0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως και ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να μετρησει η προυπηερεσια σε κρατικα ΙΕΚ; Εχω 10 εξαμηνα...και δεν πιανονται πουθενα!!:(
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Δεκέμβριος 10, 2009, 01:16:28 πμΜηπως και ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να μετρησει η προυπηερεσια σε κρατικα ΙΕΚ; Εχω 10 εξαμηνα...και δεν πιανονται πουθενα!!:(Πρέπει να είσαι μόνιμη για να μετρήσει.
Παράθεση από: jak13 στις Δεκέμβριος 10, 2009, 12:09:03 μμΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Δεκέμβριος 10, 2009, 01:16:28 πμΜηπως και ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να μετρησει η προυπηερεσια σε κρατικα ΙΕΚ; Εχω 10 εξαμηνα...και δεν πιανονται πουθενα!!:(Πρέπει να είσαι μόνιμη για να μετρήσει. αν δουλεύεις με πλήρες ωράριο και έχεις και 2 ώρες σε ΙΕΚ αυτές θα μετρήσουν αργότερα όταν και εαν μονιμοποιηθείς ή όχι;;;;
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά για την σημερινή μέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω, ο ωρομίσθιος μπορεί να δουλέψει σε ΚΕΕ ή ΝΕΛΕ ή απαγορεύεται?ευχαριστώ.
Μία απορία.Με τηλεφώνησαν από τα σχολεία που με είχαν καλέσει (πριν το πάγωμα της πρόσθετης) για να τους δώσω κάποια στοιχεία που δεν είχα προλάβει ώστε να πληρωθώ για τις 2-3 ώρες μαθήματος που είχαν γίνει.Η απορία μου είναι η εξής: Αφού θα πληρωθώ τις ώρες, σημαίνει ότι θα αναγνωριστούν ως προυπηρεσία;Και αν ναι, τι πρέπει να κάνω για να έχω το πολυπόθητο χαρτί της προυπηρεσίας αυτής; Οχι τίποτα άλλο, αλλα πέρυσι δεν μπορούσα να μπω στους πίνακες διοριστέων, παρόλα τα μόρια του ΑΣΕΠ. Φετος θα υπάρξουν αυτοί οι πίνακες; Θα τροφοδοτηθούν; Που ενημερώνομαι για την τρομερή πληρωμή των 2 ωρών;;;