0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιουχουουουουουουουου!!!!! Διορίστηκα από την πρώτη χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρίτη και φαρμακερή χρονιά που έδινα!!! Συγχαρητήρια σε όλους!!! Καλό κουράγιο στα παιδιά που θα ξαναδώσουν, μην το βάζετε κάτω! Εγώ μετά από 2 απογοητεύσεις δικαιώθηκα. Αν και είμαι μικρός σχετικά(29) είχα απογοητευθεί αλλά με έπιασε πείσμα και έλεγα: ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ!! Έτσι να λετε και να διαβάζετε συστηματικά. Να προσέξετε διδακτική, η οποία με βοήθησε, καθώς έγραψα 90. Πάντοτε προτείνω διδακτική ιστορίας!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!
Γεια σας και από μένα!!!!!!!!!!! Είμαι και εγώ διοριστέα με την πρώτη φουρνιά! Έδινα τρίτη φορά και ..........καλύτερη!!!!!!!! Άλλωστε ο διορισμός έρχεται την τρίτη φορά για τους περισσότερους Ασεπίτες!
ειμαι πολυ χαρουμενος!!!! τα πηγα χαλια. και γιατι να στεναχωρηθω? αφου δεν ειχα διαβασει οπως επρεπε. την επομενη φορα. συγχαρητηρια σε ολους. να παρουμε παραδειγμα απο σας και να πολεμαμε γιαυτα που αγαπαμε !!!
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Ιουλίου 02, 2009, 01:33:28 pmΓια να σας διασκεδάσω και λίγο ενώ μέσο όρο έχω 64,15 έχασα τη βάση στο γνωστικό για 0,95 και έτσι είμαι στους αποτυχόντες!!!Γιται χρυσουλα δεν κανεις αναβαθμολογηση????εγω με 4 μορια διαφορα κ το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα!!!!
Για να σας διασκεδάσω και λίγο ενώ μέσο όρο έχω 64,15 έχασα τη βάση στο γνωστικό για 0,95 και έτσι είμαι στους αποτυχόντες!!!