Σύνολο ψηφοφόρων: 49
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: agh στις Φεβρουαρίου 05, 2009, 02:43:52 pmΠάντως θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ένταση που βγάζω γενικώς στο φόρουμ.Μια χαρά τα λες, είσαι αξιαγάπητη! Απλά θα κρίνουμε καλύτερα όταν κάτσει η σκόνη από τον διαγωνισμό, θα είμαστε πιο ήρεμοι και θα κρίνουμε καλύτερα. Τι λες;
Πάντως θέλω να ζητήσω συγνώμη για την ένταση που βγάζω γενικώς στο φόρουμ.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, έχω παρατηρήσει ότι όσο νεότερος είναι κανένας τόσο πιο αισιόδοξα βλέπει τα πράγματα (δεν έχει κουραστεί απ την αναμονή ...)Ακόμη οι περισσότεροι θεωρούν ότι έχουν γράψει ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν..Θυμάμαι ένα νεαρό μαθηματικό στο εξεταστικό, να μου λέει ότι είναι προφανές πως η συνάρτηση δεν είναι παραγ στο πρώτο θεμα και ότι δε χρειάζεται απόδειξη... Παιδιά και εγώ έτσι έχω γράψει πάνω από 80...Λυπαμαι αν κάποιους θίγω.Τα θέματα ήταν ΔΥΣΚΟΛΑ, τελεία και παύλα...
θυμάστε τον διαγωνισμό του 2005?ακύρωσαν,δέχτηκαν ως σωστές πάνω από μία απαντήσεις κλπ!και φυσικά ζητάμε απαντήσεις από παιδαγωγικά και γνωστικό αντικείμενο!πότε επιτέλους θα βγάλουν απαντήσεις στην ειδική διδακτική?οι εξεταζόμενοι, δηλαδή εμείς,μετά από ένα δυο ΑΣΕΠ που κόβονται στην ειδική διδακτική,μαθαίνουν τελικά τι πρέπεινα γράψουν!εγώ προσωπικά πήγα φροντιστήριο!αυτοί εκεί στο ΑΣΕΠ ακόμη δεν μάθανε τι πρέπει να γράψουν στην ειδική διδακτική?πότε επιτέλους θα μας βγάλουν και απαντήσεις στην ειδική διδακτική?
λες aqh να συμβαίνει κάτι τέτοιο?τώρα που το λες είχα στο φροντιστήριο συμμαθητή έναν τύπο 47 χρονών!λες να ήταν ο μικρότερος από την επιτροπή που θα βάζανε τα θέματα στην ειδική διδακτική και να τον στείλανε για να μάθουν και αυτοί τι πρέπει να γράψουν?χαχαχαχχααχαχαχ πλάκα θα έχει!λοιπόν παιδιά όταν βγουν τα αποτελέσματά μας και δω τι έγραψα ειδική διδακτική,αν ο βαθμός είναι μεγάλος, θα σας πω που πήγα ώστε να πάτε και εσείς!