0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πραγματικα αυτο που συνεβει με την ερωτηση 70 ειναι εξοργιστικο....
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:56:08 pmΕγώ δεν είπα ότι η συνθήκη του
Εγώ δεν είπα ότι η συνθήκη του
..................................................Ετσι δεχτηκε τις προτασεις των μ.δυναμεων της 13 ης φεβρουαριου 1914, συμφωνα με τις οποιες τα νησια του αν. αιγαιου, εκτος απο την ιμβρο, τενεδο και καστελλοριζο, παραχωρουνταν στην ελλαδα με τον ορο να αποχωρησει ο ελληνικος στρατος απο τη β.ηπειρο. Αυτη δεν ειναι διεθνης συμφωνια ( η ερωτηση δεν ελεγε καν συνθηκη) με την οποια παραχωρηθηκαν, ασχετως αν επικυρωθηκαν, αν τα δεχτηκε η ελλαδα, αν τα δεχτηκε η τουρκια... ? εμεις μεχρι απριλιο, μαιο ειχαμε αποσυρει τα στρατευματα μας!
Παράθεση από: zizoulis στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:21:10 am..................................................Ετσι δεχτηκε τις προτασεις των μ.δυναμεων της 13 ης φεβρουαριου 1914, συμφωνα με τις οποιες τα νησια του αν. αιγαιου, εκτος απο την ιμβρο, τενεδο και καστελλοριζο, παραχωρουνταν στην ελλαδα με τον ορο να αποχωρησει ο ελληνικος στρατος απο τη β.ηπειρο. Αυτη δεν ειναι διεθνης συμφωνια ( η ερωτηση δεν ελεγε καν συνθηκη) με την οποια παραχωρηθηκαν, ασχετως αν επικυρωθηκαν, αν τα δεχτηκε η ελλαδα, αν τα δεχτηκε η τουρκια... ? εμεις μεχρι απριλιο, μαιο ειχαμε αποσυρει τα στρατευματα μας!Με τη διακοίνωση λοιπόν έχουμε παραχώρηση με όρο την εκκένωση από τον ελληνικό στρατό εδαφών που παραχωρήθηκαν στην Αλβανία .Με τη συνθήκη των Σεβρών έχουμε επικύρωση της παραχώρησης , εφόσον είχε ικανοποιηθεί ο όρος της εκκένωσης των εδαφών.Η επικύρωση της υπό όρους παραχώρησης δεν την καθιστά πραγματική; Ή με άλλα λόγια, η επικύρωση της υπό όρους παραχώρησης δεν είναι κι αυτή παραχώρηση(και αυτή τη φορά χωρίς όρους); Χώρια που στις άλλες 3 συνθήκες δεν υπάρχει καμία αναφορά στα νησιά του Αιγαίου;
Ρε, παιδιά δεν καταλαβαίνω τί προσδοκάμε από μια τέτοια αντίδραση. Είναι δυνατόν να δεχτεί ο ΑΣΕΠ να αναθεωρήσει απαντήσεις σε γραπτά που ήδη έχουν διορθωθεί ; Γιατί είναι σίγουρο ότι έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Νομίζω πως είναι εντελώς ενέφικτο. Αν είναι να προσπαθήσουμε ,για να ...προσπαθήσουμε ,καλώς ! Είναι όμως παράλογο να πιστεύουμε πραγματικά ότι κάτι θα αλλάξει. Δυστυχώς ο ΑΣΕΠ έδειξε ότι δεν μπορεί να οργανώσει άψογα ένα διαγωνισμό. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Επαναλαμβάνω ότι αν αναθεωρηθούν οι ερωτήσεις που συζητάμε ,η βαθμολογία μου βελτιώνεται αισθητά. Αλλά δεν μπορώ να τρέφω φρούδες ελπίδες. Πάει τελείωσε. Ας το αποδεχτούμε . Όχι μοιρολατρικά. Με αγανάκτηση, με θυμό ,με οργή. Αλλά πάνω απ'όλα με αξιοπρέπεια.
Ασφαλώς και είναι παντογνώστης στα σημεία που ο αφηγητής εκφράζει κρίσεις, στοχασμούς, σχόλια ή απευθύνεται στον αναγνώστη. Οπότε έπρεπε να ληφθούν και εδώ δύο ως σωστές απαντήσεις.
εγω εχω απογοητευτει...ξεσκιζομαι για να περασω στο ασεπ να παρω μορια μπας και μου δωσουμε του χρονου 2 ωρες εστω πδσ και σημερα μου ρθε μια 23 χρονων με 10 ωρες και με ενα βιογραφικο κενο...γιατι παλευουμε ρε παιδια αραγε? >:(γιατι αριστευουμε στο πανεπιστημιο,γιατι τρεχουμε σε σεμιναρια γιατι δινουμε ασεπ αφου και παλι θα προωθηθουν οι βισματωμενοι???αυτο πειτε μου συνεβει και σε σας γιατι υα πηρα σημερα... >:(του χρονου θα τα κανω λιμπα στην ββαθμια μου...