*

Αποστολέας Θέμα: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα  (Αναγνώστηκε 148139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΙΔΕΚΕ και Μητρώα
« Απάντηση #280 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 02:26:38 pm »
εκτός από τα ΣΔΕ δια τα υπόλοιπα προγράμματα κανένα νέο;
για τον Οδυσσέα κάτι;ποτε θα αρχισουν να καλούν;
τωρα, οσον αφορα στα ΚΕΕ, εχθες τηλεφωνησα σε καποιο οπου ανηκω και μου ειπαν να μην περιμενω αδικα,διοτι ειναι απληρωτοι απο τον Απριλιο του 2009 και δεν θα δημιουργησουν τμηματα αν δεν τους πληρωσουν. για τον Οδυσσεα ο ιδιος υπευθυνος μου ειπε ότι θα πρεπει να τοποθετηθει υπευθυνος εκπαιδευσης του Οδυσσεα-που δεν υπαρχει ακομα-και αυτος να μαζεψει μεταναστες ετσι ωστε να δημιουργηθουν τμηματα και στη συνεχεια να κληθουν οι εκπαιδευτες. πραγμα απιθανο διοτι το μαιο τελειωνει το σχολικο ετος και δεν προλαβαινουν να τρεξουν τα 75ωρα τμηματα. και μη χειροτερα!

Mariliane, για τα ΚΕΕ την ίδια πληροφόρηση έχω και εγώ. Για τον Οδυσσέα πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές πιθανότητες να λειτουργήσει, καθώς υπάρχει το ζήτημα της άδειας παραμονής των μεταναστών και το αντίστοχο πολιτικό- κομματικό  ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν ακόμη, έστω και στενά, χρονικά περιθώρια (η σύμβαση των εκπαιδευτών θα διαρκέσει  μέχρι 30/6 και του υπεύθυνου εκπαίδευσης μέχρι 15/7). Πάντως, για να δανειστώ τη μεταφορά του Υπουργού Οικονομικών, ζούμε φέτος τον "Τιτανικό" της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στη χώρα μας.     

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:25:54 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 04:07:07 pm »
φυσικα, συναδελφοι, λαβετε υποψιν οτι αυτο θα εχει και ως αποτελεσμα την καθυστερηση των προσληψεων ολου του πινακα των ωρομισθιων εκπαιδευτικων και ως εκ τουτου τη λειτουργια των σχολειων

Αυτό, συνάδελφοι, λάβετέ το πολύ σοβαρά υπόψη σας, γιατί τα παραρτήματα των  ΣΔΕ δεν λειτουργούν καθόλου και οι εκπαιδευόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά τους, ενώ και πολλοί συνάδελφοι περιμένουν να δουλέψουν για να καλύψουν βασικές ανάγκες τους.

Συμπερασματικά, πριν υποβάλλετε ιεραρχική ένσταση, που μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω τις προσλήψεις, και αν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ζητήστε καταρχήν να σας αιτιολογήσουν τη μοριοδότησή σας  στα σημεία που την αμφισβητείτε και βεβαιωθείτε, αν και όσο μπορείτε, ότι οι ανθυποψήφιοί σας μοριοδοτήθηκαν με διαφορετικό τρόπο από εσάς. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να κάνετε.  

εχεις δικαιο...και γω ειμαι απο αυτες που περιμενω μηνες τωρα τα αποτελεσματ α και ελεγα πια οτι εληξε η περιπετεια.
ισως ομως δεν καθυστερησουν οι προσληψεις λογω αυτων των ενστασεων τις οποιες βεβαια οσοι αδικηθηκαν θα πρεπει να κανουν
με πηρε ο διευθυντης μου τηλεφωνο που μιλησε με ΙΔΕΚΕ και μου ειπε για τις ωρε ς που υπαρχουν, και να περιμενω τηλεφωνο οπου να ναι, αρα προχωρουν...

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 04:34:35 pm »
εγω προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι εχω αδικηθει, διοτι ψαχνοντας τα ονοματα που προηγουνται ανακαλυψα πως μονο δυο πανω απο εμενα εχουν προυπηρεσια, λιγο παραπανω. ωστοσο συμφωνω απολυτως με τον ioannis00, δεν εχει νοημα να προσφυγω για το γαμωτο, ενω εχω και 10ωρο στην ΠΔΣ.
ειναι κριμα να χαντακωθουν και τα σχολεια και οι συναδελφοι. δεν πειραζει. εγω δε θα προσφυγω αν και εμαθα πως πραγματοποιειται. επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!
μεγαλη αδικια!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:08:33 pm »
Σχετικά μ' αυτά που λέγαμε πριν λίγο για τα ΚΕΕ: Σήμερα η Διαμαντοπούλου στο ραδιόφωνο του Σκάι είπε λίγο- πολύ ότι τα ΚΕΕ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα, παράνομα και ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να πληρώνουν εργαζόμενους και προγράμματα, αν πρώτα δεν θεσμοθετηθούν και αναμορφωθούν πλήρως (τα ΚΕΕ). Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα προγράμματα στα ΚΕΕ δεν θα δούμε πριν την επόμενη χρονιά, προφανώς μετά από νέα προκήρυξη για εκπαιδευτές και ίσως στελέχη. Για να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:   http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=109748 (τα σχετικά με τα ΚΕΕ είναι μετά τα 18:30 λεπτά). Είπαμε, μιλάμε για "Τιτανικό".
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:12:27 pm από ioannis00 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:25:54 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:39:13 pm »
τουλαχιστον ο Οδυσσεας, πιθανολογουν οτι θα πραγματοποιηθει. αλλωστε την Παρασκευη βγαλαν τα οριστικα των υπευθυνων εκπαιδευσης. ας ελπισουμε οτι θα τους καλεσουν γρηγορα προκειμενου να συσταθουν τα τμηματα των μεταναστων

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:44:58 pm »
εγω προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι εχω αδικηθει, διοτι ψαχνοντας τα ονοματα που προηγουνται ανακαλυψα πως μονο δυο πανω απο εμενα εχουν προυπηρεσια, λιγο παραπανω. ωστοσο συμφωνω απολυτως με τον ioannis00, δεν εχει νοημα να προσφυγω για το γαμωτο, ενω εχω και 10ωρο στην ΠΔΣ.
ειναι κριμα να χαντακωθουν και τα σχολεια και οι συναδελφοι. δεν πειραζει. εγω δε θα προσφυγω αν και εμαθα πως πραγματοποιειται. επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!
μεγαλη αδικια!!

ουτε κι εγω θα προσφυγω γιατι ειχα λιγα μορια και πιστευω δεν αξιζει τοση διαδικασια.....αλλα απο την αλλη ειναι μεγαλη αδικια που μου μηδενισαν την προυπηρεσια

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:05:52 pm »
πάντως υπευθύνους για τις σχολές γονέων κάλεσαν (μου το είπε φίλη που της τηλεφώνησαν σήμερα).
τέλη της άλλης εβδομάδα θα γίνει ενημέρωση για τα καθήκοντα τους σε συνάντηση

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:10:11 pm »
vasodcim, ειναι πραγματι μεγαλη αδικια οταν ειδικα ξερεις οτι οι παραπανω απο εσενα μοροδοτηθηκαν με αλλο τροπο, στην τυπικη και βεβαιως μονο με την ιεραρχικη προσφυγη τους αποκαλυπτεις. ετσι λοιπον, η ενσταση γυριζει εις βαρος του καθενος διοτι επαναμοριοδοτειται διαφορετικα και με αλλα κριτηρια  :-[

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:14:47 pm »
παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο, τους εκπαιδευτές στον Οδυσσέα πως τους καλούν; εννοώ τις προηγούμενες φορές πως ήταν η διαδικασία; καλούσαν άτομα με βάση τον πίνακα εως ότου καλυφθούν τα τμήματα που έχουν καταρτιστεί σε κάθε νομο; ή μπορεί να προκύψει και τμήμα στην πορεία και να καλέσουν κάποιον αφού θα έχουν ξεκινήσει άλλα;
και ακόμη αναλαμβάνεις ένα τμήμα και διδάσκεις μέχρι να λήξει η σύμβαση σου ;ή πρέπει να συμπληρώσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ωρών και όταν γίνει αυτό σταματάς ή αναλαμβάνεις άλλο τμήμα;

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:38:15 pm »
επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!
μεγαλη αδικια!!

τι μ@λ@κιες ειναι αυτες. δηλαδη, εαν καπου υπαρχει ελλειψη και παρουν τσιμα τσιμα οσους χρειαζονται, αυτο παει να πει οτι ειναι μπλε/πρασινοι/εκρου;

δεν ξερω για σας, εγω ειμαι σαν τους υπολογιστες VGA, βλεπω 16 χρωματα!!

Αποσυνδεδεμένος k.k.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 06:43:08 pm »
λοιπον, πηρα δικηγορο και ρωτησα για την ιεραρχικη προσφυγη και μου ειπε τα εξης: το κειμενο ειναι στανταρ απο τον δικηγορο και προστιθενται στοιχεια αναλογα την περιπτωση. θα μου στοιχισει, λεει γυρω στα 350-500 ευρω με τα παραβολα. χωρις παραβολα, διοτι μαλλον δεν χρειαζονται-δεν απευθυνεται στον ΑΣΕΠ-ΠΕΡΙΠΟΥ 150-200ΕΥΡΩ!! η αμοιβη του δικηγορου που θα το συνταξει.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 07:24:02 pm »
πάντως υπευθύνους για τις σχολές γονέων κάλεσαν (μου το είπε φίλη που της τηλεφώνησαν σήμερα).
τέλη της άλλης εβδομάδα θα γίνει ενημέρωση για τα καθήκοντα τους σε συνάντηση

Μπράβο ρε grooog, αυτό είναι το πιό ευχάριστο που έχουμε διαβάσει στο νήμα αυτό εδώ και μήνες. Σημαίνει ότι τελικά κάποια πράγματα θα λειτουργήσουν, κουτσά- στραβά, μέχρι το καλοκαίρι.

Στη δήλωση της Διαμαντόπουλου  που ανέφερα στην προηγούμενή μου παρέμβαση, ξέχασα να  επισημάνω ότι όσα είπε έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του νέου Γ.Γ.Δ.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 07:35:23 pm »
επειδη δουλευα 3 χρονια, πιστεψαν φαινεται οτι ειμαι με τους μπλε!!
μεγαλη αδικια!!

τι μ@λ@κιες ειναι αυτες. δηλαδη, εαν καπου υπαρχει ελλειψη και παρουν τσιμα τσιμα οσους χρειαζονται, αυτο παει να πει οτι ειναι μπλε/πρασινοι/εκρου;

δεν ξερω για σας, εγω ειμαι σαν τους υπολογιστες VGA, βλεπω 16 χρωματα!!
εισαι εκτος πραγματικοτητας!!!

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:47:37 pm »
οι συμβασεις θα ειναι μεχρι τον ιουλιο? 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά