*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 425530 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ΠΔΣ
« Απάντηση #1582 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 06:53:05 pm »
Η εγκύλιος Νικολόπουλου που περιέγραφε και την ανάθεση της πδσ σε μονίμους για συμπλήρωση ωραρίου, αν και ποτέ δεν αποσύρθηκε, μετά από τις διαμαρτυρίες και και τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών συλλόγων "πάγωσε". Από το υπεπθ δόθηκαν διευκρινιστικές οδηγίες στις ΔΔΕ και τι θέμα της πδσ ξεπεράστηκε. Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι και μάλιστα στα εντελλόμενα είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Και ο μεν Διευθυντής έχει κάθε δίκιο να μη θέλει να υπογράψει ψευδώς ένα το έγγραφο, όμως το υπουργείο γνωρίζει περί τίνος πρόκειται και ο Διευθυντής ΔΔΕ επίσης οφείλει να γνωρίζει και ο οικονομικός επίτροπος το ίδιο. Άντε πια, από τη μύγα ξύγκι!
Αντίστοιχο πρόβλημα υπήρξε και στα Τρίκαλα κι επειτα από την επέμβαση ενός υπαλλήλου του οικονομικού τμήματος της ΔΔΕ βρέθηκε λύση και πληρώθηκαν οι συνάδελφοι.
Ίσως πρέπει να καταφύγετε σε καταγγελία στη ΔΔΕ ώστε να λυθεί το θέμα.

Δηλαδή συνάδελφε τι προτείνεις? Σε καταγγελία εναντίον ποιού? Στην Δευτεροβάθμια το γνωρίζουν και πιέζουν τον διευθυντή του σχολείου να υπογράψει και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το γνωρίζω γιατί επικοινώνησα προσωπικά μαζί του !
Εγώ βλέπω ότι κανένας δεν θέλει να δώσει λύση ...
Αυτή η εγκύκλιος Νικολόπουλου που λές ίσχυε και προηγούμενες χρονιές ?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2010, 06:57:02 pm από parapara »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:33:27 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1583 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 07:31:41 pm »
Και καλά κάνει ο Δ/ντης και δεν υπογράφει!
Να ζητάει δλδ το κράτος να παρανομήσουν οι υπάλληλοι του, είναι τουλάχιστον παραλογισμός και φαντάζομαι ότι τον πιέζουν προφορικώς...

Η εγκύκλιος Νικολόπουλου είναι περσινή, αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι του 2009 στάλθηκε.

Μπορείτε να στείλετε μια διαμαρτυρία-καταγγελία για την καθυστέρηση της εξόφλησής σας στη Διεύθυνση της ΠΔΣ και ζητώντας να σας ενημερώσουν (εγγράφως εννοείται) για το λόγο καθυστέρησης, όταν μάλιστα όλα τα υπόλοιπα σχολεία της διεύθυνσης έχουν εξοφληθεί.
Ναι μεν εκκαθαριστής είναι ο Διευθυντής του σχολείου αλλά τις προσλήψεις σας τις έκανε ο Δ/ντης της ΔΔΕ.
Απευθύνσου και στην τοπική ΕΛΜΕ σου για στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1584 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:42:07 pm »

Το αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο είναι στο 2103442212.
Αν ισχύει ακόμα αυτό που έγραψες στις 30 Δεκεμβρίου τότε την ευθύνη για την καθυστέρηση την έχουν στα εντελλόμενα. Σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει πληρώσει χωρίς να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.
Επικοινώνησε όμως με αυτό το τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.

Την ευθύνη γιατί την έχουν τα εντελλόμενα? Ο διυθυντής του συγκεκριμένου σχολείου δεν υπογράφει την βεβαίωση που του ζητούν φοβούμενος προσωπικές ευθύνες.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1585 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:55:47 pm »
Δηλαδή συνάδελφε τι προτείνεις? Σε καταγγελία εναντίον ποιού? Στην Δευτεροβάθμια το γνωρίζουν και πιέζουν τον διευθυντή του σχολείου να υπογράψει και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά ΟΧΙ. Το γνωρίζω γιατί επικοινώνησα προσωπικά μαζί του !

Καλό θα είναι να στρέψουν τις πιέσεις τους προς το τμήμα των εντελλομένων γιατί εκεί βρίσκεται ο παραλογισμός.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:33:27 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1586 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:03:48 pm »

Καλό θα είναι να στρέψουν τις πιέσεις τους προς το τμήμα των εντελλομένων γιατί εκεί βρίσκεται ο παραλογισμός.

Ο ωρομίσθιος με ποια ιδιότητα θα απευθυνθεί στα εντελλόμενα και μάλιστα όταν μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα έγγραφο ότι το θέμα έχει κολλήσει στα εντελλόμενα.

Αυτό όμως οφείλει να το κάνει άμεσα ο Δ/ντης της ΔΔΕ ο οποίος έχει και την ενημέρωση και τη στήριξη του υπεπθ.
Το παράδοξο είναι ότι η ΔΔΕ ζητά από τον Δ/ντη του σχολείου το χαρτί ότι είχαν συμπληρωθεί οι ώρες των μονίμων.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1587 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:20:43 pm »

Ο ωρομίσθιος με ποια ιδιότητα θα απευθυνθεί στα εντελλόμενα και μάλιστα όταν μέχρι σήμερα δεν έχει κανένα έγγραφο ότι το θέμα έχει κολλήσει στα εντελλόμενα.

Αυτό όμως οφείλει να το κάνει άμεσα ο Δ/ντης της ΔΔΕ ο οποίος έχει και την ενημέρωση και τη στήριξη του υπεπθ.
Το παράδοξο είναι ότι η ΔΔΕ ζητά από τον Δ/ντη του σχολείου το χαρτί ότι είχαν συμπληρωθεί οι ώρες των μονίμων.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1588 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:25:54 pm »
ok τότε/τώρα, συμφωνούμε.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1589 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:27:28 pm »
Και εμένα πάλι μου έτυχε το εξής: Με πήρε η Διευθύντρια του σχολείου που ήμουν στη ΠΔΣ και μου είπε ότι επειδή είμαι πρώτη στην ¨τάξη¨,για να πληρωθούμε όλοι οι ωρομίσθιοι της ΠΔΣ θα πρέπει να πάω στην εφορία  να πάρω όλα τα χρήματα (κάπου 10.000) να τα πάω στο σχολείο ,να τα μοιράσω ,να πάω στο ΙΚΑ ...και δε συμαζεύεται το θέμα ..Πλάκα μου κάνουν :Εγώ εκτός του ότι δεν είμαι πλέον σχολείο ,δουλεύω φέτος ως πρωινή ωρομίσθια στην επαρχία.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1590 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:29:24 pm »
γελάσαμε κι απόψε ;D

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1591 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:33:57 pm »
Και εμένα πάλι μου έτυχε το εξής: Με πήρε η Διευθύντρια του σχολείου που ήμουν στη ΠΔΣ και μου είπε ότι επειδή είμαι πρώτη στην ¨τάξη¨,για να πληρωθούμε όλοι οι ωρομίσθιοι της ΠΔΣ θα πρέπει να πάω στην εφορία  να πάρω όλα τα χρήματα (κάπου 10.000) να τα πάω στο σχολείο ,να τα μοιράσω ,να πάω στο ΙΚΑ ...και δε συμαζεύεται το θέμα ..Πλάκα μου κάνουν :Εγώ εκτός του ότι δεν είμαι πλέον σχολείο ,δουλεύω φέτος ως πρωινή ωρομίσθια στην επαρχία.

Έχει γίνει και σε άλλα σχολεία αυτό και μάλιστα το έγραψα και σε προηγούμενο μου μήνυμα. Η παραλαβή των χρημάτων, η πληρωμή και το ΙΚΑ ανήκουν στις αρμοδιότητες του σχεδιαστή για τα οποία αμείβεται άλλωστε.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1592 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 12:05:34 pm »

Το αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο είναι στο 2103442212.
Αν ισχύει ακόμα αυτό που έγραψες στις 30 Δεκεμβρίου τότε την ευθύνη για την καθυστέρηση την έχουν στα εντελλόμενα. Σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει πληρώσει χωρίς να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.
Επικοινώνησε όμως με αυτό το τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.

Πήρα στο τηλέφωνο που μου έδωσε συνάδελφε. Σε ευχαριστώ πρώτα απ'όλα!
Ο κύριος που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι αντίστοιχο πρόβλημα υπήρξε και σε άλλες περιοχές (σε μερικά σχολεία) και το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι ζητούν τέτοιο χαρτί από τα εντελλόμενα. Λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη και "έχει πάει στα υψηλά κλιμάκια της ηγεσίας του Υπουργείου". Σε ποιό σημείο αυτών θα πώ καμιά κουβέντα πρωί, πρωί έχει πάει , αλλά πάλι ποιός θα με ακούσει και θα με υπολογίσει από αυτούς  >:( >:(
Θα περιμένω μια δυό ημέρες να δω αν κάνουν κάτι!!!

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1593 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 02:01:36 pm »
\

Μακάρι να το ζητούσαν αυτό από εμένα. Αγανάκτησα τόσο πολύ με όλη αυτήν την καθυστέρηση που μα την Παναγία,παρακαλούσα να αναθέσουν αυτή τη δουλειά σε εμένα να κάτσω μια βδομάδα να βγάλω ώρες,κρατήσεις κτλ, να τρέξω σε ικα μικα σύκα και όπου αλλού χρειαζόταν,για να πάρουμε επιτέλους τα λεφτά μας που τα δουλέψαμε στο κάτω-κάτω,δε μας τα κάνουν δώρο.
Λάθος ο ένας από εδώ,λάθος ο άλλος από εκεί και τα δικά μας τα λεφτά χαμένα!
Όταν χρωστάμε εμείς στο κράτος έχουμε και πανωτόκια,τώρα που πρέπει να πληρωθούμε εμείς δε θα τους τα χάριζα ούτε για μία ώρα να τα κρατάνε στην εφορία.

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1594 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 05:35:41 pm »
Από Δυτική Θεσσαλονίκη είδα ένα ποσό στο λογαριασμό μου. Για 152 ώρες συνολικά σε ένα μόνο σχολείο, μπήκαν 950
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2010, 05:41:41 pm από tsiartas »

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1595 στις: Ιανουαρίου 28, 2010, 07:04:07 pm »
Τελικά δεν είναι όλοι οι μήνες. Είναι Οκτ-Νοε-ΔΧ-Ιαν-Φεβ-Μαρ-Απρ. Λείπουν ΔΠ-Δεκ-Μαι-Ιουν-Τρίμηνα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)