0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο, μη λες τίποτα χωρίς χρήματα ! το ...τζάμπα πέθανε...
ποσα θες? λεγε !θες καλυτερα να σε πληρωσουμε σε μορια?!
σαν τους φαντάρους φτάσαμε να μετράμε κ εμείς.... απολελε και τρελελε αυτοί, διορισμε κ τρελελε εμεισ λετε να φτάσαμε στο καμια και σήμερα?
χωρίς να θέλω να πιέσω τον Μάρκο, πιστεύω ότι το forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.Είναι απλά τα πράγματα, αν κάποιος αγχώνεται δε μπαίνει να διαβάσει το θέμα.Τώρα ο καθένας μας γνωρίζει πως όλα αυτά που γράφονται μπορεί να μην επαληθευτούν. Στο χέρι μας είναι να κρίνουμε αυτά που γράφονται και να μην τα θεωρούμε δεδομένα. Γεγονός θα είναι όταν βγουν αποτελέσματα στον ασεπ,ως τότε θα είναι απλά πληροφορίες και φήμες.Εμένα προσωπικά με καθυσηχάζουν αυτά, γιατί βλέπω κινηση.
Εγώ νομίζω πως ούτε και σήμερα θα δούμε φως.Και δεν βοηθάει και ο καιρός, ούτε για Χαλκιδική δεν μου κάνει κέφι.
Παράθεση από: sybe στις Ιουνίου 24, 2009, 10:47:15 amχωρίς να θέλω να πιέσω τον Μάρκο, πιστεύω ότι το forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.Είναι απλά τα πράγματα, αν κάποιος αγχώνεται δε μπαίνει να διαβάσει το θέμα.Τώρα ο καθένας μας γνωρίζει πως όλα αυτά που γράφονται μπορεί να μην επαληθευτούν. Στο χέρι μας είναι να κρίνουμε αυτά που γράφονται και να μην τα θεωρούμε δεδομένα. Γεγονός θα είναι όταν βγουν αποτελέσματα στον ασεπ,ως τότε θα είναι απλά πληροφορίες και φήμες.Εμένα προσωπικά με καθυσηχάζουν αυτά, γιατί βλέπω κινηση. Συμφωνώ μαζί σου.Αλλά ο markos είναι ο markos!!!!Τον δέχεσαι όπως είναι. Εγώ νομίζω πως ούτε και σήμερα θα δούμε φως.Και δεν βοηθάει και ο καιρός, ούτε για Χαλκιδική δεν μου κάνει κέφι.
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 24, 2009, 10:26:01 amΠαράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 10:14:35 amΕκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ; φιλε Sun, δεν εννοεις φυσικα εμενα, γιατι εγω το ξεκαθαρισα, ακομα και να ξερω δεν θα πω. Γιατι, επειδη παντα εχω την εγκυρη πληροφορια, αγχωνω.....και γω σας θελω ηρεμους αυτες τις ωρες. η ψυχολογια ειναι πιο σημαντικη. θελω φτανοντας την παραμονη να μην εχουμε απο πριν εξαντλησει ολα τα ψυχικα αποθεματα!.....τωρα αν μερικοι δεν το καταλαβαινουν, εχω δεν θα συμβαλλω σε αυτο. Σεβαστή η θέση σου.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 10:14:35 amΕκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ; φιλε Sun, δεν εννοεις φυσικα εμενα, γιατι εγω το ξεκαθαρισα, ακομα και να ξερω δεν θα πω. Γιατι, επειδη παντα εχω την εγκυρη πληροφορια, αγχωνω.....και γω σας θελω ηρεμους αυτες τις ωρες. η ψυχολογια ειναι πιο σημαντικη. θελω φτανοντας την παραμονη να μην εχουμε απο πριν εξαντλησει ολα τα ψυχικα αποθεματα!.....τωρα αν μερικοι δεν το καταλαβαινουν, εχω δεν θα συμβαλλω σε αυτο.
Εκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ;