Σύνολο ψηφοφόρων: 7
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μισθολογικά το γνωρίζω ότι πιανεται όπως και στις μεταθέσεις. Με τον βαθμό πρακτικα τι κερδίζουμε;
Παράθεση από: filologos100 στις Απριλίου 27, 2010, 07:55:22 pmμισθολογικά το γνωρίζω ότι πιανεται όπως και στις μεταθέσεις. Με τον βαθμό πρακτικα τι κερδίζουμε;Ο βαθμός που αναλογεί στον καθένα ανάλογα με την προϋπηρεσία του αναπροσαρμόζεται μετά το πέρας της δόκιμης περιόδου. Αυτά μου είπαν εμένα από τη
το νομοσχέδιο αναφέρει ότι η προυπηρεσία των αναπληρωτών και ωρομισθίων θα αναγνωρίζεται πλέον και για την βαθμολογική τους εξέλιξη και θα θεωρείται πραγματική δημόσια εκπαιδευτική υπηρεσία.
Στην περίπτωση πχ που καποιος είχε τρία χρόνια προυπηρεσίας πριν τον διορισμό του τώρα θα του αποδοθεί αναδρομικά ο βαθμός β, αφού στον εισαγωγικό βαθμό γ απαιτούνταν θητεία δύο ετών; Ο εισαγωγικός βαθμός είχε ταυτιστεί με την δόκιμη θητεία των δύο ετών. Είναι πιθανό κάποιος τώρα να απαλλαγεί από αυτή με την παλια προυπηρεσία ή ότι βαθμό και αν πάρεις θα εξακολουθήσεις τα δύο πρώτα χρόνια να θεωρείσαι δόκιμος έστω και αν έχεις πχ από την αρχή του διορισμού βαθμό β;
μιλάω για δημόσια προυπηρεσία, τελικώς είχε παραπέσει η αίτηση μου και τακτοποιήθηκε, αφού΄πρώτα είχα κάθε μήνα σχεδόν που ρωτούσα τί γίνεται!!!ευχαριστω πολυ για την απάντηση geokεπισης στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχω κάνει κάποια κίνηση γιατί είχα παλαιότερα ΤΕ
Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω προϋπηρεσία: στο δημόσιο, στο χώρο της υγείας (17 χρόνια, βαθμός Α) και σύμφωνα με τον πίνακα της 2ΓΕ ΠΕ04, είμαι μεταξύ των ατόμων που θα μπορούσαν να αποδεχτούν θέση διορισμού σε σχολείο. Σε αυτή την περίπτωση, τι μισθός θα μου αναλογεί; ξεκινάω ως νεο-διοριζόμενος στο δημόσιο ή αναγνωρίζονται τα χρόνια προϋπηρεσίας, δηλ θα έχω τις ίδιες αποδοχές; ενας εκπαιδευτικός με αντίστοιχα χρόνια εργασίας, τι μισθό λαμβάνει; ευχαριστώ για το χρόνο σας