0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας εγω δουλευω σε παιδικο σταθμο πρωτη φορα (ξεκινησα το Σεπτεμβριο) καθοτι πηρα το πτυχιο τον Ιουνιο. οσον αφορα το διοριστηριο δεν εχω ιδεα και ποτε δεν μου αναφερθηκε κατι τετοιο, πρωτη φορα το ακουω. ουτε για αδειες μου εκανε καποια αναφορα ο εργοδότης μου, γιατι αμα παρω αδεια ποιος θα προσεχει τα παιδια μου;; φυσικα αν ειναι κατι σημαντικο εννοειται πως θα σου δωσει. οσον αφορα το μισθο παιρνω...............400 ολοκληρα ευρω.(να φανταστειτε ειναι τα περισσοτερα που δινουνε στην πολη μου). η αλλη μου η γνωστη παιρνει 350 ευρω. οτι υπαρχει εκμεταλλευση υπαρχει δεν το συζητω καν...... τα ενσημα που μου κολλαει ειναι 25 το μηνα, ακομη και οταν δεν δουλευω(π.χ εθνικες γιορτες, καποιες μερες το Πασχα και τα Χριστουγεννα) αυτο είναι καλό. τι να πω;;; ηθελα πολυ να δουλεψω και για πρωτη φορα κανω υπομονη... οσον αφορα τις υποχρεωσεις σου θεωρω πως το ποιο σωστο ειναι να πηγαινεις στην ωρα που εχετε κανονισει και να φευγεις στην ωρα σου. ουτε παραπανω ωρες χωρις να πληρωνεσαι και ουτε φυσικα να πλενεις τα πιατα και να καθαριζεις τις ταξεις(κατι που κανω εγω) καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσωπικά λοιπόν θα προσπαθήσω να βρω ένα Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο και να εφαρμόσω όσα θεωρητικά έμαθα στο Πανεπιστήμιο, δουλεύοντας με διάθεση να γίνω καλύτερη και να προσφέρω οτι καλύτερο μπορώ.
Σε ένα Νηπιαγωγείο όμως ακολουθείται αυτο το ρημαδοαναλυτικό έστω και μες τις άκρες, έτσι δεν είναι;; Σίγουρα θα έχουμε παρεμβολές απο άνωθεν(αν με καταλαβαίνεις) αλλά τουλάχιστον αυτές θα είναι απο μια συνάδελφο Νηπιαγωγό με την οποία θα μπορώ να συνεννοηθώ ...(ελπίζω)