0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 11:23:06 amεκτός από τα ΣΔΕ δια τα υπόλοιπα προγράμματα κανένα νέο;για τον Οδυσσέα κάτι;ποτε θα αρχισουν να καλούν;τωρα, οσον αφορα στα ΚΕΕ, εχθες τηλεφωνησα σε καποιο οπου ανηκω και μου ειπαν να μην περιμενω αδικα,διοτι ειναι απληρωτοι απο τον Απριλιο του 2009 και δεν θα δημιουργησουν τμηματα αν δεν τους πληρωσουν. για τον Οδυσσεα ο ιδιος υπευθυνος μου ειπε ότι θα πρεπει να τοποθετηθει υπευθυνος εκπαιδευσης του Οδυσσεα-που δεν υπαρχει ακομα-και αυτος να μαζεψει μεταναστες ετσι ωστε να δημιουργηθουν τμηματα και στη συνεχεια να κληθουν οι εκπαιδευτες. πραγμα απιθανο διοτι το μαιο τελειωνει το σχολικο ετος και δεν προλαβαινουν να τρεξουν τα 75ωρα τμηματα. και μη χειροτερα!
εκτός από τα ΣΔΕ δια τα υπόλοιπα προγράμματα κανένα νέο;για τον Οδυσσέα κάτι;ποτε θα αρχισουν να καλούν;
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 10:38:34 amφυσικα, συναδελφοι, λαβετε υποψιν οτι αυτο θα εχει και ως αποτελεσμα την καθυστερηση των προσληψεων ολου του πινακα των ωρομισθιων εκπαιδευτικων και ως εκ τουτου τη λειτουργια των σχολειωνΑυτό, συνάδελφοι, λάβετέ το πολύ σοβαρά υπόψη σας, γιατί τα παραρτήματα των ΣΔΕ δεν λειτουργούν καθόλου και οι εκπαιδευόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά τους, ενώ και πολλοί συνάδελφοι περιμένουν να δουλέψουν για να καλύψουν βασικές ανάγκες τους. Συμπερασματικά, πριν υποβάλλετε ιεραρχική ένσταση, που μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω τις προσλήψεις, και αν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ζητήστε καταρχήν να σας αιτιολογήσουν τη μοριοδότησή σας στα σημεία που την αμφισβητείτε και βεβαιωθείτε, αν και όσο μπορείτε, ότι οι ανθυποψήφιοί σας μοριοδοτήθηκαν με διαφορετικό τρόπο από εσάς. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να κάνετε.
φυσικα, συναδελφοι, λαβετε υποψιν οτι αυτο θα εχει και ως αποτελεσμα την καθυστερηση των προσληψεων ολου του πινακα των ωρομισθιων εκπαιδευτικων και ως εκ τουτου τη λειτουργια των σχολειων
εγω προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι εχω αδικηθει, διοτι ψαχνοντας τα ονοματα που προηγουνται ανακαλυψα πως μονο δυο πανω απο εμενα εχουν προυπηρεσια, λιγο παραπανω. ωστοσο συμφωνω απολυτως με τον ioannis00, δεν εχει νοημα να προσφυγω για το γαμωτο, ενω εχω και 10ωρο στην ΠΔΣ.ειναι κριμα να χαντακωθουν και τα σχολεια και οι συναδελφοι. δεν πειραζει. εγω δε θα προσφυγω αν και εμαθα πως πραγματοποιειται. επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!μεγαλη αδικια!!
επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!μεγαλη αδικια!!
λοιπον, πηρα δικηγορο και ρωτησα για την ιεραρχικη προσφυγη και μου ειπε τα εξης: το κειμενο ειναι στανταρ απο τον δικηγορο και προστιθενται στοιχεια αναλογα την περιπτωση. θα μου στοιχισει, λεει γυρω στα 350-500 ευρω με τα παραβολα. χωρις παραβολα, διοτι μαλλον δεν χρειαζονται-δεν απευθυνεται στον ΑΣΕΠ-ΠΕΡΙΠΟΥ 150-200ΕΥΡΩ!! η αμοιβη του δικηγορου που θα το συνταξει.
πάντως υπευθύνους για τις σχολές γονέων κάλεσαν (μου το είπε φίλη που της τηλεφώνησαν σήμερα).τέλη της άλλης εβδομάδα θα γίνει ενημέρωση για τα καθήκοντα τους σε συνάντηση
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 04:34:35 pm επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!μεγαλη αδικια!!τι μ@λ@κιες ειναι αυτες. δηλαδη, εαν καπου υπαρχει ελλειψη και παρουν τσιμα τσιμα οσους χρειαζονται, αυτο παει να πει οτι ειναι μπλε/πρασινοι/εκρου;δεν ξερω για σας, εγω ειμαι σαν τους υπολογιστες VGA, βλεπω 16 χρωματα!!