0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος είμαι με απόσπαση στην Α/θμια και συμπληρώνω σε 4 ολοήμερα σχολεία.Τα δυο σχολεία βρίσκονται στην κωμόπολη όπου ε'ιμαι κάτοικος και τα άλλλα δυο σχολεία είναι σε χωριά (με τον Καλλικράτη ανήκουν πλέον στον ίδιο Δήμο).Πριν λίγες ημέρες με ενημέρωσε ένας Δ/ντής-προφορικά-!!! ότι δεν προβλέπεται η καταβολή των οδοιπορικών εξόδων σε όσους συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο σε σχολεία διαφορετικού δημοτικού διαμερίσματος ή χωριού εντός του ίδιου δήμου. Ψάχνω να βρω κάτι επίσημο στη σελίδα της Α/θμιας του νομού και δεν βρίσκω τίποτα.Κάνοντας ένα τηλ στο αντίστοιχο Γραφείο μου είπαν ότι δε γνωρίζουν. .. Επειδή δε θέλω να το αφήσω το θέμα , αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει...
Αυτό που σου λέει μάλλον ισχύει. Ίσχυε δλδ πριν τον Καλλικράτη και ήταν λογικό. Τώρα με τον Καλλικράτη έχει περάσει στην σφαίρα του παραλόγου. Δες και αυτή την διαμαρτυρία της ΔΟΕ που αναφέρει και μία καινούρια οδηγία. Όπως και να χει πάντως STELLIOPH, και να σου πουν ότι τα δικαιούσαι, μία ή άλλη. Απλά δεν θα τα πάρεις ποτέ γιατί "δεν υπάρχει σάλιο". Γνωρίζω συναδέλφους που τους χρωστάνε οδοιπορικά 2 χρόνων.Εγώ πάντως στην θέση σου, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, θα έκοβα την μετακίνηση με το ΙΧ μου και θα έκανα τις μετακινήσεις μου μόνο με τις συγκοινωνίες που υπάρχουν.
Το θέμα ε'ιναι ότι δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία στα χωριά που δουλεύω και οι ώρες δρομολογίων του ΚΤΕΛ είναι για ......χασομέρηδες. Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προβλέπαται Χορήγηση οδοιπορικών εξόδων και ωριαίας αποζημίωσης σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που συμπληρώνουν το ωράριό τους με "μερικη" ή "εξ' ολοκλήρου" διάθεση στην α/θμια; Στις διαφορες εγκυκλίους και νόμους δεν έχω εντοπίσει κάτι που να αναφέρεται με σαφήνεια. Αν όντως δεν προβλεπεται κατι είναι θεωρώ αδικο διότι η διάθεσή μας γίνεται χωρις την θέλησή μας και "για της ανάγκες της υπηρεσίας". Αφήστε που σε πολλές των περιπτώσεων τοποθετούμαστε πολυ πιο μακρια από τις "οργανικές" μας.