0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mel1 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κατά τη γνώμη μου ο μέσος όρος των γραπτών φέτος θα είναι 5-10% πάνω από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Αναρωτιέμαι όμως για ποιο λόγο έβαλαν τόσο εύκολα. Όλοι οι κλάδοι κάτι έχουν να πουν σχετικά με μια δυσκολία. Στο γνωστικό, στα παιδαγωγικά... Σε μας γιατί έτσι; Παρεμπιπτόντως για να καταλήξω σε δραστηριότητα μου πήρε 2 ώρες και 10 λεπτά! Στο 46 έβαλα το α, για την ασυνείδητη νηπιαγωγό!
Παντως για την παιδαγωγική αξία του παραδειγματος μιλαει το βιβλίο του Κιτσαρα.
Τουλαχιστον να μην πλουτιζουν καποιοι εις βαρος μας και ας μην χαλαμε τα στομαχια μας εμεις...ασχετο αλλα πραγματικα ειδα θλιβερες καταστασεις και αυτο το σαββατοκυριακο
Λοιπον για τη 46 δειτε στο "Προσχολικη Παιδαγωγικη" του Κιτσαρα σελιδα 204.... ειμαι τοσο κουρασμενη πια που διαβαζω το κειμενο αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι τελικα η σωστη απαντηση... ας με διαφωτησει καποια γιατι εχω φαει γερο κολλημα με τη συγκεκριμενη ερωτηση...[/quo]Εγω παντως δεν την απαντησα τη συγκεκριμενη ερωτηση(46) ,ημουν τοσο κουρασμενη που δεν μπορουσα να κατσω να σκεφτω εκεινη την ωρα...Το κακο ειναι οτι επρεπε να απαντησουμε και τις δυο μερες σε πολλα πραγματα, σε πολυ δυσκολη ωρα...Αν καποιος βιαζεται να γραψει και τα στοιχειωδη, πως θα σκεφτει η θα γραψει και κατι που θα τον ανεβασει.Το αγχος σε εμας ηταν η δυσκολια και η πιεση του χρονου.