0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όποιον πιστεύει στα όνειρα: Χτες είδα στον ύπνο μου τη μακαρίτισσα τη γιαγιά μου Νεκρός = μαντάτο, λένε στο χωριό μου...
Δηλαδή τώρα έχουμε έναν που λέει ότι ξέρει αλλά δε λέει γιατί κάποιοι τον κατηγόρησαν; Αγαπητέ Μάρκο αν ήταν ας μη μιλούσες καθόλου. Δηλαδή από τη μια δε θες να επηρεάζεις τους άλλους και γι'αυτό δε λες αλλά μιλάς. Έτσι δεν επηρεάζεις; Εγωκεντρικός μου κάνεις. "Δεν είμαι εδώ αλλά είμαι". Αυτά κι ελπίζω να μην ξαναμιλήσω. Τόσο καιρό παρακολουθώ (γραμμένη εδώ και 1 χρόνο) και δε συμμετέχω γιατί δε μου κάνει κέφι. Σήμερα μίλησα γιατί μου την έδωσε αυτό το τραβάτε με κι ας κλαίω.
δηλαδή μπορουν να διορθώνουν 150.000 γραπτά πανελληνίων... να κάνουν τις αναβαθμολογήσεις... να περναν τα αποτελέσματα.. να τα ελέγχουν και σε λιγότερο από ένα μήνα να βγαίνουν στην φόρα...ενώ για εμάς χρείαζονται 6 μήνες minimum και ευχαριστημένοι να είμαστε;;;πολύ μαγειρεμα μου μυρίζει!!!!τουλάχιστον να μη καεί το "φαγητό" ... και να μην είναι και γλαρόσουπα
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 24, 2009, 10:26:01 amΠαράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 10:14:35 amΕκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ; φιλε Sun, δεν εννοεις φυσικα εμενα, γιατι εγω το ξεκαθαρισα, ακομα και να ξερω δεν θα πω. Γιατι, επειδη παντα εχω την εγκυρη πληροφορια, αγχωνω.....και γω σας θελω ηρεμους αυτες τις ωρες. η ψυχολογια ειναι πιο σημαντικη. θελω φτανοντας την παραμονη να μην εχουμε απο πριν εξαντλησει ολα τα ψυχικα αποθεματα!.....τωρα αν μερικοι δεν το καταλαβαινουν, εχω δεν θα συμβαλλω σε αυτο. Σεβαστή η θέση σου.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 24, 2009, 10:14:35 amΕκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ; φιλε Sun, δεν εννοεις φυσικα εμενα, γιατι εγω το ξεκαθαρισα, ακομα και να ξερω δεν θα πω. Γιατι, επειδη παντα εχω την εγκυρη πληροφορια, αγχωνω.....και γω σας θελω ηρεμους αυτες τις ωρες. η ψυχολογια ειναι πιο σημαντικη. θελω φτανοντας την παραμονη να μην εχουμε απο πριν εξαντλησει ολα τα ψυχικα αποθεματα!.....τωρα αν μερικοι δεν το καταλαβαινουν, εχω δεν θα συμβαλλω σε αυτο.
Εκείνοι που κατα καιρούς τηλεφωνούν στον ΑΣΕΠ για πληροφορίες τί απέγιναν άραγε ; Μήπως κοιμούνται ακόμη ;
ρε παιδια παιρνω συνεχεια τηλ στον ασεπ και κανει τουτ τουτ τουτ...τα νευρα μου ποιο τηλ ρε παιδια παιρνετε εσεις;;;;εγω παιρνω στο 2131319100
Παίδες, άντε να πάτε όσοι μπορείτε για μπάνιο σήμερα γιατί δεν βλέπω φως. Πήρα στο ΑΣΕΠ και μου είπανε ότι πιθανότατα δεν θα βγει τπτ σήμερα και να περιμένουμε κπ ειδικότητες προς το τέλος αυτής της εβδομάδας και μέσα στην άλλη...Αλί και τρισαλί καημένε φιλόλογε,,, τι σου μέλλει ακόμη....