημα να μιλάμε πιστεύω για αυτούς (εδω ούτε καν στον προυπολογισμό δεν έχουν προβλεφθεί κονδύλια). Με λίγα λόγια δεν ξέρω και αν ο ΑΣΕΠ ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτούς της γενικής μιας και πιστεύω θα δώσει προτεραιότητα στην ειδική (εδώ αν κατάλαβα καλά μιλάνε και για δύο τουλάχιστον διαφορετικές προκηρύξεις (αλλη για γενική και άλλη για ειδική)

Οσο για τις μεταθέσεις κλπ αν θέλουν τα ξέρουν αυτά από τέλη Μαρτη για τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών τουλάχιστον. Τις μετατάξεις δεν τις βάζω στο παιχνίδι για ευνόητους λόγους (σιγά την διαφορά)

Aν υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση κατοχυρώνονται διορισμοί. Είναι ανεξάρτητη από κενά περιοχών, από προυπολογισμό και από το τι κάνει το ΑΣΕΠ. Αναφέρει μόνο αριθμό διοριστέων ανα ειδικότητα. Όταν βγάλει κάποια στιγμή τα ονόματα το ΑΣΕΠ, τότε αυτά κουμπώνουν στους αριθμούς και παίρνουν ΦΕΚ. Έχεις δίκιο για το τέλη Μάρτη. Από εκεί και μετά μπορούν να την υπογράψουν. ’ρα και 25 Μαΐου να γίνουν εκλογές δεν είναι δικαιολογία. Αυτά είναι τα δεδομένα. Θα κριθούν απ΄ τις εξελίξεις.

28
Το ΑΣΕΠ ήθελε για τον γραπτό διαγωνισμό και τα προσόντα 10 μήνες. Από την προκήρυξη μέχρι το ΦΕΚ.
Τώρα χωρίς τον φόρτο του γραπτού και με δεδομένο ότι βάση του νέου νόμου μπορεί να δεχτεί τα δικαιολογητικά
που έχει ήδη το Υπουργείο δεν θα προλάβει σε 6??  :-\ :-\
 Δεν ξέρω την απάντηση και στην τελική δεν έχει νόημα να κάνουμε εμείς τώρα
προβλέψεις. Δεν έχουμε δει καν την προκήρυξη. Πάντως και παραπάνω από έξι μήνες να χρειαστούν, η ουσία είναι να έχει υπογραφεί η Κ.Υ.Α. με τον ακριβή αριθμό διοριστέων ανα ειδικότητα σε ειδική και γενική. Αυτό το περιμένουμε μετά τις μεταθέσεις. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι και όχι στο πότε θα βγουν οι οριστικοί. Βέβαια η κυβέρνηση καίγεται και για τους οριστικούς για να πιστωθεί τις 15.000 διορισμούς. Έρχονται κρίσιμοι μήνες..

Σελίδες: 1234 ... 17

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1108508
  • Σύνολο θεμάτων: 18501
  • Σε σύνδεση σήμερα: 443
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 277
Σύνολο: 280

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.153 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.