0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος είπε ότι αυτός ο διαγωνισμός μας κρίνει ως καθηγητές; Ένα παιχνίδι είναι που πρέπει να έχεις μελετήσει καλά τους κανόνες του και να πας εκεί με σύστημα (πόσες ερωτήσεις θα ρισκάρω, σε ποιο αντικείμενο, ποιες ερωτήσεις κτλ.). Ειλικρινά το λέω! Εγώ στο πρόχειρο του γνωστικού έχω γράψει πράξεις. Αν το δουν, θα τρελαθούν! Αυτό έκανα όταν είδα όλα τα θέματα του γνωστικού, τζόγο με μέτρο.
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:04:54 pmΠοιος είπε ότι αυτός ο διαγωνισμός μας κρίνει ως καθηγητές; Ένα παιχνίδι είναι που πρέπει να έχεις μελετήσει καλά τους κανόνες του και να πας εκεί με σύστημα (πόσες ερωτήσεις θα ρισκάρω, σε ποιο αντικείμενο, ποιες ερωτήσεις κτλ.). Ειλικρινά το λέω! Εγώ στο πρόχειρο του γνωστικού έχω γράψει πράξεις. Αν το δουν, θα τρελαθούν! Αυτό έκανα όταν είδα όλα τα θέματα του γνωστικού, τζόγο με μέτρο. Αυτό το ΠΕ Φιλολόγων το άτιμο με μπέρδεψε μάλλον!!!
Ήταν ο πρόεδρος της ΕΑΠ.Έχουμε δρόμο στη Θεσσαλονίκη .....
παντως για να μιλησουμε με ειλικρινεια τα θεματα δεν ηταν δυσκολα. απλως δεν τα ειχαμε διαβασει.τι δηλ? επειδη ζητησαν λεξικα,ψευδωνυμα,περιοδικα κλπ κλπ ηταν δυσκολα?και να πω και κατι αλλο: εμεις που δινουμε για 2η,3η φορα ειμαστε σε σαφως πιο καλη θεση απο τους πρωτοσυμμετεχοντες. αυτοι ειναι κυριως που επληγησαν και αυτοι ειναι που δικαιολογημενα μπορουν να μιλουν για δυσκολα θεματα την επομενη παντως θα εχουν και Λατινικη γλωσσα και λογοτεχνια(εισαγωγη),5 στιχους μεταφραση και 5 ερωτησεις πολλαπλων.