0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
olgalia μου καλη!δεν πιστευω οτι διαβασα πιο πολυ απο ολους!!απλα προσπαθησα οσο μπορουσα!ακυρωσα πολλα πραγματα φετος για να μπορω να εχω ωρα για παραπανω διαβασμα.αυτο ειναι ολο!οσον αφορα το αν εγραψα θα δειξει...σε τετοιους διαγωνισμους δεν μπορεις να ξερεις ειδικα αν δινεις για πρωτη φορα οπως εγω.παντως,δεν μπορω να πω πως ηταν τρομερα τα οσα εβαλαν.καποια τα ηξερα και καποια οχι βεβαια.αλλα ολα καπου τα ειχα συναντησει.λαθη εγιναν δεν μπορω να πω αλλα ελπιζω να πηγαν ολα καλα...το προβλημα που εγω αντιμετωπισα ηταν ο χρονος...στην ειδικη διδακτικη παρελειψα αρκετα που ηθελα να πω λογω χρονου αλλα δεν θελω να το γρουσουζευω ;Dδεν μπαινω απο οτι ειδατε στην διαδικασια να ελεγξω τις σωστες απαντησεις.εξ αλλου οτι καναμε καναμε...εμεις δωσαμε τον καλυτερο μας εαυτο κι αυτο μετραει!!!
Καλημέρα και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους! Είδα στις απαντήσεις του Κολλιντζά για την τελευταία ερώτηση στην Ιστορία ότι δίνει ως σωστή απάντηση τον Καραμανλή, ενώ είχα διαβάσει από Σβολόπουλο για τον Παπάγο. Έψαξα κιόλας στο GOOGLE και ότι βρίσκω λέει η πρώτη προσφυγή στον ΟΗΕ έγινε από την κυβέρνηση Παπάγου. Ισχύει?