0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εγκύλιος Νικολόπουλου που περιέγραφε και την ανάθεση της πδσ σε μονίμους για συμπλήρωση ωραρίου, αν και ποτέ δεν αποσύρθηκε, μετά από τις διαμαρτυρίες και και τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών συλλόγων "πάγωσε". Από το υπεπθ δόθηκαν διευκρινιστικές οδηγίες στις ΔΔΕ και τι θέμα της πδσ ξεπεράστηκε. Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι και μάλιστα στα εντελλόμενα είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Και ο μεν Διευθυντής έχει κάθε δίκιο να μη θέλει να υπογράψει ψευδώς ένα το έγγραφο, όμως το υπουργείο γνωρίζει περί τίνος πρόκειται και ο Διευθυντής ΔΔΕ επίσης οφείλει να γνωρίζει και ο οικονομικός επίτροπος το ίδιο. Άντε πια, από τη μύγα ξύγκι!Αντίστοιχο πρόβλημα υπήρξε και στα Τρίκαλα κι επειτα από την επέμβαση ενός υπαλλήλου του οικονομικού τμήματος της ΔΔΕ βρέθηκε λύση και πληρώθηκαν οι συνάδελφοι.Ίσως πρέπει να καταφύγετε σε καταγγελία στη ΔΔΕ ώστε να λυθεί το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 27, 2010, 02:15:18 pmΤο αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο είναι στο 2103442212.Αν ισχύει ακόμα αυτό που έγραψες στις 30 Δεκεμβρίου τότε την ευθύνη για την καθυστέρηση την έχουν στα εντελλόμενα. Σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει πληρώσει χωρίς να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.Επικοινώνησε όμως με αυτό το τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.Την ευθύνη γιατί την έχουν τα εντελλόμενα? Ο διυθυντής του συγκεκριμένου σχολείου δεν υπογράφει την βεβαίωση που του ζητούν φοβούμενος προσωπικές ευθύνες.
Το αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο είναι στο 2103442212.Αν ισχύει ακόμα αυτό που έγραψες στις 30 Δεκεμβρίου τότε την ευθύνη για την καθυστέρηση την έχουν στα εντελλόμενα. Σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει πληρώσει χωρίς να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.Επικοινώνησε όμως με αυτό το τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.
Δηλαδή συνάδελφε τι προτείνεις? Σε καταγγελία εναντίον ποιού? Στην Δευτεροβάθμια το γνωρίζουν και πιέζουν τον διευθυντή του σχολείου να υπογράψει και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το γνωρίζω γιατί επικοινώνησα προσωπικά μαζί του !Εγώ βλέπω ότι κανένας δεν θέλει να δώσει λύση ... Αυτή η εγκύκλιος Νικολόπουλου που λές ίσχυε και προηγούμενες χρονιές ?
Παράθεση από: parapara στις Ιανουαρίου 27, 2010, 06:53:05 pmΔηλαδή συνάδελφε τι προτείνεις? Σε καταγγελία εναντίον ποιού? Στην Δευτεροβάθμια το γνωρίζουν και πιέζουν τον διευθυντή του σχολείου να υπογράψει και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το γνωρίζω γιατί επικοινώνησα προσωπικά μαζί του !Εγώ βλέπω ότι κανένας δεν θέλει να δώσει λύση ... Αυτή η εγκύκλιος Νικολόπουλου που λές ίσχυε και προηγούμενες χρονιές ?Καλό θα είναι να στρέψουν τις πιέσεις τους προς το τμήμα των εντελλομένων γιατί εκεί βρίσκεται ο παραλογισμός.
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 27, 2010, 08:55:47 pmΠαράθεση από: parapara στις Ιανουαρίου 27, 2010, 06:53:05 pmΔηλαδή συνάδελφε τι προτείνεις? Σε καταγγελία εναντίον ποιού? Στην Δευτεροβάθμια το γνωρίζουν και πιέζουν τον διευθυντή του σχολείου να υπογράψει και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το γνωρίζω γιατί επικοινώνησα προσωπικά μαζί του !Εγώ βλέπω ότι κανένας δεν θέλει να δώσει λύση ... Αυτή η εγκύκλιος Νικολόπουλου που λές ίσχυε και προηγούμενες χρονιές ?Καλό θα είναι να στρέψουν τις πιέσεις τους προς το τμήμα των εντελλομένων γιατί εκεί βρίσκεται ο παραλογισμός.Ο ωρομίσθιος με ποια ιδιότητα θα απευθυνθεί στα εντελλόμενα και μάλιστα όταν μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα έγγραφο ότι το θέμα έχει κολλήσει στα εντελλόμενα. Αυτό όμως οφείλει να το κάνει άμεσα ο Δ/ντης της ΔΔΕ ο οποίος έχει και την ενημέρωση και τη στήριξη του υπεπθ.Το παράδοξο είναι ότι η ΔΔΕ ζητά από τον Δ/ντη του σχολείου το χαρτί ότι είχαν συμπληρωθεί οι ώρες των μονίμων.
Και εμένα πάλι μου έτυχε το εξής: Με πήρε η Διευθύντρια του σχολείου που ήμουν στη ΠΔΣ και μου είπε ότι επειδή είμαι πρώτη στην ¨τάξη¨,για να πληρωθούμε όλοι οι ωρομίσθιοι της ΠΔΣ θα πρέπει να πάω στην εφορία να πάρω όλα τα χρήματα (κάπου 10.000) να τα πάω στο σχολείο ,να τα μοιράσω ,να πάω στο ΙΚΑ ...και δε συμαζεύεται το θέμα ..Πλάκα μου κάνουν :Εγώ εκτός του ότι δεν είμαι πλέον σχολείο ,δουλεύω φέτος ως πρωινή ωρομίσθια στην επαρχία.