0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμάν σίριαλ έγινε το 2ο ερώτημα της διδακτικής αρχαίων! Δε λέτε δόξα τω θεώ που το ήθελαν μόνο ως γνωστικό; Δηλαδή προτιμάτε να μας βάλουν δύο πλήρη σχέδια μαθημάτων; το σκεφτήκατε καλά; δεν είστε με τα καλά σας μου φαίνεται...
εγω εχω απογοητευτει...ξεσκιζομαι για να περασω στο ασεπ να παρω μορια μπας και μου δωσουμε του χρονου 2 ωρες εστω πδσ και σημερα μου ρθε μια 23 χρονων με 10 ωρες και με ενα βιογραφικο κενο...γιατι παλευουμε ρε παιδια αραγε? >:(γιατι αριστευουμε στο πανεπιστημιο,γιατι τρεχουμε σε σεμιναρια γιατι δινουμε ασεπ αφου και παλι θα προωθηθουν οι βισματωμενοι???αυτο πειτε μου συνεβει και σε σας γιατι υα πηρα σημερα... >:(του χρονου θα τα κανω λιμπα στην ββαθμια μου...
Παράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:26:08 pmεγω εχω απογοητευτει...ξεσκιζομαι για να περασω στο ασεπ να παρω μορια μπας και μου δωσουμε του χρονου 2 ωρες εστω πδσ και σημερα μου ρθε μια 23 χρονων με 10 ωρες και με ενα βιογραφικο κενο...γιατι παλευουμε ρε παιδια αραγε? >:(γιατι αριστευουμε στο πανεπιστημιο,γιατι τρεχουμε σε σεμιναρια γιατι δινουμε ασεπ αφου και παλι θα προωθηθουν οι βισματωμενοι???αυτο πειτε μου συνεβει και σε σας γιατι υα πηρα σημερα... >:(του χρονου θα τα κανω λιμπα στην ββαθμια μου... Εννοείς 10 ώρες ΠΔΣ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Παράθεση από: pupsi στις Φεβρουαρίου 17, 2009, 09:48:14 amΠαράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:26:08 pmεγω εχω απογοητευτει...ξεσκιζομαι για να περασω στο ασεπ να παρω μορια μπας και μου δωσουμε του χρονου 2 ωρες εστω πδσ και σημερα μου ρθε μια 23 χρονων με 10 ωρες και με ενα βιογραφικο κενο...γιατι παλευουμε ρε παιδια αραγε? >:(γιατι αριστευουμε στο πανεπιστημιο,γιατι τρεχουμε σε σεμιναρια γιατι δινουμε ασεπ αφου και παλι θα προωθηθουν οι βισματωμενοι???αυτο πειτε μου συνεβει και σε σας γιατι υα πηρα σημερα... >:(του χρονου θα τα κανω λιμπα στην ββαθμια μου... Εννοείς 10 ώρες ΠΔΣ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ΩΡΕΣ ΠΔΣ ΑΤΟΜΟ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2008!!!!!ΝΑΙ ΝΑΙ!!!ασε και του χρονου ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε στην ββαθμια μου....