Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - LK

Σελίδες: 12345 ... 289
29
Επισης οποιος θελει γυμναστικη στα γυμναστηρια...οποιος θελει θεατρο στα θεατρα...οποιος θελει ξενη γλωσσα στα φροντιστηρια ...συμφωνεις?
Τώρα, σοβαρά, θέλεις απάντηση στα ανόμοια πράγματα που συγκρίνεις; Είσαι εκπαιδευτικός και υποστηρίζεις ότι πρέπει στο σχολείο να γίνεται κατήχηση; Αν κάποιοι το υποστηρίζετε, να δεχτείτε αδιαμαρτύρητα και τα αιτήματα για απαλλαγή από την κατήχηση.

30
Το ΣΤΕ κρίνει κατά πόσο ένας νόμος είναι σύμφωνος ή όχι με το σύνταγμα. Αυτό έκανε και στη δεδομένη περίπτωση, γιατί απλά έχουμε ένα συντηρητικό και αναχρονιστικό σύνταγμα. Κανονικά, οι θεολόγοι θα έπρεπε να είναι αναφανδόν υπέρ των αλλαγών που επιχειρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα σπουδών, αλλά και στον τρόπο εξέτασης. Όποιος θέλει κατήχηση υπάρχουν τα κατηχητικά. Το σχολείο επιτελεί έναν άλλο ρόλο (ή θα έπρεπε τουλάχιστον). Τα νέα βιβλία συνέκριναν επί της ουσίας αυτό που λέει η ορθόδοξη εκκλησία με αυτό που λένε άλλες θρησκείες, η φιλοσοφία, η τέχνη. Γιατί αυτό, κατά τη γνώμη σας, αποτελεί κίνδυνο για την εθνική και πολιτιστική μας κληρονομιά; Βάλλεται, δηλαδή, η ορθόδοξη πίστη από έναν τέτοιο τρόπο προσέγγισης της θρησκείας; Αντίθετα, τα προγράμματα σπουδών αγκάλιαζαν παιδιά που προέρχονταν από άλλες θρησκείες ή και άθεους μαθητές.

31
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 02, 2019, 09:55:58 μμ »
Άσχετο λίγο με τις αποσπάσεις, αλλά ο κλάδος ΠΕ04 δεν έχει ενοποιηθεί, άρα δε θεωρείται ενιαίος; Ας πούμε, τοποθετείται ένας χημικός στο σχολείο, όπου καλύπτει το ωράριό του, αλλά ο φυσικός δεν το καλύπτει και είναι παλιότερος. Και οι δυο τους είναι με οργανική. Ποιος προηγείται να πάρει τις ώρες της χημείας, ο χημικός ή φυσικός ως παλιότερος, αφού ο κλάδος έχει ενοποιηθεί;

32
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 02, 2019, 03:11:20 μμ »
Ερώτηση προς κάποιους "έμπειρους" συναδέλφους : αν υποθέσουμε ότι γίνεται και β φάση αποσπάσεων , όσοι αποσπαστούν σε μια περιοχή στην οποία αποσπάστηκαν κατά την α φάση και άλλοι της ίδιας ειδικότητας, θα τεθούν σε εναν ενιαιο πίνακα μορίων ,ώστε να γίνει η τοποθέτηση τους σε σχολεία ; Ή να το θέσω αλλιώς : Ο πίνακας που καταρτίζουν οι διευθύνσεις για τις τοποθετήσεις σε σχολεία, αποτελείται από αποσπασμένους και των δύο φάσεων, είναι δηλαδή ενιαιος ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον ίδιο. Σίγουρα, γιατί πέρυσι ήμουν με β΄ φάση.

33
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 02, 2019, 01:27:21 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που πήραν απόσπαση.  Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος,  όταν κάνεις ένσταση (συγκεκριμένα επειδή στην περιοχή που με ενδιαφέρει αποσπάσθηκε άτομο με πολύ λιγότερα μόρια ) έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις και επανεξέταση όταν ανοίξει το σύστημα ή κάνεις μόνο το ένα από τα δύο ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Είχες δηλώσει το ΠΥΣΔΕ ως πρώτη σου προτεραιότητα και δεν αποσπάστηκες και αποσπάστηκε ο άλλος ή άλλαξες γνώμη, επειδή είδες ότι αποσπάστηκε κάποιος με λιγότερα μόρια από εσένα και θες να το ξαναδείς;
Στην α΄ περίπτωση κάνεις ένσταση, στη β΄περίπτωση επανεξέταση.

34
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 02, 2019, 08:30:05 πμ »
Ευχαριστούμε, πολύ!

35
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 01, 2019, 09:40:05 μμ »
Άρα, μαζί θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας και απόψε, μάλιστα, από τα λεγόμενα των αιρετών. Καλή τύχη σε όλους μας λοιπόν! :)

36
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 01, 2019, 12:13:45 μμ »
Δηλαδή, την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας;

37
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 04:56:49 μμ »
Σοβαρά τώρα; έχει η Θεσσαλονίκη 2 κενά γαλλικών, όταν οι συνάδελφοι είναι με 14 και 16 ώρες και παρακαλάνε να συμπληρώσουν ωράριο; Έχει κενά πληροφορικών, όταν οι συνάδελφοι της Β θμιας είναι στη διάθεσή ή είναι υπεραριθμοι και θα διατεθούν σωρηδόν (όπως κάθε χρόνο) στην πρωτοβάθμια; Κοροιδευομαστε...
Επιβεβαιώνεται αυτό που έγραφα πριν από λίγο. Όλα είναι θέμα μαγειρέματος και όχι λογικής.

Συνεπώς, για τη Δευτεροβάθμια να περιμένουμε την Παρασκευή.

38
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 03:32:51 μμ »
Τα λειτουργικά κενά για αποσπάσεις και για πρόσληψη για αναπληρωτές είναι απαραίτητο να διεκπεραιωθούν μετά τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στο ΠΥΣΔΕ αρμοδιότητας. Οι πίνακες Α που αποστέλλονται στις σχολικές μονάδες και υπογράφονται από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας επεξεργάζονται και μεταπίπτουν στους Β και Γ (στο δικό μας ΠΥΣΔΕ   με συναρτησεις).Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πως θα γνωρίζει το κάθε ΠΥΣΔΕ τις ελλείψεις και τα πλεονάσματα ωρών λαμβάνοντας υπόψη την δυνατότητα κάλυψης ??Και τι εννοώ με αυτό ....μαθηματικός σε Γυμνάσιο έχει 16ωρες κάλυψη ωραρίου , υπολείπεται 2 ώρες του ωραρίου του αλλά η όμορφη σχολική μονάδα Γυμνασίου με κενό 4 ωρων .Άρα το δίωρο πλεόνασμα που δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν αθροιστει με παρόμοιες περιπτώσεις μπορεί να δώσει κενό !Επίσης μη ξεχνάμε ότι στις μεταθέσεις λογίζεται η Α ανάθεση χωρίς το ωράριο των Διευθυντών και των εχόντων πάσης φύσεως θητεία ενώ στα λειτουργικά κενά λαμβάνονται υπόψη και οι Β αναθέσεις και οι Διευθυντές και οι θητείες και οι άδειες.
Είναι αδύνατον να υπολογιστούν τα λειτουργικά κενά, πριν αρχίσει η σχολική χρονιά. Το ΠΥΣΔΕ στέλνει κενά, κατά εκτίμηση. Μετά, το ΚΥΣΔΕ κάνει τα δικά του μαγειρέματα. Αυτό είναι η πραγματικότητα και ρωτήστε όποιον αιρετό θέλετε.  Οι άδειες βγαίνουν το Σεπτέμβρη π.χ. Άρα, πώς μπορούν να υπολογιστούν λειτουργικά κενά με ακρίβεια. Συνεπώς, το κάθε ΠΥΣΔΕ λέει ότι χρειάστηκα πέρυσι τόσους μαθηματικούς, άρα τόσους θα χρειαστώ και φέτος. Υπάρχει περίπτωση το ΠΥΣΔΕ να μη δίνει κενά, αλλά το ΚΥΣΔΕ να δίνει απόσπαση, γιατί έφυγαν καθηγητές από το εν λόγω ΠΥΣΔΕ και άνοιξαν θέσεις. Τώρα, στις μεταθέσεις, άλλοτε ακολουθούν το νόμο και άλλοτε κάνουν ό,τι γουστάρουν. Ας πούμε στην Αττική γνωρίζουμε όλοι ότι φέτος δόθηκαν πολλές μεταθέσεις σε φιλολόγους σε μεταθετική περιοχή που βγάζει μεγάλα πλεονάσματα στο συγκεκριμένο κλάδο. Είναι η ίδια μεταθετική περιοχή, όπου πριν από περίπου 12 χρόνια ήρθαν φιλόλογοι με 5 μόρια.  Να πω και το όνομα της μεταθετικής περιοχής ή όλοι καταλάβαμε; Στην ίδια μεταθετική περιοχή πέρυσι αποκλείστηκαν άνθρωποι που ζητούσαν απόσπαση και σε μερικούς μήνες πήραν διψήφιο αριθμό φιλολόγων με μετάθεση. Αφήστε τα, δεν υπάρχει καμία λογική. Καλή τύχη για αύριο και μη χολοσκάτε με σενάρια. Είναι πέρα από τη λογική, δυστυχώς!

39
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 12:26:08 μμ »
Δεν επηρεάζουν οι υπηρεσιακές μεταβολές εντός ΠΥΣΔΕ τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Συνήθως, γίνεται εκτίμηση με βάση τις περσινές ανάγκες. Βέβαια, τις περισσότερες φορές τα κενά που δίνονται, ακόμα και για τις μεταθέσεις, δεν έχουν καμία λογική. Ξέρω διεύθυνση στην Αττική που πέρυσι πήρε φιλολόγους και κάθονταν και διεύθυνση στην Αττική που δεν πήρε αρκετούς και σε 10 μέρες ζητούσε αναπληρωτές. Αντίστοιχα, ισχύει και για τις μεταθέσεις. Γι αυτό λέω ότι η ταλαιπωρία μας, λόγω εκλογών, δεν έχει καμία λογική.

40
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 11:16:09 πμ »
Εαν τα μόρια μου είναι περισσότερα απο τα δικά σου πως θα γινει να παρεις εσυ απόσπαση και εγω να μην είμαι στη λιστα.
Σωστά, εκτός και πουν ότι είναι έτοιμες και για τους φορείς και εκκρεμούν υπογραφές. Και τώρα επανέρχεται το ερώτημα: ποιος ο λόγος να μην ανακοινωθούν οι αποσπάσεις στα σχολεία πριν από τις εκλογές και να μας ταλαιπωρούν μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού τώρα που θα τις βγάλουν δεν έχουν ανακοινωθεί για τους φορείς;

41
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 10:38:23 πμ »
Γιατί να τα έχουν αφαιρέσει;

42
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Ιούλιος 31, 2019, 10:22:03 πμ »
Αυτή τη φορά θα μεσολαβήσουν μεταξύ α' και β' φάσης οι αποσπάσεις σε φορείς. Συνεπώς, πιστεύω ότι πολλοί από εμάς μάλλον στη β΄ φάση μπορούμε να ελπίζουμε.  :(

Σελίδες: 12345 ... 289

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30520
  • Τελευταία: Istorokos
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1076993
  • Σύνολο θεμάτων: 18119
  • Σε σύνδεση σήμερα: 789
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 69
Επισκέπτες: 674
Σύνολο: 743

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.11 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.