0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είχαμε προσφύγει κατά του ασεπ το 2006 και το δικαστήριο έγινε το 2009 ύστερα από 4 ή 5 (έχω χάσει το λογαριασμό) αναβολές.. η απόφαση δεν έχει βγει ακόμη και η εισήγηση ήταν αρνητική..το δίκιο ήταν με το μέρος μας αλλά....δεν σημαίνει τίποτα αυτό, εντελώς πληροφοριακά σας το λέω και καλοπροαίρετα..σίγουρα θα έχει γίνει και ο επόμενος ασεπ..περί ασεπ τα δικαστήρια δεν δέχονται και τόσο εύκολα ότι κάνει .........λάθη..
Παράθεση από: sharon στις Μαρτίου 19, 2009, 04:54:33 pmείχαμε προσφύγει κατά του ασεπ το 2006 και το δικαστήριο έγινε το 2009 ύστερα από 4 ή 5 (έχω χάσει το λογαριασμό) αναβολές.. η απόφαση δεν έχει βγει ακόμη και η εισήγηση ήταν αρνητική..το δίκιο ήταν με το μέρος μας αλλά....δεν σημαίνει τίποτα αυτό, εντελώς πληροφοριακά σας το λέω και καλοπροαίρετα..σίγουρα θα έχει γίνει και ο επόμενος ασεπ..περί ασεπ τα δικαστήρια δεν δέχονται και τόσο εύκολα ότι κάνει .........λάθη..Φαντάζεστε να κάνουμε προσφυγή στα δικαστήρια γισ τον ΑΣΕΠ του 2009, αλλά συγχρόνως να διαβάζουμε για τον ΑΣΕΠ του 2011;Και ενώ περιμένουμε την απόφαση της δίκης, να είμαστε διορισμένοι ήδη από το 2009! Οπότε να έχουμε διοριστεί δις!!! Και τσάμπα τόσο διάβασμα για τον ΑΣΕΠ του 2011!!! Μετά θα ξανακάνουμε προσφυγή, για να διεκδικήσουμε τους μισθούς 2 χρόνων!!!
Α, μάλιστα... Και δεν υπήρξαν αντιδράσεις από εκείνους που (προφανώς, εφόσον οι θέσεις των διοριστέων είναι μετρημένες) έχασαν τη δική τους πρόσληψη με την αναθεώρηση της αρνητικής;! Ή μήπως έγιναν επιπλέον προσλήψεις εκείνη τη χρονιά;
Απ'οτι φαινεται τον ασεπ τον αφησαμε ησυχο. Υποθετω κατι τετοιο περιμεναν και οι ιθυνοντες εκει. Δε νομιζετε οτι θα επρεπε να στειλουμε email που να ζηταμε διευκρινηση τουλαχιστον για την ερωτηση με την προσφυγη που δεν αφορα κακη διατυπωση ή διαφωνια που να σχετιζεται με τη βιβλιογραφια? Να απαιτησουμε να δωσει διευκρινηση ο ασεπ - να δηλωσει : " προσφυγη για το κυπριακο εκανε μονο η κυβερνηση παπαγου. Δεν εχει υπαρξει προσφυγη απο την κυβερνηση καραμανλη". Νομιζω οτι αφηνοντας τα πραγματα παιζουμε το παιχνιδι τους. Επισης την ιδια ερωτηση για το αν η κυβερνηση καραμανλη εχει κανει προσφυγη για το κυπριακο καλο ειναι να την κανουμε στην ΠΕΦ οποτε θα πρεπει να απαντησει υπευθυνα, στο αλφαβητα, σε εφημεριδες, στο παιδαγωγικο ινστιτουτο. Με ενα email λοιπον που θα το κοινοποιησουμε σε ολους αυτους με μια ευθεια ερωτηση στην οποια θα πρεπει να απαντησουν, νομιζω οτι θα τους αναγκασουμε να παραδεχτουν το λαθος.
Παράθεση από: zizoulis στις Μαρτίου 26, 2009, 11:58:43 amΑπ'οτι φαινεται τον ασεπ τον αφησαμε ησυχο. Υποθετω κατι τετοιο περιμεναν και οι ιθυνοντες εκει. Δε νομιζετε οτι θα επρεπε να στειλουμε email που να ζηταμε διευκρινηση τουλαχιστον για την ερωτηση με την προσφυγη που δεν αφορα κακη διατυπωση ή διαφωνια που να σχετιζεται με τη βιβλιογραφια? Να απαιτησουμε να δωσει διευκρινηση ο ασεπ - να δηλωσει : " προσφυγη για το κυπριακο εκανε μονο η κυβερνηση παπαγου. Δεν εχει υπαρξει προσφυγη απο την κυβερνηση καραμανλη". Νομιζω οτι αφηνοντας τα πραγματα παιζουμε το παιχνιδι τους. Επισης την ιδια ερωτηση για το αν η κυβερνηση καραμανλη εχει κανει προσφυγη για το κυπριακο καλο ειναι να την κανουμε στην ΠΕΦ οποτε θα πρεπει να απαντησει υπευθυνα, στο αλφαβητα, σε εφημεριδες, στο παιδαγωγικο ινστιτουτο. Με ενα email λοιπον που θα το κοινοποιησουμε σε ολους αυτους με μια ευθεια ερωτηση στην οποια θα πρεπει να απαντησουν, νομιζω οτι θα τους αναγκασουμε να παραδεχτουν το λαθος.Επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει, η απάντηση που έχει δοθεί από το Ασέπ γι'αυτήν την ερώτηση είναι το β δηλ. η κυβέρνηση Παπάγου. Υπήρξαν αν έχω καταλάβει σωστά, ενστάσεις για το αντίθετο, ότι δηλ. εφ' όσον δεν περιείχε το ερώτημα τη λέξη-κλειδί περί 1ης προσφυγής, επομένως θα έπρεπε να ληφθεί ως σωστή και η απάντηση η σχετική με την κυβέρνηση Καραμανλή! Θέλεις να το διευκρινίσεις λίγο;