0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:31:13 pmΔεν λεέι στα βιβλία ότι παραχωρήθηκαν με του
Δεν λεέι στα βιβλία ότι παραχωρήθηκαν με του
Λοιπόν, παιδιά, στο ιδεατό σχήμα της Οδύσσειας τι γράψατε; Αναλύσατε το κάθε στάδιο ή απλώς αναφέρατε το κάθε στάδιο;;
Τέλος... Αυτή η ερώτηση με τα λεξικά τι ακριβώς ρωτούσε; (ως προς την οργάνωση των λέξεων... οργάνωση ως προς τί;;Μόνο σε εμένα φάνηκαν ασαφείς αυτές οι ερωτήσεις; Και μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θεωρούνται κτητικά τα επίθετα γαλανομάτης, σγουρομάλλης...;;; Το ξέρω ότι έτσι λέει στο σχολικό αλλά δεν το καταλαβαίνω.. Αφού λέμε σγουρά μαλλιά.. γαλανά μάτια.. Δεν θα έπρεπε να είναι και αυτά προσδιοριστικά; Ναι, οκ, υποδηλωνει και κτήση.. Αλλά γιατί το προσδιοριστικό να θεωρείται λάθος;;Πείτε μου σας παρακαλώ μη με ρωτήσει και κανένας μαθητής και δεν θα ξέρω τί να του πώ... Ευχαριστώ.
χαρακαρα τι λέει η ιεε?Δεν την έχω ,μπορείς να μου πεις?
ήταν οργάνωση λέξεων, γιατί στα αντίστροφα οι λέξεις οργανώνονται σύμφωνα με την κατάληξη
Να ρωτήσω εγώ κάτι;; Απ' 'ο,τι φαίνεται είμαι η μοναδική που έχω αυτές τις απορίες.. Ποιά ακριβώς είναι η διαφορά από τη συνθήκη και από τη σύμβαση της Λοζάνης;;; (και είναι Λοζάνη ή Λωζάνη;;Επίσης... Ο Σεφέρης πότε ακριβώς έγραψε μυθιστόρημα;; Μήπως έγραψε το "μυθιστόρημα";;;Τέλος... Αυτή η ερώτηση με τα λεξικά τι ακριβώς ρωτούσε; (ως προς την οργάνωση των λέξεων... οργάνωση ως προς τί;;Μόνο σε εμένα φάνηκαν ασαφείς αυτές οι ερωτήσεις; Και μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θεωρούνται κτητικά τα επίθετα γαλανομάτης, σγουρομάλλης...;;; Το ξέρω ότι έτσι λέει στο σχολικό αλλά δεν το καταλαβαίνω.. Αφού λέμε σγουρά μαλλιά.. γαλανά μάτια.. Δεν θα έπρεπε να είναι και αυτά προσδιοριστικά; Ναι, οκ, υποδηλωνει και κτήση.. Αλλά γιατί το προσδιοριστικό να θεωρείται λάθος;;Πείτε μου σας παρακαλώ μη με ρωτήσει και κανένας μαθητής και δεν θα ξέρω τί να του πώ... Ευχαριστώ.