0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θαυμαζω το κουραγιο σας! ακομα ασχολειστε με τις απαντησεις?....απορω,παραλληλα,που καποιοι συναδελφοι,δεν ηθελαν να δουν τις απαντησεις που δινουν τα φροντιστηρια για να μην αγχωθουν κλπ κλπ..... καθε αλλο μαλιστα, εντελως εξω απ'αυτο,κανουν το ακριβως αντιθετο.ειπαμε να τελειωσει ο ασεπ για να χαλαρωσουμε, και οχι για να μας παιδευει για τους επομενους 18 μηνες!τι μαζοχισμος ειναι αυτος?
Παράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 11:17:31 amΚαλημέρα και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους! Είδα στις απαντήσεις του Κολλιντζά για την τελευταία ερώτηση στην Ιστορία ότι δίνει ως σωστή απάντηση τον Καραμανλή, ενώ είχα διαβάσει από Σβολόπουλο για τον Παπάγο. Έψαξα κιόλας στο GOOGLE και ότι βρίσκω λέει η πρώτη προσφυγή στον ΟΗΕ έγινε από την κυβέρνηση Παπάγου. Ισχύει? Νομίζω ναι. Ο Σβολόπουλος το λέει στάνταρ, αλλά το διασταυρωσα και από αλλού. Νομίζω η προσφυγή εγινε το '54. (εγώ δυστυχως το εκανα λάθος...)
Καλημέρα και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους! Είδα στις απαντήσεις του Κολλιντζά για την τελευταία ερώτηση στην Ιστορία ότι δίνει ως σωστή απάντηση τον Καραμανλή, ενώ είχα διαβάσει από Σβολόπουλο για τον Παπάγο. Έψαξα κιόλας στο GOOGLE και ότι βρίσκω λέει η πρώτη προσφυγή στον ΟΗΕ έγινε από την κυβέρνηση Παπάγου. Ισχύει?
Παράθεση από: Μarkos στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 11:56:12 amθαυμαζω το κουραγιο σας! ακομα ασχολειστε με τις απαντησεις?....απορω,παραλληλα,που καποιοι συναδελφοι,δεν ηθελαν να δουν τις απαντησεις που δινουν τα φροντιστηρια για να μην αγχωθουν κλπ κλπ..... καθε αλλο μαλιστα, εντελως εξω απ'αυτο,κανουν το ακριβως αντιθετο.ειπαμε να τελειωσει ο ασεπ για να χαλαρωσουμε, και οχι για να μας παιδευει για τους επομενους 18 μηνες!τι μαζοχισμος ειναι αυτος?Κοίτα... ο καθένας το βλέπει διαφορετικά το ζήτημα...
στα παιδαγωγικα μονο και μονο 1 ηταν δυσκολη, αυτη με τη θεωρια του...ταδε.ολες οι αλλες ηταν ξεκαθαρες και τι κανει νιου νιου στα κεραμιδια,τωρα αν καποιοι θεωρησαν οτι πιθανον να ειναι σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες....τι να πω