0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: habanero στις Ιουλίου 02, 2009, 01:36:33 pmΠαράθεση από: habanero στις Ιουλίου 02, 2009, 01:07:11 pmΠαιδιά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!!!!Ας μου πει κάποιος νηφάλιος με 65.62 υπάρχει περίπτωση να με πέρουν ωρομίσθια στα δωδεκάνησα;;;;; Αχ ας μου πει κάποιος....Γιατί νηφάλιος;;;
Παράθεση από: habanero στις Ιουλίου 02, 2009, 01:07:11 pmΠαιδιά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!!!!Ας μου πει κάποιος νηφάλιος με 65.62 υπάρχει περίπτωση να με πέρουν ωρομίσθια στα δωδεκάνησα;;;;; Αχ ας μου πει κάποιος....
Παιδιά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!!!!Ας μου πει κάποιος νηφάλιος με 65.62 υπάρχει περίπτωση να με πέρουν ωρομίσθια στα δωδεκάνησα;;;;;
Παράθεση από: swtia στις Ιουλίου 02, 2009, 01:17:06 pmκι εγω διοριστηκα!!!!!!Σώτια ,συγχαρητήρια ! Είμαι κι εγώ στους διοριστέους ,αλλά τη δεύτερη χρονιά .
κι εγω διοριστηκα!!!!!!
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 02, 2009, 01:39:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουλίου 02, 2009, 01:17:06 pmκι εγω διοριστηκα!!!!!!Σώτια ,συγχαρητήρια ! Είμαι κι εγώ στους διοριστέους ,αλλά τη δεύτερη χρονιά .Ερώτηση ξανθιάς! Όσοι είμαστε μέχρι το 240 θα μας πάρουν την πρώτη χρονιά, δηλαδή; Δεν έχει σχέση και με το 40%;
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν...Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς.Δυστυχώς δεν κατάφερα να συμπληρώσω τη βάση στην α θεματική αν και στο σύνολο κάτι έκανα!Πίστευα ότι θα με έριχνε η ιστορία αλλά με έριξαν τα αρχαία!Θα μπορούσα εύκολα να το "ξεπεράσω" και να ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες για τον επόμενο ΑΣΕΠ αν δεν είχα τις πιέσεις της οικογένειάς μου να τα παρατήσω(παρά τη θέλησή μου)!Δε θα τους ακούσω αλλά δεν είναι εύκολο να προσπαθείς με σύμμαχο τη "γκρίνια" των άλλων!Και πάλι συγχαρητήρια σε επιτυχόντες διοριστέους...δύναμη σε μας τους υπόλοιπους...Αν σας παρηγορεί σκεφτείτε ότι μόλις 3000 και κάτι είναι πάνω από τη βάση..άρα δε φταίμε εμείς αλλά το σύστημα...η πλήρης απαξίωση των πτυχίων μας...
Γεια χαρά και συγχαρητήρια σε όλους.Είμαι κι εγω καινούρια και λίγο μπερδεμένη.Αν μπορεί κάποιος ψύχραιμος ας με βοηθήσει παρακαλώ!Στη
Maryk, το να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία είναι άθλος. Τώρα πρόσεξα τη σφαγή στ' αρχαία και τη βουτιά της βάσης. Είναι θέμα τύχης πού θα βρεθείς. Όσοι περάσαμε δεν είμαστε τα μυαλά και οι σούπερ καθηγητές. Σταθήκαμε τυχεροί-ες, γιατί πέσαμε σ' ευσυνείδητους διορθωτές. Το λέω και το εννοώ! Μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι, πίστεψε στον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που εσύ επιθυμείς.